Petek

Petek

Son dakika petek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan petek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını petek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petek gelişmeleri de dahil olmak üzere 916 petek haberi bulunmuştur. Tüm petek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram tatilini fırsata çevirdiler! Kadıköy iskelesine akın ettiler, sıranın ucu bucağı yok
Bayram tatilini fırsata çevirdiler! Kadıköy iskelesine akın ettiler, sıranın ucu bucağı yok Bayramda hava da güzel olunca İstanbullular Adalar’a gitmek için iskelelere akın etti. Kadıköy iskelesinde oluşan yoğunluk ise hayrete düşürdü.
11.04.2024 Gündem
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler?
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler? Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur? Sorusunun Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru olduğunun ortaya çıkmasının ardından Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
26.03.2024 Gündem
Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı!
Petek Dinçöz'ün özel tasarım takılarının değeri dudak uçuklattı! 1997'de katıldığı Kıbrıs Güzellik Yarışması'nda ikinci olan, iki yıl sonra ise Basın Güzeli seçilen Petek Dinçöz, mesleki hayatının başlangıcı olan Girne'de müzik ziyafeti sundu. Özel tasarım takılarıyla konser veren ünlü şarkıcı, "Elektrikler kesilir de beni kaçırırlarsa artık nerede bulursunuz bilemiyorum" dedi.
24.02.2024 Magazin
Kaçtığını sandığı arılar, kullanılmayan bavula bal yapmış
Kaçtığını sandığı arılar, kullanılmayan bavula bal yapmış Düzce’nin Yığılca ilçesinde, bahçesinde bal üretimi yapan İlhami Yörük'ün (44) kovandan kaçan arıları, evinin balkonunda kullanılmayan eski bavulu yuva edinerek 60 kilo petek bal yaptı.
17.01.2024 Gündem
Eşi Petek'i, cep telefonunu vermediği için öldürmüş
Eşi Petek'i, cep telefonunu vermediği için öldürmüş Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, 3 çocuk annesi Petek Akçağır'ı (20) göğsünden ve boynundan bıçaklayarak öldüren eşi Yılmaz Akçağır (24), ifadesinde, "Beni aldattığını düşündüm, telefonuna bakmak istedim, vermeyince bıçakladım" dedi. Yılmaz Akçağır tutuklandı, Petek Akçağır toprağa verildi.
12.01.2024 Gündem
Kalorifer peteklerini temizleyen karışım: Sadece bir kez sürmeniz yetiyor!
Kalorifer peteklerini temizleyen karışım: Sadece bir kez sürmeniz yetiyor! Kalorifer petekleri zamanlan sararı. Görünüş açısından da can sıkıcı bir durum oluşturur. Ancak evinizdeki bu kötü görüntüyü yok etmeniz sadece 5 dakika sürüyor. Kalorifer peteklerini temizleyen karışıma haberimizde yer verdik.
12.12.2023 Yaşam
Petek Dinçöz, Dilan Polat'la arasında geçenleri anlattı! 'Alo ben Dilan'
Petek Dinçöz, Dilan Polat'la arasında geçenleri anlattı! 'Alo ben Dilan' Güzellik merkezi sahibi olan Petek Dinçöz, sektöre girdiğinde Dilan Polat'ın kendisini aradığını söyledi. İşte Dilan Polat ve Petek Dinçöz arasında yaşananlar...
23.11.2023 Magazin
Kiracıları milyonları ilgilendiren detay! O parayı ev sahibi ödeyecek
Kiracıları milyonları ilgilendiren detay! O parayı ev sahibi ödeyecek Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Kombi, petek bakımı, çatı tadilatı gibi giderler, kiracı ile ev sahiplerini karşı karşıya getiriyor. Temizlik ve bakım kiracıya ait iken parça değişikliği ve tamir ev sahibinin sorumluluğunda bulunuyor. İşte ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren tüm detaylar...
7.11.2023 Ekonomi
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan şarkıcı Petek Dinçöz, önceki gün eşi ile birlikte bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.09.2023 Magazin
Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı! Kesenin ağzı açıldı, eşine milyonluk hediye aldı
Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı! Kesenin ağzı açıldı, eşine milyonluk hediye aldı Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı. Petek Dinçöz ve işletmeci Nida Büyükbayraktar, 16 Ağustos 2022'de nikah masasına oturmuştu. 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'ndan ise geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanan Petek Dinçöz, ayrılık haberini sosyal medya hesabından; "Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle” İfadeleriyle duyurmuştu. Son olarak Büyükbayraktar çifti, 1. evlilik yıl dönümlerini evlendikleri otelde baş başa romantik bir ortamda kutladı.
17.08.2023 Magazin
(GÜNCEL2023 HURDA FİYATLARI) Hurda demir, bakır, alüminyum fiyatları kaç TL, hurda demir kilo fiyatı ne kadar?
(GÜNCEL2023 HURDA FİYATLARI) Hurda demir, bakır, alüminyum fiyatları kaç TL, hurda demir kilo fiyatı ne kadar? Hurda demir kilosu ne kadar, güncel hurda fiyatları kaç TL? Hurda fiyatları meraklısı tarafından sorgulanıyor. Hurda fiyatlarında yükseliş yaşanırken, geri dönüşüm sektöründe çalışanlar “Hurda demir kilosu ne kadar?” sorusuna yanıt arıyor.
15.08.2023 Ekonomi
Arıcılar hasat için gün sayıyor! Telaş başladı
Arıcılar hasat için gün sayıyor! Telaş başladı Zengin bitki örtüsüne sahip Bayburt’un yaylalarında ve köylerinde arıcılık yapan üreticiler, bal hasadı yapmak için gün sayıyor.
