Polis Meslek Yüksekokulu

Polis Meslek Yüksekokulu

Son dakika Polis meslek yüksekokulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Polis meslek yüksekokulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Polis meslek yüksekokulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polis Meslek Yüksekokulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polis meslek yüksekokulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 polis meslek yüksekokulu haberi bulunmuştur. Tüm polis meslek yüksekokulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
PMYO mülakat sonuçları 2023 | PMYO sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, PMYO mülakat sonuçları kaç günde açıklanır? Polislik mülakat sonuçları açıklandı mı?
PMYO mülakat sonuçları 2023 | PMYO sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, PMYO mülakat sonuçları kaç günde açıklanır? Polislik mülakat sonuçları açıklandı mı? PMYO mülakat sonuçları adaylar tarafından merakla bekleniyor. Polis Meslek Yüksekokulu mülakatlarına giren adaylar sonuçları sorguluyor. Sonuçların nereden öğrenileceğini, açıklanıp açıklanmadığını araştıran adaylar polislik sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanır 2023, PMYO mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, PMYO mülakat sonuçları kaç günde açıklanır, PMYO sonuçları açıklandı mı?
19.09.2023 Personel Alımı
PMYO ön başvuru sonuçları açıklandı
PMYO ön başvuru sonuçları açıklandı Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), giriş sınavı aday belirleme ön başvuruları için toplam 54 bin 548 adayın başvuru yaptığını duyurdu.
10.08.2023 Çalışma Hayatı
PMYO başvuruları | Polis Meslek Yüksekokulu başvuru şartları nelerdir? Polislik başvurusu nasıl yapılır? E devlet PMYO başvuru yap
PMYO başvuruları | Polis Meslek Yüksekokulu başvuru şartları nelerdir? Polislik başvurusu nasıl yapılır? E devlet PMYO başvuru yap Polis Meslek Yüksekokullarına 2.500 öğrenci alımı için Resmi Gazete'de ilan yayınlandı. Polis olmak için başvuru yapacak adaylar Polis Meslek Yüksekokullarına 2.500 öğrenci alımı gerekli başvuru şartlarını, taban puanlarını ve polis alımı başvuru tarihine yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, PMYO başvuru 2023 ne zaman? Polis alımı PMYO başvuru şartları nelerdir, yaş sınırı var mı, TYT puanı isteniyor mu? İşte 2500 polis alımı PMYO 2023 kılavuzu ve taban puanları ile ilgili merak edilenler…
1.08.2023 Çalışma Hayatı
Sınav ücretini ödedi, başına gelmeyen kalmadı
Sınav ücretini ödedi, başına gelmeyen kalmadı Yüz binlerce genç üniversiteyi kazanmak ya da kamu personeli olabilmek için adeta yıllarca dirsek çürütüyor. Ancak sınav ücretini bankada yatırırken yapılan basit bir yanlışlık onarılamaz yaralara sebep oluyor. Yargıtay; sınav giriş ücretinin banka personeli tarafından başka bir hesaba yatırılmasında bankanın, başka bir hesaba yattığının dekontta belli olmasına rağmen bunun sınava girecek kişi tarafından kontrol edilmemesinde kişinin de kusuru bulunduğuna hükmetti.
23.04.2023 Ekonomi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Komisyonda milletvekillerinin bütçeye ilişkin görüş bildirildiği esnada söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un eleştirileri üzerine Bakan Soylu, Terör Soruşturmaları (Belediyeler) yazılı kırmızı bir defter alıp havaya kaldırarak “Önümüzdeki hafta basın toplantısı ile açıkladığımda sizin söylediğinizin nasıl yalan olduğunu, belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini söylerim. Bütün belgeleri ile beraber Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, Ataşehir Belediyesi olmak üzere bütün belediyelerle ilgili terör örgütlerine neler yapıldığını göstereceğim” dedi.
18.11.2022 Siyaset
Cumhuriyetin 99'uncu yılında 1000 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla yürüdüler
Cumhuriyetin 99'uncu yılında 1000 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla yürüdüler Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümüne 1000 metre uzunluğundaki Türk bayrağı; caddelerde gençlerin, polislerin ve vatandaşların omuzlarında sloganlar eşliğinde taşındı.
