Radikal Karar

Radikal Karar

Son dakika radikal karar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan radikal karar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını radikal karar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Radikal Karar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan radikal karar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.583 radikal karar haberi bulunmuştur. Tüm radikal karar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amine Gülşe'den radikal karar: İlk yorum eşi Mesut Özil'den geldi
Amine Gülşe'den radikal karar: İlk yorum eşi Mesut Özil'den geldi 2014 Miss Turkey birincisi Amine Gülşe, ani bir kararla saçlarını sarıya boyatmıştı. Ünlü isim yine ani bir karar aldı ve değişime gitti.
27.08.2023 Magazin
Sahte banka tuzağı vatandaşın başını yaktı! Dolandırıcılar tüm parasını çekti: Benim yiyecek ekmeğim kalmadı
Sahte banka tuzağı vatandaşın başını yaktı! Dolandırıcılar tüm parasını çekti: Benim yiyecek ekmeğim kalmadı Mersin'de bir kadının telefonunu hackleyerek bilgilerine ulaşan dolandırıcılık çetesi, farklı bankaların isimlerini kullanarak aramalar gerçekleştirip önce 250 bin TL'sini dolandırdı, ardından da adına 70 bin TL kredi çekti. Zor duruma düşen ve toplamda 320 bin TL dolandırılan kadın, gözyaşlarını tutamadı.
5.08.2023 Yaşam
Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'den radikal karar! Türkiye’den taşındı, nedenini açıkladı
Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'den radikal karar! Türkiye’den taşındı, nedenini açıkladı Almeda Abazi ile 13 Şubat 2017'de Los Angeles'ta nikâh masasına oturan ve iki çocuk sahibi olan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, radikal bir karar vererek ailesiyle birlikte Arnavutluk'a taşındı.
5.08.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan radikal karar! 8 saat sete, 18 saat Kurt Efe'ye
Kıvanç Tatlıtuğ'dan radikal karar! 8 saat sete, 18 saat Kurt Efe'ye Son olarak Aile dizisi ile ekranlarda boy gösteren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ özel hayatı ile de merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, mutlu evliliklerini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olan çift, paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ, 1.5 yaşındaki oğlu Kurt Efe'ye daha fazla zaman ayırmak için yeni bir karar aldı.
23.07.2023 Magazin
Yunan basınından F-16, Ege Denizi ve İsveç yorumu: Erdoğan meydan okudu
Yunan basınından F-16, Ege Denizi ve İsveç yorumu: Erdoğan meydan okudu Yunan basını önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan NATO zirvesi öncesi Türkiye'nin dış politikasına dair geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizin ana konusu ise F-16, Türk-Yunan ilişkileri ve İsveç konusu oldu.
3.07.2023 Dünya
Fenerbahçe - Sevilla maçı öncesi radikal karar! Jorge Jesus 20 dakika şans verdiği oyuncuya sarıldı
Fenerbahçe - Sevilla maçı öncesi radikal karar! Jorge Jesus 20 dakika şans verdiği oyuncuya sarıldı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla karşısında tarih yazmak isteyen Fenerbahçe'ye tecrübeli futbolcudan kötü haber geldi. beIN Sports'ta yer alan habere göre bu sezon 35 maçta 2 gol 8 asistlik performansıyla dikkat çeken 24 yaşındaki oyuncunun kritik 90 dakikada görev alamayacağı bildirilirken, Jorge Jesus'un bu gelişme üzerine sadece 20 dakika oynattığı öğrencisine şans tanıyacağı belirtildi.
13.03.2023 Fenerbahçe
Jesus'tan radikal karar! Enner Valencia'nın yerine Diego Rossi
Jesus'tan radikal karar! Enner Valencia'nın yerine Diego Rossi Oyuna sonradan girmesine rağmen skor tabelasına yaptığı katkılarla tribünleri ayağa kaldıran Diego Rossi'nin Rennes maçında ilk 11'de olması bekleniyor.
25.10.2022 Fenerbahçe
Derbiden sonra radikal karar! Joao Pedro, Valencia derken ilk fatura ona kesildi
Derbiden sonra radikal karar! Joao Pedro, Valencia derken ilk fatura ona kesildi Pazar günü ezeli rakibi Beşiktaş ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelen, ilk yarıda etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen Enner Valencia ile yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Fenerbahçe'de bazı futbolcuların performansları beğenilmezken, Jorge Jesus'un Pedro, Enner Valencia gibi öğrencilerini bırakıp bambaşka bir yıldıza fatura çıkardığı bildirildi.
