Öykü Arin için kritik süreç başlıyor
Öykü Arin için kritik süreç başlıyor Minik Öykü Arin'in babadan yapılan yarı uyumlu naklinin üzerinden geçen 5,5 ayın ardından kritik sürece girildi. 6 ay tamamlandığında Öykü'nün kullandığı ilik savaşını engelleyen ilaçlardan biri kesilecek. Anne Eylem Yazıcı, "İlacın kesilmesiyle ilik savaşı riski bir süre artıyormuş, bu yüzden 6 ay bizim için kritik bir aşama olacak" dedi.
17.11.2019 Yaşam
Öykü Arin masal prenseslerine döndü
Öykü Arin masal prenseslerine döndü Öykü Arin'in kelebek kostümüyle dans ederken çekilen görüntüsü, izleyenleri duygulandırdı.
21.07.2019 Haber
'Anne olarak hayat kurtarmanızı bekliyorum'
'Anne olarak hayat kurtarmanızı bekliyorum' İzmir'de yaşayan Çağdaş ve Eylem Şen Yazıcı çiftinin, ilik nakli olmayı bekleyen kızları Öykü Arin için başlatılan kök hücre kampanyaları sürüyor. Bir çağrıda bulunan anne Eylem Yazıcı, "Birinin hayatını kurtarma şansı size geldiğinde, iki eliniz kanda olsa bile o işi bırakıp o hayatı kurtarmanızı bir anne olarak istiyorum ve bekliyorum" dedi. Yazıcı ailesi, yurt dışında da kampanya başlattıklarını, buradan gelecek desteğe de ihtiyaç duyduklarını belirtti.
3.12.2018 Yaşam
Öykü için seferber oldular!
Öykü için seferber oldular! İzmir'de yaşayan Eylem ve Çağdaş Yazıcı çiftinin 3.5 yaşındaki kızları Öykü Arin'e nadir görülen Juvenil Miyelomonositik Lösemi (JMML) tanısı konulmasının ardından kentte donör bulunması için adeta seferberlik başlatıldı. Yüzlerce kişi kan vermek için kuyruğa girdi.
24.11.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri