Otomobil Satış

Otomobil Satış

Son dakika otomobil satış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otomobil satış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otomobil satış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otomobil Satış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otomobil satış gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.883 otomobil satış haberi bulunmuştur. Tüm otomobil satış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araç satışlarında rekor! İkinci el fiyatlarını etkileyecek, uygulama değişti, işte en en çok satılan modeller
Araç satışlarında rekor! İkinci el fiyatlarını etkileyecek, uygulama değişti, işte en en çok satılan modeller Araç almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Yerel seçimden önce bayilerde adeta otomobil kapma yarışı vardı. Neredeyse dört yıldır liste fiyatının altında araç satmayan markalar bazı araç modellerinde yüzde 10’u bulan indirimler yaparken, vatandaşlar belki de 2024 yılının son kredi kampanyalarını kullanmak için zamanla yarıştı. Geçen yıl dayatılan aksesuarlar bu kez hediye olarak verildi. Mart ayında tarihi rekor getirmesi beklenen talebin arkasında 31 Mart seçimlerden sonra enflasyonla mücadele için uygulanması beklenen sıkı para politikası bulunuyordu. Öte yandan Mart ayına ilişkin otomobil satış rakamları belli oldu. Toplamda 110 bin satışla tüm zamanların mart ayı rekoruna imza atıldı. İşte en çok tercih edilen modeller...
2.04.2024 Ekonomi
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla ilerleyerek ormana ulaştı. İzmir'in Urla ilçesinde makilikte yangın çıktı. Saat 13.30 sıralarında çıkan yangın 15.30 sıralarında kontrol altına alındı. Balıkesir'de, Milas'ta ve Köyceğiz'de de yangın çıktı. Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana sıçrayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 7 saatte kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, bölgede havadan inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Bakan Yumaklı, açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Gündem
İkinci el araç satışı düzenlemesi Resmi Gazete’de! İkinci el araç satışı yasaklandı mı? 2. el araçlarda 6 ay vurgusu!
İkinci el araç satışı düzenlemesi Resmi Gazete’de! İkinci el araç satışı yasaklandı mı? 2. el araçlarda 6 ay vurgusu! Enflasyon, yüksek kur farkı ve vergi otomobil sektöründe fiyatları alt üst etti. Ticaret Bakanı Mehmet Muş otomobil sektörünü olumsuz etkileyen durumun önüne geçmek için ticari amaçla alınan sıfır otomobil modelleri için düzenlemeye gidildiğini söyledi. Peki, İkinci el araç satışı yasaklandı mı? İşte İkinci el araç satışı düzenlemesi…
16.08.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika! İkinci el araçlar için yeni öneri, ÖTV indirimi ve...
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika! İkinci el araçlar için yeni öneri, ÖTV indirimi ve... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Son günlerde gündemdeki yerini koruyan ÖTV indirimi beklentisi, ikinci el araç piyasasını durma noktasına getirdi. Otomobil satış rakamları ve fiyatlara ilişkin sektör temsilcilerinden çok kritik bir açıklama geldi. Piyasanın bayram sonrasında durma noktasına geldiği ifade eden sektör temsilcileri 'tek seferlik' öneride bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
6.08.2022 Ekonomi
Otomobil satışlarında flaş gelişme! Fiyat farkı yüzde 50'yi geçti, ÖTV indirimi...
Otomobil satışlarında flaş gelişme! Fiyat farkı yüzde 50'yi geçti, ÖTV indirimi... Sıfır ve ikinci el otomobil piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Araç almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Fiyat farkı yüzde 50'yi geçti. Otomobil bayileri sıfır araç almak isteyenleri geri çevirirken, Türkiye’de haziranda 80 binden fazla sıfır otomobil ve hafif ticari araç satılması kafaları karıştırdı. Yok denilen otomobiller galerilerde çıktı. Bayi ile galeri arasındaki fiyat uçurumu ise giderek katlanıyor. Galerilerde plaka takılan sıfır otomobiller liste fiyatının yüzde 50 fazlasına satışa çıkarılıyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerce ÖTV’de düzenleme yetkisindeki değişiklikle indirim beklentisi kısa sürede ikinci el araç piyasasına yansımıştı. Araç sahipleri 350 bin bandındaki orta segmentte 10-15 bin, 1 milyon lira bandındaki lüks segmentte ise 30-40 bin liraya yakın indirime gitti. İşte son dakika haberinin detayları...
29.07.2022 Ekonomi
Araba almak isteyen milyonları kapsıyor! Araba fiyatlarında indirim! Oran belli oldu! İkinci el araba...
