Perihan Savaş

Perihan Savaş

Son dakika perihan savaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan perihan savaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını perihan savaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Perihan Savaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan perihan savaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 perihan savaş haberi bulunmuştur. Tüm perihan savaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'le evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, sosyal medyada şaşırtan bir paylaşımda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Yıllar sonra bir araya gelmişlerdi! Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses yanıtı
Yıllar sonra bir araya gelmişlerdi! Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses yanıtı Dilek Taşı’nda Macide karakterini canlandıran Perihan Savaş, 1979 senesinde hayatını birleştirdiği ve üç sene evli kaldı İbrahim Tatlıses ile geçtiğimiz haftalarda bir araya gelmişti. O anları Savaş ve Tatlıses’in kızı Melek Zübeyde sosyal medya sayfasında paylaşmıştı. Perihan Savaş şimdi ise kızı Melek Zübeyde'nin paylaştığı fotoğraf hakkında konuştu.
6.01.2024 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Perihan Savaş'tan duygulandıran paylaşım: Adamım yaşadığımız sürece hep bizimlesin
Perihan Savaş'tan duygulandıran paylaşım: Adamım yaşadığımız sürece hep bizimlesin Perihan Savaş, 1995'te kaybettiği eşi Yılmaz Zafer'i ölüm yıl dönümünde andı: Adamım yaşadığımız sürece hep bizimlesin ki…
9.11.2023 Magazin
Dilek Taşı dizisi gün değiştirdi! Dilek Taşı hangi gün yayınlanıyor?
Dilek Taşı dizisi gün değiştirdi! Dilek Taşı hangi gün yayınlanıyor? Dilek Taşı dizisi gün değiştirdi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizi Perşembe akşamları ekrana geliyordu. Ancak alınan son karar sonrası dizinin yayın günü değişti. Peki Dilek Taşı hangi gün? İşte detaylar...
23.10.2023 Televizyon
Dilek Taşı hangi gün? 19 Ekim Dilek Taşı yeni bölüm var mı? İşte Kanal D yayın akışı
Dilek Taşı hangi gün? 19 Ekim Dilek Taşı yeni bölüm var mı? İşte Kanal D yayın akışı Dilek Taşı hangi gün sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği araştırma konusu oldu. 80'li yılları anlatan dönem dizisi ilk bölümleriyle büyük dikkat çekmişti. Ancak Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edilmesiyle birçok dizi yeni bölümü ertelendi. Peki Dilek Taşı bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...
19.10.2023 Televizyon
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor? Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.
3.10.2023 Televizyon
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler...
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak dördüncü bölümünden ilk kareler basınla paylaşıldı.
26.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı 4. bölüm fragmanı: Figen yüzüğü attı, Mustafa ve Cemre'nin yanına koşuyor!
Dilek Taşı 4. bölüm fragmanı: Figen yüzüğü attı, Mustafa ve Cemre'nin yanına koşuyor! Dilek Taşı 4 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Odabaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmnında Figen, Kenan'ın eline yüzüğü veriyor. "Allah bahtını açık etsin" diyen Figen ile Mustafa ve Cemre'nin yolu kesişiyor. Rona ailesi ise Cemre ve Sinan'ın İsviçre'ye kaçırma planı yapıyor.
21.09.2023 Magazin
Dilek Taşı 3. bölüm fragmanı: Mustafa Cemre'yi kaçıracakken Kenan işi bozuyor!
Dilek Taşı 3. bölüm fragmanı: Mustafa Cemre'yi kaçıracakken Kenan işi bozuyor! Dilek Taşı 3 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında kızı Cemre'ye kavuşan Mustafa onu kaçırmaya karar verdi. Ancak Figen, bu hamle sonrası yeni planını anlattı.
15.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı dizisinde nefes kesen sahne! Sosyal medya Hüseyin ve Boncuk için ağladı
Dilek Taşı dizisinde nefes kesen sahne! Sosyal medya Hüseyin ve Boncuk için ağladı Dilek Taşı dizisi 2. bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin yeni bölümünde Hüseyin ve Mustafa ikilisi Tarlabaşı'nda metruk bir binada polise yakalandı. Hüseyin'in hikayesi ve yaptığı seyirciyi ağlattı.
