Ötenazi

Ötenazi

Son dakika ötenazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ötenazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ötenazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ötenazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ötenazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 ötenazi haberi bulunmuştur. Tüm ötenazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 yaşında polis katili oldu! İdam tarihi 44 yıl sonra duyurulması büyük tepkilere yol açtı
15 yaşında polis katili oldu! İdam tarihi 44 yıl sonra duyurulması büyük tepkilere yol açtı 15 yaşında polis katil olan Donald Dillbeck'in idam tarihi 44 yıl sonra açıklandı. ABD'de 23 Ocak tarihinde idam edileceği tarih duyurulan katil, halkta büyük tepkilere yol açtı.
26.01.2023 Dünya
Ünlü YouTuber'dan ötenazi kararı! 40'tan fazla kişiliği var, 'yardımlı intihar' tartışma yarattı
Ünlü YouTuber'dan ötenazi kararı! 40'tan fazla kişiliği var, 'yardımlı intihar' tartışma yarattı Çocukluk travması nedeniyle çoklu kişilik bozukluğu yaşayan ünlü YouTuber Olympe, kararını şok edici bir videoyla anlattı. Olympe, bir ötenazi kliniğinde hayatına son vermek istediğini açıkladı. 23 yaşındaki Fransız genç kadın ötenazinin yasal olduğu Belçika'daki doktorlarla temasa geçtiğini söyledi. Genç kadının kararı takipçileri ve psikiyatristler arasında tartışmaya neden oldu.
26.01.2023 Dünya
Alain Delon'dan şaşırtan açıklama: Ötanaziye karar verdim
Alain Delon'dan şaşırtan açıklama: Ötanaziye karar verdim Sinema dünyasının efsane oyuncularından Alain Delon, milyonlarca kişiyi şoke eden bir açıklama yaparak, ötanazi için başvurmaya karar verdiğini açıkladı. 86 yaşındaki oyuncun, bunun için de oğlu Anthony Delon'dan yardım istedi.
20.03.2022 Magazin
Alain Delon ötenazi istiyor!
Alain Delon ötenazi istiyor! Fransız oyuncu Alain Delon (86), "Yaşlanmak berbat!" diyerek ötenazi ile hayatına son vermek istediğini duyurdu.Usta oyuncu Alain Delon, engelli bir yaşlı adam olmak ve hastalıktan muzdarip olmak istemediğini ifade ederek dile getirdi.  
19.03.2022 Yaşam
Kafa kafaya dehşet! 4 ölü, 5 yaralı
Kafa kafaya dehşet! 4 ölü, 5 yaralı Mardin'de 2 hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Yaşamını yitirenlerin cenazeleri ise otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
19.03.2022 Yaşam
Ebru Şancı köpeği Thedore'u kaybetti! Gözyaşlarına boğuldu
Ebru Şancı köpeği Thedore'u kaybetti! Gözyaşlarına boğuldu Eski manken Ebru Şancı'nın 10 yıldır baktığı İngiliz Bulldog cinsi köpeği Theodore önceki gün hastalandı. Eşi Alpaslan Öztürk apar topar veterinere götürdü. Köpeğin beyninde tümör tespit edildi. Veteriner, yaşaması imkansız olduğunu söyleyince ötenazi yapıldı.
27.11.2021 Magazin
Psikologdan korkunç itiraf! Hastalarına intihar ilacı verdi
Psikologdan korkunç itiraf! Hastalarına intihar ilacı verdi Hollanda’nın Brabant bölgesinde yaşayan psikolog Wim van Dijk, 100'den fazla hastasına "intihar ilacı" olarak bilinen Middel X isimli ilaç verdiğini itiraf etti.
23.10.2021 Dünya
Vicdanları sızlatan olay! Tam 226 koyun böyle can verdi
Vicdanları sızlatan olay! Tam 226 koyun böyle can verdi Vicdanları yaralayan olay hayvancılığıyla ünlü Yeni Zelanda’da yaşandı. Bir çiftlikte hayvanlar bakımsızlıktan ve yetersiz beslenmekten dolayı hastalandı. Bunu gören çiftçi ise tepki çeken bir uygulamaya imza atarken, tam 226 koyun telef oldu.
7.07.2021 Dünya
14'ünde tecavüze uğradı, 17’sinde 'ötanazi' dedi
14'ünde tecavüze uğradı, 17’sinde 'ötanazi' dedi Çocukken cinsel saldırıya uğramasının verdiği acıya dayanamayan 17 yaşındaki Noa, ötanazi programına başvurup yaşamına son verdi.
6.06.2019 Dünya
Lakabı Minik Serçe ama kalbi dev gibi!
Lakabı Minik Serçe ama kalbi dev gibi! Pop müziğin dev ismi Sezen Aksu, kalbinin büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne serdi. Minik Serçe; Okan Oflaz tarafından kurulan Yük Hayvanlarını Koruma ve Kurtarma Derneği için seferber oldu.
9.04.2019 Magazin
Son cümlesi: Ne için bekliyoruz ki...
Son cümlesi: Ne için bekliyoruz ki... Aldığı ötanazi kararıyla tartışma yaratan 104 yaşındaki Avusturalyalı bilim insanı David Goodall'ın planlanan ötanazi işlemi bugün gerçekleştirildi. Son cümlesi ise 'Ne için bekliyoruz ki' oldu.
