Prim Desteği

Prim Desteği

Son dakika prim desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan prim desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını prim desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prim Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prim desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.021 prim desteği haberi bulunmuştur. Tüm prim desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taşerona kadro verilecek mi? 90 bin taşerona kadro var mı?
Taşerona kadro verilecek mi? 90 bin taşerona kadro var mı? 3600 ek gösterge, ev hanımlarına prim desteği, SSK ve Bağkur prim eşitlemesi gibi önemli düzenlemeler dışında taşerona kadro da Meclis’in açılmasıyla yeniden gündeme geldi. KİT ve belediyelerde halen 90 bin civarında taşeron işçi, kadroya alınmayı bekliyor. 
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Yeni emeklilik sistemi geliyor! Prim desteği verilecek, dikkat çeken EYT ayrıntısı ortaya çıktı
Yeni emeklilik sistemi geliyor! Prim desteği verilecek, dikkat çeken EYT ayrıntısı ortaya çıktı  Milyonlarca kişi için emeklilik yolu açılıyor. Devlet tarafından prim desteği sağlanacak. Sosyal güvenlik, sigorta sistemine yönelik adımlar tek tek devreye alınıyor. Orta Vadeli Plan (OVP) çerçevesinde yeni emeklilik sistemi devreye alınacak. Çalışma hayatında verimlilik esaslı yenilikler devam ederken milyonları ilgilendiren düzenlemeler için çalışmalar sürüyor. Hem ev kadınları hem de Bağ-Kur'luları erken emekli edecek iki büyük reform yapılacak.
7.04.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 31 Mart yerel seçimiyle ilgili sandık güvenliği endişesinin olmadığını söyledi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de güçlü adaylarının olduğunun altını çizen Yılmaz, aday seçiminde çok titiz hareket ettiklerini belirtti. Ekonomik şartların sandığı etkileyebileceğini söyleyen Yılmaz, vatandaşın yönetimden kaynaklanan ve kaynaklanmayan şartları ayırt ederek oy kullanacağına inandığını ifade etti. Emeklilerin zam taleplerine de değinen Cevdet Yılmaz, "Temmuzda yeni bir değerlendirme olacak." dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Yeni emeklilik sistemi geliyor! Prim desteği devreye alınıyor, EYT detayı ortaya çıktı
Yeni emeklilik sistemi geliyor! Prim desteği devreye alınıyor, EYT detayı ortaya çıktı Milyonlarca kişi için emeklilik yolu açılıyor. Devlet tarafından prim desteği sağlanacak. Sosyal güvenlik, sigorta sistemine yönelik adımlar tek tek devreye alınıyor. Orta Vadeli Plan (OVP) çerçevesinde yeni emeklilik sistemi devreye alınacak. Çalışma hayatında verimlilik esaslı yenilikler devam ederken milyonları ilgilendiren düzenlemeler için çalışmalar sürüyor. Hem ev kadınları hem de Bağ-Kur'luları erken emekli edecek iki büyük reform yapılacak.
10.03.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Emeklilik reformu: Erken ve 2. emeklilik imkanı! SSK'lı, Bağ-Kurlu, ev kadını milyonları kapsıyor!
Emeklilik reformu: Erken ve 2. emeklilik imkanı! SSK'lı, Bağ-Kurlu, ev kadını milyonları kapsıyor! Yeni emeklilik sistemi geliyor. Milyonlarca çalışan yakından takip ediyor. Detaylar netleşmeye başladı. Prim desteği, ek gösterge, uzaktan çalışma ayrıntısı ortaya çıktı. Erken emeklilik ve 2. emeklilik imkanı doğuyor. Yeni emeklilik sistemi başta olmak üzere çalışma hayatında birçok düzenlemenin yapılacağı dönem başladı. Bağ-Kur'lular, ev kadınları, anneler, çalışanlar, işçiler, memurlar gibi toplumun hemen her kesimini ilgilendiren değişiklikler belli bir takvim çerçevesinde hayata geçecek. Peki neler değişecek? Kimler nasıl yararlanacak? İşte detaylar...
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Ev hanımlarına emeklilik toplu ödeme ne kadar 2024, ev kadınlarına emeklilik şartları nelerdir? Ev hanımlarına emeklilik yasası çıktı mı, torba yasada var mı?
