Psikolojik

Psikolojik

Son dakika psikolojik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan psikolojik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını psikolojik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Psikolojik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan psikolojik gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.540 psikolojik haberi bulunmuştur. Tüm psikolojik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Kural’ın son hali korkuttu! ‘Bir an evvel kendini toparla’
Arda Kural’ın son hali korkuttu! ‘Bir an evvel kendini toparla’ Lise Defteri, Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü dizileri ile hafızalara kazınan Arda Kura psikolojik sorunlar yaşaması üzerine ekranlara veda etmişti. Oyunculuğa veda eden Kural daha sonra ekranlara dönme kararı almış ve harekete gelmişti. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde de tedavi görmüştü. Son halini sosyal medya hesabından yayınladı.
15.05.2024 Magazin
Ayşegül Çınar Furkan Çalıkoğlu'ndan olaylı şekilde boşanmıştı! Yeni aşkı ile boy gösterdi
Ayşegül Çınar Furkan Çalıkoğlu'ndan olaylı şekilde boşanmıştı! Yeni aşkı ile boy gösterdi Oyuncu Ayşegül Çınar, kıskançlık krizlerine girerek kendisini arkadaş çevresinden uzaklaştırdığını ve psikolojik şiddet uyguladığını öne sürdüğü 2 yıllık eşi Furkan Çalıkoğlu’ndan boşandı. Çınar kısa süre sonra da yeni aşkıyla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
13.05.2024 Magazin
Lazer tedavisi sonrası yanık iddiası yargıya taşındı: Yara izlerinden kurtulmak isterken daha da belirginleşti
Lazer tedavisi sonrası yanık iddiası yargıya taşındı: Yara izlerinden kurtulmak isterken daha da belirginleşti İzmir'de boynundaki yanık izinden kurtulmak isteyen Suat Barman (39), özel bir hastanede uygulanan lazer tedavisi sonrası yanık izinin daha da belirginleştiğini iddia etti. Avukatı aracılığıyla konuyu yargıya taşıyan Barman, "Güzel bir görünüme kavuşacağım söylendi. Yöntemleri denedikçe boynumdaki yara izi daha kötü oldu. Psikolojik sorunlar yaşıyorum" dedi. Hastaneden yapılan açıklamada ise "Tıp merkezimiz ve hekimlerimizin herhangi bir kusuru, ihmali ya da özen eksikliği bulunmamaktadır. Dava sürecinde yapılacak Adli Tıp Kurumu incelemesi neticesinde haklılığımız ortaya konacak olup, konu yargıdadır" denildi.
9.05.2024 Gündem
Köpeğine zarar veren adamı arabana bağlayıp sürükledi!
Köpeğine zarar veren adamı arabana bağlayıp sürükledi! Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişi, köpeğine zarar verdiğini iddia ettiği kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple 150 metre sürükledi.
8.05.2024 Gündem
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak"
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak" Yaz gelirken artan kilo kaygılarına dair konuşan Psikolog Tara Çapar, neden kilo vermek istediğimize dair bir liste hazırlamanın diyeti çok etkili bir hale getireceğini belirterek “Her yemekten önce bu listeye bakın. Bazı yiyeceklere duyulan aşırı isteğiniz zamanla azalacak” dedi.
8.05.2024 Adana
Kiracı isyan etti: Ev sahibimden beni koruyun
Kiracı isyan etti: Ev sahibimden beni koruyun Yonca Beşikoğlu, kendisini tahliye etmek isteyen ev sahibinin kapı kilidini değiştirdiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Beşikoğlu şikâyet dilekçesinde, “Evin kilidini değiştiren ev sahibi bununla da kalmamış, konutu kullanılamaz hale getirmiştir. Su vanasını kapamıştır. Su vanası kapalı olduğu için doğalgaz sistemi de çalışmamaktadır” dedi.
7.05.2024 Gündem
Altında her şey tersine döndü! Altında son durum ne? İşte sürpriz rakam
Altında her şey tersine döndü! Altında son durum ne? İşte sürpriz rakam Altın fiyatlarıyla son dakika açıklaması geldi. ONS fiyatı yeni güne kısmi artış göstererek başladı. 2300 dolar psikolojik bandı üzerinde tutunan ONS'tan destek bulan altın gram fiyatı yükseldi. Altın fiyatları tarafında yukarı yönlü hareketler sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı merak edilenler arasına girdi. İşte canlı altın rakamları…
6.05.2024 Ekonomi
Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım
Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” nda canlandırdığı Fecir Emirkıran karakteri ile gündemden düşmeyen oyuncu Burak Yörük, Fecir’den sonra hayatının değiştiğine değindi. Yörük “Fecir, bana uzak biri olduğu için hayatımda çok şey değişti. Fecir’i canlandırdıktan sonra kendi değerimi anladım.” dedi
6.05.2024 Magazin
Borsa psikolojik sınırı aştı! 'Prim var ama yükseklik korkusu yok'
Borsa psikolojik sınırı aştı! 'Prim var ama yükseklik korkusu yok' Borsa İstanbul’daki yükselişte yabancı yatırımcılara yerlilerin de katıldıkları anlaşılıyor. BIST100 Endeksi’nde kâr satışlarına bağlı geri çekilmeler derinleşmeden alımların gelmesi ise yükseliş trendinin gücünü gösteriyor. Yani yükseldikçe güç kazanan bir borsa söz konusu. Psikolojik direnç noktası 10.000 seviyesinin üzerine yerleşen BIST100’de yılbaşından bu yana prim yüzde 37’yi aştı. “Prim var ama yükseklik korkusu yok” algısı güçleniyor.
