Rakam

Rakam

Son dakika rakam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rakam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rakam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rakam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rakam gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.079 rakam haberi bulunmuştur. Tüm rakam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz üretimimiz 4,6 milyon metreküp günü buldu
Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz üretimimiz 4,6 milyon metreküp günü buldu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz'de üretilen gazla ilgili, “Bugün itibarıyla üretimimiz yaklaşık 4,6 milyon metreküp günü buldu. 1,8 milyon hanenin doğal gazını biz kendi gazımızdan karşılar hale geldik. Bunu da artırmayı hedefliyoruz. İlk etapta önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde inşallah 10 milyon metreküpe ulaşmış olacağız” dedi.
1.05.2024 Ekonomi
İstanbul'un enflasyonu belli oldu! İşte rakamlar
İstanbul'un enflasyonu belli oldu! İşte rakamlar İTO'nun açıkladığı verilere göre, İstanbul’da Nisan ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 4,89, yıllık bazda yüzde 78,81 arttı.
1.05.2024 Ekonomi
EuroLeague'den skandal karar! Ergin Ataman'a ceza var, İsrail paylaşımına ceza yok
EuroLeague'den skandal karar! Ergin Ataman'a ceza var, İsrail paylaşımına ceza yok EuroLeague'de Maccabi ile Panathinaikos eşleşmesinde yaşananlar gündemde yer alırken Euroleague yönetimi skandal bir karar daha imza attı. İşte detaylar...
30.04.2024 Şampiy10
Adana'da yaşayanlara dikkat! Hastalığın yüzde 20'si ileri evrede geliyor..
Adana'da yaşayanlara dikkat! Hastalığın yüzde 20'si ileri evrede geliyor.. Adana'da Gastroenteroloji Cerrahisi Dernek Başkanı Ankara Şehir Hastanesi Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı, ‘Kuzeyden Güneye, Doğudan Batıya Türkiye Kolon Kanseri Farkındalığı’ sempozyumunda konuştu. Bostancı, "Türkiye verilerine göre kolon kanseri 3. sırada yer alarak hem erkeklerde hem kadınlarda en sık görülen türdür" dedi.
30.04.2024 Adana
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı Türkiye Karadeniz’de enerji aramalarını sıklaştırdı. Şimdi ise gözler Doğu Karadeniz’de yapılacak olan petrol aramalarına çevrildi. Bakan Bayraktar geçtiğimiz haftalarda birkaç ay içerisinde petrol keşfi için sondaj yapılacağını bildirmişti. Peki Karadeniz’de beklenti ne? Sondaj çalışması ne kadar sürecek? İşte detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
Ne altın, ne dolar, ne euro... En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Öyle bir prim yaptı ki...
Ne altın, ne dolar, ne euro... En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Öyle bir prim yaptı ki... Finansal araçların yılbaşından bu yana getirileri netleşmeye başladı. Borsa, altın, döviz arasında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Son dönemde özellikle altın fiyatları rekor seviyeleri test ettikten sonra sert düşüş göstermişti. Borsa ise psikolojik sınır olan 10 bin puana emin adımlarla ilerliyor. Peki altın ve borsa için tahminler neler? Ekonomist Hikmet Baydar, ‘altın için son derece önemli’ diyerek rakam verdi. İşte detaylar...
29.04.2024 Ekonomi
Gram altında 3500 lira hedefi! Yatırımcı için büyük alım fırsatı
Gram altında 3500 lira hedefi! Yatırımcı için büyük alım fırsatı Jeopolitik gerilimlerin azalmasıyla altın fiyatları düşmeye başladı. Altın gram fiyatı ONS öncülüğünde geriledi. İç piyasada 2430 liradan işlem gören gram altın serbest piyasalarda 2500 TL altına düştü. Peki altın alım fırsatı veriyor mu? İslam Memiş rakam vererek açıkladı.
28.04.2024 Ekonomi
Gram altın 3.500 TL olacak dedi ve alım fırsatı için tarih verdi
Gram altın 3.500 TL olacak dedi ve alım fırsatı için tarih verdi Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Jeopolitik gerilimlerin azalmasıyla altın fiyatları düşmeye başladı. Altın gram fiyatı ONS öncülüğünde geriledi. İç piyasada 2430 liradan işlem gören gram altın serbest piyasalarda 2500 TL altına düştü. Peki altın alım fırsatı veriyor mu? İslam Memiş rakam vererek açıkladı.
26.04.2024 Ekonomi
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız!
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız! Havacılık ve savunma şirketlerinin temsilcileriyle buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, savunma sanayii anlamında başkalarının kanatlarıyla uçma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyledi. Başkan Görgün, "Biz kendi kanatlarımızla ‘Hürkuş’ olacağız" dedi.
26.04.2024 Gündem
Faiz kararı açıklandı dolar ve altın için yeni tahmin geldi!