28.10.2022 Yaşam
Polis Akademisi duyurdu! 2022 PMYO giriş sınavı başvurusu nasıl yapılır? İşte Polis alımı şartları!
Polis Akademisi duyurdu! 2022 PMYO giriş sınavı başvurusu nasıl yapılır? İşte Polis alımı şartları! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Akademisi Başkanlığı duyurdu! 2022 yılı PMYO giriş sınavı ilanı yayınlandı. Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına 2022-2023 eğitimöğretim yılı için toplam 2 bin 500 öğrenci alımı yapılacak. Peki, Polis Akademisi PMYO başvuruları nasıl yapılır? EGM Polis alımı başvuru şartları!
25.07.2022 Personel Alımı
Binlerce polis alınacak! Resmen açıklandı, şartlar ve tarih belli oldu
Binlerce polis alınacak! Resmen açıklandı, şartlar ve tarih belli oldu Polis Akademisi Başkanlığı’nca yürütülen polis alımı için 2 bin 500 alım yapılacağı duyuruldu. İlgili ilan Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar kısmında yayımlandı. Lise ve dengi okul mezunu (2.000) erkek, (500) kadın polis alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Adaylar tarafından polis alımı başvuru şartları ve giriş sınavı başvuru kılavuzu da merak ediliyor. Peki Polis alımı ne zaman? PMYO 2.500 Polis alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir? İşte son dakika haberinin detayları...
24.07.2022 Personel Alımı
Polis alımı yapılacak! Resmen açıklandı, şartlar ve tarih belli oldu
Polis alımı yapılacak! Resmen açıklandı, şartlar ve tarih belli oldu Polis Akademisi Başkanlığı’nca yürütülen polis alımı için 2500 alım yapılacağı duyuruldu. Lise ve dengi okul mezunu (2.000) erkek, (500) kadın polis alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Adaylar tarafından polis alımı başvuru şartları ve giriş sınavı başvuru kılavuzu da merak ediliyor. İşte Polis alımı ne zaman? PMYO 2.500 Polis alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir?
21.07.2022 Personel Alımı
Google'dan şok eden hata! Kentte büyük karışıklık yarattı: 'Nasıl oldu bilemiyoruz'
Google'dan şok eden hata! Kentte büyük karışıklık yarattı: 'Nasıl oldu bilemiyoruz' Dünyaca ünlü arama motoru Google Samsun’da büyük bir karışıklığa imza attı. Haritalarında 'Atatürk Bulvarı’nın ismini 'Baki Esen Caddesi' olarak değiştiren şirket, kentte şaşkınlığa yol açtı. Atatürk Bulvarı için bir isim değişikliği olup olmadığı yönünde Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne sorular yöneltildi. Konu ile ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram'dan açıklama geldi.
21.06.2022 Gündem
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yılı Taksim'de kutlandı
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yılı Taksim'de kutlandı Türk Polis Teşkilatının 177'nci kuruluş yıl dönümü, Cumhuriyet Anıtı'nda yapılan törenle kutlandı. İstanbul Vali Yardımcısı ve İstanbul Emniyet Müdürü, beraberlerindeki heyetle birlikte Taksim Meydanı'nda kurulan polis çadırını gezdi.
10.04.2022 Yaşam
Yunus polis nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler yunus polis olamaz?
Yunus polis nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler yunus polis olamaz? Kamu düzenini sağlamak ve genel güvenliği için görevli bulunan yunus polisler, meslek seçiminde henüz bulunmamış olan gençlerin dikkatini çok çekiyor. Pek çok kişi yunus polis olmak istiyor ve bunun için de çalışıyor. Polis mesleğinin çeşitli birimlerinde çalışan görevlilerden biri olan yunus polis, Devriye Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak görev yapar.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Fethi Sekin'in duygulandıran notu ilk kez ortaya çıktı
Fethi Sekin'in duygulandıran notu ilk kez ortaya çıktı İzmir Adliyesi önünde PKK'lı teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in, 1995 yılında meslekte çektirdiği ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta yazan, not ise görenleri duygulandırdı.
