Pera

Pera

Son dakika Pera haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pera ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pera haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pera

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pera gelişmeleri de dahil olmak üzere 818 pera haberi bulunmuştur. Tüm pera haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor"
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor" Cumhuriyet’in 100. yaşına girmesine günler kala tüm Türkiye ay yıldıza büründü. Bir asır önce başlayan coşku her geçen gün katlanarak artarken 7’den 70’e 100. Yıl heyecanı yaşanıyor. İşletmeler bayrak siparişlerine yetişemiyor...
27.10.2023 Gündem
Rüştü Onur Atilla nasıl zayıfladı, mide ameliyatı mı oldu? Onur Atilla kaç kilo verdi? Güldür Güldür İbrahim Onur Atilla’nın yeni (son) hali!
Rüştü Onur Atilla nasıl zayıfladı, mide ameliyatı mı oldu? Onur Atilla kaç kilo verdi? Güldür Güldür İbrahim Onur Atilla’nın yeni (son) hali! Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncusu Onur Atilla verdiği kilolarla adeta değişime uğradı. Oldukça zayıfladığı gözlemlenen Atilla’nın son hali beğeni toplarken, nasıl zayıfladığı ve kaç kilo verdiği merak konusu oldu. Rüştü Onur Atilla nasıl zayıfladı, Onur Atilla kaç kilo verdi, mide ameliyatı mı oldu?
17.10.2023 Magazin
İstanbul kültür sanata doydu
İstanbul kültür sanata doydu Türkiye Kültür Yolu Festivallerine esin kaynağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali ile İstanbul kültür ve sanata doydu. 16 gün süren festival boyunca Atatürk Kültür Merkezi-Galataport rotasında binin üzerinde etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin 8’inci durağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 50’den fazla mekanda birbirinden eğlenceli, renkli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı.
16.10.2023 Kültür Sanat
Doğu Ekspresi'nde cinayet tiyatro sahnesinde
Doğu Ekspresi'nde cinayet tiyatro sahnesinde Polisiye edebiyatının dünyaca ünlü ismi Agatha Christie’nin ölümsüz eseri Doğu Ekspresi'nde Cinayet, görsel efektlerle Türkiye’de ilk kez tiyaro sahnesinde izleyici ile buluşuyor.
2.10.2023 Kültür Sanat
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. İki ray yolundan birini trenler diğerini de yayalar kullanabilecek. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk yapılabilecek. Böylece 1872’de hizmete alınan hat tarihinde ilk kez yaya kullanımına açılmış olacak.
14.09.2023 Ekonomi
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor!
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, hikayesiyle seyirciye birçok farklı duyguyu birden yaşatan Ya Çok Seversen’de dengeler artık değişiyor. Hikayenin farklı bir boyuta taşınacağı dizinin bu akşam ekrana gelecek 5’inci bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
3.08.2023 Televizyon
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…'
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…' Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in 5’inci bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Çetenin Ateş’le ilgili planları merakla beklenirken tanıtıma Ateş ve Leyla’nın yakınlaştığı sahneler damga vuruyor.
1.08.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi!
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi! Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece yayınlanan 4. bölümüyle yine çok beğenildi.
28.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen'den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı!
Ya Çok Seversen'den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm heyecanı devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Leyla ve Ateş’in romantik anlarının yer aldığı sahneler çok konuşulacak.
20.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen setinde vals dersi alan Hafsanur Sancaktutan’a partneri Kerem Bürsin de eşlik etti
Ya Çok Seversen setinde vals dersi alan Hafsanur Sancaktutan’a partneri Kerem Bürsin de eşlik etti Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizisi “Ya Çok Seversen” dizisinin başrol oyuncularından Hafsanur Sancaktutan yeni bölümdeki vals sahnesi için sette özel ders aldı. Ders sırasında partnerini yalnız bırakmayan Kerem Bürsin güzel oyuncuya eşlik etti.
19.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' setinde şıklık yarışı!
'Ya Çok Seversen' setinde şıklık yarışı! Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'in 21 Temmuz'da ekrana gelecek 3’üncü bölümüne şıklık yarışı damga vuracak. Yeni bölümde özel bir davette göreceğimiz oyuncular, bu sahneye özel olarak hazırlandılar.
19.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı!
'Ya Çok Seversen' dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı keyifli bir hikayede bir araya getiren 'Ya Çok Seversen’in perşembe akşamı ekrana gelecek 3’üncü bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
