Otomobil Satışı

Otomobil Satışı

Son dakika otomobil satışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otomobil satışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otomobil satışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otomobil Satışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otomobil satışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 774 otomobil satışı haberi bulunmuştur. Tüm otomobil satışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araç satışlarında yeni dönem! Artık 1 haftada çözülüyor
Araç satışlarında yeni dönem! Artık 1 haftada çözülüyor Araç satışına yönelik taraflar arasında pek çok uyuşmazlık görülebiliyor. Ayıplı otomobil satışı, kilometre değiştirme, hasarlı araçları hasarsız diye satmak, change yapmak gibi durumlarda taraflar mağdur olabiliyor. Artık araç alım satımı ile ilgili uyuşmazlıklarda taraflar mahkemeye gitmeden sorunlarını çözebilecek.
17.02.2024 Ekonomi
Avukattan ucuza lüks araç! Babasına bile acımadı, başsavcılık açıkladı, böyle ifşa oldu
Avukattan ucuza lüks araç! Babasına bile acımadı, başsavcılık açıkladı, böyle ifşa oldu Bursa'da avukat Yusuf Ç.’nin, piyasa fiyatının altında sıfır otomobil sahibi olma vaadiyle 25 kişiyi dolandırdığı suçlamasıyla tutuklandığı olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 19 kişi gözaltına alındı. Y. Ç.’nin, müştekilerden aldığı paraları, izini kaybettirmek için şüphelilere gönderdiği belirtildi.
30.01.2024 Gündem
Araç alacaklara müjde! Faiz kredi desteği de veriliyor
Araç alacaklara müjde! Faiz kredi desteği de veriliyor Otomobil alacaklar için yeni bir fırsat doğdu. Araç satışında alınan önlemler sonrası köpüğün bir nebze olsun azalması ile araç fiyatları da düştü. Bazı markalar 500 bin liraya kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Öte yandan sıfır araba alımında da pazarlık yapılabiliyor. Bayilerin kısıtlı zamanları kaldığı için ellerindeki stokları eritmeye çalışıyor ve fiyatlarda değişiklik yapabiliyorlar. Fiyat düşürmeyen bayilerden ise ekstra aksesuar talep edebilirsiniz. Ayrıca tek bir bayiye bağlı kalmayıp şehrinizdeki diğer bayilerle de irtibat kurarak kıyaslama yapabilirsiniz. Böylece en uygun fiyata otomobil sahibi olabilirsiniz. İşte tüm son dakika gelişmesinin tüm detayları..
7.12.2023 Ekonomi
Togg teslimat sayısı 5 bin 604'e çıktı! Teslimatlar devam ediyor
Togg teslimat sayısı 5 bin 604'e çıktı! Teslimatlar devam ediyor Türkiye'nin yerli otomobili Togg satışlarında, eylül ayında 2 bin 204 T10X teslim edilirken, mayıs ayından bu yana gerçekleştirilen teslimat sayısı 5 bin 604 oldu. Elektrikli otomobil satışı ağustos ayında geçen yıla göre 14 kat arttı! Yani ağustosta satılan her 10 araçtan biri elektrikli oldu. Peki bu artışın sebebi ne? İşte detaylar...
2.10.2023 Ekonomi
TOGG'da sistem değişti! Ağustos ayında satış 14 katına çıktı
TOGG'da sistem değişti! Ağustos ayında satış 14 katına çıktı Elektrikli otomobil satışı ağustos ayında geçen yıla göre 14 kat arttı! Yani ağustosta satılan her 10 araçtan biri elektrikli oldu. Peki bu artışın sebebi ne? İşte detaylar...
25.09.2023 Ekonomi
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor Kreş ve anaokulu ücretleri, bu yıl üniversite fiyatlarını aşarak 500 bin TL’ye ulaştı. Hem çocuğun hem de ailenin zorlu görüşmelerden geçerek kabul edildiği bu okullarda, fahiş fiyatlara rağmen boş yer bulunamıyor.
19.08.2023 Ekonomi
İstanbul'daki sıfır araba stokçuları görüntülendi! Ormana bile saklamışlar
İstanbul'daki sıfır araba stokçuları görüntülendi! Ormana bile saklamışlar Türkiye genelinde bayilerdeki sıfır araç sıkıntısı devam ederken, İstanbul'un çeşitli noktalarında stoklanan araçlar dikkat çekti. Eyüpsultan'da otoyol kenarında, Zeytinburnu'nda ise bir otoparkta stoklanan araçlar, drone ile görüntülendi Sıfır otomobil satışı gerçekleştiren bir bayinin ise el altından ücret alarak dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı.
20.07.2023 Gündem
Sıfır arabada ‘fatura’ oyunu! ‘Fark verdin mi var diyorlar’
Sıfır arabada ‘fatura’ oyunu! ‘Fark verdin mi var diyorlar’ Araba alacakları yakından ilgilendiren son dakika uyarısı! Sıfır otomobil satışı gerçekleştiren bir bayinin el altından ücret alarak kendisini de dolandırmaya çalıştığını belirten Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri, İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, başından geçenleri anlattı.
20.07.2023 Otomobil
Dünya genelinde elektrikli otomobil satışlarında rekor kırılacak!
Dünya genelinde elektrikli otomobil satışlarında rekor kırılacak! Çarpıcı raporu Uluslararası Enerji Ajansı açıkladı. Ajans elektrikli otomobil satışları geçen yıl yüzde 55 artarak 10 milyonu aştığını ve Çin'in başı çektiğini açıkladı. Kuruluşun hesaplamalarına göre bu yıl dünya genelinde elektrikli otomobil satışı rekor seviyelere ulaşacak.
26.04.2023 Ekonomi
Otomobil ve hafif ticari pazarı Ekim'de yüzde 14,9 arttı
Otomobil ve hafif ticari pazarı Ekim'de yüzde 14,9 arttı Otomobil ve hafif ticari pazarı Ekim'de yıllık yüzde 14,9 arttı. İlk 10 ayda otomobil ve hafif ticari araç pazarı yıllık bazda düştü.
2.11.2022 Ekonomi
Eylül ayında 62 bin araç satıldı
Eylül ayında 62 bin araç satıldı Otomobil ve hafif ticari araç satışları 2022 Eylül’de yüzde 8,7, otomobil pazarı yüzde 2,9, hafif ticari araç pazarı ise yüzde 26,7 yükseldi.
4.10.2022 Otomobil
Kapora dolandırıcısına 3 yıl 4 ay hapis
Kapora dolandırıcısına 3 yıl 4 ay hapis Bolu'da, uygun fiyata koyduğu otomobil için 20 bin lira kapora aldıktan sonra, araç almak isteyen kişinin telefonlarını açmayan Süleyman Demirel hakkında 'dolandırıcılık' suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
23.09.2022 Gündem
Araç satışları yüzde 8.5 düştü
Araç satışları yüzde 8.5 düştü Otomobil ve hafif ticari araç satışları ilk 8 ayda %8,5 daraldı
5.09.2022 Otomobil
İkinci el otomobil satışında 6 ay ve 6 bin kilometre şartı yürürlüğe girdi! İşte 7 soruda ikinci el oto satışı...
İkinci el otomobil satışında 6 ay ve 6 bin kilometre şartı yürürlüğe girdi! İşte 7 soruda ikinci el oto satışı... İkinci el otomobil satışında yeni dönem başladı. Ticaret Bakanlığı uygulamayı 6 ay uzatabilecek. Düzenlemenin, ticari amaç dışında aracını satmak isteyenleri nasıl etkileyeceği merak ediliyordu. Uygulamada, araç alım satışından gelir elde etmeyen son kullanıcılar kapsam dışı bırakıldı. Bu durumda olanları yılda 3 aracı ay ve kilometre sınırı olmadan satabilecek, 3 araçtan fazlası ay ve kilometre sınırına tabi olacak. Kamyon, otobüs ve kamyonet gibi araçlar da kapsam dışı. Uygulama 1 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli. İşte 7 soruda düzenlemenin ayrıntıları...
16.08.2022 Ekonomi
İkinci el araç satışı düzenlemesi Resmi Gazete’de! İkinci el araç satışı yasaklandı mı? 2. el araçlarda 6 ay vurgusu!
İkinci el araç satışı düzenlemesi Resmi Gazete’de! İkinci el araç satışı yasaklandı mı? 2. el araçlarda 6 ay vurgusu! Enflasyon, yüksek kur farkı ve vergi otomobil sektöründe fiyatları alt üst etti. Ticaret Bakanı Mehmet Muş otomobil sektörünü olumsuz etkileyen durumun önüne geçmek için ticari amaçla alınan sıfır otomobil modelleri için düzenlemeye gidildiğini söyledi. Peki, İkinci el araç satışı yasaklandı mı? İşte İkinci el araç satışı düzenlemesi…
16.08.2022 Ekonomi
Otomobil satışına sınırlama geldi mi? Sıfır araçlara 6 ay şartı var mı? Sıfır araçların satışında kilometre şartı var mı?
Otomobil satışına sınırlama geldi mi? Sıfır araçlara 6 ay şartı var mı? Sıfır araçların satışında kilometre şartı var mı? Otomobil satışına sınırlama getirilecek düzenlemenin detayları ortaya çıktı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş duyurdu! Otomobil piyasasında fahiş fiyat artışını durdurmak amacıyla Bakanlık bir süre önce bayi, galeri ve filo üçgeninde inceleme başlatmıştı. Katıldığı toplantıda araç fiyatlarının önüne geçmek için düzenleme planladıklarını duyuran Bakan Muş’tan düzenleme ile ilgili açıklama geldi. Bakan Muş, araç satışı için süre ve kilometre şartı ile ilgili detayları anlattı. Peki, Otomobil satışına sınırlama geldi mi? Sıfır araçlara 6 ay şartı var mı? Sıfır araçların satışında kilometre şartı var mı? Sıfır araç satışı nasıl olacak? Araba fiyatları düşecek mi? İkinci el araç fiyatları ne olur? 2. el araç fiyatları yükselir mi, düşer mi? İşte otomobil satışı ile ilgili düzenlemenin detayları…
10.08.2022 Ekonomi
Araç satışlarına yeni düzenleme! 6 ay 6.000 km sınırı geliyor
Araç satışlarına yeni düzenleme! 6 ay 6.000 km sınırı geliyor Araç satışlarına yeni düzenleme geliyor. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, otomobil satışı için planan yeni uygulamayı açıkladı. Bakan Muş, "İlk tescilden sonra şirketler, galeriler, rentacarlar 6 ay ve 6 bin kilometreyi geçmeden aldıkları sıfır araçları satamayacak" dedi.
10.08.2022 Ekonomi
İkinci el araba ve fiyatlar ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 50 düştü, 15 Ağustos'tan itibaren...
İkinci el araba ve fiyatlar ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 50 düştü, 15 Ağustos'tan itibaren... İkinci el otomobillerle ilgili son dakika açıklaması geldi! Yüzde 50'ye yakın düşüş yaşandı. Mayıs ve haziran aylarında bayilere akın eden vatandaşlar talep yoğunluğuna neden olmuştu. Bayram döneminde çoğu vatandaş araç ihtiyacını karşıladı. Şimdilerde ise ikinci el otomobil satışları durgun seyrediyor. Satışlarda yüzde 50'ye yakın düşüş gözlemleniyor. Piyasaların tatil dönüşünde normale döneceğini belirten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Otomotiv Meclis Üyesi Fahrettin Batı, herkesin sıfır veya ikinci el araç ihtiyacı olacağını belirtti. Öte yandan geçtiğimiz günlerde ÖTV'deki düzenleme yetkisinin cumhurbaşkanına geçirilmesi, otomobil piyasasında olumlu etki yaptı. ÖTV'de yapılması beklenen indirim söylentisi şimdiden ikinci el piyasasında fiyatların düşmesine neden oldu. İşte araç piyasasında son gelişmeler...
4.08.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika! Aylar sonra ilk! Araba fiyatlarında büyük düşüş! ÖTV düzenlemesi sonrası...
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika! Aylar sonra ilk! Araba fiyatlarında büyük düşüş! ÖTV düzenlemesi sonrası... Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Araba fiyatları düşüşe geçti. İkinci el otomobil piyasasında hareketlilik yaşanıyor. ÖTV'deki düzenleme yetkisinin cumhurbaşkanına geçirilmesi, otomobil piyasasında olumlu etki yaptı. ÖTV'de yapılması beklenen indirim söylentisi şimdiden ikinci el piyasasında fiyatların düşmesine neden oldu. ÖTV'de düzenleme yetkisinin cumhurbaşkanına geçirilmesi ikinci el otomobil piyasasında da olumlu etki yaptı. "ÖTV'de düzenleme yapılacak" söylentisi sonrası fiyatlarda gözle görülür düşüş yaşandı. İnternetteki ilanlarda; 350 bin liraya kadar olan araçlarda 10-15 bin, 1 milyon lira bandındaki üst segment araçlarda ise 30-40 lira aralığında indirim gözlemlendi. Peki ikinci el araba fiyatları düşecek mi, indirim yapılacak mı? Ağustos ayında otomobil fiyatları düşer mi? Sıfır ve ikinci el araç fiyatları ucuzlayacak mı? İşte ÖTV düzenlemesinin ikinci el piyasasına yansımaları...
28.07.2022 Ekonomi
“Otomotivde uzun vadeli adımlar atılmalı”
“Otomotivde uzun vadeli adımlar atılmalı” ODD Başkanı Bozkurt Türkiye’nin ilk 6 aylık rakamlarını açıkladı. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, 2022 yılı Ocak-Haziran döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre %9,3 oranında azalarak 357.904 adet olarak gerçekleşti.
6.07.2022 Otomobil
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim...
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim... Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Çip krizi nedeniyle tedarik sorunlarının yaşandığı otomobil piyasası ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fiyatların yüksek olması sebebi ile tercih edilmeyen elektrikli otomobillerde fiyatlar düşüyor. Elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının değişmesi Togg C-SUV’un da yer alacağı orta sınıftaki modelleri fiyat açısından daha rekabetçi hale getirecek. Satışa çıkacak yeni modellerle orta sınıftaki elektrikli modellerin önemli bölümü yüzde 10’luk ÖTV dilimine girecek. Düzenlemeden ilk etapta Türkiye’de satılan 18 modelin 5’i faydalanabilecek. Bu modellerin bazılarında indirim oranı yüzde 30’u aşarken, 380 bin TL’yi bulan fiyat düşüşleri görülebilecek.
4.07.2022 Ekonomi
Otomotiv ihracatına mayıs ayı bereketi! Yüzde 22'lik artış...
Otomotiv ihracatına mayıs ayı bereketi! Yüzde 22'lik artış... Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre, otomotiv endüstrisinin mayıs ayı ihracatı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 22 artış ile 2,3 milyar dolar oldu.
6.06.2022 Otomobil
Otomobil satışları mayısta artışa geçti!
Otomobil satışları mayısta artışa geçti! 2022 yılı Ocak-Mayıs döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı %12,0 oranında azaldı.Mayıs ayı ise araç satışları yüzde 19 arttı.
2.06.2022 Otomobil
Araba alım-satımında yeni dönem! Tamamen değişiyor, tarih verildi
Araba alım-satımında yeni dönem! Tamamen değişiyor, tarih verildi Araba piyasası ile ilgili son dakika açıklaması! Araba alıp satacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tarih verilerek detaylar paylaşıldı: Büyük değişiklik yaşanacak. Pandemi döneminde hızlanan teknoloji kullanımı araç alım satımı için de yeni dönemin kapılarını araladı. Geçtiğimiz 2 yılda otomotiv sektöründe denenen online satış uygulamasını hem yetkili satıcılar hemde kullanıcılar sevdi. Yerli otomobil Togg'da da araç alım satımı için online satış döneminin geçerli olması beklenirken, uygulamanın yıllara sari bir şekilde yaygınlaşması bekleniyor. Öte yandan araba sahibi olmak isteyenler fiyatları yakından takip ediyor. Sıfır araçlarda kur ve maliyet artışı kaynaklı fiyat artışları nedeniyle tüketiciler artık daha küçük otomobilleri tercih ediyor. Öyle ki, ‘B segmenti’ diye tabir edilen küçük sınıftaki otomobillerin satışlardaki payı son iki yılda yüzde 97 oranında arttı.
11.04.2022 Ekonomi
Ucuz sıfır araçlar! Araba fiyatları değişti! En ucuz ve en çok satılan otomobiller belli oldu, işte yeni fiyat listesi...
Ucuz sıfır araçlar! Araba fiyatları değişti! En ucuz ve en çok satılan otomobiller belli oldu, işte yeni fiyat listesi... Araba almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Otomobil fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Nisan ayında otomobil fiyat listeleri güncellendi. Fiyatı en uygun olan ve en çok satılan araçlar belli oldu. İşte Nisan ayında en çok satan otomobil markaları ve satış rakamları...
7.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Otomobil Satışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otomobil satışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.