Palmerias

Palmerias

Son dakika Palmerias haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Palmerias ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Palmerias haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Palmerias

haberleri sayfasında son dakika yaşanan palmerias gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 palmerias haberi bulunmuştur. Tüm palmerias haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Turan, Boca Juniors ile görüşüyor!
Arda Turan, Boca Juniors ile görüşüyor! Medipol Başakşehir'den ayrılan Arda Turan'ın Arjantin ekibi Boca Juniors ile transfer görüşmesi yaptığı belirtildi.
16.01.2020 Futbol
Palmeiras'ta Scolari dönemi
Palmeiras'ta Scolari dönemi Brezilya Birinci Ligi ekiplerinden Palmeiras, teknik direktörlük görevine Luiz Felipe Scolari'yi getirdi.
27.07.2018 Futbol
Beşiktaş'ta Miguel Borja sesleri
Beşiktaş'ta Miguel Borja sesleri Beşiktaş Transfer Komitesi, santrfor listesine Palmerias’ta oynayan Miguel Borja’yı da ekledi.
29.12.2017 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin tek rakibi Palmerias
Fenerbahçe'nin tek rakibi Palmerias Fenerbahçe'nin ara transferde orta sahaya çare olarak düşündüğü Santoslu Lucas Lima'da tek rakibinin Palmerias olduğu bildirildi.
27.11.2017 Fenerbahçe
Beşiktaş'a Brezilyalı yıldız geliyor
Beşiktaş'a Brezilyalı yıldız geliyor Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş süpriz bir isim ile görüşüyor. Beşiktaş Palmeiras'ta forma giyen Dudu için 10 milyon euro bonservis önerdiği iddia edildi.
4.07.2017 Beşiktaş
Melo bombası! Helikoptere binip imzaya gitti
Melo bombası! Helikoptere binip imzaya gitti Inter'de Melo'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Brezilyalı oyuncu büyük oranda anlaşma sağladığı Palmerias'a helikopterle gitti.
4.01.2017 Futbol
Felipe Melo ülkesine dönüyor
Felipe Melo ülkesine dönüyor Bir dönem Galatasaray forması da giyen Interli Felipe Melo, ülkesinin takımlarından Palmerias'a transfer oluyor.
27.12.2016 İtalya
Alex'ten büyük itiraf!
Alex'ten büyük itiraf! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex De Souza, Brezilya basınına konuştu. Röportajda Aziz Yıldırım ile aralarında geçen ilgi çekici ayrıntılara yer verdi.
4.11.2015 Fenerbahçe
Arda'dan tatsız prova!
Arda'dan tatsız prova! Atletico Madrid ile Meksika ekibi America takımları arasındaki maçı, Güney Amerika temsilcisi penaltılarla kazandı
31.07.2014 Futbol
Alex'e sürpriz talip!
Alex'e sürpriz talip! Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Coritiba'nın kaptanı Alex de Souza'ya sürpriz bir talip var.
20.11.2013 Futbol
Alex için "akıl almaz" rakam!
Alex için "akıl almaz" rakam! Palmeiras gözünü kararttı...
15.10.2012 Futbol
Barçalı yıldızı çağırdı!
Barçalı yıldızı çağırdı! Kaptan Alex, Fenerbahçe forması giymesi için sürekli uğraştığı yıldıza övgüler yağdırdı...
29.03.2012 Futbol
Genç yeteneklerin peşinde
Genç yeteneklerin peşinde Galatasaray, şampiyonluk mücadelesini sürdürürken transfer çalışmalarına da hız verdi
24.03.2012 Futbol
Türkiye'nin konuştuğu kadın
Türkiye'nin konuştuğu kadın Fener-Sivas maçında kameralara yansıyan bir görüntü, iki gündür Türkiye’nin dilinde...
25.05.2011 Futbol
Roberto Carlos’tan ayrılık sinyalleri
Roberto Carlos’tan ayrılık sinyalleri Brezilyalı, Sheriff maçı sonrası ayrılık sinyalleri verdi
2.10.2009 Futbol
Carlos'un zor kararı!
Carlos'un zor kararı! Mariana’nın ısrarla ’Brezilya’ya dönelim’ demesi 36 yaşındaki tecrübeli yıldızın kafasını karıştırıyor
23.07.2009 Futbol
Fenere yeni Brezilyalı
Fenere yeni Brezilyalı Kanarya, 5 yıllık göz ağrısı Nilmar’ı transfer etmek üzere Sportif Direktör Aykut Kocaman’ı Brezilya’ya gönderdi
13.07.2009 Futbol
Maldonado da sakatlandı!
Maldonado da sakatlandı! Şilili yıldız, ağrıları nedeniyle Palmerias Kulübü’nün doktorlarına kontrol oldu ve ‘pubis’ teşhisi kondu. Sahalara ne zaman döneceği belirsiz
27.05.2008 Futbol
Fener mi neden olmasın
Fener mi neden olmasın Portekiz’in teknik adamı Luiz Felipe Scolari, 2 yılönce kendisini isteyen Kanarya’ya göz kırptı:
15.05.2008 Futbol
Carlos sezonu kapattı!
Carlos sezonu kapattı! Brezilya’da eski kulübü Palmeiras’ta tedavi olan yıldız futbolcudan şok haber
17.04.2008 Futbol
Fener'e Maldonado müjdesi
Fener'e Maldonado müjdesi Şilili'nin Palmerias'a gideceği haberleriyle Fenerbahçe cephesi adeta karalar bağlamıştı. Sevindirici haber ise, Luxemburgo'dan geldi: Maldonado ile kesin olarak ilgilenmiyorum
27.01.2008 Futbol
Carlos'tan  mesaj var
Carlos'tan mesaj var Fenerbahçe'nin yeni sezon için anlaştığı dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu transferden dolayı mutlu olduğunu söyledi. VİDEO
6.06.2007 Futbol
‘Burada kalır mıyım bilmiyorum’
‘Burada kalır mıyım bilmiyorum’ “Başkan istesin imzayı atarım” diyen ve Fener macerasını fantastik deneme olarak gören Alex “Ocak’ta geleceğimle ilgili düşüneceğim. Net bir kararım yok” dedi
21.09.2006 Futbol
Başkan için imza atarım
Başkan için imza atarım Alex, F.Bahçe TV’ye ilginç açıklamalar yaptı: “103. yıla kadar Kanarya formasını giyerim. Yeter ki Aziz Yıldırım istesin. Önemli olan şampiyonluk.”
14.09.2006 Futbol
Yeni rota Marcos
Yeni rota Marcos Bonservis sorunu çözülemeyen Kolombiyalı için pazarlıklar sürerken, transferde prüz çıkması halinde Kartal rotasını Brezilya Milli Takımı'nın kalecisi Marcos'a çevirecek
30.03.2003 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Palmerias ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki palmerias haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.