Pembe kimlikle 38 yılı kâbus oldu! Hayatı film oluyor
Pembe kimlikle 38 yılı kâbus oldu! Hayatı film oluyor Giresun’da nüfus memurunun yaptığı hatadan dolayı pembe kimlik verilen ve 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalışan 52 yaşındaki Kumral Bodur’un hayatı beyaz perdeye ilham kaynağı oldu.
5.05.2024 Gündem
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı Giresun'da dünyaya gelen Kumral Bodur'a, isminden dolayı kız olduğunu düşünen nüfus memuru kadın kimliği çıkardı. İlkokulu bu kimlikle bitiren Bodur, ilk 2 evliliğinde resmi nikah yapamadığı için, dini nikahla evlendi. Doğan çocuklarını da ağabeyinin üzerine kaydettirdi. Resmi olarak evlenemeyen, işe giremeyen ve askerliğini yapamayan Bodur, 38 yıl kadın kimliğiyle yaşadı. Yıllar süren hukuk mücadelesi sonucu 2010'da erkek kimliğine kavuşan ve 3'ncü evliliğini resmi olarak yapan Bodur, doğan 2 çocuğunu kendi üzerine kaydettirebildi.
4.04.2022 Yaşam
Zeytin Aksun 48 yıldır pembe kimlikle yaşıyormuş!
Zeytin Aksun 48 yıldır pembe kimlikle yaşıyormuş! Esenyurt'ta taksi durağında çıkan silahlı, sopalı kavgada abi kardeş Cengiz Dayanmaz ve Yavuz Dayanmaz ile Sinan Öztürk öldü, 4 kişi yaralandı. 3 kişinin öldüğü silahlı kavgada şüphelilerden Zeytin Aksun da yaralandı. Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Zeytin Aksun'un kadınlar için verilen pembe nüfus cüzdanlı olduğu ortaya çıktı. Doğduğunda ismi Zeytin olarak verildiği için pembe kimlik çıkartıldığı öğrenilen Zeytin Aksun'un 48 yıl boyunca kimliğini değiştirmediği öğrenildi.
4.10.2020 Yaşam
Akademisyen izin aldı! Kadın oldu
Akademisyen izin aldı! Kadın oldu Kendini 3 yaşından bu yana erkek gibi hisseden 30 yaşındaki akademisyen B...
29.06.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri