Phillip Cocu

Phillip Cocu

Son dakika Phillip Cocu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Phillip Cocu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Phillip Cocu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Phillip Cocu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan phillip cocu gelişmeleri de dahil olmak üzere 518 phillip cocu haberi bulunmuştur. Tüm phillip cocu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de Şampiyonlar Ligi heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
8.11.2023 İddaa
Phillip Cocu'nun prensi Galatasaray'a geliyor! 4yıl önce 'Bunun ne işi var F.Bahçe'de' deniyordu
Phillip Cocu'nun prensi Galatasaray'a geliyor! 4yıl önce 'Bunun ne işi var F.Bahçe'de' deniyordu Mostafa Mohamed, Diagne ve Halil Dervişoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra forvet hattını güçlendirmek isteyen Okan Buruk 2018 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan sürpriz golcüyü gündemine aldı. Cocu döneminde sarı lacivertli formayı giyen ve daha sonra Belçika'ya gönderilen İsviçreli futbolcunun ismi Galatasaray'da tartışma konusu olurken, camianın 'Erden Timur böyle bir transferin içinde yer almaz' tepkisi ise büyük dikkat çekti.
31.07.2022 Galatasaray
Bir de Sportif Direktör krizi var
Bir de Sportif Direktör krizi var Bugün yeni hocasını açıklayacak olan Ali Koç, Sportif Direktör konusunda da arayışlarına devam ediyor.
28.06.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de fatura çıktı! Tam 225 milyon euro'luk fiyasko
Fenerbahçe'de fatura çıktı! Tam 225 milyon euro'luk fiyasko 6 yıldır bir tane kupa kaldıramayan Fenerbahçe'de oyuncu transferleri ve personel maaşlarının toplam maliyeti tam 225 milyon euro oldu.
16.03.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de vedalar üst üste geliyor
Fenerbahçe'de vedalar üst üste geliyor Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç’un göreve gelmesinden sonra hem yönetim kurulu hem de futbol takımında birçok isim görevinden ayrıldı.
14.08.2020 Fenerbahçe
Ferdi Kadıoğlu transferinde Derby cephesinden flaş açıklama!
Ferdi Kadıoğlu transferinde Derby cephesinden flaş açıklama! Derby Country'nin kulüp rekorunu kıracak bir bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katacağı iddia edilirken Derby Country'yi takip eden gazeteciler bunun ihtimal dahilinde olmadığını dile getirdiler.
2.04.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ile yollar ayrılıyor!
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ile yollar ayrılıyor! Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu’na, sarı lacivertlilerin eski hocası talip oldu. İngilizlerin iddiasına göre bu transfer için teklif edilecek rakam 13 milyon sterlin...
31.03.2020 Fenerbahçe
Ali Koç Başkan, Fenerbahçe perişan! Tarihi hezimet...
Ali Koç Başkan, Fenerbahçe perişan! Tarihi hezimet... 20 yıllık Aziz Yıldırım dönemini bitirip 2018 yılında başkanlık koltuğuna oturan ali Koç, Sarı Lacivertliler’de beklenen etkiyi gösteremedi. Koç’un yönetimindeki Fenerbahçe, ilk sezonunda uzun süre düşme potasında bulunduğu geçen dönemi, 6. sırada kapatabildi, şok bununla da bitmedi. Bu sezona da büyük umutlarla başlayan Kanarya, alınan başarısız sonuçların ardından şampiyonluk yarışında yine geri plana düştü. Kadıköy’de Galatasaray’a karşı elde edilen 20 yıllık üstünlük dün Koç’un döneminde 3-1’lik skorla bozuldu, ezeli rekabetteki seri, tarihe karıştı.
24.02.2020 Fenerbahçe
Ersun Yanal oyuncularla vedalaştı! "Hakkınızı helal edin"
Ersun Yanal oyuncularla vedalaştı! "Hakkınızı helal edin" Süper Lig'in 22. haftaında MKE Ankaragücü maçında alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrası sonrası Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal 30 saniye kaldığı soyunma odasında futbolcularıyla vedalaştı. Ersun Yanal oyuncularına "Bütün sorumluluk benim... Hiçbirinizi suçlamıyorum... Durumumun ne olacağını bilmiyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin" dedi.
18.02.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ilk imza...
Fenerbahçe'de ilk imza... İç transfer çalışmalarına başlayan sarı-lacivertlilerde ilk imza Nabil Dirar’dan gelirken, ilginç bir gerçek ortaya çıktı
16.11.2019 Fenerbahçe
'Cocu' şoku! Abdullah Avcı...
'Cocu' şoku! Abdullah Avcı... Abdullah Avcı’nın yönetimindeki Kartal, geçen sezon Phillip Cocu’yla benzer bir sorun yaşayan Fenerbahçe’nin de gerisinde kaldı.
