Peruk

Peruk

Son dakika peruk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan peruk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını peruk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Peruk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan peruk gelişmeleri de dahil olmak üzere 411 peruk haberi bulunmuştur. Tüm peruk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akbağ’ın saç itirafı! “Peruk kullanmak zorundayım”
Demet Akbağ’ın saç itirafı! “Peruk kullanmak zorundayım” Vizontele, Hükümet Kadın, Sandık Kokusu, Eyvah Eyvah, 9 Kere Leyla, Bir Demet Tiyatro, Sandık Kokusu gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Demet Akbağ kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. Demet Akbağ son olarak katıldığı bir YouTube programında çarpıcı itiraflarda bulundu.
6.01.2024 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi
Farah Zeynep Abdullah imaj değiştirdi 'Bihter' filminin yıldızı Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa imaj tazeledi.
10.11.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti Nilay neden peruk takıyor? Feyza Civelek neden peruk takıyor? İşte cevabı
Kızılcık Şerbeti Nilay neden peruk takıyor? Feyza Civelek neden peruk takıyor? İşte cevabı Cuma akşamları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek'in taktığı peruk merak konusu oldu. Show Tv'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti Nilay neden peruk takıyor? İşte detaylar...
27.10.2023 Televizyon
Oyuncu Ayçin Tuyun kanser tedavisi görüyordu! Ameliyat oldu
Oyuncu Ayçin Tuyun kanser tedavisi görüyordu! Ameliyat oldu Meme kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu Ayçin Tuyun ameliyat oldu. Başarı bir operasyon geçiren Tuyun, 'Pes etmek yok' dedi.
14.09.2023 Magazin
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı Geçtiğimiz haftalarda Alopeci Universal (saç kıranın son evresi) hastalığına yakalandığını ve saçlarının, kirpiklerinin ve kaşlarının döküldüğünü açıklayan şarkıcı Işın Karca; sosyal medya hesabından konser öncesi hazırlık yaptığı bir videosunu paylaştı.
29.07.2023 Magazin
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı İnsanların korkulu rüyalarından biri olan hastalık da 'Saçkıran.' Tıp dilinde alopesi areata olarak adlandırılan saç kıran sadece saçta değil kirpiklerde, sakallarda ve kaşlarda da görülüyor.Peki Saçkıran'ın belirtileri nelerdir? 'tanısı nasıl konuluyor?, 'risk fakörleri nelerdir?' 'tekrarlar mı?' Çoğu kişi bu sorulara yanıt arıyor. Uzman isimlerden saçkıran ile ilgili birçok detayı öğrendik.
29.07.2023 Sağlık
Işın Karaca'nın son görüntüsü korkuttu: Hastalığım bu noktaya geldi...
Işın Karaca'nın son görüntüsü korkuttu: Hastalığım bu noktaya geldi... Ünlü sanatçı Işın Karaca son durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda saçsız fotoğrafını kullanan ünlü sanatçı, "Gördüğünüz üzere saçım yok, kaşlarım yok kirpiklerim de" dedi.
7.07.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'den sahnede şaşırtan hareket!
Yıldız Tilbe'den sahnede şaşırtan hareket! Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenlerine müzik ziyafeti sundu. Bir an olsun enerjisi düşmeyen Tilbe, sahnede peruğunu çıkardı. Tilbe'nin tamamen beyazlayan saçları dikkat çekti.
4.07.2023 Magazin
Oyuncu Ayçin Tuyun peruksuz fotoğrafını paylaştı! 'Kansere inat gülümse'
Oyuncu Ayçin Tuyun peruksuz fotoğrafını paylaştı! 'Kansere inat gülümse' Bir süredir meme kanseri tedavisi gören Ayçin Tuyun, saçlarını kazıttıktan sonra peruk kullanmaya başladı. Tedavisi devam eden oyuncu, sosyal medya hesabından "Kansere inat gülümse" diyerek, peruksuz fotoğrafını yayınladı.
29.06.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Sia otizmli olduğunu açıkladı!
Ünlü şarkıcı Sia otizmli olduğunu açıkladı! 'Unstoppable', 'Chandelier' ve Cheap Thrills' gibi şarkılarıyla dünya çapında ün kazanan Avustralyalı pop yıldızı Sia, hayatına dair bilinmeyenleri açıkladı. İtiraf gibi açıklamalarda bulunan Sia, otizmli olduğunu ve uyuşturucu bağımlılığıyla ilgili iyileşme sürecinde olduğunu anlattı.
1.06.2023 Magazin
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, yakın arkadaşı Doğa Rutkay ile başrolü paylaştığı 'Hava Muhalefeti' filmi için adeta bambaşka biri oldu. 45 yaşındaki oyuncunun senaryo gereği büründüğü hali gören annesi Gül Sunal'dan yorum gecikmedi.
13.04.2023 Magazin
Müjde 17. bölümde geldi! Kızılcık Şerbeti'nde Nilay'dan sürpriz haber var
Müjde 17. bölümde geldi! Kızılcık Şerbeti'nde Nilay'dan sürpriz haber var Cuma akşamaları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti 17. bölümde bebek müjdesi geldi. Uzun süredir peruk taktığı iddia edilen Nilay hamile kaldı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında yer alan sahnede çocuğu olması için dua ettiğini söyleyen Nilay, bebeği olacağını haber almasının ardından kapandı.