Ev hanımlarına emeklilik toplu ödeme ne kadar 2024, ev kadınlarına emeklilik şartları nelerdir? Ev hanımlarına emeklilik yasası çıktı mı, torba yasada var mı? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ev kadınlarına üçte bir prim desteğinin verilmesi konusundaki çalışmalarımızı başlattık." açıklaması yaptı. Söz konusu açıklamanın ardından emekli olma hayali kuran kadınlar ev hanımlarına prim desteği ne zaman başlıyor, ev kadınlarına emeklilik yasası ne zaman çıkacak, ev hanımlarına sigorta desteği başladı mı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
31.01.2024 Çalışma Hayatı
25 yıl evli kalana emeklilik Resmi Gazete’de yayımlandı mı? 25 yıl evli kalan kadınlara emeklilik şartları neler?
25 yıl evli kalana emeklilik Resmi Gazete’de yayımlandı mı? 25 yıl evli kalan kadınlara emeklilik şartları neler? 25 yıl evli kalana emeklilik var mı? Sosyal güvencesi olmayan ev hanımları için yeni bir sigorta sisteminin devreye alınacağı haberleri sonrası emeklilik ile ilgili ayrıntılar sorgulanmaya başlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ev kadınlarına üçte bir prim desteğinin verilmesi konusundaki çalışmalarımızı başlattık." açıklaması yaptı.
29.01.2024 Çalışma Hayatı
Erken emeklilik, ek zam ve memur maaşı ile ilgili yeni açıklama! Bakan Işıkhan detayları paylaştı
Erken emeklilik, ek zam ve memur maaşı ile ilgili yeni açıklama! Bakan Işıkhan detayları paylaştı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı TV programında emeklilere ek zam, esnafa erken emeklilik, ev kadınlarına prim desteği, asgari ücret ve memur maaşları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Vedat Işıkhan, "Vaadimizi yerine getireceğiz. Kısa zamanda bunu neticelendirmeye gayret edeceğiz. Bütçe disiplinimiz el verdiği sürece beklemek için sebep de kalmayacak" ifadelerini kullandı.
28.01.2024 Ekonomi
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu Avcılar'da kendisinden 5 gün boyunca haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in (82) çöp evindeki elbise yığınının altında cesedi bulundu.
23.01.2024 Gündem
Emeklilik fırsatı! Milyonların beklediği prim desteği devreye alınıyor, işte detaylar...
Emeklilik fırsatı! Milyonların beklediği prim desteği devreye alınıyor, işte detaylar... Milyonlarca kişi için emeklilik yolu açılıyor. Devlet tarafından prim desteği sağlanacak. Sosyal güvenlik, sigorta sistemine yönelik adımlar tek tek devreye alınıyor. Ev kadınlarının sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Yeni asgari ücretle beraber 6 bin 400 lira olan isteğe bağlı sigorta tutarının 2 bin 133 lirası devlet tarafından karşılanacak. Emekli olmak isteyen ev kadınları sigorta primi için 6 bin 400 lira yerine 4 bin 267 lira yatıracak. Böylece verilecek yıllık destek 25 bin 600 lira olacak.
23.01.2024 Çalışma Hayatı
Bağ-Kur'luya erken emeklilik, ev kadınlarına prim desteği! Bakan Işıkhan açıkladı
Bağ-Kur'luya erken emeklilik, ev kadınlarına prim desteği! Bakan Işıkhan açıkladı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ev kadınlarına prim desteğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan esnek çalışmayı da kapsayacak temel bir kanun hazırlığında olduklarının sinyalini de verdi. İşte detaylar...
17.01.2024 Çalışma Hayatı
Çiftçiye dev destek! Bakan  Yumaklı duyurdu
Çiftçiye dev destek! Bakan Yumaklı duyurdu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2023 yılında TARSİM kapsamında 9 milyar 200 milyon TL devlet desteği sağlandığını, afetlerden zarar gören üreticilere de 8 milyar TL hasar tazminatı ödendiğini duyurdu.
4.01.2024 Ekonomi
Asgari ücret son toplantı ne zaman? 2024 asgari ücrette üçüncü toplantı tarihi...
Asgari ücret son toplantı ne zaman? 2024 asgari ücrette üçüncü toplantı tarihi... Asgari ücret zammının belli olacağı son toplantı hakkında araştırmalar sürerken AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu açıklam yaptı. Tespit komisyonu tarafından belirlenen asgari ücret son toplantı ne zaman? Asgari ücret tespit komisyonu son kez ne zaman toplanacak?
25.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret ne zaman belli olacak? Gün verildi, Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması
Asgari ücret ne zaman belli olacak? Gün verildi, Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca asgari ücretli bekliyordu. Asgari ücret zam oranın belli olacağı tarih açıklandı
24.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman yapılacak? Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması!
