Paket

Paket

Son dakika paket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paket gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.830 paket haberi bulunmuştur. Tüm paket haberleri aşağıda listelenmiştir.
9. Yargı Paketi maddeleri, taslağı > Yeni yargı paketinde denetimli serbestlik var mı, 9. Yargı paketi ne zaman çıkacak ve Meclis’e sunulacak? 9. yargı paketinde son durum!
9. Yargı Paketi maddeleri, taslağı > Yeni yargı paketinde denetimli serbestlik var mı, 9. Yargı paketi ne zaman çıkacak ve Meclis’e sunulacak? 9. yargı paketinde son durum! 9. Yargı Paketi içeriği ve paketin ne zaman çıkacağına dair detaylar sorgulanıyor. Adalet Bakanı Tunç, 9. Yargı Paketi’yle ilgili yaptığı açıklamada 8. Yargı Paketi’nin yerel seçimler öncesi yasalaştığını hatırlatarak 9. Yargı Paketi’nin taslak çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı. Yeni yargı paketi 20’den fazla kanunda değişiklik içerecek. Peki, 9. Yargı Paketi maddeleri neler, içeriği ne? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak? 9. yargı paketi içerisinde denetimli serbestlik ve infaz düzenlemesi var mı?
15.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen TOBB Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan kamu malının korunmasına ihtimam göstermiş bir hükümetiz. Kamu kurumlarının milletimiz ve iş dünyamıza tasarrufta örnek olmasını hedefliyoruz. Bu paket kamuda verimliliği artırarak tasarrufu sağlamayı amaçlıyor. Tasarruf tedbirlerine istisnasız olarak tüm kamu idareleri ve personeli uymak zorundadır. Tasarruf kültürü yaygınlaştıkça cari açıktaki iyileşme hız kazanacak" dedi.
15.05.2024 Gündem
Adana'da polis hırsızlara göz açtırmıyor
Adana'da polis hırsızlara göz açtırmıyor Adana'da Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 05-11 Mayıs tarihleri arasında hakkında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 282 şahsın yakalandığını ve 36'sının tutuklandığını açıkladı.
14.05.2024 Adana
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır? Vatandaşın gözü kulağı yarın açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinde olacak. Peki açıklanacak önlemler neler olacak? Kamuda tasarruf tedbirleri vatandaşa nasıl yansır? İşte detaylar...
12.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı buldu
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı buldu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis arasındaki gerçekleşen Kritik zirve için geri sayıma geçilirken komşu basını sayfalarını Ankara'daki zirveye ayırmış durumda. Ta Nea Türkçe 'Kazan - kazan' manşeti ile çıkarken Erdoğan'ın verdiği mesaj komşunun gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
12.05.2024 Gündem
ABD'den Ukrayna'ya 400 milyon dolarlık silah desteği
ABD'den Ukrayna'ya 400 milyon dolarlık silah desteği ABD Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’ya yapılacak 400 milyon dolarlık yeni silah ve teçhizat paketini açıkladı.
11.05.2024 Dünya
Tasarruf paketinin detayları netleşiyor! İşte madde madde yapılacaklar listesi
Tasarruf paketinin detayları netleşiyor! İşte madde madde yapılacaklar listesi Hükümetin uzun süredir üzerinde çalıştığı kamuda tasarruf tedbirlerinde sona gelindi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf ve tedbir paketinin pazartesi günü açıklanacağını duyurdu. Peki paketin içinde hangi tedbirler olacak? İşte beklenen kararlar...
10.05.2024 Ekonomi
İstanbullular dikkat, 737 taksi dönüştü! Plaka sahiplerine 1 ay süre
İstanbullular dikkat, 737 taksi dönüştü! Plaka sahiplerine 1 ay süre 8+1 koltuk kapasiteli araçlardan 4+1 koltuk kapasiteli taksiye dönüşmek isteyenlerin kuraları çekildi. 737 8+1 araç 4+1'e dönüşmesi için süre başladı.
9.05.2024 Gündem
İşe yürüyerek gitmemek için bisiklet çaldı! O anlar saniye saniye kameralara yakalandı
İşe yürüyerek gitmemek için bisiklet çaldı! O anlar saniye saniye kameralara yakalandı Adana'nın Seyhan ilçesi'nin Kocavezir Mahallesi’nde restoranın paket servisi için kullandığı elektrikli bisikleti, gidon kilidini kırıp sürükleyerek çalan kişi güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı. Sanık ifadesinde, “Çalıştığım iş yeri, evime oldukça uzak. Her gün yürüyerek gitmek zorunda kalıyordum. İşe gidip gelmek için çaldım" dedi.