18.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' ikinci bölümüyle yine dünya gündemine yerleşti!
'Ya Çok Seversen' ikinci bölümüyle yine dünya gündemine yerleşti! Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece ikinci bölümüyle seyirciyle buluştu. Hem eğlenceli hem de duygu dolu anların yer aldığı bölüm seyirciden alkışları da topladı. İlk bölümüyle Türkiye’yle birlikte dünyanın birçok ülkesinde trend listelerine giren dizi yine dünya gündemindeydi.
14.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen'in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı!
'Ya Çok Seversen'in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı! Kanal D'nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ve sadece ülkemizin değil dünyanın birçok ülkesinde de sosyal medyanın gündemine oturan "Ya Çok Seversen" perşembe akşamı 2’nci bölümüyle seyirciyle buluşacak.
13.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen’den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı!
Ya Çok Seversen’den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle çok sevilen ve birçok ülkede sosyal medyada trend listelerinde üst sıralarda yer alan ‘’Ya Çok Seversen’’ dizisi perşembe akşamı 2’nci bölümüyle seyirciyle buluşacak.
11.07.2023 Televizyon
Kanal D’nin iddialı dizisi 'Ya Çok Seversen'in afişi yayınlandı!
Kanal D’nin iddialı dizisi 'Ya Çok Seversen'in afişi yayınlandı! Kanal D’nin; yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan 'Ya Çok Seversen' dizisinin afişi yayınlandı.
20.06.2023 Televizyon
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz İTO Başkanı Şekip Avdagiç, kaliteli geçen seçim sürecinin ardından yabancı yatırımcılardan pozitif sinyaller almaya başladıklarını söyledi. Avdagiç, ‘‘Seçimlerin ardından istikrarlı bir dönem ortaya çıktı. Arkasından Mehmet Şimşek Bey ve ekibinin de oluşturacağı yeni ekonomik denge paketiyle önümüzdeki günler için iyimseriz. Önce borsaya çok hızlı bir giriş öngörüyoruz’’ dedi.
19.06.2023 Ekonomi
Ya Çok Seversen'in afiş çekiminden eğlenceli backstage!
Ya Çok Seversen'in afiş çekiminden eğlenceli backstage! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı, 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek olan yeni dizisi Ya Çok Seversen ‘in afiş çekiminden ikilinin backstage videosu yayınlandı.
18.06.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen'in setinden ilk kareler!
'Ya Çok Seversen'in setinden ilk kareler! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı, Ali Bilgin’in ise yönetmen koltuğunda oturduğu dizisinin ismi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan ‘Ya Çok Seversen’ dizisinin setinden ilk kareler yayınlandı.
15.06.2023 Televizyon
Gazeteci Tolga Akyıldız'dan acı haber
Gazeteci Tolga Akyıldız'dan acı haber Beyin kanaması geçiren gazeteci Tolga Akyıldız(50), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
3.04.2023 Gündem
Derya Şensoy'dan duygusal Ferhan Şensoy paylaşımı!
Derya Şensoy'dan duygusal Ferhan Şensoy paylaşımı! Türk tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021'de hayatını kaybetmişti. Ferhan Şensoy'un ölümünden kısa süre sonra ise torunu Pera dünyaya gelmişti. Derya Şensoy, babasının doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.
26.02.2023 Magazin
Ücretsiz hızlı taramaya yoğun ilgi!
Ücretsiz hızlı taramaya yoğun ilgi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) yapılarda ücretsiz hızlı tarama hizmetine talep her geçen gün artıyor. Sadece ev sahipleri değil artık kiracılar da oturdukları yapıların durumunu analiz ettirebiliyor.
26.02.2023 Gündem
Kanser farkındalığı için film günleri
Kanser farkındalığı için film günleri 4 Şubat Dünya Kanser günü kapsamında, Siemens Healthineers tarafından kanser temalı filmlerin gösterimde olacağı film günleri düzenleniyor. 4-5 Şubat tarihleri arasında Grand Pera’da düzenlenecek ‘’Film Evresi’’ kapsamında, toplam 4 film izleyicilerle buluşacak.
1.02.2023 Kültür Sanat
Selçuk Bayraktar: Bayraktar TB3 ve Kızılelma muharebe tarihinde devrim yapacak
Selçuk Bayraktar: Bayraktar TB3 ve Kızılelma muharebe tarihinde devrim yapacak Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, İstanbul'da ‘Beyoğlu Sohbetleri Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’ programına katıldı. Kızılelma ve Bayraktar TB3 İnsansız hava araçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bayraktar, “Tarihe not düşecek olursak; Bayraktar TB3 ve Kızılelma şayet bir gün görev alma imkanına erişecek olursa, nasıl ki Bayraktar TB2 SİHA’lar dünya muharebe tarihinde paradigma dönüşümünü yaptı, bunlarda muharebe tarihinde devrim yapacak” dedi.
28.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pera ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pera haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.