Pazar

Pazar

Son dakika pazar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pazar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pazar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pazar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pazar gelişmeleri de dahil olmak üzere 35.844 pazar haberi bulunmuştur. Tüm pazar haberleri aşağıda listelenmiştir.
DSG 2024 ne zaman, DGS puan hesaplama nasıl yapılır? DGS başvuru tarihi 2024 ne zaman, DGS 2024 konuları neler?
DSG 2024 ne zaman, DGS puan hesaplama nasıl yapılır? DGS başvuru tarihi 2024 ne zaman, DGS 2024 konuları neler? DGS başvuru tarihi yaklaştıkça, DGS konuları, puan hesabı ve sınav tarihine yönelik araştırmalarda yoğunluk arttı.   Dikey Geçiş Sınavı başvuru kılavuzu ile adaylar başvurularına başlayacak. Sınav ücreti de kılavuz ile beraber netlik kazanacak. ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden, aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile gerçekleşecek başvurular, mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. Peki, DGS 2024 ne zaman, başvuru tarihi 2024 ne zaman? DGS puan hesaplama ve sıralama hesaplama nasıl yapılır? İşte DGS konuları ve DGS başvuru tarihi 2024…
2.05.2024 Gündem
Süper Lig'de hakemler açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe yönetecek isimler
Süper Lig'de hakemler açıklandı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe yönetecek isimler Süper Lig'de bu haftanın hakemleri belli oldu. İşte Galatasaray-Sivasspor ve Konyaspor-Fenerbahçe maçlarını yönetecek hakemler...
2.05.2024 Fenerbahçe
KOTON halka arz borsada ne zaman işlem görecek? Koton Mağazacılık kişi başı kaç lot verdi, KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman borsada işlem görecek?
KOTON halka arz borsada ne zaman işlem görecek? Koton Mağazacılık kişi başı kaç lot verdi, KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman borsada işlem görecek? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
2.05.2024 Ekonomi
Antalya'da sahiller dolmaya başladı
Antalya'da sahiller dolmaya başladı Antalya'da hava sıcaklığının 25 dereceye ulaşmasıyla Konyaaltı Sahili doldu.
1.05.2024 Ekonomi
Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 lira
Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 lira İstanbul’da yaz sıcakları kavururken havuz fiyatları da cep yakacak. Lüks otellerde bir günlük havuz keyfi, iki günlük yurt dışı gezisi masrafına denk. Bazı oteller ücreti euro üzerinden belirlerken, spor merkezlerinde fiyatlar otellere nazaran daha uygun.
1.05.2024 Ekonomi
Türk şirket İngiltere’de yeni üretim tesisi kuruyor
Türk şirket İngiltere’de yeni üretim tesisi kuruyor İngiltere Suffolk bölgesinde yer alan 'Freeport East' serbest ticaret bölgesinde yeni bir üretim tesisi kurma planlarını açıklayan Assan Panel toplam 45 milyon sterlin yatırımla kurulacak tesisi 2025 yılı ortalarında tamamlamayı planlanıyor.
1.05.2024 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon
 Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, peş peşe eklenen yeni rotalarla İstanbul’u dünyanın pek çok şehrine bağlıyor.
30.04.2024 Ekonomi
Boşanma sonrası ilk kez bir araya geldiler! 'Uzlaşarak çözemedik' demişti
Boşanma sonrası ilk kez bir araya geldiler! 'Uzlaşarak çözemedik' demişti Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi. Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı geçtiğimiz haftalarda sosyal medya sayfalarından birbirlerini takipten çıkarmıştı. Mart ayında boşanan ikili geçen pazar bir araya geldi.
30.04.2024 Magazin
THY, Afganistan seferlerine başlıyor
THY, Afganistan seferlerine başlıyor ABD’nin Afganistan’dan çekilmesinin ardından 2021 yılında Afganistan uçuşlarını durduran Türk Hava Yolları (THY) 3 yıl aradan sonra bu ülkeye uçuşlara yeniden başlıyor.
29.04.2024 Ekonomi
28 Nisan 2024 reyting sonuçları | Total ve AB reyting sonuçları ile hangi yapım birinci oldu?
28 Nisan 2024 reyting sonuçları | Total ve AB reyting sonuçları ile hangi yapım birinci oldu? Reyting sonuçları izleyiciler tarafından araştırılıyor. 28 Nisan Pazar dün akşam kuşağında Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti ve Survivor All Star AB ve total reyting sıralamasında birinci olabilmek için yarıştı. İşte, 28 Nisan reyting sonuçları ile Total ve AB'de en çok izlenen yapımlar...
29.04.2024 Magazin
59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu Frank Van Den Broek kazandı
59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu Frank Van Den Broek kazandı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nu DSM-Firmenich Takımı’ndan Frank Van Den Broek kazandı ve 2024’ün şampiyonu olarak Turkuaz Mayo’nun ebedi sahibi oldu.
