Oryantal Didem

Oryantal Didem

Son dakika oryantal didem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oryantal didem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oryantal didem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oryantal Didem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oryantal didem gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 oryantal didem haberi bulunmuştur. Tüm oryantal didem haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
Didem Kınalı yaşadıklarını anlattı! 'Beni resmen takip etmişler, çok korkutucu'
Didem Kınalı yaşadıklarını anlattı! 'Beni resmen takip etmişler, çok korkutucu' Beyoğlu'nda oryantal Didem Kınalı köpeğini gezdirirken 70 bin TL'lik telefonu kapkaççılar tarafından çalındı. Kınalı, “Telefon elinizde yürümeyin. Bunlar çete ve her yerdeler. Maalesef insafları yok, duyguları yok. Beni takip etmişler. Kamerada izledim. Çok korkunçtu" dedi.
11.12.2023 Magazin
Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu
 Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu Magazin gündeminin önemli isimlerinden Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses sık sık evlilik haberleriyle gündeme geliyor. Tatlıses ve Erbil’in evlilik isteklerine oryantal Didem Kınalı’dan sert bir yorum geldi.
17.11.2023 Magazin
Oryantaldi şarkıcı oldu! Didem Kınalı fit haliyle tüm bakışları üzerine çekti: Denizde bale şov
Oryantaldi şarkıcı oldu! Didem Kınalı fit haliyle tüm bakışları üzerine çekti: Denizde bale şov Oryantal Didem olarak tanınan ve eğlence dünyasında uzun yıllar oryantallik yaptıktan müzik dünyasına açılan Didem Kınalı, plajda tüm bakışları üzerine çekti. Konser arası mola veren ünlü güzel, Çeşme tatilinde enerji depolarken, suyun içindeki şovu ile beğeni topladı.
15.07.2023 Magazin
Oryantal Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum
Oryantal Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum Uzun yıllar sergilediği dans gösterileri ile adını duyuran Didem Kınalı, son dönemde sahnelerde solist olarak boy göstermeye başladı. Önceki gün KKTC'de görüntülenen ve sahne alacağı otelin sahilinde denize giren Kınalı, "Bugün itibarıyla oryantalliğe veda ediyorum" dedi. Kınalı'nın 'ölüm tehdidi' itirafı dikkat çekti.
2.07.2023 Magazin
Oryantal Didem kararını verdi! Artık yapmayacak
Oryantal Didem kararını verdi! Artık yapmayacak İbo Show adlı program ile tanınan ve uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan oryantal Didem Kınalı yeni kararını açıkladı.
23.05.2023 Magazin
Oryantal Didem'in cesur tercihi!
Oryantal Didem'in cesur tercihi! İbo Show adlı program ile tanınan ve uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan oryantal Didem Kınalı ilk kez şarkı söylemek için çıktığı sahnede kalçasının yarısı açık kostümüyle şov yaptı.
14.05.2023 Magazin
Oryantal Didem'in yeni mesleği belli oldu! Yıldız Tilbe'den tam destek
Oryantal Didem'in yeni mesleği belli oldu! Yıldız Tilbe'den tam destek 'Oryantal Didem' olarak adını tüm Türkiye'ye duyuran Didem Kınalı meslek değişikliğine gitti. Geçtiğimiz aylarda albüm çıkaran Didem Kınalı, Yıldız Tilbe'den 2 şarkı aldı. Kınalı, bayramda konser verecek.
18.04.2023 Magazin
Oryantal Didem karakolluk oldu!
Oryantal Didem karakolluk oldu! Oryantal Didem Kınalı önceki gece hayatının şokunu yaşadı. Didem'in aracı önceki akşam otopark görevlisi tarafından çalındı.
5.02.2023 Magazin
Çağla Şıkel, Mehmet Ali Erbil sorusuna yanıt vermedi!
Çağla Şıkel, Mehmet Ali Erbil sorusuna yanıt vermedi! Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli, önceki gün Etiler’deki Beca adlı mekândaydı.
3.02.2023 Magazin
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var!
