Ozan Tufan

Ozan Tufan

Son dakika ozan tufan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ozan tufan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ozan tufan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ozan Tufan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ozan tufan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.522 ozan tufan haberi bulunmuştur. Tüm ozan tufan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
20.04.2024 İddaa
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu Antalya'nın Serik ilçesinde kamp yapan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, taraftara açık yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
20.03.2024 Futbol
Abdülkadir Ömür İngiltere'de zirvede! Herkes onu konuşuyor
Abdülkadir Ömür İngiltere'de zirvede! Herkes onu konuşuyor Devre arasında, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür performansıyla İngiltere'de dikkatleri çekmeyi başardı.
9.03.2024 Süper Lig
Ligdeki sarı kart cezası kupada geçerli mi? Ligdeki kırmızı kart kupada geçerli mi?
Ligdeki sarı kart cezası kupada geçerli mi? Ligdeki kırmızı kart kupada geçerli mi? Süper Lig'de futbolcular, 4 sarı karta ulaştıklarında 1 maç ceza alırlar. Bu ceza, lig maçlarında geçerli olur ve oyuncu bir sonraki müsabakada forma giyemez. Peki, sarı kart cezası kupada geçerli mi, Ligdeki kırmızı kart kupada geçerli mi?
26.02.2024 Şampiy10
Ozan Tufanlı Hull City, Erol Bulut'u üzdü
Ozan Tufanlı Hull City, Erol Bulut'u üzdü İngiltere Championship'nin 22. haftasında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Ozan Tufanlı Hull City, Erol Bulut'un yönettiği Cardiff City'yi 3-0 mağlup etti.
17.12.2023 Şampiy10
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Bir kulüp daha satın alıyor
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Bir kulüp daha satın alıyor Championship ekiplerinden Hull City'yi ve İrlanda Premier Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, futbola yatırımlarını devam ettiriyor. Ünlü televizyoncu, yeni bir kulüp daha satın almak için görüşmelere başladığı öğrenildi.
4.11.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'ini Acun Ilıcalı kaptı! Ozan Tufan, Pelkas derken bir transfer daha
Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'ini Acun Ilıcalı kaptı! Ozan Tufan, Pelkas derken bir transfer daha Fenerbahçe'de son dakika transfer ve ayrılık gelişmeleri yaşanıyor. Kadrosuna peş peşe yıldız isimleri katan Kanarya'ya bir ayrılık haberi daha geldi. Fenerbahçe'nin genç yıldızı İngiltere'ye transfer oldu. İşte haberin detayları...
2.09.2023 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı istedi, Ali Koç genç yıldızı verdi! Ozan Tufan, Pelkas'tan sonra Hull City'e
Acun Ilıcalı istedi, Ali Koç genç yıldızı verdi! Ozan Tufan, Pelkas'tan sonra Hull City'e Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'nin genç yeteneğini kaptı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, transferde rotasını Türkiye'ye çevirdi. İngiliz ekibinin teknik direktörü transferi resmen duyurdu. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
10.08.2023 Fenerbahçe
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
5.08.2023 İddaa
Ozan Tufan 'hiç düşünme' dedi, Jorge Jesus denedi, İsmail Kartal hesabını kesti
Ozan Tufan 'hiç düşünme' dedi, Jorge Jesus denedi, İsmail Kartal hesabını kesti Geçtiğimiz sezon bonservis bedeli olmadan Fenerbahçe'ye transfer olan ve imza atmadan önce eski takım arkadaşı Ozan Tufan'dan Sarı Lacivertli kulüp hakkında bilgi alan Norveçli futbolcunun takımdan gönderileceği ortaya çıktı. İşte Samandıra'da yaşanan gelişmeler...
4.08.2023 Fenerbahçe
Aşırı su içen kadının sonu korkunç oldu! ‘Ne kadar içerse içsin susuzluğu geçmiyordu'
Aşırı su içen kadının sonu korkunç oldu! ‘Ne kadar içerse içsin susuzluğu geçmiyordu' Aile tatilinin son gününde rahatsızlanan 35 yaşındaki ABD'li kadın ne kadar su içerse içsin susuzluğunun geçmediğini belirterek litrelerce su içti. Tatil dönüşü evinde bayılan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Doktorlar ölüm sebebinin ' su zehirlenmesi' olduğunu açıkladı.
4.08.2023 Dünya
Galatasaray'ın 'B' takımı Hull City'e 3 attı gençleri 4 yedi
Galatasaray'ın 'B' takımı Hull City'e 3 attı gençleri 4 yedi Galatasaray, Hull City ile oynanan hazırlık maçında 3-0 öne geçmesine rağmen mücadeleden 4-3'lük yenilgiyle ayrıldı.
6.07.2023 Galatasaray
Okan Buruk'un Emin Bayram'ı neden bırakmadığı belli oldu
Okan Buruk'un Emin Bayram'ı neden bırakmadığı belli oldu Hull City ile oynanan hazırlık maçında iyi bir performans sergileyen ve bir de gol atan Emin Bayram'ın son görüntüsü teknik heyeti oldukça sevindirdi.
6.07.2023 Galatasaray
Ozan Tufan geri dönmek istiyor Beşiktaş yönetimi bekle diyor
Ozan Tufan geri dönmek istiyor Beşiktaş yönetimi bekle diyor Hull City'de aradığı ortamı bulamadığı iddia edilen Ozan Tufan'ın eski hocası Şenol Güneş ile birlikte çalışmak istediği öğrenildi.