14.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek.
14.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi? İlk bölümüyle dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Dilek Taşı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Diziye dair en çok konuşulan detaylardan birisi ise "Sen bana Yılmaz Abi de, ben sana Mustafa kardeş... Belki seni kızına da kavuştururuz..." repliğine imza atan karakter oldu. İşte dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan o tarihi ‘detay’ ve duygu yüklü bölümün perde arkası…
8.09.2023 Televizyon
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, ekrana gelmek için gün sayıyor. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.
26.08.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı!
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı! 2006 yılında Enis Cergel ile nikah masasına oturan oyuncu Açelya Akkoyun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
5.07.2023 Magazin
Ozan Dolunay 'Dilek Taşı' kadrosunda!
Ozan Dolunay 'Dilek Taşı' kadrosunda! Kanal D’nin, Pastel Film imzalı yeni dizisi Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosu belli olmaya devam ediyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir başrol isim daha dahil oldu. Başarılı isim Ozan Dolunay Hazal Subaşı'nın nişanlısı Kenan karakterine hayat verecek.
12.06.2023 Magazin
Başarılı oyuncu Perihan Savaş Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu!
Başarılı oyuncu Perihan Savaş Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu! Kanal D’nin, Pastel Film imzalı Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Başrollerini Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın paylaştığı dizide Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan gibi birbirinden başarılı isimler rol alacak. Pastel Film’in son olarak el sıkıştığı isim ise duayen isim Perihan Savaş oldu.
5.06.2023 Televizyon
Perihan Savaş'ın mutlu günü! Oğlu Savaş Zafer ile Melis Ketenci evlendi
Perihan Savaş'ın mutlu günü! Oğlu Savaş Zafer ile Melis Ketenci evlendi Ünlü sanatçı Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer, evlendi. Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşen düğünde Savaş Zafer, Melis Ketenci ile nikah masasına oturdu.
22.01.2023 Magazin
Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer ile Melis Ketenci evleniyor
Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer ile Melis Ketenci evleniyor Ünlü oyuncu Perihan Savaş'ın, 9 Kasım 1995 yılında hayatını kaybeden oyuncu eşi Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer bugün nikah masasına oturuyor. Perihan Savaş sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
21.01.2023 Magazin
Perihan Savaş'tan Melis Ketenci'ye hediye!
Perihan Savaş'tan Melis Ketenci'ye hediye! Perihan Savaş ve 1995 yılında hayatını kaybeden oyuncu Yılmaz Zafer’in oğlu Savaş Zafer'i düğün heyecanı sardı. Melis Ketenci dün akşam kına gecesi yaptı. Perihan Savaş gelinine altın taktı!
16.01.2023 Magazin
Perihan Savaş'tan güzel haber! Oğlu Savaş Zafer yeni yılda evleniyor
Perihan Savaş'tan güzel haber! Oğlu Savaş Zafer yeni yılda evleniyor Perihan Savaş ve 1995 yılında hayatını kaybeden oyuncu Yılmaz Zafer’in oğlu Savaş Zafer, yeni yılda dünyaevine giriyor. Düğün boğazdaki bir mekanda gerçekleşecek.
30.12.2022 Magazin
Filiz Akın'dan iyi haber geldi!
Filiz Akın'dan iyi haber geldi! Geçtiğimiz aylarda ses tellerinde çıkan sorun sebebiyle boğazından parça alınan Filiz Akın'ın tahlil sonuçları temiz çıktı. İyi haberi eşi Sönmez Köksal'dan alan usta oyuncu, mutluluğunu sosyal medya hesabından yayınladığı video ile takipçileriyle de paylaştı.
10.10.2022 Magazin
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de Kanal D’nin; yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan, toplam beş sezondan oluşan 'Yaprak Dökümü' dizisi, yeniden ekrana geliyor.
3.09.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Perihan Savaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki perihan savaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.