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, geçtiğimiz ekim ayında ‘Sabırsız Nefsim’ isimli single çıkardı. Maslak’taki bir mekanda müzikseverlerle buluşan Didem, hayalini gerçekleştirdiğini söylerken, davet etmesine rağmen ilk sahnesine gelmeyen ve kendisine destek olmayan arkadaşlarına tepki gösterdi.
3.02.2023 Magazin
Bülent Serttaş'tan oryantal Didem açıklaması!
Bülent Serttaş'tan oryantal Didem açıklaması! Şarkıcı Bülent Serttaş'ın, geçen yıl konuk olduğu 'İbo Show'da, dans eden oryantal Didem Kınalı'ya bakmamak için verdiği büyük çaba ile sosyal medyada çok konuşulmuştu. Bunun ardından araları açık olduğu iddia edilen ikiliden Kınalı, "Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım" diyerek tepki göstermişti. Bu olaydan aylar sonra İbo Show'a bir kez daha konuk olan ikiliden Bülent Serttaş, Didem Kınalı ile ilgili sessizliğini Doğu Demirkol'un sunduğu 'Alelade Show'da bozdu.
9.10.2022 Magazin
Oryantal Didem Kınalı'dan şaşırtan İbo Show itirafı!
Oryantal Didem Kınalı'dan şaşırtan İbo Show itirafı! İbo Show'un unutulmaz oryantallerinden Didem Kınalı, Armağan Çağlayan'ın bu haftaki konuğu oldu. Oryantal Didem, İbrahim Tatlıses'in her programına gittiğini söyledi. Didem, programla ilgili bir de itirafta bulundu.
29.09.2022 Magazin
Didem Kınalı'dan taciz açıklaması! 'Para takarken göğüslerime dokunmaya çalışıyorlardı'
Didem Kınalı'dan taciz açıklaması! 'Para takarken göğüslerime dokunmaya çalışıyorlardı' 'Oryantal Didem' olarak adını tüm Türkiye'ye duyuran Didem Kınalı, Cihangir'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kınalı, son dönemde sahnelerde yaşanan ilginç olaylarla alakalı konuştu. Murda'nın 'Dansöz müyüz? çıkışı hakkında da konuşan Kınalı, sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Gülşen'e de destek verdi.
19.08.2022 Magazin
Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim
Volkan Konak: Çıkar şarkılarımı söylerim Yeni şarkısı ‘Leyla’ ile müzikseverlerin beğenisini toplayan Volkan Konak, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Konak, meslektaşı Demet Akalın’ın sahnede garsonun başından aşağı şampanya dökmesi ve rapçi Murda’ya sahnede para atılmasının hatırlatılması üzerine konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. İşte detaylar...
16.08.2022 Magazin
Oryantal Didem Kınalı önce sahneye çıktı sonra denize atladı!
Oryantal Didem Kınalı önce sahneye çıktı sonra denize atladı! Oryantal Didem Kınalı geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sahneye çıktı. Sahne performansının ardından da yorgunluğunu plajda ve Bodrum'un serin sularında attı.
20.06.2022 Magazin
Didem Kınalı: Paralı ama çirkin adamla beraber olmak istemiyorum
Didem Kınalı: Paralı ama çirkin adamla beraber olmak istemiyorum Henüz 10 yaşında sahne almaya başlayan, 'Oryantal Didem' olarak adını tüm Türkiye'ye duyuran Didem Kınalı, önceki gece sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sahne aldığı yerlerde yaşadığı zorluklardan da bahseden Kınalı, "Sahneden indiğimde elbiselerimi tuvalette gördüğüm oldu" diyerek isyan etti. 'Hayatınızda kimse var mı?' sorusuna da yanıt veren Kınalı, 'Hayatımda kimse yok. Aradığım aşkı bulamıyorum. Ya kıskanç oluyorlar ya da mesleğimi beğenmiyorlar.' dedi.
13.05.2022 Magazin
Oryantal Didem'e kiracı şoku! Kapıyı açınca neye uğradığı şaşırdı
Oryantal Didem'e kiracı şoku! Kapıyı açınca neye uğradığı şaşırdı Oryantal Didem Kınalı, aralık ayında 'Şok şok ben evleniyorum' diyerek ev aldığını duyurmuştu. Ünlü oryantal satın aldığı evde oturan kontratı bitecek kiracıya ihtar gönderdiğini ancak hiç beklemediği bir cevap aldığını açıkladı.
29.04.2022 Magazin
Oryantal Didem'e kiracı şoku
Oryantal Didem'e kiracı şoku Geçtiğimiz aralık ayında "Şok şok şok ben evleniyorum" sözleriyle konut satın aldığını duyuran 'Oryantal Didem', kontratı bitecek kiracıya ihtar gönderdiğini ancak hiç beklemediği bir cevap aldığını söyledi.
29.04.2022 Magazin
Didem Kınalı'nın kiracısının ödediği kira şoke etti!
Didem Kınalı'nın kiracısının ödediği kira şoke etti! İbo Show ile ünlenen oryantal Didem Kınalı, Cihangir'de dubleks daire satın aldı. Dairenin bir kısmında kiracı olan Fatma Eser E. ile Kınalı davalık oldu. Didem Kınalı'nın kiracısının Cihangir'de ödediği kira bedeli herkesi şoke etti.
28.04.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor...
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor... İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a bu hafta Bülent Serttaş, Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Altay konuk oldu. Çok konuşulan programda Bülent Serttaş ve oryantal Didem Kınalı aylar sonra yüzleşti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı gecede İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı.
14.03.2022 Magazin
Seren Serengil: Mehtap dışındaki Bergen şarkıları bana geçmedi
Seren Serengil: Mehtap dışındaki Bergen şarkıları bana geçmedi Sunucu Seren Serengil, Bergen filmiyle ilgili eleştirileri sosyal medyada çok konuşuldu. Serengil, "Şehirde doğmuş ve büyümüş bir kadından Bergen şarkısını dinlersen tat alamazsın. Arabesk müzik en çok kıro kadınlara yakışıyor" ifadelerini kullandı.
6.03.2022 Magazin
İbo Show'a katılan oryantal Didem, Seren Serengil'in "Seksi görünüyorsun" sözünden rahatsız oldu
İbo Show'a katılan oryantal Didem, Seren Serengil'in "Seksi görünüyorsun" sözünden rahatsız oldu Yeniden 'İbo Show'da sahne almaya başlayan oryantal Didem Kınalı, Söylemezsem Olmaz programına katıldı. Seren Serengil "Oryantal kıyafeti giymiyor ama çok seksi görünüyor" deyince Didem Kınalı hemen müdahale etti.
4.03.2022 Magazin
Oryantal Didem Kınalı'dan 'Seksi görünüyorsun' yorumuna müdahale!
Oryantal Didem Kınalı'dan 'Seksi görünüyorsun' yorumuna müdahale! Yeniden 'İbo Show'da sahne almaya başlayan oryantal Didem Kınalı, Söylemezsem Olmaz programına katıldı. Seren Serengil "Oryantal kıyafeti giymiyor ama çok seksi görünüyor" deyince Didem Kınalı hemen müdahale etti.
4.03.2022 Magazin
Songül Karlı dekoltesiyle İbo Show'da!  'Göğüs çatalı' yasağını dinlemedi...
Songül Karlı dekoltesiyle İbo Show'da! 'Göğüs çatalı' yasağını dinlemedi... İbrahim Tatlıses'in yeniden sunmaya başladığı İbo Show'da yeni konuklar Cengiz İmren, Songül Karlı, Sinan Zorbey, Ümit Yaşar, Sakiler ve Ozan Akbaba oldu. Son dönemde değişimiyle dikkat çeken Songül Karlı, İbo Show için dekolteli kostümler tercih etti. Karlı'nın kıyafeti akıllara oryantal Didem'in sözlerini getirdi.
25.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oryantal Didem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oryantal didem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.