Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun oğlu kötü haberi duyurdu
Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun oğlu kötü haberi duyurdu Salgınla mücadelenin kilit isimlerinden biri olan ve koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun oğlu da virüse yakalandı.
18.11.2020 Yaşam
Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne 5 özel görüntüleme cihazı
Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne 5 özel görüntüleme cihazı Son teknolojiye sahip 5 görüntüleme cihazı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne teslim edildi. Türkiye’de bir kamu hastanesinde ilk kez kullanılacağı belirtilen yüksek teknolojili cihazlar sayesinde, hastalara konforlu, hızlı ve sessiz hizmet sunulacağı ve teşhis edilmesi zor olan birçok hastalığın da kolayca teşhis edilebileceği duyuruldu. Görüntüleme cihazların özellikle kapalı alan korkusu yaşayan hastalar için de gelişmiş bir çözüm sunacağı kaydedildi.
25.06.2020 Ekonomi
Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun adı ölümsüzleşti
Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun adı ölümsüzleşti Corona virüsle mücadelede hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun adı bulunduğu tabela, isminin verildiği hastanedeki yerine takıldı.
1.05.2020 Gündem
Erdoğan'dan Prof. Dr. Taşçıoğlu için başsağlığı mesajı
Erdoğan'dan Prof. Dr. Taşçıoğlu için başsağlığı mesajı CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.
1.04.2020 Siyaset