28.02.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Aybüke saçlarını siyaha boyattı!
Kısmetse Olur Aybüke saçlarını siyaha boyattı! Kısmetse Olur Aybüke'nin yeni imajı can yakıyor. Gelin adayları içinde en dikkat çekici olan ve Tolga Kandemir ile diyalogları çok konuşulan Kısmetse Olur Aybüke'nin son halin izleyiciye şok yaşattı. Sarı saçları gitti, yerine siyah kahküllü peruk geldi.
27.01.2023 Televizyon
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu...
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu... ABD'nin Colorado eyaletinde yaşanan olay ülke gündemine oturdu. Eşinden ayrılan Mark Allen Redwine velayetini almaya çalıştığı oğlu ile son görüşmesinde yaşananlar dehşete düşürdü. Herşey babanın uygunsuz ve rahatsız edici fotoğraflarını oğlunun görmesiyle başladı...
15.12.2022 Dünya
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
Berdan Mardini'den ihanet yanıtı! 'Hayatta ihanet hariç her şey affedilir!'
Berdan Mardini'den ihanet yanıtı! 'Hayatta ihanet hariç her şey affedilir!' Yasak aşk skandalı ile tanınan Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, Mardini ile evli olduğu dönemde, Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi olarak tanınan Gökhan Göz ile birlikte olduğunu itiraf etmişti. İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile 10 yıl süren evliliğini Mart 2021'de olaylı şekilde noktalayan Berdan Mardini, "İlk başta ihaneti anlayamadım tabii çünkü kimse iki çocuğunun annesine bunu konduramaz! Ben her konsere gittiğimde çantasını hazırlayıp dışarı çıkıyormuş peruk ve sahte isimlerle geziyormuş" demişti. 44 yaşındaki şarkıcı, 'eski sevgili' sorusu üzerine 'ihanet' hakkındaki sözleriyle dikkat çekti.
23.09.2022 Magazin
DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi İstanbul'da yakalanmıştı! Görüntüler ortaya çıktı
DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi İstanbul'da yakalanmıştı! Görüntüler ortaya çıktı "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticilerinden Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai'nin İstanbul'da yakalandığı operasyon öncesi takip edildiği anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
13.09.2022 Gündem
Türkiye'de yakalanan DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi tutuklandı
Türkiye'de yakalanan DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi tutuklandı Terör örgütü DEAŞ'ın Türkiye'de yakalanan en önemli sözde üst düzey yöneticilerinden 'Abu Zeyd/Üstad Zeyd' kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai, savcılıkça 'anayasayı ihlal' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti. DEAŞ'ın sözde yöneticisi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
9.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! DEAŞ'ın sözde yöneticisi Türkiye'de yakalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! DEAŞ'ın sözde yöneticisi Türkiye'de yakalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın terör örgütü DEAŞ’ın en önemli sözde üst düzey yöneticilerinden biri olan “Abu Zeyd/Üstad Zeyd” kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai’nin Türk güvenlik güçlerince yakalandığını açıkladı. Yakalanan örgüt yöneticisinin, yakalandığında peruk taktığı ve kılık değiştirerek izini kaybettirmeye çalıştığı öğrenildi.
8.09.2022 Gündem
Mona Lisa tablosuna saldırı! Ziyaretçi milyon dolarlık tabloya pasta fırlattı!
Mona Lisa tablosuna saldırı! Ziyaretçi milyon dolarlık tabloya pasta fırlattı! Paris’teki Louvre Müzesi'nde bulunan Leonardo da Vinci'nin en ünlü eseri Mona Lisa tablosu saldırıya uğradı. Görüştüler sosyal medyada anında viral oldu. Ziyaretçinin, müzeye peruk ve tekerlekli sandalye kullanarak yaşlı bir kadın kılığında girdiği belirlendi.
30.05.2022 Dünya
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordum
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordum Kanser hastalığını yenen ve ekranlara Oğlum dizisiyle dönüş yapan oyuncu Canan Ergüder,geride bıraktığı hastalığını,yeni işini,hayata bakışını samimi bir şekilde anlattı.
6.03.2022 Magazin
Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman nefesleri kesti! Sarı peruk takıp...
Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman nefesleri kesti! Sarı peruk takıp... Babasının izinden giderek şarkıcı olan Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman, sık sık verdiği iddialı pozlarıyla magazin gündemine geliyor. Su El Roman, bu kez katıldığı bir partide Marilyn Monroe kostümüyle dikkatleri üzerine çekti.
23.01.2022 Magazin
Berdan Mardini'den yeni iddialar: Peruk takıp, evden çıkıyormuş!
Berdan Mardini'den yeni iddialar: Peruk takıp, evden çıkıyormuş! İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler'den geçtiğimiz mart ayında boşanan şarkıcı Berdan Mardini, eski eşi hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Ünlü isim, "Ben her konsere gittiğimde o da peruk takıp, evden çıkıyormuş!" ifadelerini kulandı.
14.11.2021 Magazin
Selin Ciğerci yeni imajıyla olay yarattı!
Selin Ciğerci yeni imajıyla olay yarattı! Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen Selin Ciğerci, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerini şaşırttı. Sarı saçlarına veda eden Selin Ciğerci’nin siyah uzun saçlı hali kısa süre içinde on binlerce beğeni topladı.
7.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Peruk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki peruk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.