Özkan Sümer

Özkan Sümer

Son dakika Özkan Sümer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özkan Sümer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özkan Sümer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özkan Sümer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özkan sümer gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 özkan sümer haberi bulunmuştur. Tüm özkan sümer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu!
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu! Trabzonspor’a şampiyonluk kazandıran Abdullah Avcı, bordo-mavililerde görev yaptığı dönem içerisinde, Kadıköy ekibini üçüncü kez liderlikten indirdi. Başarılı teknik adam, Karadeniz ekibinin 26 yıllık beklentisini de giderdi.
6.11.2023 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu: Ne uyuyabiliyoruz, ne yiyebiliyoruz
Ahmet Ağaoğlu: Ne uyuyabiliyoruz, ne yiyebiliyoruz Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketine dair açıklamalarda bulundu.
9.02.2023 Trabzonspor
Antalyaspor'la görüşmeye gitti Trabzonspor'u şampiyon yaptı
Antalyaspor'la görüşmeye gitti Trabzonspor'u şampiyon yaptı Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra önce Antalyaspor'la görüşen ardından Trabzonspor'a imza atan Abdullah Avcı'nın doğru kararı ayakta alkışlandı.
1.05.2022 Galatasaray
Uğurcan Çakır: Şampiyonuz Eren'im selam olsun!
Uğurcan Çakır: Şampiyonuz Eren'im selam olsun! Antalyaspor ile oynanan maçta kurtardığı penaltı ile takımını adeta şampiyonluğa taşıyan Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sevincini bordo-mavili taraftarlar ile paylaştı.
30.04.2022 Trabzonspor
Trabzonspor, Ukraynalı sporculara kucak açtı! Kulüpler Birliği'nden anlamlı organizasyon
Trabzonspor, Ukraynalı sporculara kucak açtı! Kulüpler Birliği'nden anlamlı organizasyon Ukraynalı savaş mağduru 10-16 yaş grubu 131 altyapı sporcusu akşam saatlerinde Trabzon’a geldi.
31.03.2022 Trabzonspor
İmamoğlu, 'Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi' projesini tanıttı
İmamoğlu, 'Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi' projesini tanıttı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı adına Gümüşhanede İBB tarafından yaptırılacak Bilim Sanat Merkezi Okulu'nun tanıtım törenine katıldı.
8.10.2021 Gündem
Şenol Güneş'ten bomba açıklama! 'Milli takımdan primi o almıştır'
Şenol Güneş'ten bomba açıklama! 'Milli takımdan primi o almıştır' Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş 'prim' iddialarını açıklık getirdi ve "Futbol değil de para konuşuyorsan bir şey bekliyorsun demektir" ifadelerini kullandı.
20.04.2021 Futbol
'Benim için maçtan sonra kaçtı diyorlar'
'Benim için maçtan sonra kaçtı diyorlar' Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak Trabzonspor maçından sonra çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
27.12.2020 Galatasaray
Koronavirüsü yenen Yılmaz Vural: Gittim, geldim...
Koronavirüsü yenen Yılmaz Vural: Gittim, geldim... Koronavirüsü yenip sağlığına kavuşan deneyimli teknik adam Yılmaz Vural, tedavi sürecinde yaşadıklarını anlattı. Tam olarak koronavirüsün etkilerini atlatamadığını belirten Vural, "Tabiri caizse gidip geldik. Temizlik, mesafe, maske mutlaka herkes buna dikkat etsin. Ben hayatımı zor kurtardım. Tam olarak iyileşmek için hâlâ çalışıyorum." diye konuştu.
25.12.2020 Futbol
Arda Turan Fatih Terim'e hayran! 'Bir gülüşü dünyalara bedel'
Arda Turan Fatih Terim'e hayran! 'Bir gülüşü dünyalara bedel' Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Arda Turan, hocası Fatih Terim hakkında "Her anda eksikliği hissedilir. Hocamızın bir bakışı, bir gülüşü, sohbeti, verdiği bir taktik bizim için dünyalara bedel" dedi.
22.12.2020 Galatasaray
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten Belçika'nın Karabağ kararına sert tepki
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten Belçika'nın Karabağ kararına sert tepki AK Parti MYK sona erdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik toplantı sonrası açıklamalar yaptı. Çelik, "Belçika Temsilciler Meclisi'nin Dağlık Karabağ konusunda Azerbaycan'ı kınayan bir karar tasarısı oldu. Bu karar tasarısı haksız, hukuksuz, geçersiz bir tasarıdır. Bu karar Türkiye - Belçika ilişkilerine ve Azerbaycan - Belçika ilişkilerine katkı sağlamaz. Ne kadar vizyonsuz bir karar olduğu ortadadır. 1915 olaylarıyla ilgili karar alıyorlar. Ne kadar ideolojik bir motivasyonla hareket ettiklerini ortaya koyuyor tüm bunlar." dedi.