1.05.2024 Vatan TV
İşe yürüyerek gitmemek için bisiklet çaldı! O anlar saniye saniye kameralara yakalandı
İşe yürüyerek gitmemek için bisiklet çaldı! O anlar saniye saniye kameralara yakalandı Adana'nın Seyhan ilçesi'nin Kocavezir Mahallesi’nde restoranın paket servisi için kullandığı elektrikli bisikleti, gidon kilidini kırıp sürükleyerek çalan kişi güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı. Sanık ifadesinde, "“Çalıştığım iş yeri, evime oldukça uzak. Her gün yürüyerek gitmek zorunda kalıyordum. İşe gidip gelmek için çaldım" dedi.
1.05.2024 Yerel Haberler
İlk çeyrek turizm gelirinde rekor! Bakan Ersoy rakamlarla açıkladı
İlk çeyrek turizm gelirinde rekor! Bakan Ersoy rakamlarla açıkladı Türkiye'de 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin turizm verileri açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Tarihimizdeki en yüksek ilk çeyrek turizm gelirini elde ettik. Yılsonu hedefi olan 60 milyon ziyaretçi hedefine uyumlu şekilde ilerliyoruz" dedi. Antalya'da milliyet farkı nedeniyle fazla ücret tahsil eden otele inceleme yapıldığını açıklayan Ersoy, 54 bin liralık cezanın otele uygulandığını ve fazla ücretin misafire geri iade edildiğini söyledi.
30.04.2024 Ekonomi
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Gündem
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda,şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis,"Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Gündem
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024 Gündem
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor Yapay zeka ve algoritma gibi modern denetim modellerini devreye alan Maliye, sosyal medyadan gelen ihbarları tek tek dikkate alıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Sigara zammı 4 Nisan 2024: Sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz, en pahalı bir paket sigara kaç TL?
Sigara zammı 4 Nisan 2024: Sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz, en pahalı bir paket sigara kaç TL? Sigara fiyatları yapılan son zamla birlikte merak ediliyor. 4 Nisan 2024 Perşembe gününden geçerli olmak üzere en ucuz ve en pahalı bir paket sigaranın fiyatı değişti. Sigaraya zam geldi mi sorusu da gündem oldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı'ndan konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama gelmişti. Peki 4 Nisan sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara zammı sonrası bir paket en ucuz sigara kaç TL? İşte liste...
4.04.2024 Gündem
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok"
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok" Adana'da narkotik ekipleri önünü keserek durdurdukları aracın koltuğunun altından 27 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirdi. Aracın sürücüsü ise ifadesinde, ”Yangın tüpü taşıyorum uyuşturucudan haberim yok” dedi.
3.04.2024 Adana
Adana’da ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı! Cephanelik çıktı
Adana’da ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı! Cephanelik çıktı Adana’da Seyhan polisleri bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 1’i uzun namlulu 66 ruhsatsız silah ele geçirdi. Ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı.
26.03.2024 Adana
Sigara paketlerinde yeni dönem! Artık fiyatı da yazacak
Sigara paketlerinde yeni dönem! Artık fiyatı da yazacak Sigara, puro, sigarillo, nargilelik tütün gibi tütün mamüllerinin üretimi ve ticaretini düzenleyen yönetmelikte değişikliğe gidiliyor.
16.03.2024 Ekonomi
Otomobilinden uyuşturucu, silah ve çelik yelek çıkan şüpheli tutuklandı! Dedektör köpek hepsini buldu
Otomobilinden uyuşturucu, silah ve çelik yelek çıkan şüpheli tutuklandı! Dedektör köpek hepsini buldu Adana’da narkotik polislerinin şüphe üzerine durdurduğu otomobilden çok miktarda uyuşturucu, ruhsatsız tüfek ve çelik yelek çıktı. Gözaltına alınan sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
15.03.2024 Adana
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi Adana’da yolcu otobüsünde yapılan aramada valizin içerisinde 21 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan bir kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
8.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Paket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.