Protez  Bacak

Protez Bacak

Son dakika protez bacak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan protez bacak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını protez bacak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Protez Bacak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan protez bacak gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 protez bacak haberi bulunmuştur. Tüm protez bacak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz'
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz' Antaly'da mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi- Aysin Büyüknohutçu çiftinin 9 Mayıs 2017'de öldürülmesinin 6'ncı yıl dönümünde Büyüknohutçu Dostları Grubu anma töreni düzenledi. Grup adına konuşan Erol Malçok, jandarmanın cinayet sanığı Ali Yamuç'u olay yerine götürüp, 'Cinayeti nasıl gerçekleştirdiğini anlat' dediğinde Yamuç'un 'Tel örgüden atlayıp içeri girdim ve sonrasında ateş ettim' dediğini belirterek, "Oysa biz teyzesinden öğreniyoruz ki, Ali Yamuç'un bacağında protez varmış. Yani öyle bir yükseklikten atlaması mümkün değil" dedi.
9.05.2023 Gündem
Özge, yeni proteziyle çok sevdiği sahilde yürüdü
Özge, yeni proteziyle çok sevdiği sahilde yürüdü Antalya'da 13 günlükken bacağı kesilen ve babası Ali İhsan Yıldırım'ın kendi imkanlarıyla yaptığı düzenekle yürümeyi öğrenmeye çalışan 7 yaşındaki Özge Yıldırım'ın eskidiği için bacağını sıkan protezi yenilendi. Yeni protezleriyle ilk kez dışarı çıkan Özge, çok sevdiği Konyaaltı Sahili'nde adımlayıp, güzel bir gün geçirdi.
22.01.2021 Yaşam
Ayasofya'da protez bacaklarıyla namaz kıldı
Ayasofya'da protez bacaklarıyla namaz kıldı Ayasofya Camii'ne gelen bir genç protez bacaklarıyla namaz kıldı. Gencin namaz kıldığı anlarda çekilen görüntüler sosyal medyada ilgi gördü.
24.08.2020 Yaşam
Üç boyutlu yazıcılar hangi alanlarda kullanılıyor?
Üç boyutlu yazıcılar hangi alanlarda kullanılıyor? Farkında olmayabilirsiniz ama eğer işitme cihazı kullanıyorsanız, Üç boyutlu yazıcı devrimine çoktan adım atmış olabilirsiniz.
25.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Bitmeyen azmin hikayesi! İlk adımlarını 35 yaşında attı
Bitmeyen azmin hikayesi! İlk adımlarını 35 yaşında attı Doğuştan yürüme engelli Buket Durmuş'un hikayesi büyük acılarla olduğu kadar büyük başarıların ve bitmeyen azmin de hikayesi. Karşısına çıkan tüm engelleri bir bir yenen Buket öğretmen ilk adımlarını 35 sene sonra attı...
15.10.2019 Yaşam
İran şartını açıkladı! Diyaloğun başlaması için...
İran şartını açıkladı! Diyaloğun başlaması için... İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, “ekonomik savaş” olarak nitelendirdiği ABD’nin yaptırımlarını kaldırmadan iki ülke arasında diyaloğun başlamayacağını söyledi.
3.06.2019 Dünya
85 yıldır kendi yaptığı tahta  bacakla yürüyor
85 yıldır kendi yaptığı tahta bacakla yürüyor Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Bekteş köyünde oturan 92 yaşındaki Mehmet Gökgöz, 7 yaşında arkadaşlarıyla uçurtma uçururken çıktığı duvardan düşüp sol bacağını kırdı.
25.08.2018 Yaşam
Maya yürüyor!
Maya yürüyor! Suriyeli Maya’ya babasının konserve kutusundan yaptığı bacakların yerine gerçek protez takıldı. Maya, dün Kızılay Başkanı Kınık ile ilk kez yürüdü.
16.08.2018 Yaşam
Yıllarca saklamış! Hülya Avşar o futbolcuya...
Yıllarca saklamış! Hülya Avşar o futbolcuya... Hülya Avşar'ın yıllar önce Ampute Milli Takımı futbolcusu Barış Telli'ye yardım ettiği ve bunu yıllarca sakladığı ortaya çıktı.
11.10.2017 Magazin
Özge yürümeyi öğrendi sıra yüzmeye geldi
Özge yürümeyi öğrendi sıra yüzmeye geldi Özge, artık hayata arkadaşları gibi tutunuyor, gülüp oynuyor. Protezinin geleceği günü de dört gözle bekliyor.