Araba almak isteyen milyonları kapsıyor! Araba fiyatlarında indirim! Oran belli oldu! İkinci el araba... İkinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! İkinci el araba fiyatları yüzde 15 oranında düştü. Araba satışlarında ise yüzde 80 oranında azalma var. İkinci el araba fiyatlarındaki düşüşün ise sıfır arabada yapılan matrah düzenlemesiyle alakalı olduğu ifade ediliyor. Öte yandan şubat ayında en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan ve 2016 model yılı olan araçların ilanı yayınlandı. Peki ikinci el araç fiyatlarında daha düşüş gerçekleşecek mi? İşte ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
7.03.2022 Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank duyurdu! İşte TOGG'un satışa çıkacağı tarih...
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank duyurdu! İşte TOGG'un satışa çıkacağı tarih... Yerli otomobilin satış tarihini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıkladı. Tantavi Kültür Merkezi'nde AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığının düzenlediği, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız'ın moderatörlüğünde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'nin de katıldığı, "Net Konuşalım" programında gençlerle bir araya geldi. Burada soruları yanıtlayan Bakan Varank, 'Yerli otomobil ne zaman satışa çıkacak?' sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...
9.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Araba satışları ile ilgili açıklama! Ve belli oldu, yüzde 23...
Araba satışları ile ilgili açıklama! Ve belli oldu, yüzde 23... Araba satışları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 23 arttı. Rapor yayımlandı. Otomobil satışları, Ocak-Ağustos 2021'de geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23,3 artarak 391 bin 392, hafif ticari araç pazarı da yüzde 28 artışla 109 bin 612 adede ulaştı. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı ise, Ocak-Ağustos 2021'de geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 24,3 büyüyerek 501 bin 4 adet oldu.
2.09.2021 Ekonomi
Sıfır otomobillerle ilgili flaş açıklama! Ve belli oldu, yüzde 63...
Sıfır otomobillerle ilgili flaş açıklama! Ve belli oldu, yüzde 63... Sıfır otomobillerle ilgili açıklama geldi. Yüzde 63,6 payla ilk sırada yer aldı. Rakamlar açıklandı. Türkiye otomobil pazarında yılın 5 aylık döneminde en fazla tercih edilen motor tipi benzinli olurken bunu dizel ve hibrit motorlu otomobiller izledi.
10.06.2021 Ekonomi
Araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! İndirim yapıldı, yüzde...
Araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! İndirim yapıldı, yüzde... Arabası olan, araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Fiyatlarla ilgili açıklama geldi. İndirim yapıldı, faizsiz kredi fırsatları duyuruldu. Pandemi, çip krizi, döviz kuru derken araba fiyatlarına 6 ayda 30 bin liraya yakın zam gelmişti. Markalar ise peş peşe yeni kampanyalarını duyurdu. Çeşitli indirimler yapıldı. Satışların yapılan kampanyalarla artması hedefleniyor. İşte araba satış kampanyaları...
7.06.2021 Ekonomi
Otomotiv satış sonrasında yüzde 20 büyüme bekleniyor!
Otomotiv satış sonrasında yüzde 20 büyüme bekleniyor! Otomotiv satış sonrası pazarı, 2021 yılına hareketli başladı. Sektörde yılın ilk çeyreğinde; hem yurt içi satışlarında hem ihracatta hem de istihdamda artış yaşandı.
19.04.2021 Otomobil
Araba satışında yeni dönem! Başladı, artık...
Araba satışında yeni dönem! Başladı, artık... Araba alacakları ilgilendiriyor. Türkiye'de ilk kez gerçekleşiyor. Yeni bir dönem başlıyor. Araba alımında ödemeler arttık o yöntemle de yapılabilecek. McLaren, Cadillac, Bugatti, Tesla gibi 11 binden fazla üst segment otomobili sahipleriyle buluşturan Royal Motors, kullanıcılara ödemelerini Türkiye’nin ilk yerli coin’i olan Bitcicoin ile gerçekleştirme imkânı sunmaya başladı.
15.04.2021 Otomobil
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği...
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği... Araba alacak herkesi ilgilendiriyor. Ödemelerde büyük kolaylık sağlanıyor. Araba alımında sıfır faizli kredi seçeneği sunuluyor. Kampanya nisan ayı için geçerli. Araba almayı planlayan pek çok kişi taksit seçeneklerinden yararlanmak istiyor. Otomotiv firmaları çeşitli kampanyalarla araba alıcılarına ödeme kolaylığı sağlıyor. Opel tarafından nisan ayına özel finansman seçenekleri sunuluyor. Araba almak isteyenlere 0,99 faiz oranı ile araba alma fırsatı veriliyor. Ayrıca KOBİ'lere özel sıfır faiz imkanı da bulunuyor.