4.10.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den radikal karar! 1'i yeni transfer 3 yabancı futbolcu kadroya alınmadı, Süper Lig'de oynayamayacaklar
Fenerbahçe'den radikal karar! 1'i yeni transfer 3 yabancı futbolcu kadroya alınmadı, Süper Lig'de oynayamayacaklar Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi. Yeni transfer kadroya alınmadı. Fenerbahçe, 1'i yeni transfer 3 yabancı futbolcunun, TFF'nin tescil listesine dahil edilmediğini ve bu oyuncuların sezonun ilk yarısı boyunca Süper Lig maçlarında görev alamayacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...
10.09.2022 Fenerbahçe
Abdurrahim Albayrak Fatih Terim'e sormadan transfer etmişti! Okan Buruk fişini çekti! 9 futbolcuya güle güle
Abdurrahim Albayrak Fatih Terim'e sormadan transfer etmişti! Okan Buruk fişini çekti! 9 futbolcuya güle güle Tirol kampı öncesi kadrosunu açıklayan ve tam 9 futbolcuyu kafileye dahil etmeyen Okan Buruk yeni transferleri beklemeye koyulurken, Sarı Kırmızılı takımda yaşanan flaş gelişme sonrası bu 9 oyuncunun eşyalarını topladığı öğrenildi. Fatih Terim döneminde Abdurrahim Albayrak'ın inisiyatif alarak transfer ettiği tecrübeli orta sahanın fişini çeken Buruk radikal karar almayı sürdürürken, yönetimin genç teknik adamın tasarruflarına saygı duyduğu bildirildi.
27.07.2022 Galatasaray
Şarkıcı Pınar Aylin'den radikal karar! Bakın nereye yerleşti...
Şarkıcı Pınar Aylin'den radikal karar! Bakın nereye yerleşti... İstanbul'dan kaçan ünlüler kervanına şarkıcı Pınar Aylin de katıldı. Şimdilerde 50 yaşında olan Pınar Aylin, "Yaşam enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Doğanın içinde olmak ve sevgiyle beslenmek benim avantajım" dedi. Şarkıcı Pınar radikal bir karar aldı. Pınar Aylin de şehirden kaçan ünlüler kervanına katıldı. Bakın Pınar Aylin 8 yıldır nerede yaşıyor!
1.07.2022 Magazin
Fatih Terim onun için 'malzemecilik bile yapar' demişti! Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu
Fatih Terim onun için 'malzemecilik bile yapar' demişti! Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu Dün Florya'da top başı yapan ve elindeki futbolcularla antrenmana çıkan Okan Buruk'un hesabını kestiği ilk isim belli oldu. Fatih Terim döneminde kendisine verilen şansları iyi kullanamadığı gibi gösterdiği performansla taraftarların topa tuttuğu tecrübeli oyuncunun eşyalarını topladığı öğrenilirken, Buruk'un aldığı radikal karar sonrası camianın bir hayli memnun kaldığı belirtildi.
28.06.2022 Galatasaray
Bergüzar Korel koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu...
Bergüzar Korel koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu... Geçtiğimiz gün sahneye çıkan oyuncu Uğur Aslan'ı dinlemeye giden ve halay çeken Bergüzar Korel, koronavirüse yakalandı. Sağlık durumu iyi olan üç çocuk annesi Korel'in tedavisi evinde devam ediyor.
17.02.2022 Magazin
Aşısız binlerce çalışan işten çıkarılacak! Koronavirüs ile ilgili radikal karar
Aşısız binlerce çalışan işten çıkarılacak! Koronavirüs ile ilgili radikal karar New York Belediyesi’nin, zorunlu aşı talimatına uymadıkları için 3 bin çalışanının işine son vermesi bekleniyor. Eski New York Belediye Başkanı Bill de Blasio’nun geçen yıl Covid-19 aşısı olmayan belediye çalışanlarının işlerine son vereceğiyle ilgili kararın uygulamasını yeni Belediye Başkan Eric Adams gerçekleştirecek.
11.02.2022 Dünya
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten radikal karar! Gidiyorlar...
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten radikal karar! Gidiyorlar... Ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, bir süredir Londra'dan fotoğraf paylaşıyordu. Bu fotoğrafların sırrı da çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre İngiltere'de ev alan çift, projeleri olmadığı dönemde Londra'da yaşayacaklar.
