Posta Gazetesi

Posta Gazetesi

Son dakika Posta gazetesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Posta gazetesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Posta gazetesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Posta Gazetesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan posta gazetesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 933 posta gazetesi haberi bulunmuştur. Tüm posta gazetesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı'
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı' Borsada geçtiğimiz yıl sonuna doğru sert düşüşler yaşanmış, özellikle küçük yatırımcı borsadan ayrılmıştı. Rüzgar terse döndü, küçük yatırımcı geri geldi ama, bu kez de borsadaki milyoner sayısında azalma yaşandı.
4.04.2024 Ekonomi
Depoda yükleme elemanından mühendisine kadar ihtiyaç var! 200 bin kişiye çalışma kapısı
Depoda yükleme elemanından mühendisine kadar ihtiyaç var! 200 bin kişiye çalışma kapısı İndirim yarışının yaşandığı yılın bu son dönemlerinde lojistik ve e-ticaret sektöründe depoda yükleme elemanından mühendis seviyesine kadar hemen her alanda kalifiye elemana ihtiyaç var. Ücretler de tavan yaptı. 1 milyon kişinin istihdam edildiği sektörde eleman açığı 200 bine dayandı.
20.12.2023 Ekonomi
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
Balık tutmak için gittiği nehirde ölü bulundu! Feci olay
Balık tutmak için gittiği nehirde ölü bulundu! Feci olay Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde balık tutmak için Filyos Nehri'ne giden Yüksel Öztürk'ün (75), cansız bedeni bulundu.
22.10.2023 Yaşam
Bakan Şimşek'ten dikkat çeken büyüme ve enflasyon mesajı
Bakan Şimşek'ten dikkat çeken büyüme ve enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’te yabancı yatırımcılarla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Bakan Şimşek burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin yatırım planlarını anlattı.
22.10.2023 Ekonomi
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer toprağa verildi
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer toprağa verildi Beşiktaş’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında hayatını kaybeden Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Rauf Tamer'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye siyaset, basın, iş ve sanat dünyasından pek çok isim katıldı.
22.10.2023 Gündem
Türk basınının acı kaybı! Rauf Tamer hayatını kaybetti
Türk basınının acı kaybı! Rauf Tamer hayatını kaybetti Posta Gazetesi yazarı Rauf Tamer, bugün öğle saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede 86 yaşında yaşamını yitirdi.
21.10.2023 Gündem
Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ikiz kızları ortaya çıkmıştı! Coşkundeniz: Birkaç söz söyleme hakkını kendimde görüyorum!
Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ikiz kızları ortaya çıkmıştı! Coşkundeniz: Birkaç söz söyleme hakkını kendimde görüyorum! Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşleri magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Antalya'da dünyaya gelen, 2 aylıkken bir köyde bakıcı kadına terk edilen sonrası yetiştirme yurdunda büyüyen ve 6 yaşında evlat edinilen ikizlerden Duygu Nebioğlu, "Umarım hayattadır" dediği kendisine bakan kişiyi dün bulduğunu açıklamış ve fotoğraflar yayınlamıştı. Bugün ise Posta Gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz Metin Akpınar konusunu köşesine taşıdı.
20.10.2023 Magazin
Yatırım yapmak isteyenler için fiyat, olay, tarih vurgusu! 'Para kazanıp satın'
Yatırım yapmak isteyenler için fiyat, olay, tarih vurgusu! 'Para kazanıp satın' Bilinçli yatırım yapmak paranın kontrolü açısından büyük önem taşıyor. Birikimlerini değerlendirmek, yatırım yapmak isteyenler ya da 'bir şeyin borcuna gireyim' düşüncesi ile arayış içinde olan kişilerin kafasında çokça soru işaretleri bulunuyor. İşte yatırımların hangi yönde yapılması gerektiği ile ilgili merak edilen sorular ve yanıtları...
27.04.2023 Ekonomi
Ucuz ulaşım formülü! Hem ekonomik hem de trafik sorununa çare
Ucuz ulaşım formülü! Hem ekonomik hem de trafik sorununa çare Sıfır otomobile ulaşmak her geçen gün zorlaşmaya başladı. Çip krizi ve tedarik sorunları fiyatları yükseltirken, bu durum vatandaşları aylarca araba beklemek zorunda bırakıyor. Sıfırdaki bu durum ikinci el arabada da fiyatları yukarı çekti. Tüm bunlara rağmen büyük şehirlerde ise trafiğe kayıtlı araç sayısının ve nüfusun artması, ulaşımı da yoğun bir hale getirmeye başladı. Vatandaşlar da hem otomobile ulaşmayı daha kolay hale getiren hem de daha uyguna yolculuk imkanı sunan alternatif yöntemlere başvurmaya başladı. İşte ulaşımın yolculuğun detayları...
4.02.2023 Ekonomi
EYT'den emekli olacaklar dikkat! Yüzde 30 zam detayı
EYT'den emekli olacaklar dikkat! Yüzde 30 zam detayı EYT ile ilgili merak edilen zam detayı netleşti. Uzman isim EYT'den emekli olacaklara alacakları zam oranını açıkladı. İşte tüm ayrıntılar...
22.01.2023 Ekonomi
Selçuk Yöntem'den 'Adnan Bey' itirafı: Aldanan değil aldatan suçludur
Selçuk Yöntem'den 'Adnan Bey' itirafı: Aldanan değil aldatan suçludur Son olarak 'Sevda Mecburi İstikamet' filmiyle izleyici ile buluşan Selçuk Yöntem hem filmi hem hayata dair samimi açıklamalarda bulundu. Yöntem, Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği 'Adnan Bey' karakteriyle de ilgili konuştu. İşte detaylar...
22.01.2023 Magazin
Girişimci kadınlara ücretsiz eğitim verilecek programa başvurular başladı
Girişimci kadınlara ücretsiz eğitim verilecek programa başvurular başladı PROFAM tarafından yönetilen ANKAmall AVM, Değer Katan Girişimci Kadınlar Programı’nı başlattı. Programla ile fikir aşamasında olan 40 kadına girişim yolculuğunda mentorlük eğitimi verilecek. Programa son başvuru tarihi 23 Ocak olarak belirlendi. Katılımın ücretsiz olduğu programda eğitimler 60 saat sürecek.
20.01.2023 Ekonomi
Çıraklık sigortasında kritik 'prim' detayı!
Çıraklık sigortasında kritik 'prim' detayı! EYT düzenlemesinden faydalanacak binlerce vatandaş için heyecanlı geri sayım başladı. Emekli olabilmek için Staj ve çıraklık sigortasının kapsama dahil olmasını bekleyenler ise gelişmeleri yakından takip ediyor. Çıraklık sigortasında dikkat çeken detayı açıkladı. Staj ve çıraklık sigortası EYT'de başlangıç olarak hesaplanacak mı? İşte detaylar...
28.12.2022 Çalışma Hayatı
Ay tutulmasından en çok bu burçlar etkilenecek! 'İkili ilişkiler sınavdan geçiyor'
Ay tutulmasından en çok bu burçlar etkilenecek! 'İkili ilişkiler sınavdan geçiyor' Doğrudan duygularımızı etkileyen Ay tutulması bugün saat 14.00'te gerçekleşti. Ruhsal bunalımların etkili olduğu günler yaşanacak, olaylar yeni bir şekil alacak. Kader planları yeniden yazılacak. Bazı burçların iş ile ilgili değişimleri söz konusu olurken, bazılarının ise ilişkileri sınanacak. Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? Ay tutulması ne kadar sürecek ve yeni kararlar almak için doğru zaman mı? İşte detaylar...
8.11.2022 Astroloji
İngiltere'nin en gizemli olayında yeni gelişme! Cinayetin ardından Lord Lucan sırra kadem basmıştı...