5.04.2021 Otomobil
Tüketici aracını "hemen” satmak" istiyor!
Tüketici aracını "hemen” satmak" istiyor! Tüketicilerin 24 saatte araçlarını satmasına olanak tanıyan merkeze 1 yılda toplam 35 bin otomobil satış başvurusu geldi.
4.04.2021 Otomobil
Otomotivde 2020 yılının ihracat şampiyonları belli oldu
Otomotivde 2020 yılının ihracat şampiyonları belli oldu Türkiye ihracatının 15 yıldır üst üste lider sektörü olan otomotiv endüstrisinde 2020 yılının şampiyon firmaları belli oldu.
7.02.2021 Ekonomi
Toyota duyurdu! Volkswagen'i geçti, ilk sıraya oturdu
Toyota duyurdu! Volkswagen'i geçti, ilk sıraya oturdu Japon otomotiv devi Toyota, geçen yıl 9,53 milyon araç satışı yaparak Alman Volkswagen'i geçti ve ilk sıraya yerleşti.
28.01.2021 Otomobil
2020'de araç satışları 800 bine yaklaştı!
2020'de araç satışları 800 bine yaklaştı! Otomobil ve hafif ticari araç pazarı geçen yıla oranla yüzde 61.3 arttı. Ağır ticarilerle birlikte ülkemizde 2020 yılında yaklaşık 800 bin araç satıldı.
7.01.2021 Otomobil
Tesla yarım milyon elektrikliye yaklaştı!
Tesla yarım milyon elektrikliye yaklaştı! Tesla 2020 yılında globalde 499.550 adet otomobil sattı.
5.01.2021 Otomobil
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düştü, yüzde...
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düştü, yüzde... Araba almak isteyenler için güzel haber geldi. En uygun fırsat ve en uygun zaman. Fiyatlar yüzde 10 düştü. 90 bin liralık bir aracı 82 bin liraya alabilirsiniz. Sıfır araçlar piyasaya girdi ve ivme tersine döndü. İkinci el arabada fiyatlar düştü, yaz aylarında fiyatlar yükseleceğinden araç almanın şu anda tam zamanı olduğu belirtiliyor.
31.12.2020 Ekonomi
Otomobil satışlarında 'otomatik' payı artmaya devam ediyor
Otomobil satışlarında 'otomatik' payı artmaya devam ediyor Türkiye'de otomatik vites otomobiller giderek daha fazla tercih sebebi olurken, otomatik vites otomobil satışları Ocak-Kasım 2020'de geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 72,8 arttı.
6.12.2020 Otomobil
Araç sahibi olacaklara güzel haber! Kampanyalar...
Araç sahibi olacaklara güzel haber! Kampanyalar... Araç sahibi olmak isteyenler için güzel haber geldi. Merkez Bankası'nın faiz kararıyla sıfır ve ikinci el otomobilde kampanyalar başlayacak. Sektör temsilcileri ikinci el otomobilde fiyatların düşeceğini sıfır otomobilde ise kampanyalarla vatandaşların otomobil sahibi olmasının destekleneceğini ifade etti.
23.11.2020 Ekonomi
Elektrikli araç sayısı dünya genelinde 8 milyonu aştı
Elektrikli araç sayısı dünya genelinde 8 milyonu aştı Türkiye otomobil pazarında yılın 10 aylık döneminde 314 adet elektrikli ve 15 bin 151 adet hibrit otomobil satıs¸ı gerc¸ekles¸irken, elektrikli otomobil satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 105,2, hibrit otomobil satışları da yüzde 73,9 yükseldi.
9.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Otomatik vites otomobil satışları yüzde 76,3 arttı
Otomatik vites otomobil satışları yüzde 76,3 arttı Türkiye'de otomatik vites otomobil satışları bu yılın ocak-ekim dönemiyle geçen yılın aynı dönemi kıyaslandığında yüzde 76,3 arttı.
7.11.2020 Ekonomi
Otomatik vites araç satışları yüzde 62 arttı!
Otomatik vites araç satışları yüzde 62 arttı! Türkiye otomotiv pazarında bu yılın ilk çeyreğinde otomatik şanzımanlı otomobil satış adetleri, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde yüzde 62,56 artış gösterdi.
4.04.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Otomobil Satış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otomobil satış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.