Meksika'ya attığı golden sonra McKennie ile 'taş, kağıt, makas' oynamıştı! Galatasaray yeni 10 numarasını buldu
Meksika'ya attığı golden sonra McKennie ile 'taş, kağıt, makas' oynamıştı! Galatasaray yeni 10 numarasını buldu Galatasaray transfer haberleri... Driens Mertens'in yaşını göz önünde bulunduran ve Juan Mata'yla yollarını ayıran Galatasaray dinamik bir 10 numara için çalışmalara başladı. İngiltere'ye çıkarma yapan Sarı Kırmızılı yöneticiler ABD'li yıldızı kadroya katmak isterken, 24 yaşındaki yıldızın Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi.
21.06.2023 Galatasaray
Ali Koç görüşüp masaya oturana kadar Cenk Ergün Londra'ya gitti bile! Dünya Kupası'nın yıldızı Galatasaray'a...
Ali Koç görüşüp masaya oturana kadar Cenk Ergün Londra'ya gitti bile! Dünya Kupası'nın yıldızı Galatasaray'a... Devre arası döneminde Fenerbahçe'nin gündemine gelmesine rağmen maliyeti sebebiyle Ali Koç'un transfer edemediği yıldız futbolcu için Cenk Ergün'ün Londra'ya çıkarma yaptığı bildirildi. Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda oynadığı futbolla bir kez daha kalitesini ispatlayan 30 yaşındaki orta sahanın Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye sıcak baktığı belirtilirken, Ergün'ün bu oyuncu haricinde 2 isimle daha görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.
23.05.2023 Galatasaray
Nuri Şahin ve İlkay Gündoğan'ı büyüledi Galatasaray'a transfer olmaya karar verdi
Nuri Şahin ve İlkay Gündoğan'ı büyüledi Galatasaray'a transfer olmaya karar verdi Yaz ayı transfer sezonunu erken açan Galatasaray ilk bombasını patlatmak için geri sayıma geçti. Devre arasında Sarı Kırmızılı yönetimin ilgilendiği fakat transfer edemediği yıldız futbolcunun haziran ayında İstanbul'a geleceği öğrenilirken, geçmişte İlkay Gündoğan, Nuri Şahin, Emre Mor gibi isimlerle forma giyen kanat forvetin Premier Lig'de ayrılık hazırlıklarına başlaması camiada da heyecan yarattı.
14.04.2023 Galatasaray
Christian Pulisic, 64 milyon euro karşılığında Chelsea'de!
Christian Pulisic, 64 milyon euro karşılığında Chelsea'de! Borussia Dortmund, genç futbolcusu Christian Pulisic'in 64 milyon euroya Chelsea'ye satıldığını açıkladı.
2.01.2019 İngiltere