Faiz kararı açıklandı dolar ve altın için yeni tahmin geldi! Yatırımcıların ve ekonomi piyasalarının beklediği faiz kararı Merkez Bankası tarafından açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Altın gram fiyatı ONS öncülüğünde geriledi. İç piyasada 2430 liradan işlem gören gram altın serbest piyasalarda 2500 TL altına düştü. Dolar ve altında beklentiler neler? Altın alım fırsatı veriyor mu? Ekonomist Muhammet Bayram ve İslam Memiş rakam vererek tahminlerini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Altın yön değiştirdi! Kısa süreli alım fırsatı başladı, yeni tarih açıklandı
Altın yön değiştirdi! Kısa süreli alım fırsatı başladı, yeni tarih açıklandı Alton fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın yön değiştirdi. Jeopolitik gerilimlerin azalmasıyla altın fiyatları düşmeye başladı. Altın gram fiyatı ONS öncülüğünde geriledi. İç piyasada 2420 liradan işlem gören gram altın serbest piyasalarda 2500 TL altına düştü. Peki altın alım fırsatı veriyor mu? İslam Memiş rakam vererek açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama Bakan Tekin öğretmen atamalarıyla ilgili konuştu. Bakan Tekin 'atamalarla ilgili sayı önümüzdeki hafta netleşir.' ifadelerini kullandı.
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Geometrik Dizi Formülleri Nelerdir? Geometrik Dizi Örnekleri...
Geometrik Dizi Formülleri Nelerdir? Geometrik Dizi Örnekleri... Yan yana gelen her sayının ortak katı üzerinden artış göstermesi geometrik dizi olarak ifade edilir. Aynı zamanda üst düzey matematik işlemi olarak da ele alınabilecek olan bu sistem, pek çok farklı alanda kullanılır. Sabit olarak belli tanımlama ile birlikte sayıda üzerinden formülde halinde ele alınmaktadır. Böylece herhangi bir sayıdan başlamak suretiyle, aynı orantı sabiti doğrusunda artış ya da azalış gösterir.
22.04.2024 Gündem
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı TBMM’de salı günü 23 Nisan nedeni ile özel oturum gerçekleştirilecek. Önemli yasa tekliflerinin görüşüleceği haftada gözler ticaret kanunda yapılacak düzenlemelerde. Fahiş fiyatla mücadeleye yönelik adımlara bir yenisi daha eklenecek. Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyatla mücadele yasası" için çalışmalara başladı. Yeni düzenlemeyle Türkiye genelindeki fahiş fiyat cezalarının tamamı artırılacak.
21.04.2024 Gündem
Yıl sonu dolar kuru tahmini geriledi! İşte yeni rakam
Yıl sonu dolar kuru tahmini geriledi! İşte yeni rakam Piyasa katılımcıları anketinde cari yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 40,53 TL iken, bu anket döneminde 40,01 TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark!
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark! UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi! İşte rakamlar...
Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi! İşte rakamlar... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın rezervleri 123 milyar 126 milyon 50 bin dolardan 126 milyar 871 milyon dolara yükseldi.
18.04.2024 Ekonomi
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Çukurova’nın bereketli topraklarının, narenciye üretiminde Türkiye’de birinci sırada yer aldığını hatırlatarak, “2023 yılında bölgemizde 3 milyon 200 bin tonun üzerinde rekolte elde edildi” dedi.
17.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız" dedi.
16.04.2024 Gündem
İşsizlik rakamları açıklandı
İşsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı %8,7 seviyesinde gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı Süper Lig'de Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Santos'un tazminatı ortaya çıktı. Öte yandan siyah-beyazlı kulübün yeni teknik direktör adayı belli oldu.
14.04.2024 Beşiktaş
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı Dünyanın en büyük mozaik müzeleri arasında yer alan Zeugma Mozaik Müzesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla günlük ziyaretçi rekorunu kırdı. Gaziantep Müze Müdürü Özgür Çomak, "Bayramın 3'üncü günündeyiz. Müzemize akın akın ziyaretçi geliyor. Özellikle bayramın 2'nci gününde, dün 5 bin 660 ziyaretçiyi ağırladık. Zeugma Mozaik Müzesi'nin tüm zamanlardaki en büyük günlük ziyaretçi rekoruydu bu rakam. Bugün bu rakamları daha da artıracağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan bayram tatili dolayısıyla birçok tatil beldesinde yoğunluk yaşandı.
12.04.2024 Gündem
İtalya'dan çalışma vizesi! 28 bin euro kazanmak mümkün
İtalya'dan çalışma vizesi! 28 bin euro kazanmak mümkün İtalya'da geçen yıl 28 Mart’ta parlamentoda onaylanan, uzaktan çalışanlar için yeni vize uygulaması yürürlüğe girdi.Dünyada tatil için tercih edilen ülkeler arasında ilk sıralarda yer alan İtalya, bu vize sayesinde artık ofiste çalışmak zorunda olmayan milyonlarca “dijital göçebeyi” ağırlayacak. 4 Nisan’da yürürlüğe giren uygulamanın İtalyan ekonomisine de önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
12.04.2024 Gündem
Altın rekora koşuyor! Yatırımcıya büyük kâr fırsatı geliyor
Altın rekora koşuyor! Yatırımcıya büyük kâr fırsatı geliyor Haftanın üçüncü işlem gününde altın tarafından yeni rekor geldi. Ons altın 2350 dolar psikolojik direnci üzerine çıktı. Buradan esen rüzgarla yönünü bulan altın gram fiyatı 2450 TL'ye yaklaştı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası altın yorumu yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, alım fırsatını rakam vererek duyurdu.
10.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rakam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rakam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.