Petra Kvitova

Petra Kvitova

Son dakika Petra Kvitova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Petra Kvitova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Petra Kvitova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petra Kvitova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petra kvitova gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 petra kvitova haberi bulunmuştur. Tüm petra kvitova haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Avustralya Açık'ta şampiyon Osaka
Avustralya Açık'ta şampiyon Osaka Avustralya Açık tek kadınlar finalinde Japon Osaka, Çek Kvitova'yı 2-1 yendi ve kariyerinde ikinci kez şampiyonluğu elde etti.
26.01.2019 Şampiy10
Avustralya Açık'ta dev final: Djokovic&Nadal
Avustralya Açık'ta dev final: Djokovic&Nadal Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler dünya 1 numarası Novak Djokovic, finale yükseldi ve Rafael Nadal'ın rakibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kvitova, 5 yıl aranın ardından finalde!
Kvitova, 5 yıl aranın ardından finalde! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınlarda ABD'li Danielle Collins'i 2-0 yenen Petra Kvitova, finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tsitsipas ve Collins, yarı finalde
Tsitsipas ve Collins, yarı finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Stefanos Tsitsipas ile tek kadınlarda Danielle Collins yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Novak Djokovic, çeyrek finale yükseldi
Novak Djokovic, çeyrek finale yükseldi Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerin dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic, Rus Daniil Medvedev'i 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal şaşırtmadı, Sharapova veda etti...
Nadal şaşırtmadı, Sharapova veda etti... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde dünya 2 numarası Rafael Nadal çeyrek finale kaldı, tek kadınlarda Angelique Kerber ve Maria Sharapova elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Kerber tur atladı
Nadal ve Kerber tur atladı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta 2 numaralı seribaşlarından tek erkeklerde Rafael Nadal, tek kadınlarda ise Angelique Kerber üst tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Amerika Açık'ta 3 favori elendi
Amerika Açık'ta 3 favori elendi Amerika Açık'ta favori tenisçilerden tek erkeklerde Zverev, tek kadınlarda ise Kerber ve Kvitova üçüncü turda elendi.
2.09.2018 Şampiy10
Serena Williams erken veda etti...
Serena Williams erken veda etti... ABD'li tenisçi, ikinci turda Çek Kvitova'ya 2-1 yenilerek turnuvadan elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez...
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez... Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'nın erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Avustralya Açık'taki 11 şampiyonluğuyla bir grand slam turnuvasını en fazla kazanan tenisçi olan Margaret Court'un rekorunu yakalamak için korta çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tek kadınlarda Stephens yarı finalde
Tek kadınlarda Stephens yarı finalde ABD Açık Tenis Turnuvası'nda, tek kadınlarda ABD'li Stephens, Letonyalı rakibi Sevastova'yı 2-1 yenerek yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Muguruza veda etti
Muguruza veda etti Tek kadınlarda 3 numaralı seribaşı İspanyol Muguruza, turnuvaya dördüncü turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cilic üçüncü turda elendi
Cilic üçüncü turda elendi Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ın beşinci gününde tek erkeklerde Hırvat Marin Cilic üçüncü turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wimbledon'ın üçüncü gününde fire yok
Wimbledon'ın üçüncü gününde fire yok Erkeklerde son şampiyon Murray ve Nadal, kadınlarda Halep ve Svitolina üçüncü tura çıktı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal, Andy ve Venus tur atladı
Nadal, Andy ve Venus tur atladı Sezonun üçüncü Grand Slam'ı olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ilk gün maçları tamamlandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bıçaklı saldırı sonrası ilk şampiyonluk
Bıçaklı saldırı sonrası ilk şampiyonluk Çek tenisçi Kvitova, evinde bıçaklı saldırıya uğradıktan 6 ay sonra Birmingham Turnuvası'nda şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Saldırı sonrası ilk final
Saldırı sonrası ilk final Çek tenisçi Petra Kvitova, evine giren hırsız tarafından bıçaklı saldırıya uğradıktan 6 ay sonra vatandaşı Lucie Safarova'yı yenerek Birmingham'daki turnuvada finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Petra Kvitova galibiyetle göndü!
Petra Kvitova galibiyetle göndü! Evine giren hırsız tarafından bıçaklı saldırıya uğradıktan 5 ay sonra ilk maçına çıkan Çek tenisçi Petra Kvitova, ABD'li Julia Boserup'u 2-0 yenerek Fransa Açık Turnuvası'nda (Roland Garros) 2. tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
IAAF'ye siber saldırı
IAAF'ye siber saldırı Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF), siber saldırıya uğradıklarını ve sporcuların tedavi amaçlı kullandığı ilaçların bulunduğu listelerin risk altında olduğunu açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çek tenisçi Kvitova'dan iyi haber geldi!
Çek tenisçi Kvitova'dan iyi haber geldi! Çek tenisçi Petra Kvitova: "Elim, ameliyatın ardından hızla iyileşiyor ve bu durum beni çok mutlu ediyor"
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kvitova: 'Tenise dönmek istiyorum'
Kvitova: 'Tenise dönmek istiyorum' Ülkesinde uğradığı bıçaklı saldırının ardından elinden yaralanan Çek kadın tenisçi Petra Kvitova, tenise yeniden dönmek için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dünya yıldızına bıçaklı saldırı!
Dünya yıldızına bıçaklı saldırı! Çek kadın tenisçi Petra Kvitova'ya bıçaklı saldırı
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Petra Kvitova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petra kvitova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.