7.01.2022 Gündem
PMYO eğitim sonu sınavı ne zaman, nerede? 2020-2021 PMYO 2. sınıf sınav tarihini Polis Akademisi duyurdu!
PMYO eğitim sonu sınavı ne zaman, nerede? 2020-2021 PMYO 2. sınıf sınav tarihini Polis Akademisi duyurdu! 2020-2021 PMYO 2. Sınıflar için Eğitim sonu sınav tarihleri duyuruldu. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Akademisi 2. sınıfların beklediği eğitim sonu sınav tarihleri açıkladı. Peki, PMYO eğitim sonu sınavı ne zaman, nerede yapılacak?
15.09.2021 Eğitim
Hüseyin Aşkın kimdir? Diyarbakır Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın nereli, kaç yaşında, evli mi?
Hüseyin Aşkın kimdir? Diyarbakır Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın nereli, kaç yaşında, evli mi? Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 10 il emniyet müdürü merkeze alındı, 33 ile yeni emniyet müdürü atandı. Merkeze atanan bazı emniyet müdürleri ile bazı daire başkanlarının da aralarında yer aldığı 26 emniyet müdürü ile bir mülkiye başmüfettişinin de 27 yurt dışı misyonuna İçişleri Müşaviri olarak atamaları yapıldı. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da Diyarbakır Emniyet olarak atandı. Peki, Hüseyin Aşkın kimdir, nereli?
7.07.2021 Gündem
10 ilin emniyet müdürü merkeze alındı 33 ile yeni emniyet müdürü atandı
10 ilin emniyet müdürü merkeze alındı 33 ile yeni emniyet müdürü atandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 10 ilin emniyet müdürü merkeze alınırken 33 ile yeni emniyet müdürü atandı. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı onayıyla 26 emniyet hizmetleri sınıfında ve bir mülki idare amiri hizmetleri sınıfı olmak üzere 27 yurt dışı misyonuna İçişleri Müşaviri ataması yapıldı.
7.07.2021 Gündem
PMYO giriş yönetmeliği değişti! Belgeleyen eğitime devam edecek!
PMYO giriş yönetmeliği değişti! Belgeleyen eğitime devam edecek! Sağlık sorunları nedeniyle Polis Meslek Yüksek Okulundan ilişiği kesilen öğrenci adayı, bir yıl içerisinde bir defaya mahsus alacağı sağlık durumunun düzeldiğine dair raporu Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanlığının onaylaması durumunda eğitimine kaldığı yerden devam edebilecek. Öğrenci adayının eğitimine devam edebilmesi için devamsızlık süresini aşmaması gerekiyor.
4.02.2021 Memur
2020 Polis alımı başvuruları ne zaman? 2020 PMYO ve POMEM başvuruları başladı mı? İşte polis olmak için şartlar
2020 Polis alımı başvuruları ne zaman? 2020 PMYO ve POMEM başvuruları başladı mı? İşte polis olmak için şartlar Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Polis Meslek Yüksekokullarına başvuru yapmak isteyen adaylar 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi için polis alımlarının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, 2020 Polis alımı başvuruları ne zaman? Polislik başvuruları nasıl yapılır? 2020 PMYO başvuruları başladı mı? İşte polis olmak için şartlar...
10.08.2020 Eğitim
Polisliğe başvuru ve başarı şartlarında yeni düzenleme!
Polisliğe başvuru ve başarı şartlarında yeni düzenleme! Polis Meslek Yüksekokulu giriş sınavlarına başvuran erkek adaylardan, askerlikle ilişiğinin bulunmadığına dair belge istenmeyecek. POMEM öğrencilerinin başarı sıralamasının belirlenmesinde esas alınan mesleki eğitim başarı puanı oranı yüzde 80’den yüzde 70’e indirilirken, disiplin notu oranı ise yüzde 20’den yüzde 30’a yükseltildi.
25.04.2020 Personel Alımı
İŞKUR İş İlanı! ÇAYKUR işçi alımı başvuru 24-28 Şubat arası olacak! Çaykur 760 mevsimlik işçi alımı şartları nelerdir, engelli alımı olacak mı?
