Tuğba Özay sabaha kadar babasının mezarı başından ayrılmadı
Tuğba Özay sabaha kadar babasının mezarı başından ayrılmadı Şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay’ın şair babası İlhan Özay 68 yaşında yaşamını yitirdi. Dün Şakirin Camisi’nde son yolculuğuna uğurlanan İlhan Özay'ı kızı Tuğba Özay mezarında yalnız bırakmadı.
3.01.2023 Magazin
Güzel olmazsak kaybederiz diye  korkanlara Deliha örnek olsun
Güzel olmazsak kaybederiz diye korkanlara Deliha örnek olsun Gupse Özay, yazdığı, yönettiği ve oynadığı Deliha 2 filmiyle yine çok iddialı. Çocukluk arkadaşı Fatih Özkan’ın yanı sıra birçok yeni yetenekle izleyenleri tanıştıran Özay, kadınlara dayatılan güzellik kalıplarına da kafa tutuyor. “Bu filme aşığım” diyen Gupse Özay ve Fatih Özkan ile konuştuk.
13.01.2018 Arşiv
O Ses Türkiye’de yılbaşı özelde muhteşem isimler
O Ses Türkiye’de yılbaşı özelde muhteşem isimler Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye’de yıldız isimler sahne alıyor. İşte çok severek izlediğiniz o isimler: Arda Turan, Mete Horozoğlu, Şafak Sezer, İvana Sert, Murat Yıldırım, Gupse Özay, Sarp Apak, Tuba Ünsal, Saba Tümer, İbrahim Büyükak, Buğra Gülsoy, Derya-Ferhan Şensoy, Gazme Özçelik, Selin Şekerci, Ersin Korkut, Atalay Demirci.
31.12.2014 Sinema-Dizi
Canlı yayında “ayartma” itirafı
Canlı yayında “ayartma” itirafı Ekranların fenomen ismi Türkiye'yi güldüren kadın Gupse Özay Lokman Dağ ile Günaydın programına konuk oldu. Aşk hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Deliha filmindeki rol arkadaşı Barış Arduç ile çıkan aşk dedikodularına bakın nasıl cevap verdi.
15.12.2014 Sinema-Dizi
Gupse Özay, Ahmet Kaya'dan söyledi
Gupse Özay, Ahmet Kaya'dan söyledi Yalan Dünya dizi ile birlikte yıldızı parlayan Gupse Özay'ı ilginç bir rolde izleyeceğimiz Deliha filminden yeni bir klip görücüye çıktı!
10.11.2014 Sinema-Dizi
Deliha Film Fragmanı
Deliha Film Fragmanı Gubse Özay'ın seneryosunu yazdığı ve başrolde rol aldığı 'Deliha' filminin ilk fragmanı yayınlandı...
17.10.2014 Sinema-Dizi
Gupse Özay’dan seri halinde güldürme videoları!
Gupse Özay’dan seri halinde güldürme videoları! Başarılı oyuncu Gupse Özay’ın videoları, izleyenleri kahkahalara boğuyor. Ünlü oyuncunun Instagram hesabında yayınladığı kısa videolar, takipçilerini gülme krizine sokuyor. İşte o videolar…
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri