Portakal

Portakal

Son dakika portakal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan portakal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını portakal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Portakal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan portakal gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.943 portakal haberi bulunmuştur. Tüm portakal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnaval kortejinde merakla beklediğimiz kostümler işte bu yarışmadan çıkıyor
Karnaval kortejinde merakla beklediğimiz kostümler işte bu yarışmadan çıkıyor Portakal Çiçeği Karnavalı’nın son gününde sahne alan Kortej Yürüyüşü’nde rengarenk görüntülere sahne olan ve binlerce kişiyi selamlayan bu kostümler Portakal Çiçeği Karnavalı komitesi tarafından düzenlenen kostüm yarışması ile ortaya çıkıyor.
25.04.2024 Adana
Meyve diyeti: 40 günlük portakal orucuna girdi! Sonunda bakın ne oldu
Meyve diyeti: 40 günlük portakal orucuna girdi! Sonunda bakın ne oldu Instagram'da meyve temelli beslenmeye dikkat çeken Avustralyalı fenomen Anne Osbourne, 40 gün boyunca portakalla beslendiğini duyurdu. Portakal yiyip suyunu içen Anne Osbourne, bunu neden yaptığını da şu sözlerle dile getirdi.
24.04.2024 Yaşam
'Dünyanın hiçbir yerinde 2 milyon nüfuslu bir şehirde 2,5 - 3 milyon ziyaretçi sayılı bir etkinlik göremezsiniz'
'Dünyanın hiçbir yerinde 2 milyon nüfuslu bir şehirde 2,5 - 3 milyon ziyaretçi sayılı bir etkinlik göremezsiniz' 13- 21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Adana 12. Portakal Çiçeği Karnavalı bu yıl 1,5 milyon kişiyi ağırlayarak kendi rekorunu kırdı. Tüm kültür ve sanat alanlarındaki etkinliklere yer vermeye çalıştıklarını ifade eden Portakal Çiçeği Karnavalı Direktörü İlhami Günsel, karnavala ve gelecek yıla dair hedeflerine dair gazetevatan.com’a özel açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Adana
Türkan Şoray'ın 'Türkan' dansı sosyal medyada gündem oldu
Türkan Şoray'ın 'Türkan' dansı sosyal medyada gündem oldu 12. Portakal Çiçeği Karnavalı’nda düzenlenen söyleşiye katılan Türkan Şoray, ‘Türkan’ şarkısıyla dans etti. 78 yaşındaki sanatçının eğlenceli görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kendi rekorunu kırdı! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Giden bir daha gitmek istiyor
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kendi rekorunu kırdı! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Giden bir daha gitmek istiyor Bu yıl 12. kez düzenlenen ve yüz binlerce kişinin sokaklarda kutladığı Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi. Karnaval için Adana’ya gelen yerli ve yabancı turistler 1 hafta boyunca sokakları doldurdu. Karnavalda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü. İşte Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'yla ilgili detaylar...
24.04.2024 Adana
Şırdan ve kebap stokları tükendi! Vatandaşlar lezzete doydu
Şırdan ve kebap stokları tükendi! Vatandaşlar lezzete doydu Adana'da bu sene 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü.
23.04.2024 Adana
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı Türkiye Kültür Yolu Festivaline dahil edilen ve bu yıl 12. kez düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’da dün gece Murat Boz müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Karnavalın merkezi konser alanı Merkez Parkta sahne alan Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz, yüzbinlerce hayranını coşturdu.
23.04.2024 Adana
Adana Valisi Köşger: 30'un üzerinde noktada binlerce kültürel etkinlik düzenledik
Adana Valisi Köşger: 30'un üzerinde noktada binlerce kültürel etkinlik düzenledik Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Vatan TV
Adana'da yapıldı, Türkiye konuştu! Giden bir daha gitmek istiyor
Adana'da yapıldı, Türkiye konuştu! Giden bir daha gitmek istiyor Bu yıl 12. kez düzenlenen ve yüz binlerce kişinin sokaklarda kutladığı Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi. Karnaval için Adana’ya gelen yerli ve yabancı turistler 1 hafta boyunca sokakları doldurdu. Karnavalda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü. İşte Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'yla ilgili detaylar...
23.04.2024 Adana
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı Ülkemizin dünya çapında tanınan ve sevilen başarılı oyuncularından Melis Sezen, karnaval dolayısıyla geldiği Adana'da Seyhan nehri üzerinde voleybol oynadı.