16.06.2017 Yaşam
Özge’ye protez bacak takılacak
Özge’ye protez bacak takılacak Antalya’da babasının evin tavanına yaptığı düzenekle yürümeye başlayan 3.5 yaşındaki Özge Yıldırım’a Menderes Türel’den protez sözü geldi
9.05.2017 Yaşam
Özge bebekten iyi haber! Protez takılacak
Özge bebekten iyi haber! Protez takılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın destek sözü verdiği 3,5 yaşındaki Özge Yıldırım'a, İstanbul'da protez takılacağı bildirildi.
9.05.2017 Sağlık
Bir telefonla değişti
Bir telefonla değişti Bebekken bacağı kesilen kızının yürümesi için evine 150 liraya bir sistem kurup yürümeyi öğreten babanın dün sabah çalan telefonunda karşısına Cumhurbaşkanı Erdoğan çıktı.
29.09.2021 Gündem
İngiliz çocuğa protez devletten
İngiliz çocuğa protez devletten İngiltere’de doğumundan kısa bir süre sonra sağ bacağını kaybeden 7 yaşındaki Anu, devlet destekli bir yardım kuruluşunun kendisine hediye ettiği protez bacak sayesinde yeniden koşmaya başladı...
29.09.2021 Gündem
Minik Özge koşup oynayabilecek!
Minik Özge koşup oynayabilecek! Özge Yıldırım, Kepez Devlet Hastanesi'nde göreceği fizik tedavinin ardından yaşıtları gibi park ve bahçelerde oyun oynayabilecek.
4.05.2017 Sağlık
‘Protez ayağı’yla çarptı
‘Protez ayağı’yla çarptı Trafik kazasında bir bacağını kaybeden Mustafa Tayfun Koçhan, sosyal medyadan protez bacak için yardım istedi. Koçhan için kısa sürede ihtiyaç olan para toplandı. Ancak Koçhan’ın toplanan parayla protez bacağı almadığı eski protezini yeni gibi gösterdiği ortaya çıktı
13.11.2016 Yaşam
Yarbayım hakkını nasıl ödeyeceğiz!
Yarbayım hakkını nasıl ödeyeceğiz! Özel Kuvvetler Tabur Komutanı Yarbay Yakup Kutman, 12 Eylül 2016 günü Hatay’daki Amanos Dağları’nda PKK’ya yönelik arama- tarama yaparken el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralandı...
29.09.2021 Gündem
Cafer Altun protez bacağına kavuştu
Cafer Altun protez bacağına kavuştu 10 Ekim 2015’te Ankara Garı katliamında bir bacağını kaybeden Cafer Altun’un tedavisi için gerekli 26 bin dolar bir hafta içinde toplandı...
12.06.2016 Yaşam
Ders gibi hayat! Protez bacakla günde 20 kilometre geziyor
Ders gibi hayat! Protez bacakla günde 20 kilometre geziyor Adana’da kemik çürümesi hastalığı nedeniyle bir ayağı protez olan, diğeri ise eğri olan Hasan Sinem, her gün 20 kilometre gezerek atık kağıt toplayıp ekmek parasını kazanıyor.
11.07.2015 Yaşam
Flamingoya protez bacak takıldı
Flamingoya protez bacak takıldı Brezilya'da bacağını kaybeden bir flamingo, yeniden yürüyebiliyor. Veterinerler, dünyada bir ilke imza atarak flamingoya protez bacak taktı.
25.06.2015 Yaşam
Hisseden protez bacak yapıldı
Hisseden protez bacak yapıldı Avusturya’da hissedebilen protez bacak üretildi...
9.06.2015 Bilim ve Teknoloji
Hisseden protez bacak!
Hisseden protez bacak! Dünyanın ilk hisseden protez bacağı, Avusturya’nın başkenti Viyana’da tanıtıldı...
8.06.2015 Dünya
‘Ağır engelli’ saymadılar maaşını kestiler!
‘Ağır engelli’ saymadılar maaşını kestiler! 8 yıl önce bacakları diz üstünden olmadan ve kalbi delik olarak dünyaya gelen oğulları Miraç için verilen aylık 790 lira, ’ağır engelli’ olmadığı gerekçesiyle kesildi.
27.05.2015 Yaşam
Deniz’in sevabına protez bacak aldı
Deniz’in sevabına protez bacak aldı Deniz Seki’nin nişanlısı Faruk Salman bacağı kesilen 29 yaşında bir gence protez bacak satın aldı. Seki’nin annesini telefonla arayarak “O bacağı Deniz’in sevabına aldım” dedi
24.04.2015 Magazin
Bu sevap Deniz için!
Bu sevap Deniz için! Deniz Seki’nin nişanlısı Faruk Salman bacağı kesilen 29 yaşında bir gence protez bacak satın aldı. Seki’nin annesini arayıp “Deniz için hayır yaptım anneciğim” dedi.
23.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Protez Bacak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki protez bacak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.