26.01.2022 Magazin
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Fatih Terim'in reddettiği teklifi açıkladı!
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Fatih Terim'in reddettiği teklifi açıkladı! Fatih Terim'le yollarını ayırdıktan sonra göreve İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'i getiren Galatasaray'da alınan sonuçların ardından sular durulmazken Başkan Burak Elmas, sarı kırmızılı takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Elmas; Fatih Terim'in ayrılığı, Domenec Torrent'in geliş süreci, transfer planlamaları ve istifa etmesi beklenen Yönetici Işıtan Gün hakkındaki sorulara yanıt verdi. Fatih Terim'e ayrılık öncesinde başkanlık yardımcılığı teklif ettiğini ancak deneyimli çalıştırıcının kabul etmediğini belirten Elmas, Domenec Torrent'le de ilk görüşmeyi kendisinin gerçekleştirdiğini kaydetti. Galatasaray CEO'su Hande Ocak Başev ve Yönetici Işıtan Gün hakkındaki iddialara da yanıt veren Elmas, ortaya birçok çirkin iftiranın atıldığını ve kulübün menfaatleri doğrultusunda her konuda gerekli araştırmaların yapıldığını belirtti.
25.01.2022 Şampiy10
Necati Ateş, Selçuk İnan, Şükrü Hanedar'dan sonra Burak Elmas'tan Fatih Terim'e bir şok daha!
Necati Ateş, Selçuk İnan, Şükrü Hanedar'dan sonra Burak Elmas'tan Fatih Terim'e bir şok daha! Necati Ateş, Selçuk İnan, Şükrü Hanedar gibi isimleri taca atarak Fatih Terim'i yalnızlaştıran Burak Elmas'ın aldığı radikal karar tecrübeli teknik adamı köşeye sıkıştırdı. İşte Galatasaray cephesinde yaşanan son dakika gelişmesi...
5.01.2022 Galatasaray
MHK'den radikal karar! Olağanüstü toplantı ve Zorbay Küçük, Necati Ateş, Arda Turan hakkında...
MHK'den radikal karar! Olağanüstü toplantı ve Zorbay Küçük, Necati Ateş, Arda Turan hakkında... Galatasaray - Başakşehir maçından sonra mücadelenin hakemi Zorbay Küçük'ten şikayetçi olan Necati Ateş, Arda Turan, Berkan Kutlu gibi isimlerin dışında VAR kayıtlarının da inceleneceği ortaya çıktı. İşte son dakika gelişmesinin perde arkası...
19.12.2021 Galatasaray
Oyuncu Ece Uslu'dan radikal karar!
Oyuncu Ece Uslu'dan radikal karar! Koronavirüs pandemisinin ilk dönemini İzmir'de annemin evinde geçiren ve yaklaşık iki yıldır TV'lerden gelen teklifleri kabul etmeyen oyuncu Ece Uslu'nun, İstanbul'daki dairesini kiraya verip, dizi çekimleri sırasında aldığı yazlığa taşındığı ortaya çıktı.
14.12.2021 Magazin
Çatışmalı evlilikte 6 aya dikkat! Öfke ile boşanma kararı alınmamalı!
Çatışmalı evlilikte 6 aya dikkat! Öfke ile boşanma kararı alınmamalı! Covid-19 sürecinden önce boşanma nedenlerinin başında ihanetin yer aldığını belirten uzmanlar, iletişim eksikliğinin de en sık görülen boşanma nedenlerinden biri olduğunu vurguluyor. Öfkeli bir anda boşanma kararı alınmamasını tavsiye eden uzmanlar, şiddet hariç, çatışmalı bir evlilikte 6 ay boyunca radikal bir karar alınmamasını öneriyor.
3.11.2021 Sağlık
Rüzgar Erkoçlar'dan önemli açıklamalar! İlk kez anlattı!
Rüzgar Erkoçlar'dan önemli açıklamalar! İlk kez anlattı! Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen oyuncu Rüzgar Erkoçlar, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk oldu. Yaşadığı zor günleri anlatan Erkoçlar programda ilk kez ameliyat sürecini anlattı.
13.08.2021 Magazin
Kardeşini kaybeden Alişan'dan radikal karar!
Kardeşini kaybeden Alişan'dan radikal karar! Geçtiğimiz ay kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, radikal bir karar aldı.
9.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Radikal Karar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki radikal karar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.