İngiltere'nin en gizemli olayında yeni gelişme! Cinayetin ardından Lord Lucan sırra kadem basmıştı... 1974 yılında yaşanan cinayet olayı İngiltere'nin en gizemli olaylarından biri haline dönüşmüştü. Olay Richard John Bingham, yani 7.Earl of Lucan ya da Lord Lucan'ın ortadan kaybolmasıydı. 1974 yılında Lord Lucan'ın çocuk bakıcısı öldürülmüş, kendisi de bu cinayetten suçlanmış ve sırra kadem basmıştı. Peki Lord Lucan'a ne oldu? Olayın üzerinden geçen yılların ardından yaşanan yeni bir gelişme davanın seyrini değiştirecek nitelikte.
7.11.2022 Dünya
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim Selda Bağcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında Üsküdar Meydanı'nda konser verdi. Konserden konsere koşan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.10.2022 Magazin
Geçmişe dönük Bağkur kayıt hakkı gelecek mi? Bağkur’da geriye dönük borçlanma yapılabilir mi? Esnafın emekliliği için çalışma var mı?
Geçmişe dönük Bağkur kayıt hakkı gelecek mi? Bağkur’da geriye dönük borçlanma yapılabilir mi? Esnafın emekliliği için çalışma var mı? Binlerce esnafı ilgilendiriyor! Hükümetin Sosyal Güvenlik alanında yaptığı çalışmalar sürerken Bağkur’dan prim eksiği olan esnafta da geriye dönük borçlanma beklentisi oluştu. Esnaflar, Bağ-Kur kapsamında sigortalı olması zorunlu olanlar arasında yer alıyor. Ancak geçmişte vergi mükellefi veya oda sicil kaydı olduğu halde bugün Bağkur’lu olmayan pek çok esnaf bulunuyor. Hükümetten esnafa yönelik geriye dönük Bağkur'a kayıt hakkı ile ilgili yasal düzenleme yapılması için beklentiler arttı. Peki, Geçmişe dönük Bağkur kayıt hakkı gelecek mi? Bağkur’da geriye dönük borçlanma yapılabilir mi? İşte detaylar….
20.10.2022 Emekli
Askerlik borçlanması emeklilikten en az kaç ay önce yapılmalı? Askerlik borçlanması ile EYT’den nasıl emekli olunur?
Askerlik borçlanması emeklilikten en az kaç ay önce yapılmalı? Askerlik borçlanması ile EYT’den nasıl emekli olunur? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenleme aralık ayında Meclis gündeminde olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı EYT ile ilgili çalışmasında sorunun çözümüne yönelik etraflıca bir düzenleme yaparken, düzenlemede öne çıkan primler ve yıl şartının tamamlanması şartı pek çok kişinin emekliliğinde etkili olacak. Sigorta başlangıcı geriye çekmek ve prim şartını tamamlamak için askerlik borçlanması yapılabilir. Peki, Askerlik borçlanması ne zaman yapılır? Borçlanma emeklilikten en az kaç ay önce yapılmalı? Askerlik borçlanması ile EYT’den nasıl emekli olunur? İşte detaylar…
14.10.2022 Çalışan Hakları
EYT yasası merakla bekleniyor! Kadın çalışanları ilgilendiriyor. İşte doğum borçlanmasında çözüm bekleyen o detay!