15.06.2023 Beşiktaş
Hull City'den sonra bir kulübü daha satın aldı
Hull City'den sonra bir kulübü daha satın aldı Daha önce Hull City'i satın alarak özellikle İngiltere'de oldukça gündem olan Acun Ilıcalı bu sefer de İrlanda kulübü Shelbourne FC'nin sahibi oldu.
9.06.2023 Futbol
Allahyar, Pelkas ve Ozan Tufan'dan sonra Hull City'e 4.transfer! Hayırlı olsun...
Allahyar, Pelkas ve Ozan Tufan'dan sonra Hull City'e 4.transfer! Hayırlı olsun... Daha önce Fenerbahçe'den Allahyar, Ozan Tufan ve Pelkas gibi oyuncuları kadrosuna katan Hull City'nin Sarı Lacivertli yıldız için Ali Koç'la görüşmelere başladığı iddia edildi. Vole programında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe cephesinde ilgi uyandıran Serdar Ali Çelikler 27 yaşındaki orta sahanın önümüzdeki sezon İngiltere'de forma giyeceğini belirtirken, ünlü yorumcunun Altay Bayındır hakkında kullandığı ifadeler ise dikkat çekti.
22.03.2023 Fenerbahçe
Herkes Weghorst derken Beşiktaş'taki 3 ayrılığı açıkladı!
Herkes Weghorst derken Beşiktaş'taki 3 ayrılığı açıkladı! Beşiktaş Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen ünlü yorumcu Serdar Sarıdağ, Siyah Beyazlı takımdaki 3 ayrılığı duyurdu. Weghorst konusuna da değinen Sarıdağ "Bir oyuncunun hayalidir Manchester United'ta oynamak ama burayı yok sayarak bunu yapması şık değil" ifadelerini kullandı.
11.01.2023 Beşiktaş
Süper Lig'de Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti
Süper Lig'de Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti
7.01.2023 Beşiktaş
Ozan Tufan'dan sonra bir bomba daha! Bu sefer o mevkiye...
Ozan Tufan'dan sonra bir bomba daha! Bu sefer o mevkiye... Ozan Tufan'la prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ta tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, stoper hattına da takviye istedi.
6.01.2023 Beşiktaş
Bursaspor'dan sonra bir türlü buluşamıyorlardı! Ozan Tufan Beşiktaş'ta...
Bursaspor'dan sonra bir türlü buluşamıyorlardı! Ozan Tufan Beşiktaş'ta... Beşiktaş, Şenol Güneş'in Bursaspor ve milli takımdan öğrencisi olan Ozan Tufan için Hull City ile masaya oturdu.
5.01.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ozan Tufan harekatı
Beşiktaş'ta Ozan Tufan harekatı Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in çok istediği Ozan Tufan için harekete geçti.
4.01.2023 Beşiktaş
Tarihe geçecek transfer operasyonu! 3 yıldızdan bir tanesi gelse bile...
Tarihe geçecek transfer operasyonu! 3 yıldızdan bir tanesi gelse bile... Ocak ayında takıma takviye yapmak için kolları sıvayan Beşiktaş; Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder ve Onur Bulut için girişimlere başladı.
2.01.2023 Beşiktaş
Süper Lig devinden Ozan Tufan sürprizi! 'Siz anlaşın ben gelirim hocam'
Süper Lig devinden Ozan Tufan sürprizi! 'Siz anlaşın ben gelirim hocam' Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş'in eski öğrencisi Ozan Tufan'la telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.
26.12.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe'den ezeli rakibe gidiyor! Transferde 3,5 milyon euro + Salih Uçan hamlesi...
Fenerbahçe'den ezeli rakibe gidiyor! Transferde 3,5 milyon euro + Salih Uçan hamlesi... Geçtiğimiz sezon Ozan Tufan, Luiz Gustavo ve Sosa'nın gönderilmesinin ardından Vitor Pereira'nın raporuyla takımda kalan, İsmail Kartal döneminde ise Fenerbahçe kariyerinin zirvesine çıkan yıldız futbolcunun bedavaya Beşiktaş'a imza atma ihtimalinin yüksek olması Sarı Lacivertli kulüpte homurdanmalara yol açtı. İşte Ali Koç'un 2019 yılında 3,5 milyon euro + Salih Uçan'ı verdiği oyuncuda son dakika gelişmesi...
9.12.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus 75 bin euro'luk 23'lük orta sahayı 10 milyon euro yaptı! İnter gözünü kararttı
Jorge Jesus 75 bin euro'luk 23'lük orta sahayı 10 milyon euro yaptı! İnter gözünü kararttı Süper Lig'de 14 hafta sonunda liderlik koltuğunda oturan UEFA Avrupa Ligi'nde ise yoluna dolu dizgin devam eden Fenerbahçe'de isimleri her ne kadar dev kulüplerle anılsa da Arda Güler, Szalai ve Diego Rossi haricinde bir oyuncu daha scoutlar tarafından yakın takibe alınmış durumda. Sosa, Ozan Tufan, Luiz Gustavo'nun gitmesiyle takımda kalan ve kendisine verilen forma şansını iyi kullanan 23 yaşındaki yeteneğin bazı menajerler aracılığıyla yoklandığı öğrenilirken, Sarı Lacivertli yönetime ise 10 milyon euro'luk tekliflerin geldiği bildirildi.
30.11.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ozan Tufan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ozan tufan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.