22.12.2020 Siyaset
Hatayspor 0-1 Trabzonspor
Hatayspor 0-1 Trabzonspor Hatayspor, Süper Lig'de 14. haftanın açılış maçında sahasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu.
22.12.2020 Trabzonspor
TFF'den Özkan Sümer için 1 dakikalık saygı duruşu kararı
TFF'den Özkan Sümer için 1 dakikalık saygı duruşu kararı Özkan Sümer'in vefatı nedeniyle 22-24 Aralık tarihlerinde oynanacak müsabakalar öncesinde saygı duruşu yapılacak.
22.12.2020 Süper Lig
Trabzonspor'un efsane ismi Özkan Sümer hayatını kaybetti
Trabzonspor'un efsane ismi Özkan Sümer hayatını kaybetti Trabzonspor tarihinin en önemli isimlerinden biri olan Özkan Sümer hayatını kaybetti.
22.12.2020 Trabzonspor
Haftalar sonra itiraf etti! 'Çalışmaya niyetim yoktu...'
Haftalar sonra itiraf etti! 'Çalışmaya niyetim yoktu...' Trabzonspor'un tecrübeli teknik direktörü Abdullah Avcı "Çalışmaya niyetim yoktu ama Trabzonspor olunca bunun içinde olmak istedim" dedi.
21.12.2020 Trabzonspor
Resmen açıkladı! 'Evet Trabzonspor ile görüştüm'
Resmen açıkladı! 'Evet Trabzonspor ile görüştüm' Süper Lig'in tecrübeli teknik direktörlerinden Samet Aybaba, Trabzonspor ile bazı görüşmeler yaptığını doğruladı.
3.11.2020 Trabzonspor
Şenol Güneş'ten önemli açıklamalar!
Şenol Güneş'ten önemli açıklamalar! A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş düzenlediği basın toplantısında EURO 2020 öncesi 4 hazırlık maçı yapılacağını açıkladı.
4.12.2019 Futbol
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim Teknik Direktör Şenol Güneş’in ilk defa A Milli Takım’a davet ettiği Trabzonspor’un genç kalecisi Uğurcan Çakır, “Her seferinde 1 numaralı kaleci olmak için çaba harcarım. Her zaman da 1 numara olmak isterim” dedi.
1.04.2019 Trabzonspor
Trabzonspor İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer oldu
Trabzonspor İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer oldu Trabzonspor Kulübü’nün yeni tüzüğünde yer alan 52. madde gereği 'İstişare Kurulu’ oluşturmak için bir araya gelen kurul üyeleri 3 ismi belirledi. Yapılan oylama sonucunda başkan Özkan Sümer, başkanvekili Erol Tuna ve genel sekreter Kenan Atalay oldu.
16.02.2019 Trabzonspor
Karaman: "Hiçbir şekilde şüphe duymuyorum"
Karaman: "Hiçbir şekilde şüphe duymuyorum" Trabzonspor'da yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular, eski asbaşkanlardan Erol Tuna'nın vermiş olduğu yemekte bir araya geldi.
29.11.2018 Trabzonspor
Türk futbolunun duayen isimlerinden Metin Türel'e veda...
Türk futbolunun duayen isimlerinden Metin Türel'e veda... Türk futbolunun duayen isimlerinden Metin Türel, son yolculuğuna uğurlandı.
18.11.2018 Futbol
Trabzonspor'da bayramlaşma töreni
Trabzonspor'da bayramlaşma töreni Trabzonspor Kulübünde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.
22.08.2018 Trabzonspor
Özkan Sümer: "Geri dönmeyeceğim"
Özkan Sümer: "Geri dönmeyeceğim" Trabzonspor'da Genel Koordinatörlük görevini yürüten Özkan Sümer, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Beklentim dışında olaylar gelişti" dedi.
17.08.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da istifa açıklaması
Trabzonspor'da istifa açıklaması Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Eğer kulübe faydamız olacak, bulunmamız katkı sağlayacaksa görevde oluruz" ifadelerini kullandı. Hacısalihoğlu, istifa ettiği belirtilen Özkan Sümer için " Özkan hocamız rahatsızlık hissedenlerden birisidir. Kendisi ile bu konular görüşülüp konuşulup bir yol haritası çizilir. Bu, devam edip ya da etmeyeceği anlamı taşımaz" dedi.
16.08.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da Özkan Sümer istifa kararı aldı
Trabzonspor'da Özkan Sümer istifa kararı aldı Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, istifasını yönetime sundu. Sümer'in istifası Trabzonspor yönetimi tarafından kabul edildi.
15.08.2018 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Özkan Sümer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özkan sümer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.