Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası

Son dakika Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petrol ürünleri işverenler sendikası gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 petrol ürünleri işverenler sendikası haberi bulunmuştur. Tüm petrol ürünleri işverenler sendikası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geldi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geldi Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Motorinin satış fiyatında bugün itibariyle geçerli olmak üzere 2 lira 38 kuruşluk indirim geldi. İndirim, pompa fiyatlarına yansıdı. Öte yandan Ucuz benzin, motorin ve LPG satılması için harekete geçildi. EPDK düğmeye basıyor. Çarşamba günü belli olacak. Kredi kartı komisyonlarından rahatsız olan akaryakıt bayilerinin, nakit ve kredi kartı ile satışlar için farklı fiyat uygulanması önerisini gündeme getireceği öğrenildi. Bayiler, bu kapsamda nakitle yakıt alımının daha ucuz yapılabileceği bir formülü gündeme taşıyacak. Bayi karlarının dağıtımcılarla yarı yarıya paylaşıldığına dikkat çeken bayi temsilcileri, kredi kartı komisyonlarının da dağıtıcılarla eşit şekilde paylaşılmasını talep edecek. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) akaryakıt satışına yönelik özel düzenleme yapmasını isteyen akaryakıtçılar, bankaların akaryakıt satışlarına yönelik farklı bir komisyon tarifesi getirebileceğini ifade ediyor.
15.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ucuz benzin, motorin ve LPG... EPDK düğmeye bastı
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ucuz benzin, motorin ve LPG... EPDK düğmeye bastı Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ucuz benzin, motorin ve LPG satılması için harekete geçildi. EPDK düğmeye basıyor. Çarşamba günü belli olacak. Kredi kartı komisyonlarından rahatsız olan akaryakıt bayilerinin, nakit ve kredi kartı ile satışlar için farklı fiyat uygulanması önerisini gündeme getireceği öğrenildi. Bayiler, bu kapsamda nakitle yakıt alımının daha ucuz yapılabileceği bir formülü gündeme taşıyacak. Bayi karlarının dağıtımcılarla yarı yarıya paylaşıldığına dikkat çeken bayi temsilcileri, kredi kartı komisyonlarının da dağıtıcılarla eşit şekilde paylaşılmasını talep edecek. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) akaryakıt satışına yönelik özel düzenleme yapmasını isteyen akaryakıtçılar, bankaların akaryakıt satışlarına yönelik farklı bir komisyon tarifesi getirebileceğini ifade ediyor.
14.03.2022 Ekonomi
LPG ne kadar oldu, kaç TL zamlandı? İstanbul, Ankara, İzmir LPG otogaz fiyatları!
LPG ne kadar oldu, kaç TL zamlandı? İstanbul, Ankara, İzmir LPG otogaz fiyatları! LPG oto gaza bir zam daha yapıldı. Dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere LPG otogazın satış fiyatı 25 kuruş yükseldi. Zamdan sonra otogaz ile benzin ve motorin arasındaki makas kapanırken LPG ne kadar oldu, kaç TL zamlandı? sorularına da yanıt aranmaya başlandı.
16.11.2021 Ekonomi
Motorine büyük zam!
Motorine büyük zam! Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) açıklamasına göre 19 Ekim Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 23 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Benzin grubunda ise fiyat değişikliği beklenmiyor.
16.10.2021 Ekonomi
Benzine bir büyük indirim daha!
Benzine bir büyük indirim daha! PÜİS motorine 22 kuruş benzine ise 19 kuruş indirim yapılacağını duyurdu. Benzindeki indirimin pompa fiyatına yansıyacağı için motorinle arasındaki fark 5 kuruşa düşecek.
18.11.2018 Ekonomi
Son dakika... Benzine indirim geliyor!
Son dakika... Benzine indirim geliyor! Bugün akşamdan itibaren benzine litre başına 15-20 kuruş arasında indirim yapılacağı ve indirimin pompaya yansıyacağı belirtildi.
7.11.2018 Ekonomi
3 günde 500 firma
3 günde 500 firma Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek veren kurum ve kuruluş sayısı 3 günde 500’ü aştı. Bu firmalar mağazalarında “Enflasyonla Topyekûn Mücadele” logosu kullanırken, asgari yüzde 10 indirim yapmayı taahhüt ediyor.
12.10.2018 Ekonomi
PÜİS 'akaryakıtta zam' iddialarını yalanladı
PÜİS 'akaryakıtta zam' iddialarını yalanladı Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, bazı sosyal medya paylaşımlarında yer alan, "1 Temmuz 2018'den itibaren akaryakıtta Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) aralıklı olarak artırılacağı ve bunun zam olarak pompa fiyatlarına yansıyacağı" yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.