3.08.2023 Gündem
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı!
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, pankreas kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören Tanyeli’yi evinde ziyaret etti.
2.08.2023 Magazin
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı Ballar artık piyasada üretimi yaygınlaşan sahtecilik olaylarından dolayı çoğu tüketiciye güven vermiyor. Katkı maddeleri ile üretilen bal, hem sağlığı tehdit ediyor, hem de paranın çöpe gitmesine neden oluyor. TÜKONFED Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Komite Başkanı Nurten Sırma, fırsatçıların yeni yöntemini anlatarak, sahte balın nasıl anlaşılabileceğine ilişkin bilgilendirici açıklamalarda bulundu.
2.08.2023 Ekonomi
Petek Dinçöz'ün pozları sosyal medyada gündem oldu!
Petek Dinçöz'ün pozları sosyal medyada gündem oldu! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'den sahnelere deniz molası. Dinçöz, bikinili pozlarıyla gündem olurken, fit haliyle beğeni topladı.
9.07.2023 Magazin
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı
Akbank UniChallenge+ dijital öğrenci işleri eğitim kampı Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlandı İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son 6 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, bu yıl 12-23 Haziran tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde katılımcılarıyla tekrar fiziksel olarak buluştu.
4.07.2023 Eğitim
Petek Dinçöz, Rusya'da başına gelenleri anlattı: Film seti zannettik
Petek Dinçöz, Rusya'da başına gelenleri anlattı: Film seti zannettik Rusya'da darbe girişimi olduğu gün Moskova'da sahne şarkıcı Petek Dinçöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumlarının iyi olduğunu, bölgede internet erişimin kesilmesiyle kimseye haber veremediklerini söylemişti. İstanbul'a dönen Dinçöz, yeni bir açıklamada bulundu.
27.06.2023 Magazin
Milli Eğitim Bakanlığı'nda devir teslim! Yusuf Tekin, görevi Mahmut Özer'den devraldı
Milli Eğitim Bakanlığı'nda devir teslim! Yusuf Tekin, görevi Mahmut Özer'den devraldı Milli Eğitim Bakanlığına atanan Yusuf Tekin, devir teslim töreniyle görevi Mahmut Özer’den devraldı. Bakan Tekin, “Türk eğitim sistemini hak ettiği yere çıkartmak için hep birlikte mücadele edeceğiz“ dedi.
4.06.2023 Gündem
Arıların kaç gözü var? Arılar neden altıgen petek yapar?
Arıların kaç gözü var? Arılar neden altıgen petek yapar? Arıların kaç gözü var sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bal arılarının özellikleri pek çok kez araştırma konusu olmuştur. Koloni yaşamları ve nizami bir şekilde bal üretmeleri arıların hayatlarını daha da ilginç kılmıştır. İnsanların arıların ilginç özellliklerini araştırdığı son araştırmalarda veriler güncellenmiştir. Peki arılar neden altıgen petek yapar?
21.05.2023 Sağlık
Petek Dinçöz'den iddialı kıyafet!
Petek Dinçöz'den iddialı kıyafet! Geçtiğimiz günlerde idolünün Ajda Pekkan olduğunu söyleyen ve sahnelere dönen Petek Dinçöz sosyal medyayı salladı. Derin sırt dekoltesi ve göğüs dekoltesiyle poz veren Dinçöz'e "Yakıyorsun" yorumları geldi.
16.05.2023 Magazin
Petek Dinçöz idolünü açıkladı
Petek Dinçöz idolünü açıkladı ŞarkıcıPetek Dinçöz şimdilerde yeni şarkısını çıkarmak için kamera karşısına geçti. Sosyal medya sayfasından sık sık klip çekimlerine ait görüntüler paylaşan Petek Dinçöz, idolünü açıkladı.
13.05.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Petek Dinçöz imaj değiştirdi! Yorum yağdı
Petek Dinçöz imaj değiştirdi! Yorum yağdı Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, 5 ay önce Serkan Kodaloğlu ile boşandıktan sonra apar topar Miami'ye gitmiş sonra da apar topar dönerek gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile evlenmişti. Geçtiğimiz gün ameliyat olan Petek Dinçöz iyileşince kendini kuaföre attı ve imaj değiştirdi.
16.04.2023 Magazin
Petek Dinçöz ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı
Petek Dinçöz ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı Geçtiğimiz yıl Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, ameliyat oldu. Petek Dinçöz, son halini ve sağlık durumunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.
14.04.2023 Magazin
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, yeni depremden ilk görüntüler geldi
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, yeni depremden ilk görüntüler geldi Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ ve çevre illerde hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Deprem sonrasında, saha tarama çalışmaları sonucunda yıkılan binalar olduğu tespit edilmiş olup, arama kurtarma ekiplerimiz bölgeye hızlıca sevk edilmiş ve çalışmaya başlamışlardır." ifadelerine yer verildi. Kahramanmaraş'ta depremde hasar gören bir metal fabrikasında içeri giren işçilerin tencere tabak gibi eşyaları kurtarmak istedikleri sırada meydana gelen çökmede 1 işçinin öldüğü, 4 işçinin yaralandığı öğrenildi. AFAD, Malatya'da meydana gelen depremde 29 binanın yıkıldığını, 1 kişinin hayatını kaybettiğini 110 kişinin de yaralandığını açıkladı. AFAD Başkanı 2 binada arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
27.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Petek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.