Pıhtı

Pıhtı

Son dakika pıhtı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pıhtı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pıhtı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pıhtı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pıhtı gelişmeleri de dahil olmak üzere 438 pıhtı haberi bulunmuştur. Tüm pıhtı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu
Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı, Faik Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu ortaya çıktı. İşte Faik Öztürk’ün son durumu…
25.04.2024 Magazin
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir'deki evinde rahatsızlanması sonucu özel hastanede tedaviye alındı. Hastane yönetimi bulantı ve halsizlik şikayetiyle gelen Alço’nun sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
6.04.2024 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen oyuncu Kadir İnanır’dan sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Usta sanatçının sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden yazılı bir açıklama yapıldı.
29.03.2024 Magazin
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! 'Zamana ihtiyacı var'
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! 'Zamana ihtiyacı var' Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın (74) sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, usta sanatçının uyandırıldığını söyledi.
27.03.2024 Magazin
Kadir İnanır'ın hayatını kurtaran detay belli oldu
Kadir İnanır'ın hayatını kurtaran detay belli oldu Usta oyuncu Kadir İnanır'ın geçtiğimiz pazar günü geçirdiği inme sonucu tedavi altına alınmasının ardından uzmanlar, böyle bir tabloda hastanın en kısa sürede 'inme merkezi' olan bir hastaneye götürülmesinin önemine dikkat çekti. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ile ilk müdahalesini yapan ekipten Nöroloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Nevin Pazarcı ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Mustafa Demir, usta sanatçının Beykoz'daki evinden hastaneye nakli ve acilde değerlendirilmesi sonrası tedaviye başlanmasının, toplamda 20 dakika gibi rekor bir sürede gerçekleşmesiyle büyük bir tehlike atlattığına dikkat çekti. Uzmanlar inme şüphesinde hiç beklemeden 112 Acil Çağrı Merkezi'nin aranması gerektiğini vurguladı.
26.03.2024 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama! 48 saat sonra uyandırılacak
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama! 48 saat sonra uyandırılacak Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam açıklama yaptı. Prof. Dr. Sağlam, " Kadir Bey ile iyi gelişmeler var .Yoğun bakımızda takip ve tedavisine devam ediyoruz .Dün akşam çekilen MR ve bu sabah çekilen tomografide pıhtı sahasında güzel beslenme var. Bu radyolojik görüntüyü klinik de destekliyor. Kollarını ve bacaklarını oynatmaya başladı. Sesli uyarana cevap veriyor, yutkunma refleksi var. Bu akşam saatlerinde de uyandırılmasını planlıyoruz ,yani makineden ayrılmasını planlıyoruz." diye konuştu.
25.03.2024 Magazin
Kadir İnanır bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı
Kadir İnanır bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı Beykoz'daki evinde rahatsızlanan usta oyuncu Kadir İnanır ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beyin damarında pıhtı attığı öğrenilen İnanır'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
24.03.2024 Magazin
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Köpeklere trenli gezi! Görenleri şaşkına çevirdi
Köpeklere trenli gezi! Görenleri şaşkına çevirdi Yürüme güçlüğü çeken hayvanlar için boş varillerden tren yaptıran Buket Özgünlü, engelli hayvanları her gün trenle gezdiriyor. 'Eros' isimli kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a 2 yıl 6 ay hapis cezası verilmesiyle ilgili de konuşan Özgünlü, "Eros için çok üzülüyorum" dedi.
15.03.2024 Gündem
Kayıplar kırık kalp sendromunu tetikliyor! Ayrılık, aldatılma ve hayal kırıklığı
Kayıplar kırık kalp sendromunu tetikliyor! Ayrılık, aldatılma ve hayal kırıklığı Yoğun duygusal travmalar kalp kırıklığına yol açsa da aslında fiziki olarak da kalp üzerinde belirgin etkiler yaratabiliyor. Ani gelişen şiddetli üzüntü, hayal kırıklığı ve stresin kırık kalp sendromuna yol açabileceğini belirten Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Buturak, hastada ani başlayan göğüs ağrısı, nefes darlığı, çarpıntı, baş dönmesi ve bayılma gibi şikayetlerin ortaya çıkabileceğini söyledi. Kişinin, eş, sevgili veya birinci derece yakını ya da çok sevdiği bir yakınını kaybetmesi, uzun süreli bir ilişki sonrası ayrılık, boşanma veya aldatılma gibi ağır duygusal durumlar veya kişiyi derinden sarsacak haberler alması gibi ani psikolojik travmaların hastalığı tetiklediğini söyleyen Buturak, bunun yanı sıra kişinin yaşadığı boğulma tehlikesi, deprem gibi doğal afetler ve bazı fiziksel travmaların da kırık kalp sendromuna sebep olabileceğini vurguladı.
14.02.2024 Sağlık
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı?
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı? Yönetmen Sadullah Celen’in pıhtı atması nedeniyle hayatını kaybetmesi, avukat Celal Ülgen beynine pıhtı atması sonucu felç geçirmesi,  Milletvekili Sırrı Süreyya Önder pıhtı atması sonrası rahatsızlanmasının ardından sosyal medyada pıhtı atma salgını iddiaları dolaşıma girdi. Vatandaşlar Pıhtı atma salgını nedir, sorusuna yanıt ararken yeni bir salgın mı var mı sorusuna sormaya başladı.
4.01.2024 Sağlık
Kısmi felç geçiren Mehtap Yılmaz'dan yeni haber
Kısmi felç geçiren Mehtap Yılmaz'dan yeni haber Popstar yarışması ile tanınan ünlü şarkıcı Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu geçtiğimiz günlerde kısmi felç geçirdi. Acilen hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz’ın sağlık durumuyla alakalı yeni bir bilgi geldi.
18.11.2023 Magazin
Popstar Mehtap'tan üzen haber! Kısmi felç geçirdi, acil hastaneye kaldırıldı
Popstar Mehtap'tan üzen haber! Kısmi felç geçirdi, acil hastaneye kaldırıldı Popstar yarışması ile şöhreti yakalayan şarkıcı Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi.
15.11.2023 Magazin
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Magazin
Baş ağrısını migren sandı, felç geçirdi! O belirtiyi sakın es geçmeyin
Baş ağrısını migren sandı, felç geçirdi! O belirtiyi sakın es geçmeyin Felç, genelde yaşlıların başına gelebilecek bir şey olarak düşünülüyor. Fakat bu pek doğru değil. Araştırmalar, her yıl yüzlerce genç yetişkinin ve hatta çocukların felç geçirdiğine işaret ediyor. 20 yaşında felç geçiren Esmae Hodgetts da onlardan biri… Esmae’nin hikâyesini daha ilginç kılan şey ise felcin tam olarak belirti vermemesi. Öyle ki doktorlar bile genç kadının felç geçirdiğini iki gün boyunca anlayamadı. İşte tüm detaylar…
11.08.2023 Sağlık
Ünlü şarkıcı Gökhan Sezen kısmi felç geçirdi!
Ünlü şarkıcı Gökhan Sezen kısmi felç geçirdi! Türk sanat müziği yorumcusu Gökhan Sezen kısmi felç geçirdiğini açıkladı.
31.07.2023 Magazin
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’ Konya'da yaşanan olay, Mustafa Y. isimli vatandaşı isyan ettirdi. Eşinin 2015'te dünyaya getirdiği çocuğun babası olmadığını, DNA testiyle öğrenip boşanma ve soy bağının iptali davası açan 42 yaşındaki Mustafa Y., “Çocuğun babası kimse çıksın ortaya, bana yaptığı eziyetin cezasını çeksin” ifadelerini kullandı. Yargıtay'dan ise emsal bir karar geldi.
12.07.2023 Yaşam
Kaldırıma çarpıp havalanan otomobil, binada asılı kaldı
Kaldırıma çarpıp havalanan otomobil, binada asılı kaldı Ankara'nın Altındağ ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, kaldırıma çarpıp havalanarak binanın giriş katına çarptı. Camı kırıp bir bölümü içeri giren otomobil, duvarda asılı kaldı.
14.06.2023 Yaşam
Koronavirüs aşısı olanlar için Canan Karatay'dan önemli uyarı: Bunu yapmayanların beynine pıhtı atıyor
Koronavirüs aşısı olanlar için Canan Karatay'dan önemli uyarı: Bunu yapmayanların beynine pıhtı atıyor Canan Karatay Kanal D’de yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugünkü konuğu oldu. İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, meslektaşı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında sert yorumlarda bulunarak Covid aşılarının yan etkilerini azaltmak için yapılması gerekenleri açıkladı.
14.06.2023 Magazin
Acillik eden gizli tehlike! Ağzına kadar dolu ilaç torbaları
Acillik eden gizli tehlike! Ağzına kadar dolu ilaç torbaları Tansiyon düşürücüler, kolesterol hapları, ağrı kesiciler, kan sulandırıcılar… Acil Tıp Uzmanı Doç. Dr. Vahide Aslıhan Durak, yaşlılarda çok sayıda ilaç kullanımı nedeniyle aşırı düşük tansiyon, kanama, hatta bilinç kaybı ile acil başvurularının sık yaşandığını söyledi. Doç. Dr. Durak, sarı kantaron ve gingko biloba gibi takviyelerin de tehlikeyi katladığını kaydederek bazen ölümcül bile olabilen bu tehlikeyi önlemenin yolunun ise literatüre de giren "İlaç torbanı bana göster" ilkesinden geçtiğini vurguladı. Doç. Dr. Durak, "Eczanelerin verdiği ilaç çantalarını çok sever bu hasta grubumuz. İçinde bir dolu ilaç ve şeker ölçüm çubuklarıyla günlere giderler hatta. Bu hastalarımızın 6 ayda bir, onları düzenli takip eden aile hekimlerine bu torbalarını açıp göstermeleri gerekiyor" dedi.
11.06.2023 Sağlık
Taner Yıldız hastaneye kaldırıldı
Taner Yıldız hastaneye kaldırıldı Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız hastaneye kaldırıldı.
9.04.2023 Gündem
Deniz aldatıldığını öğrendi! Kraliçe ilk bölümde neler oldu?
Deniz aldatıldığını öğrendi! Kraliçe ilk bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe dün akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. İşte ilk bölümde yaşananlar...
23.03.2023 Magazin
Ersoy Savaş kimdir? Ersoy Savaş neden öldü, hastalığı neydi?
Ersoy Savaş kimdir? Ersoy Savaş neden öldü, hastalığı neydi? Kırıkkale Sanatçılar ve Müzisyenler derneği Başkan Yardımcısı saz ve söz sanatçısı Ersoy Savaş beynine pıhtı atması sonucu Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastahanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Ersoy Savaş hayatını kaybetti.
16.02.2023 Gündem
Yalçın Yelence kimdir? Yalçın Yelence kaç yaşında, neden öldü?
Yalçın Yelence kimdir? Yalçın Yelence kaç yaşında, neden öldü? Bizimkiler dizisinin yönetmeni Yalçın Yelence hayatını kaybetti. Televizyon tarihine damga vurmuş yapımlarda yönetmenlik yapan Yalçın Yelence kimdir? Yalçın Yelence kaç yaşında, neden öldü?
20.01.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Pıhtı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pıhtı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.