Osman Gökçek

Osman Gökçek

Son dakika osman gökçek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan osman gökçek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını osman gökçek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osman Gökçek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osman gökçek gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 osman gökçek haberi bulunmuştur. Tüm osman gökçek haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. 28'inci Dönem milletvekili ant içme töreni, yaklaşık 10,5 saat sonra sona erdi. Oturumu yöneten MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, Genel Kurulu yarın saat 15.00'te toplamak üzere kapadı. Genel Kurul'da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip yemin edecek.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı!
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti.
2.06.2023 Gündem
Salih Memişoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Salih Memişoğlu son yolculuğuna uğurlandı Çekmeköy'deki hayvanat bahçesinde dün çıkan uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden, ünlülerin hocası olarak bilinen ünlü biyoenerji ve metafizik uzmanı Salih Memişoğlu, Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
10.03.2021 Gündem
Ankara kulisi Gökçek'le kaynıyor!
Ankara kulisi Gökçek'le kaynıyor! Posta yazarı Murat Çelik yerel seçimlerle ilgili Ankara'da siyasi partilerin kulislerinde konuşulan son gelişmeleri kaleme aldı.
20.11.2018 Siyaset
Programa veda ederken dakikalarca ağladı
Programa veda ederken dakikalarca ağladı Survivor'a gitmeye hazırlanan Nihat Doğan programına veda ederken canlı yayında dakikalarca ağladı. Nihat, elinden tutan Beyaz TV patronuna teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
29.12.2017 Magazin
Canlı yayında flaş açıklama: "Melih Gökçek istifa edecek!"
Canlı yayında flaş açıklama: "Melih Gökçek istifa edecek!" Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in yönettiği Beyaz TV ekranlarında program yapan Tahir Sarıkaya, Melih Gökçek'in istifasını vereceğini açıkladı. Sarıkaya, 'Önümüzdeki günlerde Melih Gökçek de tabii istifasını verecek sevgili seyirciler, direndiği yok' ifadelerini kullandı.
21.10.2017 Siyaset
'FETÖ'cüler hala oda ve borsalarda aktif bir şekilde çalışıyor'
'FETÖ'cüler hala oda ve borsalarda aktif bir şekilde çalışıyor' Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, FETÖ'cülerin oda ve borsalarda hala aktif olduklarını belirterek, "Alan hakimiyeti sağlamak için bütün odalarda bu anlamda bir baskı var. Eski sivri kişiler çıkmasalar bile ya kripto kişileri ya da birlikte olmakta menfaat gördüklerini öne sürüyorlar. Bu konuda ilgili yerlere bir liste sunduk. Daha sonra o listeyi herkes duydu. O listede ismi olanlar beni tehdit ettiler." dedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yakalar vururuz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yakalar vururuz! Ankara'da TÜGEF'in düzenlediği programda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan terör konusunda, "Tendürek'te yakalar vururuz, Cudi'de yakalar vururuz, Kandil'de yakalar vururuz. Sabır sabır sabrettik." dedi.
7.03.2017 Siyaset
Gökçek'ten bomba iddia!
Gökçek'ten bomba iddia! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz ay yapılan Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimlerinde, oğlu Osman Gökçek'e karşı adeta 7 düvelin bir araya geldiğini, seçimlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun FETÖ'cülerle işbirliği yaptığını öne sürerek, "Bu seçimin galibi Rifat Hisarcıklıoğlu'dur" dedi.
29.09.2021 Gündem
ATO başkanı belli oldu
ATO başkanı belli oldu ATO Başkanlığı'na Gürsel Baran seçildi. Gürsel Baran 100 oy, Osman Gökçek ise 86 oy aldı.
3.12.2016 Ekonomi
ATO’da kılıçlar çekiliyor
ATO’da kılıçlar çekiliyor FETÖ’ye Ankara Ticaret Odası’nda çifte kıskaç başlıyor. 3 Aralık’ta seçimi kazananın ilk işi örgütü temizlemek olacak. Mustafa Deryal’ın bu hafta adaylığını açıklaması bekleniyor
23.11.2016 Ekonomi
Ankara Ticaret Odası'na kayyum atandı
Ankara Ticaret Odası'na kayyum atandı TOBB tarafından ATO’ya 4 kişilik kayyum heyeti atandı. Heyet ilk iş olarak seçim kuruluna giderek seçim için başvuru yaptı
29.09.2021 Gündem
Osman Gökçek adaylığını açıkladı
Osman Gökçek adaylığını açıkladı Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyesi Osman Gökçek, ATO başkanlığına aday olduğunu açıkladı...
27.10.2016 Ekonomi
ATO'da üst düzey istifa
ATO'da üst düzey istifa Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Melih Gökçek 15 Temmuz gecesini anlattı
Melih Gökçek 15 Temmuz gecesini anlattı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve partinin 81 ilden gelen medya tanıtım sorumlularına, 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimi sırasında yaşananları sinevizyon gösterimiyle anlattı
29.09.2021 Gündem
Gökçek: Gülen'in Brezilya ya da Arjantin'e gitme durumu var
Gökçek: Gülen'in Brezilya ya da Arjantin'e gitme durumu var ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CNN Türk Televizyonu’nda Hakan Çelik’in sunduğu ’Hafta Sonu’ programına katılarak, Fehtullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) ilişkin önemli açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Melih Gökçek'i üzen anket
Melih Gökçek'i üzen anket Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Beyaz TV'de çıktığı program için Twitter'da anket yaptı...
29.09.2021 Gündem
Saldıran 7 şüpheliden 1’i tutuklandı
Saldıran 7 şüpheliden 1’i tutuklandı Savcı, Gazeteci Ahmet Hakan’a saldıran yedi şüpheli için tutuklama istedi...
29.09.2021 Gündem
Gökçek'ten Hakan'a ziyaret
Gökçek'ten Hakan'a ziyaret Ahmet Hakan’ın Nişantaşı’ndaki evine oğlu Osman Gökçek’le gelen Melih Gökçek’in ziyareti yaklaşık bir saat sürdü...
29.09.2021 Gündem
Gökçek'ten Erdoğan açıklaması!
Gökçek'ten Erdoğan açıklaması! Osman Gökçek'ten Erdoğan'a: ''Size karşı görevimizi yerine getiremedik''
29.09.2021 Gündem
Tarık Akan’a 4 yıl hapis istemi
Tarık Akan’a 4 yıl hapis istemi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sanatçı Tarık Akan’a Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek’e hakaret ettiği iddiasıyla dava açtı.
29.09.2021 Gündem
Tarık Akan ifade verdi
Tarık Akan ifade verdi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek’in şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan sanatçı Tarık Akan, soruşturma kapsamında Bakırköy Adalet Sarayı’na gelerek talimatla ifade verdi...
29.09.2021 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop: Tuğçe Kazaz aday olabilir
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop: Tuğçe Kazaz aday olabilir AK Parti 7 Haziran seçimleri için birlikte yola çıkacağı adayları belirledi ama seçilen ve seçilemeyen isimlerle ilgili tartışmalar sürüyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Osman Gökçek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osman gökçek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.