28.04.2024 Şampiy10
Yargı dizisi bugün bitiyor mu? Kanal D Yargı kaçıncı bölüm final yapacak? 28 Nisan Yargı final mi yapıyor?
Yargı dizisi bugün bitiyor mu? Kanal D Yargı kaçıncı bölüm final yapacak? 28 Nisan Yargı final mi yapıyor? Pazar akşamları Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi bu akşam 91'inci bölümüyle ekrana gelecek. Son 5 bölümü kalan rekortmen dizi hakkında izleyicinin de meraklı araştırmaları devam ediyor. Peki Yargı bugün final mi yapacak? Yargı dizisi kaçıncı bölüm bitiyor? İşte detaylar...
28.04.2024 Magazin
İstanbul'da bisiklet turu var, trafiğe kapalı yollar: İstanbul Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar trafiğe kapalı? 28 Nisan İstanbul'da trafik ne zaman açılacak?
İstanbul'da bisiklet turu var, trafiğe kapalı yollar: İstanbul Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar trafiğe kapalı? 28 Nisan İstanbul'da trafik ne zaman açılacak? 28 Nisan Pazar günü İstanbul'da 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu gerçekleştirilecek. 28 Nisan Pazar günü trafiğe kapalı yollar Mega kentliler tarafından 8 Nisan İstanbul'da hangi yollar kapalı? sorusu araştırılmaya başladı. Trafiğe kapatılacak yolları Valilik duyurdu. İstanbul Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar trafiğe kapalı?
28.04.2024 Gündem
Altın fiyatları 28 Nisan 2024 Pazar: Bugün çeyrek, gram altın ne kadar?
Altın fiyatları 28 Nisan 2024 Pazar: Bugün çeyrek, gram altın ne kadar? Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Son haftalarda dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları hafif bir yükseliş yaşadı. İşte, 28 Nisan 2024 hafta sonu canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
28.04.2024 Ekonomi
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri Koton Mağazacılık halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. halka arz haberini duyurdu. Peki, Koton Mağazacılık halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
27.04.2024 Ekonomi
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Çarşamba günü resmi tatil olduğundan nerelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. İşçi ve emekçinin bayramı olarak da bilinen 1 Mayıs sebebiyle gözler okullara çevrildi. Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, bankalar, sağlık ocakları, eczaneler, noter ve hastaneler ile beraber tüm kamu kurumları kapalı oluyor. Peki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
27.04.2024 Gündem
Kurban Bayramı bu yıl ne zaman, Kurban Bayramı tatili ayın kaçında? İşte Diyanet takvimi
Kurban Bayramı bu yıl ne zaman, Kurban Bayramı tatili ayın kaçında? İşte Diyanet takvimi Kurban Bayramı bu yıl Haziran ayına denk geliyor. Tatilini yıllık izniyle birleştirmek isteyenler Kurban bayramı tatilinin hangi günler arasında idrak edileceğini sorgulamaya başladı. Peki, Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihte idrak edilecek? İşte Diyanet ile 2024 Kurban Bayramı tarihleri…
27.04.2024 Yaşam
'Yargı'da büyük finale geri sayım! Heyecan giderek artıyor
'Yargı'da büyük finale geri sayım! Heyecan giderek artıyor Pazar akşamları izleyiciyi Kanal D ekranlarına kilitleyen ‘Yargı’ dizisinde büyük final için geri sayım başladı. Son 5 bölümü kalan dizinin 28 Nisan Pazar gecesi yayınlanacak 91'nci bölümünden yeni tanıtım paylaşıldı.
27.04.2024 Magazin
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı?
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi üniversite öğrencileri "1 Mayıs'ta üniversiteler tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olarak kutlanıyor. 
26.04.2024 Yaşam
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Yeşil erik bu yöntemle haftalarca kütür kütür kalıyor - Aldıktan 1 gün sonra yumuşumaya başıyor
Yeşil erik bu yöntemle haftalarca kütür kütür kalıyor - Aldıktan 1 gün sonra yumuşumaya başıyor Yazın gelişini haber veren ve pazar tezgahlarında yerini alan yeşil erik ağız sulandırmaya başladı. Yeşil erik emen yumuşamaya başladığı için diğer meyvelere göre çabuk bozuluyor. Ancak bir yöntem var ki uzun süre korumanızı sağlıyor.
24.04.2024 Yaşam
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı Kanal D’nin 3 sezondur izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi ‘Yargı’nın finali için geri sayım başladı. Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin’in (Pınar Deniz) romantik sahnelerinin damga vuracağı 91’inci bölüm, 28 Nisan Pazar akşamı sevenleriyle buluşacak.
24.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pazar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pazar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.