Plaka

Plaka

Son dakika plaka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan plaka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını plaka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Plaka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan plaka gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.090 plaka haberi bulunmuştur. Tüm plaka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi..
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi.. Zonguldak'ın Gazipaşa Caddesi’nde trafik denetimi yapan trafik polisleri, yüksek ses çıkaran egzoz kullandığı gerekçesiyle 6 bin 439 TL ceza kesilip, motosiklet trafikten menedildi. Motosiklet sahibi iraç Abalı,“Bari bağlamayın abi, gözünüzü seveyim. Çekici çağıracak param yok ne yapayım” dedi.
25.04.2024 Gündem
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk saldırıda el bombasının aracın önüne düşüp patladığı, ikinci saldırıda bombanın otopark kapısında patladığı görülüyor.
21.04.2024 Gündem
İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu: 32 şüphelinin yakalandı
İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu: 32 şüphelinin yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, doğu-batı, kuzey-güney demeden Türkiye’yi baştan başa yüksek standartlı yol ağıyla kuşattıklarını belirterek, bölünmüş yol ve otoyol yapımına büyük önem verdiklerini söyledi.
9.04.2024 Gündem
Taksi plakalarında fiyatlar eriyor! Eskiden 4 daire parası ediyordu
Taksi plakalarında fiyatlar eriyor! Eskiden 4 daire parası ediyordu Bir dönem çok popüler olan İstanbul taksi plakası artık güç kaybetmeye başladı. Minibüslerin ve dolmuş plakalarının taksi plakasına dönüşmesi, online seyahat hizmeti veren firmaların artması, korsan taksilerin daha fazla tercih edilmesi gibi durumlar nedeniyle taksi plakaları uzun zaman sonra 6 milyon liranın altına geriledi.
23.03.2024 Ekonomi
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleştirdiği film gibi bir soygunla gündem oturan ve Almanya'nın 3 yıldır peşinde olduğu Yasemin Gündoğan herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve polise teslim oldu.
21.03.2024 Dünya
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın (32) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınıp, pişmanlık duyarak cinayeti Kenan Alagöz’ün (59) işlediğini itiraf eden M.Ö.'nün (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı. M.Ö. ifadesinde, "Bartu'nun cenazesine katıldığım doğrudur. Şahsın babasını belediyede nikah memuru olması sebebiyle tanıyordum. Cenazeye katılma sebebim de budur. Bartu'yu yerde yatarken gördüğümde Kenan ile arasında 2-3 metre mesafe vardı. Ateş ettiğini görmedim ama elinde silah olduğunu net şekilde gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı Adana’da kendisini polis ve MİT mensubu olarak tanıttığı belirlenen şüpheli, polisler tarafından durdurulduğu sırada “Hayırdır devrem” diyerek sahte polis kimliği gösterdi. Şüpheli şahıs aracından indirilerek gözaltına alındı.
26.02.2024 Adana
Tolgahan Sayışman’ın 9 milyon TL'lik oyuncağı! 'Çok yeni sayılmaz'
Tolgahan Sayışman’ın 9 milyon TL'lik oyuncağı! 'Çok yeni sayılmaz' Almeda Abazi ile mutlu evliliklerini sürdüren ve bu evlilikten iki çocuğu olan Tolgahan Sayışman, son dönemde oyunculuk kariyeri dışında yapımcı kimliğiyle konuşuyor. Etiler'de kuaföre gelen ünlü isim, özel plaka lüks aracıyla adından söz ettirdi.
23.02.2024 Magazin
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
İstanbullular dikkat! 8+1 taksiler 4+1'e dönüşecek
İstanbullular dikkat! 8+1 taksiler 4+1'e dönüşecek UKOME, minibüsten taksiye dönüştürülen 8+1 bazı araçların 4+1 taksiye dönüştürülmesini kabul etti.
15.02.2024 Gündem
Araba piyasasında her şey tersine döndü! İkinci el araçlar gözden düştü
Araba piyasasında her şey tersine döndü! İkinci el araçlar gözden düştü İkinci el araç piyasasında son aylarda durgunluk yaşanıyor. Otomobil alacak vatandaşların, yeni araçlara yönelmesiyle ikinci el de düşüş yaşanmaya başladı. Düzce'de oto galerici İhsan Açıkgöz, son 1 yıldır ikinci el araç piyasasında yeni döneme girildiğini belirterek, "Eskiden sıfır araç alıp plaka takıldığında direkt 100-140 bin TL zarar ediliyordu. Müşteri zarar etmemek için 1-2 bin kilometre de otomobil alıyordu. Şu an ise bu ise tam tersine döndü. Sıfır araba şu an için çok revaçta, eski araba ise değerini kaybetmeye başladı" dedi.
13.02.2024 Ekonomi
Adana’da motosiklet kullananlara sıkı denetim
Adana’da motosiklet kullananlara sıkı denetim Adana’da trafik birimleri, kurallara uymayan motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi.
11.02.2024 Adana
APP plaka nedir? APP plaka neden yasak, APP plaka kullanma cezası 2024 ne kadar?
APP plaka nedir? APP plaka neden yasak, APP plaka kullanma cezası 2024 ne kadar? APP plaka yasak m, APP plaka cezası ne kadar? Yasa dışı olarak parasını veren herkese istenilen rakam ve harf grubu basılarak APP plakalar veriliyor. Görüntüsü için satın alanların dışında terör, gasp, soygun gibi suç arz eden olaylarda APP plakayı temin etmek kolay olduğu için tercih ediliyor. Peki, APP plaka neden yasak, APP plaka kullanma cezası 2024 ne kadar?
10.02.2024 Ekonomi
Arabası olana uyarı 32 bin lira ceza kesilecek! e-Ticaret sitelerinde sahtesi çıktı bile
Arabası olana uyarı 32 bin lira ceza kesilecek! e-Ticaret sitelerinde sahtesi çıktı bile Türkiye'de görüntüsünü sevenler dışında terör, gasp, soygun gibi suç arz eden olaylarda kullanmak için APP plakalar tercih ediliyor. Yasa dışı olarak parasını veren herkese istenilen rakam ve harf grubu basılarak APP plakalar veriliyor. 32 bin lira ceza kesilen APP plakaların karekodlusu da merdiven altı işletmelerde üretilmeye başlandı.
8.02.2024 Ekonomi
Yeşil Plaka Nedir, Ne İşe Yarar? Yeşil Plakayı Kimle Kullanabilir?
Yeşil Plaka Nedir, Ne İşe Yarar? Yeşil Plakayı Kimle Kullanabilir? Yeşil plaka, Türkiye'de kullanılan resmi plaka türüdür. Yeşil plakaya trafikte ayrıcalıklar tanınır. Bu plakayı konsoloslukta görev yapan diplomatlar ve idari personeller kullanabilir. Yeşil plakanın avantajlarından birisi de ülke sınırlarında geçişi kolaylaştırmasıdır. İletişimin daha etkili olmasını sağlar.
5.02.2024 Gündem
Sarı Plaka Nedir, Ne İşe Yarar? Sarı Plakayı Kimle Kullanabilir?
Sarı Plaka Nedir, Ne İşe Yarar? Sarı Plakayı Kimle Kullanabilir? Türkiye'de ve dünyanın her yerinde plaka kullanma zorunluluğu olan araçlar vardır. Çünkü araçların plakalı olmaları resmi bir durumu ortaya çıkarır. Aksi halde plakasız şekilde trafiğe çıkan kişi ceza alır. Bunun için plakalar son derece önemli görülürler.
1.02.2024 Gündem
Stres ve uykusuzluk neden oluyor! Farkında olmayabilirsiniz
Stres ve uykusuzluk neden oluyor! Farkında olmayabilirsiniz Günümüzde, stres ve gerginlik gibi etkenlerden kaynaklanan diş sıkma problemleri, pek çok kişinin karşılaştığı yaygın bir sorun. Doktora gidildiğinde herhangi bir neden bulunamayan diş sıkmaları kişinin yaşam kalitesini düşürdüğü gibi pek çok sağlık sorununa da yol açıyor.
29.01.2024 Yaşam
Taksilerde yeni zam! Yevmiyeler yüzde 20 arttı
Taksilerde yeni zam! Yevmiyeler yüzde 20 arttı Ticari taksilerin taksimetre tarifelerine yüzde 28,09 oranında zam yapılmasının ardından taksilerde şoför olarak çalışanların plaka sahibi ya da galericilere ödeyeceği ücret belli oldu. Bir günde 4790 lira kazanamayan şoför evine eli boş gidiyor. Neredeyse hiçbir sosyal hakkı olmayan şoförler haftada 126 saat çalışıp plaka sahibine para yetiştirmeye çabalıyor.
23.01.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme Milyonlarca araç sahibini doğrudan ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yeni açıklama yapıldı. Karekod uygulaması 1 Ocak itibarı ile zorunlu hale geldi. Detaylar açıklandı.
22.01.2024 Gündem
Aksaray Nerede, Hangi Bölgede? Aksaray İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Aksaray Nerede, Hangi Bölgede? Aksaray İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Aksaray, İç Anadolu bölgesinde bulunan bir şehirdir. Aksaray'ın yüz ölçümü 7.659 kilometre kare, deniz seviyesine olan yüksekliği 980 metre ve il plaka kodu da 68 olarak karşımıza çıkar.
18.01.2024 Eğitim
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak İstanbul'da faaliyet gösteren ve yüzde 28,09 oranında zam alan ticari taksilere taksimetre tarife yüklemeleri başladı. Öte yandan taksi şoförlerinin ücretinin de artması bekleniyor. Yarım günde 1000 TL alan şoförlerin zam sonrası yevmiyelerinin 1250 TL olması bekleniyor.
10.01.2024 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Plakalarda yeni dönem başladı, zorunlu olacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Plakalarda yeni dönem başladı, zorunlu olacak Araba sahiplerini ilgilendiren plaka düzenlemesi yılbaşı itibarıyla yürürlüğe girdi. Sahte plakaların önüne geçmek için yeni tescil edilen ya da yeniden plaka bastıran kişilere karekodlu plaka verilecek.
9.01.2024 Gündem
Somali Cumhurbaşkanının oğluna 6 yıla kadar hapis istendi
Somali Cumhurbaşkanının oğluna 6 yıla kadar hapis istendi Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e arkadan çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud'un karıştığı kazaya ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Mohamud hakkında " Taksirle ölüme neden olma" suçundan 6 yıla kadar hapis istendi.
26.12.2023 Gündem
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı Konya'da kaçakçılara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, yaklaşık 2 milyon adet doldurulmuş makaron, 15 kilogram kıyılmış tütün ve 28 adet kesilmiş darphane bandrolü ile piyasa değeri 3 milyon 250 bin lira olan gümrük kaçağı kozmetik ürünü, elektronik sigara ve telefon ele geçirildi. Operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alındı.
26.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Plaka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki plaka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.