10.05.2018 Dünya
104 yaşındaki bilim insanı ‘ölüm yolculuğuna’ başladı
104 yaşındaki bilim insanı ‘ölüm yolculuğuna’ başladı Ekolog ve bitki bilimci 104 yaşındaki David Goodall’ın ölümcül bir hastalığı yok ancak kendi kendine bakmakta zorlandığı için hayatına devam etmek istemediğini söylüyor.
3.05.2018 Dünya
Profesör 'ölüm yolculuğuna' başladı
Profesör 'ölüm yolculuğuna' başladı Başka birine muhtaç olmamak için hayatına son vermek isteyen 104 yaşındaki bilim insanı David Goodall, Avustralya'daki evinden doktor yardımıyla intiharın yasal olduğu İsviçre'ye doğru yola çıktı.
3.05.2018 Dünya
Ünlü profesör: Ölmek istiyorum!
Ünlü profesör: Ölmek istiyorum! Avustralya'da yaşayan 104 yaşındaki İngiliz bilim insanı David Goodall, mayıs ayı için ötanazi randevusu aldığını duyurup "Mutlu değilim, artık ölmek istiyorum" dedi.
1.05.2018 Dünya
Dünyanın son beyaz gergedanı hayatını kaybetti!
Dünyanın son beyaz gergedanı hayatını kaybetti! Dünyanın son beyaz erkek gergedanı yaşlılığa bağlı sebeplerle 45 yaşında hayatını kaybetti. Türünün son üyesi olan hayvana ötanazi uygulandı.
20.03.2018 Dünya
ŞOK! 'Benim olmazsan!' dedi ve...
ŞOK! 'Benim olmazsan!' dedi ve... 48 yaşındaki Berlinah Wallace isimli kadın, kendisini terk eden eski sevgilisinden intikam almak için "Ya benimsin, ya kara toprağın" diyerek asitle saldırıda bulundu. 29 yaşındaki sevgili Mark Van Dongen Belçika ötenazi kliniğinde dayanılmaz ağrıları nedeniyle hayatına son verdi. Eski sevgili cinayetle yargılanıyor.
14.11.2017 Dünya
1 yılda 2 bin 24 kişi ötanazi ile ölümü seçti!
1 yılda 2 bin 24 kişi ötanazi ile ölümü seçti! İntihar oranının yüksek olduğu Batı ülkelerinin başında gelen Belçika’da hazırlanan raporda, bir başka intihar şekli gibi görülen ötanazinin yaygınlaştığına dikkat çekildi. Rapora göre, 2016 yılında toplam 2 bin 24 kişi ötanazi ile ölümü seçti.
19.09.2017 Sağlık
65 yıllık evli, 91 yaşındaki çift el ele ötanazi yaptı
65 yıllık evli, 91 yaşındaki çift el ele ötanazi yaptı 65 yıldır evli olan Hollandalı bir çift, el ele ötanazi haklarını kullanarak yaşamlarına son verdi. 91 yaşında olan Nic ve Trees Elderhorst çifti son beş yıldır hastaydı.
16.08.2017 Yaşam
Bir yılda 504 kişi ötenazi için başvurdu!
Bir yılda 504 kişi ötenazi için başvurdu! ABD'de son bir yılda 504 Kaliforniyalının yaşamını sonlandırmak için ilaç reçetesine başvurduğu bildirildi.
2.06.2017 Sağlık
Belçika'da ilk kez bir çocuk için ötenazi uygulaması
Belçika'da ilk kez bir çocuk için ötenazi uygulaması Dünyada çocuklara ötenazi hakkı tanıyan tek ülke olan Belçika'da, ilk kez reşit olmayan bir kişinin talebi üzerine ötenazi ile ölümüne yardım edildi...
17.06.2021 Dünya
Paralimpik atlet ötenaziyi planlıyor
Paralimpik atlet ötenaziyi planlıyor Vücudunun yenileme özelliğini kaybettiği için ağrıları her gün artan Vervoort, paralimpik oyunlarından sonra ötenazi ile yaşamına son verilmesi için başvuru yapmayı planlıyor
6.08.2016 Şampiy10
Filiz Akın kimdir?
Filiz Akın kimdir? Yeşilçam'ın efsane oyuncularından biri olan Filiz Akın hastaneye kaldırıldı. Akın, ateşi çıkınca acik olarak hastaneye kaldırıldı, şu an durumunun iyi olduğu bildirildi. Peki, Filiz Akın kimdir? İşte detaylar...
30.03.2016 Magazin
Ötanazi nedir?
Ötanazi nedir? Yeşilçam'ın usta isimlerinden Filiz Akın'ın Kanser tedavisi gördüğü ve vasiyetinde Ötanazi istediğini dile getirdi. Gündemde merak edilen konular arasında yer alan Ötanazi hakkında tüm bilgileri sizin için derledik. Peki Ötanazi nedir? Tedavi süresi nasıl gelişir? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Filiz Akın'dan şok vasiyet açıklaması!-Filiz Akın kimdir?
Filiz Akın'dan şok vasiyet açıklaması!-Filiz Akın kimdir? Filiz Akın özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamlarda bulundu. Türk sinemasının efsanesi Filiz Akın İzmir 9. İleri Yaş Sempozyumu’na Nazofarenks kanserini nasıl yendiğini anlattı ve vasiyetini açıkladı.İşte yeşilçamın unutulmaz yıldızı Filiz Akın'dan çarpıcı açıklamalar..
23.03.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ötenazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ötenazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.