Prison Break

Prison Break

Son dakika prison break haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan prison break ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını prison break haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prison Break

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prison break gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 prison break haberi bulunmuştur. Tüm prison break haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
'Prison Break' hayranlarına kötü haber
'Prison Break' hayranlarına kötü haber Bir döneme damga vuran yapımlardan 'Prison Break'in başrol oyuncusu Wentworth Miller (Michael Scofield), dizinin devam etmeyeceğini açıkladı.
10.11.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Heitz hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Heitz hayatını kaybetti Popüler dizilerden Big Bang Theory, Grey’s Anatomy, Prison Break, Glee ve CSI serilerinde rol alan 78 yaşındaki ABD’li ünlü aktris Jane Galloway Heitz hayatını kaybetti.
23.11.2019 Magazin
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren...
Cüneyt Çakır: Beni en çok eleştiren... Ülkemizi Rusya'da temsil eden FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, "Annem, sen futbolu bırak, hakemlik yap. Dünya Kupası'nda maç yöneteceksin, biliyorum, derdi. Annemin ısrarı sayesinde 17 yaşında mesleğe başladım." dedi.
16.06.2018 Arşiv
Son dakika... Dünyaca ünlü oyuncu hayatını kaybetti!
Son dakika... Dünyaca ünlü oyuncu hayatını kaybetti! Prison Break ve Chicago Fire gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu DuShon Monique Brown, 49 yaşında hayatını kaybetti.
24.03.2018 Dünya
Lost'un yönetmeni Boğaziçi Film Festivali'nde ders verecek!
Lost'un yönetmeni Boğaziçi Film Festivali'nde ders verecek! "Lost"un yönetmeni Bobby Roth, 5. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali kapsamında özel bir sinema dersi verecek.
27.10.2017 Kültür Sanat
İstanbul'da Suriyeli yönetmene ölüm tuzağı
İstanbul'da Suriyeli yönetmene ölüm tuzağı Çekeceği film için finansman görüşmesine geldiği İstanbul'da bıçaklanan Suriyeli yönetmen Beyazıd, "Adam kalbime doğru bıçağı salladı. Ben kendimi geri çekince bıçak omzuma girdi" dedi.
29.09.2021 Gündem
Dünya 'Söz'ü konuşuyor! Büyük başarı...
Dünya 'Söz'ü konuşuyor! Büyük başarı... 'Söz’ dizisi, sosyal medyada dünyanın en çok konuştuğu yapımlar arasına girdi.
18.05.2017 Televizyon
8 yıllık hasret bitiyor
8 yıllık hasret bitiyor Tüm dünyada hayranları tarafından heyecanla beklenen ‘Prison Break’ dizisi, 8 yıllık ayrılığın ardından 5. sezonuyla ekranlara geri dönüyor.
28.03.2017 Magazin
Diana Kruger’ın kocası olacak
Diana Kruger’ın kocası olacak ‘Ali ve Nino’ filminin galası önceki gün Bakü’de gerçekleşti...
7.10.2016 Magazin
Prison Break 5. sezonu başlıyor! Fragman yayında!
Prison Break 5. sezonu başlıyor! Fragman yayında! Prison Break hayranlarına müjdeyi verdi. 5. sezon fragmanını yayınlanan dünyaca ünlü dizi Prison Break ne zaman başlıyor? 5. sezon fragmanı yayınlanan ünlü dizi Prison Break yayınlanacağı tarihte açıklandı. İşte ayrıntılar...
17.05.2016 Magazin
Filinta 54.bölüm fragmanında şok karar!
Filinta 54.bölüm fragmanında şok karar! Trt 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Filinta 54.bölüm fragmanı yayınlandı. Sürpriz olayların yaşanacağı Filinta izleyicileri yine ekrana kilitleyecek. Merak edilen tüm soruların yanıtları ve Filinta son yayınlanan fragmanı haberimizde...
8.04.2016 Magazin
Filinta 54.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Filinta 54.bölüm fragmanı yayınlandı - İzle Trt 1 ekranlarında yayınlanan Filinta izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 54.yeni bölüm fragmanı yayınlanan Filinta'da bu hafta neler yaşanacak? Filinta son yayınlanan fragmanı ve ayrıntılar haberimizde...
4.04.2016 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle
Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle Star Tv'nin gündemden düşmeyen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de 1. Ahmet yeniçeriler'le karşı karşıya geliyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem nefes kesen heyecan dolu yepyeni bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...
26.11.2015 Magazin
Kösem Sultan'da bilinmeyen ayrıntı!
Kösem Sultan'da bilinmeyen ayrıntı! Akşam'da yer alan habere göre merakla beklenen ‘Muhteşem Yüzyıl- Kösem’ dizisi bugün izleyiciyle buluşuyor...
12.11.2015 Magazin
Game of Thrones'un yazarından yeni dizi
Game of Thrones'un yazarından yeni dizi "Game of Thrones" adlı dizisiyle tüm dünyada milyonlarca kişinin beğenisini kazanan yazar George R.R. Martin'in bir eseri daha televizyona uyarlandı.
13.10.2015 Televizyon
Efsane dizi geri dönüyor
Efsane dizi geri dönüyor Fox kanalında 2005-2009 yılları arasında yayınlanan ve bir TV fenomenine dönüşen dizinin, geçtiğimiz aylarda 5...
8.08.2015 Televizyon
Prison Break dönüyor!
Prison Break dönüyor! ESKİ dizilerin dönmesi furyasına katılan Prison Break, kaldığı yerden yani beşinci sezondan devam etmeye hazırlanıyor...
7.08.2015 Magazin
"Kulübede beklemeyi öğrendim"
"Kulübede beklemeyi öğrendim" TamSaha dergisinin Temmuz sayısı yayında Bursaspor forması giyen 20 yaşındaki Emra Taşdemir özel açıklamalarda bulundu.
1.07.2015 Futbol
Dünya dizileriyle yarışıyor
Dünya dizileriyle yarışıyor Filinta dizisinin kamera arkasında dünya dizi sektöründe başarılı işlere imza atmış isimler yer alıyor.
22.02.2015 Televizyon
Gizli dosyalar tekrar açılacak mı?
Gizli dosyalar tekrar açılacak mı? 1993 ve 2002 yılları arasında yayınlanan ve Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesi olan Amerikan bilim kurgu dizisi ‘The X Files’ın (Gizli Dosyalar) yeniden ekranlara döneceği ABD’li televizyon kanalı Fox’un yöneticileri tarafından önceki gün doğrulandı...
18.01.2015 Magazin
Setin ortasında öptü
Setin ortasında öptü Ünlü oyuncu Naz Elmas'ın bir proje için İstanbul'a gelen yönetmen Bobby Roth'u setin ortasında öptüğü öne sürüldü.
5.11.2014 Magazin
Hangi rolü canlandıracak?
Hangi rolü canlandıracak? Cem Yılmaz, Russell Crowe'un çektiği "The Water Diviner" filminde...
6.12.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Prison Break ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prison break haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.