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman yapılacak? Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanacağı tarih belli oldu. AK Parti'den asgari ücret açıklaması...
24.12.2023 Çalışma Hayatı
Gençlere iş kurma fırsatı! Sigorta primi ve vergi teşviki 3 yıl sürecek
Gençlere iş kurma fırsatı! Sigorta primi ve vergi teşviki 3 yıl sürecek Genç girişimciler elde edecekleri yıllık kazancı ikinci vergi dilimine kadar olan kısmı için 3 yıl vergi ödemeyecek. Gençlerden ilk yıl sigorta primi alınmayarak 55 bin liranın üzerinde destek sağlanacak. Buna göre gençlerin bu yıl için 150 bin liraya kadar olan kazançları vergiden muaf olacak. Gelir İdaresi Başkanlığı genç girişimciler için vergi ve sigorta prim desteği rehberi yayınladı.
5.08.2023 Ekonomi
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Süresiz nafaka gibi bir durum adil bir durum değil" dedi.
26.07.2023 Gündem
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha İsveç'in başkenti Stockhlom’de bir caminin önünde Kur’an-ı Kerim yakma eylemine izin veren İsveç'e tepkiler çığ gibi büyürken bugün, provokasyonu yapan sahsın ifadesi ortaya çıktı. Skandala NATO'dan yanıt geldi, İsveç ve dünya basını gelişme hakkındaki son detayları manşete taşıdı.
30.06.2023 Dünya
Meksika'da aşırı sıcaklardan ölenlerin sayısı 112’ye yükseldi
Meksika'da aşırı sıcaklardan ölenlerin sayısı 112’ye yükseldi Meksika'da son haftalarda etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 112'ye yükseldi.
30.06.2023 Dünya
Ev sahibinin dikkati enkaz faresini yakalattı
Ev sahibinin dikkati enkaz faresini yakalattı Depremin vurduğu Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde ağır hasarlı evinin içinde tanımadığı 1 şahsı gören ev sahibinin dikkati, hasarlı evlerden hırsızlık yapan 1 şahsı yakalattı.
30.06.2023 Yaşam
Emeklilik fırsatı! Prim desteği veriliyor, işte gerekli şartlar...
Emeklilik fırsatı! Prim desteği veriliyor, işte gerekli şartlar... Emekli olmak isteyen milyonları yakından ilgilendiriyor. Devlet desteği sağlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile Koruma Kalkanı Programı kapsamında, ev hanımlarının emekli olabileceğini duyurmuştu. Program çerçevesinde çalışmalar sürüyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki binlerce ev hanımının yararlanabileceği söz konusu fırsata dair detaylar belli olmaya başladı. Ev kadınlarının sigorta primlerinin üçte biri devlet tarafından karşılanacak. İşte konun ayrıntıları...
30.06.2023 Ekonomi
Emeklilik sistemi değişiyor! Erken emeklilik fırsatı, primleri devlet ödeyecek
Emeklilik sistemi değişiyor! Erken emeklilik fırsatı, primleri devlet ödeyecek Emeklilik ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emeklilik sistemi değişiyor. Milyonlarca vatandaşa erken emeklilik hakkı geliyor. Emeklilik sisteminde yeni reformlar geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Türkiye Yüzyılı'nın ilk kabine toplantısı sonrası çalışmalara hız verdi. Yeni emeklilik sisteminde Bağ-Kur ile SSK primleri eşitlenecek. Esnaf 5 yıl erken emekli olacak. Farklı kurumlarda çalışanların 3,5 yıl kuralı kalkacak. Anneler ve ev kadınları için hem prim desteği verilecek hem de erken yaşta emeklilik hakkı gelecek. İşte emeklilik ile ilgili son flaş detaylar...
9.06.2023 Emekli
Ticaret Bakanlığı'ndan 'etiket' uyarısı! Fiyat TL olacak
Ticaret Bakanlığı'ndan 'etiket' uyarısı! Fiyat TL olacak Ticaret Bakanlığı, turistik bölgelerde fiyat etiketi kullanmayan esnafa uyarıda bulundu. Buna göre, turistik bölgelerde satılan ürünlere konulacak etiketlerde malın özelliği, vergiler dâhil satış fiyatı, birim fiyatı, fiyatın uygulanmaya başlandığı tarih, yerliyse “yerli malı” ibaresi yer alacak.
22.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Prim Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prim desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.