21.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda ‘su korteji’; kano, gondol ve tekneler nehri renklendirdi
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda ‘su korteji’; kano, gondol ve tekneler nehri renklendirdi Adana’da 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı, Seyhan Nehri’nde düzenlenen ‘su korteji’ ile devam etti. Turuncu-yeşil renklerdeki kurdele ve çiçeklerle süslenen onlarca kano, gondol ve tekne, Seyhan Nehri’ne indirildi.
22.04.2024 Adana
Binlerce kişi korteje akın etti! Türkiye'de karnaval heyecanı
Binlerce kişi korteje akın etti! Türkiye'de karnaval heyecanı Adana’da bu yıl 12’ncisi düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı’nın kortejine binlerce kişi katıldı ve kortej renkli görüntülere sahne oldu.
22.04.2024 Adana
Adana'da Portakal Çiçeği Festivali'nde binlerce kişinin katıldığı kortej renkli görüntüler oluşturdu
Adana'da Portakal Çiçeği Festivali'nde binlerce kişinin katıldığı kortej renkli görüntüler oluşturdu Adana'da 12'ncisi düzenlenen Portakal Çiçeği Festivali kortejinde binlerce kişi yürüdü. Rengarenk görüntülere sahne olan yürüyüşte vatandaşlar gönlünce eğlendi.
20.04.2024 Adana
Adana ve Mersin'den Belemedik'e turistik tren seferleri başlayacak
Adana ve Mersin'den Belemedik'e turistik tren seferleri başlayacak 12.’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı çerçevesinde Belemedik'e turistik tren seferi düzenlendi.
22.04.2024 Adana
Karnaval'da müzik ve motorun sesi birbirine karışacak
Karnaval'da müzik ve motorun sesi birbirine karışacak Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerden birisi de Türk Chopper Motor Kulübü'nün sahne alacağı Motor Senfonisi olacak.
20.04.2024 Adana
Bu standın tüm kazancı sokak hayvanlarına
Bu standın tüm kazancı sokak hayvanlarına Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalında stant açan hayvanseverler kendi tasarladıkları ürünlerin gelirini sokak hayvanları yararına kullanılmak üzere satışa çıkardı.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kortej yürüyüş rotası belli oldu.
20.04.2024 Adana
Portakal çiçekleri dansa davet ediyor! Karnaval Milongası dans severleri bir araya getirecek
Portakal çiçekleri dansa davet ediyor! Karnaval Milongası dans severleri bir araya getirecek Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda atölye çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Karnaval Milongası, festival ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak.
20.04.2024 Adana
Dezavantajlı kadınların el emeği göz nuru ürünleri karnavalda
Dezavantajlı kadınların el emeği göz nuru ürünleri karnavalda Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda dezavantajlı kadınların yaptığı el emeği göz nuru yapılan ürünler sergileniyor.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda 6. gün geride kaldı! Ziyaretçiler akın ediyor
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda 6. gün geride kaldı! Ziyaretçiler akın ediyor Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin 6 günü geride kalırken Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlenen onlarca sergi, ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Karnaval kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler arasında konserler, atölye çalışmaları, workshop, mutfak deneyimleri yoğun bir şekilde gerçekleştirilmeye devam ediyor.
19.04.2024 Adana
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
20.04.2024 Adana
Karnaval 5 Milyar TL'lik ekonomik değere ulaşacak
Karnaval 5 Milyar TL'lik ekonomik değere ulaşacak Adana'da 12.'si düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi Başkanı Ali Haydar Bozkurt, "Hayal edebilir miydik diye bazen kendi kendime soruyorum. Bu yıl karnavalımız, yaklaşık 5 milyar liranın üzerinde bir ekonomik değere ulaşacak. Konuştuğumuz esnaf karnaval sayesinde hafta sonu elde ettikleri gelir ile birkaç aylık kiralarını ödediklerini söylüyor. Adana halkından ya da Türkiye'nin değişik şehirlerinden, başka ülkelerden gelen insanlar da geldikleri için mutlu olduklarını söylüyorlar" dedi.
20.04.2024 Adana
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
19.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan rengarenk görüntüler! Rio'yu aratmadı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ndan rengarenk görüntüler! Rio'yu aratmadı Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı renkli görüntüleri sahne olmaya devam ediyor. Karnavalda kimisi yöresel kıyafetler kimisi de kral kostümüyle dolaşıyor.
19.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Portakal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki portakal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.