İŞKUR İş İlanı! ÇAYKUR işçi alımı başvuru 24-28 Şubat arası olacak! Çaykur 760 mevsimlik işçi alımı şartları nelerdir, engelli alımı olacak mı? Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü personel alımı yapacağını duyurdu. Çaykur en az ilköğretim mezunu 760 personel alımı yapacağını duyurdu. Çaykur tarafından yayımlanan personel alım ilanı başvurusunda adayların, hangi illerde istihdam edileceği de bildirildi. Çaykur iş başvurusu işlemi, 24-28 Şubat tarih aralığında tamamlanacak. Çaykur işçi alımı başvuru şartları nelerdir? Çaykur engelli personel alımı alacak mı?
25.02.2020 Personel Alımı
EGM polis alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis alımı lise mezunu şartları nelerdir? YKS (TYT) puanı kaç almalı? (PMYO başvuru yap)
EGM polis alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis alımı lise mezunu şartları nelerdir? YKS (TYT) puanı kaç almalı? (PMYO başvuru yap) PMYO 2020 polis alımı başvuruları başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından PMYO Polis alımı başvuru kılavuzu yayınlandı. Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) en az lise mezunu adaylar arasından polis alımı yapacak. 2020 PYMO polis alımları başvurusunda sadece lise mezunları değil, yaşları tutuyorsa ön lisans ve lisans mezunları YKS TYT sınavına girmek şartıyla e devlet üzerinden Polis Meslek Yüksekokullarına başvuruda bulunabilecek. Peki 2020 PMYO Polis alımı başvuru alımı başvuru şartları neler? 2020 PMYO yaş sınırı nedir?
7.02.2020 Personel Alımı
2020 PMYO Polis alımı başvuruları başladı! PMYO başvuru şartları neler? 2020 PMYO yaş sınırı nedir? İşte 2020 PMYO taban puanları…
2020 PMYO Polis alımı başvuruları başladı! PMYO başvuru şartları neler? 2020 PMYO yaş sınırı nedir? İşte 2020 PMYO taban puanları… 2020 PMYO Polis alımı başvuruları başladı! Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) en az lise mezunu adaylar arasından alım yapacak. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından PMYO Polis alımı başvuru kılavuzu yayınlandı. Yalnızca lise mezunları değil, ön lisans ve lisans mezunları da yaşları tutuyorsa YKS TYT sınavına girerek gerekli olan baraj puanını alan e devlet üzerinden Polis Meslek Yüksekokullarına başvuruda bulunabilecek. Peki 2020 PMYO Polis alımı başvuru alımı başvuru şartları neler? 2020 PMYO yaş sınırı nedir? İşte 2020 PMYO taban puanları…
6.02.2020 Personel Alımı
Sarıyer’deki polis okulunda uyuz tatili!
Sarıyer’deki polis okulunda uyuz tatili! Sarıyer'de bulunan Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu, uyuz salgını nedeniyle 10 gün süreyle tatil edildi.
31.01.2020 Gündem
Kadın polis alımı 2020 | Kadın polis memuru alımı yapılacak mı, kaç kadın polis alınacak?
Kadın polis alımı 2020 | Kadın polis memuru alımı yapılacak mı, kaç kadın polis alınacak? Polis Meslek Yüksek Okulları (PMYO) kadın ve erkek 2 bin 500 polis alımı yapacağını duyurdu. 2020 PMYO kadın erkek 2500 polis alımı başvuru tarihi ve kontenjan dağılımı da yapılan duyuru ile belli oldu. Biz de kadın polis alımı 2020 hakkında merak edilenleri derledik.
20.01.2020 Personel Alımı
Bu sabah değişti! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar
Bu sabah değişti! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlanan yeni karara göre, 'Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliğinde', 'Polis Meslek Yüksekokulları Giriş Yönetmeliğinde', 'Polis Akademisi Başkanlığı Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde', 'Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliğinde' ve 'Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Temin Yönetmeliğinde' değişiklik yapıldı.
8.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polis Meslek Yüksekokulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polis meslek yüksekokulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.