EYT yasası merakla bekleniyor! Kadın çalışanları ilgilendiriyor. İşte doğum borçlanmasında çözüm bekleyen o detay! Yüzbinlerce çalışanı ilgilendiriyor! EYT yasası merakla beklenirken geriye dönük prim ödemesi yapılmasına olanak sağlayan doğum borçlanmasının kapsamının genişletilmesi bekleniyor. Henüz EYT yasası ile ilgili detaylar netlik kazanmasa da sosyal güvenlik uzmanları geriye dönük prim ödemesi yapmasına olanak sağlayan doğum borçlanmasında doğum öncesi sigortalı olmak şartının kaldırılmasını bekliyor. Düzenleme EYT yasasına girerse sigortalılarda mağduriyet yaratan bu durum da ortadan kaldırılmış olacak. Peki, Doğum borçlanması nedir? Sigortalılık öncesi doğum borçlanması çıkar mı? Sigorta başlangıcından önceki doğumların borçlanılması mümkün mü? İşte geriye dönük doğum borçlanması ile ilgili bilmeniz gerekenler…
12.10.2022 Çalışan Hakları
750 bin işçiyi ilgilendiriyor! EYT çıkarsa iş sözleşmeleri feshedilebilir!
750 bin işçiyi ilgilendiriyor! EYT çıkarsa iş sözleşmeleri feshedilebilir! Taşerondan işçi kadrosuna geçen 750 bin işçiyi ilgilendiriyor! 696 sayılı KHK işçisi olarak adlandırılan taşerondan kadroya aktarılan çalışanların, EYT çıkarsa emekliliğe hak kazananların iş sözleşmelerinin feshedilmesi gerekiyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın EYT düzenlemesi ile ilgili çalışmaları sürerken 696 sayılı KHK kapsamındaki işçilerin durumunun ne olacağı, konu ile ilgili çalışmanın yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu. Peki, Taşerondan işçi kadrosuna geçenler EYT ile emekli mi edilecek? Zorunlu emeklilik ne demek? 696 sayılı KHK kalkacak mı? İşte merak edilenler…
12.10.2022 Çalışan Hakları
Sözleşmeliden memuriyete geçişte emeklilik statüsü nasıl olur? Son 7 yıl memurun emeklilik statüsünü değiştirir mi? Hizmet birleştiren memurların emeklilik şartları ne olur?
Sözleşmeliden memuriyete geçişte emeklilik statüsü nasıl olur? Son 7 yıl memurun emeklilik statüsünü değiştirir mi? Hizmet birleştiren memurların emeklilik şartları ne olur? Memurların emeklilik şartları, diğer çalışanların emeklilik şartlarından farklı uygulanıyor. Memurların emeklilik şartlarını 23 Mayıs 2002 tarihi itibarıyla olan prim ödeme gün sayısı yani hizmet süresi belirliyor. Kamu kurumlarında sözleşmeli olacak çalışma hayatına başlayıp, daha sonra memur kadrosuna geçirilenlerin emeklilikleri ile hizmet birleştirmesi yapan memurun emeklilik şartları ile ilgili konular da kafa karışıklığına neden oluyor. Peki, Sözleşmeliden memuriyete geçişte emeklilik statüsü nasıl olur? Son 7 yıl memurun emeklilik statüsünü değiştirir mi? Hizmet birleştiren memurların emeklilik şartları ne olur? Sözleşmeliden memuriyete geçişte hangi statüden emekli olunur? İşte detaylar…
12.10.2022 Memur
EYT’den emekli olan ne kadar maaş alacak? Memurlar EYT’den faydalanacak mı? EYT ne zaman açıklacak?
EYT’den emekli olan ne kadar maaş alacak? Memurlar EYT’den faydalanacak mı? EYT ne zaman açıklacak? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile son gelişmeler yakından takip ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Aralık ayında ETY sorununun Meclise geleceğini belirtti. Milyonlarca EYT’li de düzenlemenin Meclis’e geleceği tarihi beklerken sosyal güvenlik uzmanlarından da EYT ile ilgili çözüm tahminleri gelmeye devam ediyor. EYT düzenlemesinde en çok merak edilen konuların başında da memurların durumunun düzenlemede yer alıp almayacağı ve EYT’den emekli olanların ne kadar maaş alacakları konusu yer alıyor. Peki, EYT’den emekli olan ne kadar maaş alacak? Memurlar EYT’den faydalanacak mı? EYT ne zaman açıklacak? İşte detaylar…
19.09.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Posta Gazetesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki posta gazetesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.