27.06.2018 Ekonomi
Benzin ve motorin fiyatlarında artış
Benzin ve motorin fiyatlarında artış Benzinin litre fiyatına bugünden geçerli olmak üzere 18, motorinin litresine ise 16 kuruş zam yapıldı.
15.05.2018 Ekonomi
Son dakika: İndirim geldi
Son dakika: İndirim geldi Benzinin litre fiyatında bugünden geçerli olmak üzere ortalama 5, motorinin litre fiyatında ise 7 kuruşluk indirime gidildi.
9.05.2018 Ekonomi
Benzin fiyatı artacak
Benzin fiyatı artacak Benzin fiyatının yarından geçerli olmak üzere 16 kuruş artırılması bekleniyor.
13.04.2018 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat
Araç sahipleri dikkat Motorine dün gelen zammın ardından yarın bir zam daha geliyor. PÜİS, motorin fiyatlarının 13 kuruş artacağını duyurdu. Zammın ardından motorinin ortalama litre fiyatı Ankara'da 5,63 lira, İstanbul'da 5,58 lira, İzmir'de 5.62 liraya yükselecek.
12.04.2018 Ekonomi
Motorine zam geliyor
Motorine zam geliyor Benzin fiyatlarına geçen ay yapılan 12 kuruşluk zammın ardından bir zam daha geliyor. PÜİS'ten yapılan açıklamaya göre motorin fiyatı 12 Nisan gece yarısından itibaren 17 kuruş artacak.
11.04.2018 Ekonomi
Benzine zam geldi
Benzine zam geldi Bu geceyarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre satış fiyatına 12 kuruş zam geldi.
26.03.2018 Ekonomi
Motorinin fiyatı artacak
Motorinin fiyatı artacak Motorinde yarından geçerli olmak üzere 17 kuruş fiyat artışı bekleniyor.
22.03.2018 Ekonomi
Benzine zam geldi
Benzine zam geldi Bu geceyarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre satış fiyatına 15 kuruş zam geldi.
20.03.2018 Ekonomi
Benzine zam geliyor
Benzine zam geliyor Son dönemde dolarda yaşanan yükselişin ardından benzin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren zam geliyor. Benzinin litre fiyatı 15 kuruş birden artacak.
20.03.2018 Ekonomi
LPG'de 10 kuruş fiyat indirimi bekleniyor
LPG'de 10 kuruş fiyat indirimi bekleniyor PÜİS'in internet sitesinde yer alan duyuruda, 06.03.2018 tarihinden geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı LPG’de 10 kuruş fiyat indirimi yapıldığı bildirildi.
5.03.2018 Ekonomi
Benzinin fiyatı artacak
Benzinin fiyatı artacak Benzin fiyatlarında yarından geçerli 9-11 kuruş fiyat artışı bekleniyor.
27.02.2018 Ekonomi
Motorine zam geliyor
Motorine zam geliyor Petrol fiyatlar ve döviz kurlarında gelişmelere bağlı olarak, motorinin litresine, bu gece yarısı 11-13 kuruş zam geliyor.
23.02.2018 Ekonomi
Benzin ve motorine büyük indirim
Benzin ve motorine büyük indirim Bu geceyarısı benzinin litre satış fiyatına 11 kuruş, motorinin litre satış fiyatına da 17 kuruş indirim yapıldı.
13.02.2018 Ekonomi
Son dakika: Araç sahiplerine müjde, indirim geliyor
Son dakika: Araç sahiplerine müjde, indirim geliyor Gece yarısından itibaren motorinin litresinde 17 kuruş, benzinin litresinde 11 kuruş indirim geliyor.
13.02.2018 Ekonomi
Son dakika: Büyük indirim geliyor...
Son dakika: Büyük indirim geliyor... Uzmanlar,motorinde çarşamba gününden geçerli 12-17 kuruş arası indirimin büyük ölçüde kesinleştiğini söyledi.
12.02.2018 Ekonomi
Akaryakıta 12-17 kuruşluk indirim geliyor
Akaryakıta 12-17 kuruşluk indirim geliyor Benzin ve motorin fiyatları yeni haftada aynı gün düşecek. Çarşamba günü motorinde 17 kuruşa, benzinde 12 kuruşa kadar indirim bekleniyor.
11.02.2018 Ekonomi
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor! Benzin fiyatlarında yarından geçerli olmak üzere 16 kuruş indirim bekleniyor.
8.02.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petrol ürünleri işverenler sendikası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.