5.05.2024 Ekonomi
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir?
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir? Yüzünün ata benzemesi için çok sayıda ameliyat olan Stella isimi kadın görüntüsüyle şaşırtırken, At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? Gibi soruları da beraberinden getirir.
4.05.2024 Yaşam
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek  Samsun’da Ayşe A. (42), kendisini hem yakın arkadaşı hem de dayısının eşi A.S. (50) ile aldattığını öne sürerek eşi Ahmet A.’ya (48) boşanma davası açtı. Çifti boşayan mahkeme, A.S. ile 326 günde 828 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edilen Ahmet A.’nın 500 bin lira maddi, 500 bin lira da manevi tazminat ödemesine hükmetti.
2.05.2024 Gündem
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Borsa 10 bini geçti, işte yeni hedef! Uzman isim tarih verdi
Borsa 10 bini geçti, işte yeni hedef! Uzman isim tarih verdi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 10 bin 82 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Uzmanlar psikolojik bir duvar olarak görülen 10 bin seviyesinin aşılması sonrasında yeni hedef seviyelerin 15 bin puan seviyeleri olduğu görüşünde.
30.04.2024 Ekonomi
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi TikTok yayını esnasında kafasını kapıya çarpan oğlunun yaralanmasına aldırmadan yayına devam eden Karagül hesabının sahibi olan kadın, "ambulans çağırdım" diyerek yayına devam etti. Tepkilerin odağına yerleşen video sonrası devreye Bakanlık girdi.
29.04.2024 Gündem
Ne altın, ne dolar, ne euro... En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Öyle bir prim yaptı ki...
Ne altın, ne dolar, ne euro... En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Öyle bir prim yaptı ki... Finansal araçların yılbaşından bu yana getirileri netleşmeye başladı. Borsa, altın, döviz arasında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Son dönemde özellikle altın fiyatları rekor seviyeleri test ettikten sonra sert düşüş göstermişti. Borsa ise psikolojik sınır olan 10 bin puana emin adımlarla ilerliyor. Peki altın ve borsa için tahminler neler? Ekonomist Hikmet Baydar, ‘altın için son derece önemli’ diyerek rakam verdi. İşte detaylar...
29.04.2024 Ekonomi
Borsa psikolojik sınıra dayandı! İşte en çok kazandıran sektörler
Borsa psikolojik sınıra dayandı! İşte en çok kazandıran sektörler Yılın ilk dört ayının sonuna gelindi. Hisse senetleri içinde yılbaşından bu yana getirileri yüzde 70’lere çıkan şirketler var. Borsa kritik sınırda. Endekste 10 bin sınırı güçlü aşılırsa, bu seviyenin üstünde kalıcı hareket olabilir
28.04.2024 Ekonomi
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
26.04.2024 İddaa
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.04.2024 İddaa
Ergonomi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ergonomi Örnekleri Nelerdir?
Ergonomi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ergonomi Örnekleri Nelerdir? Günlük hayatta ergonomi kelimesi ile çok sıkça karşılaşabiliyoruz. Bu kelimenin anlamı genellikle sıkça karıştırılır. Ergonomi kelimesi, genellikle konfor kelimesi ile karıştırılıyor. Kısacası, ergonomi kelimesi iş bilimi anlamına gelir.
22.04.2024 Gündem
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer?
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer? Dudaklarda karıncalanma ve uyuşma oldukça nadir durumlarda görülen belirtilerdendir. Sık sık yaşanılması halinde endişeye neden olan dudak uyuşması çoğu zaman felç riski ile ilişkilendirilir. Stres, soğuğa maruz kalma veya alerjik durumlarda da ortaya çıkabilen dudak uyuşması sık yaşanıyorsa mutlaka bir doktora başvurmak gerekiyor. Peki, Dudaklarda karıncalanma neden olur? Dudak uyuşması neden olur? Üst dudak uyuşması neden oluyor, nedenleri ne? İşte dudak uyuşmasının nedenleri...
22.04.2024 Sağlık
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi İstanbul'un Fatih İlçesinin İskenderpaşa Mahallesi Feyzullah Efendi Sokak'ta üst komşusunun kapısını matkap ve balyozla açmaya çalışırken ateşe veren saldırgan, özel harekat polislerinin operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Bu sırada, evin içinde mahsur kalan 4 kişilik aile ise itfaiye ekipleri tarafından merdiven ile kurtarıldığı açıklandı.
19.04.2024 Gündem
'Atatürk en büyük zaafım' dedi hakaret edenle uzlaşmadı
'Atatürk en büyük zaafım' dedi hakaret edenle uzlaşmadı Adana'da tartıştığı veteriner teknikeri Melek Nida Şahin'i (30) darbedip, ona ve klinikteki Mustafa Kemal Atatürk portresine hakarette bulunmaktan tutuklanan Bülent Yılmaz (53) hakkındaki dosya uzlaştırmaya gitti. Uzlaşmayı reddeden ve psikolojik olarak çöküş yaşadığını söyleyen Şahin, "Şahsıma yapılandan ziyade, bu ülkenin kurucusuna yapılmış çok büyük bir saygısızlık varken uzlaşamam. Atatürk, bu dünyadaki en büyük zaafım. Bu şahıs kafasına göre kadınlara, değerlere hakaretlerde bulunup elini kolunu sallayarak gezmemeli" dedi.
14.04.2024 Adana
MEB harekete geçti! Yeni müfredat belli oluyor
MEB harekete geçti! Yeni müfredat belli oluyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yeni öğretim programına ilişkin çalışmanın sonuna geldi.
13.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Psikolojik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki psikolojik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.