1.10.2019 Beşiktaş
Phillip Cocu'yu yıkan olay! Kariyeri bitti...
Phillip Cocu'yu yıkan olay! Kariyeri bitti... İngiltere Championship Ligi ekiplerinden Derby County'de forma giyen takım kaptanı Richard Keogh, ciddi bir trafik kazası geçirdi.
30.09.2019 İngiltere
Fenerbahçe için flaş Bas Dost iddiası!
Fenerbahçe için flaş Bas Dost iddiası! Cocu’nun Fenerbahçe’de görmeyi çok istediği Bas Dost için yeniden girişimlerin başladığı iddia edildi. Ancak Sporting, Schalke’nin de devrede olduğu Hollandalı için kapıyı 20 milyon eurodan açıyor.
31.07.2019 Fenerbahçe
Derby County Phillip Cocu'yu resmen açıkladı!
Derby County Phillip Cocu'yu resmen açıkladı! İngiltere Championship takımlarından Derby County, eski Fenerbahçeli Phillip Cocu'yu teknik direktörlüğe getirdiğini açıkladı.
5.07.2019 İngiltere
İşte Phillip Cocu'nun yeni adresi!
İşte Phillip Cocu'nun yeni adresi! Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Phillip Cocu, sürpriz bir transferle gündeme geldi. Hollandalı teknik adam, İngiltere Championship ekiplerinden Derby County'le anlaşmaya vardı.
4.07.2019 İngiltere
İşte Cocu'nun yeni adresi!
İşte Cocu'nun yeni adresi! Geçtiğimiz yaz başına geçtiği Fenerbahçe'den 10. haftada alınan 3-1'lik MKE Ankaragücü maçı sonrası kovulan Phillip Cocu'yla ilgili İspanyol basınından gündem yaratan bir iddia geldi. Hollandalı hocanın önümüzdeki yaz La Liga ekiplerinden Real Betis'in teknik direktörlüğüne getirilebileceği duyuruldu.
12.05.2019 İspanya
Flaş karar! Ozan Tufan...
Flaş karar! Ozan Tufan... Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılarak Alanyaspor'a kiralanan Ozan Tufan'ın yeni sezondaki kaderi kamp performansına göre şekillenecek.
8.05.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den flaş Ozan Tufan kararı!
Fenerbahçe'den flaş Ozan Tufan kararı! Fenerbahçe'de Ozan Tufan'la ilgili yeni bir karar daha alındı.
26.04.2019 Fenerbahçe
Michael Frey ameliyat oldu
Michael Frey ameliyat oldu Fenerbahçe'nin sezon başında Zürih'ten transfer ettiği İsviçreli golcü Michael Frey, Almanya'nın Münih kentinde ameliyat oldu.
19.03.2019 Fenerbahçe
Süper Lig'de yaprak dökümü sürüyor!
Süper Lig'de yaprak dökümü sürüyor! Spor Toto Süper Lig'de son 10 haftaya girilirken, kötü gidişatın faturası teknik direktörlere çıkmaya devam ediyor. Ligde mücadele eden 18 takımdan 11'i teknik adam konusunda istikrarı yakalayamadı.
5.03.2019 Süper Lig
Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3
Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3 Süper Lig'de 24. haftasında derbi maçta Beşiktaş'a karşı 3-0 geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Öte yandan her iki takımında bir şutu direkten döndü.
26.02.2019 Fenerbahçe
Derbide her şey çok farklı!
Derbide her şey çok farklı! Türk futbolunun iki devi, bu akşam Vodafone Park’ta kozlarını paylaşacak. Müthiş derbi, sezonun ilk yarısındakinden çok farklı olacak! Bunun nedeni, her iki takımda da 24 Eylül 2018’deki mücadeleden sonra büyük değişimlerin yaşanması. Özellikle de Fenerbahçe’de...
25.02.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Carlos Kameni'den bomba açıklamalar!
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Carlos Kameni'den bomba açıklamalar! Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni, İspanya'da yayım yapan Marca gazetesine Sarı Lacivertliler'deki durumu ve geleceğine yönelik gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.
21.02.2019 Fenerbahçe
Erwin Koeman, Umman Milli Takımı'nı çalıştıracak
Erwin Koeman, Umman Milli Takımı'nı çalıştıracak Umman Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne Erwin Koeman getirildi.
21.02.2019 Futbol
Fenerbahçe'de son 28 yılın en kötü iç saha performansı
Fenerbahçe'de son 28 yılın en kötü iç saha performansı Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, iç saha performansıyla da hayal kırıklığı yaşattı.
17.02.2019 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Phillip Cocu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki phillip cocu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.