Ortaca

Ortaca

Son dakika ORTACA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ORTACA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ORTACA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ortaca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ortaca gelişmeleri de dahil olmak üzere 443 ortaca haberi bulunmuştur. Tüm ortaca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla'nın Fethiye, Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 200 bin kişinin gelmesi beklenirken caretta carettalar hakkında uyarılarda bulundu. Kaska, caretta carettalara dokunulmaması, elle beslenilmemesi ve denize naylon poşet atılmamasının altını çizdi.
7.04.2024 Gündem
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi Muğla yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Muğla iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Muğla aday listesi
24.03.2024 Gündem
Sağanak yağışlar etkili oldu! Sağanak birçok ilde sele neden oldu: Korku dolu anlar böyle görüntülendi
Sağanak yağışlar etkili oldu! Sağanak birçok ilde sele neden oldu: Korku dolu anlar böyle görüntülendi Meteoroloji'nin uyarısından sonra başlayan sağanak yağışlar birçok ilde etkili oldu. İzmir'de sağanak etkili oldu, cadde ve sokaklar su ile doldu; yaya ve sürücüler zor anlar yaşadı. Muğla'nın Ortaca ilçesinin dünyaca ünlü Kargıcak Koyu'nda sabah saatlerinde sağanak nedeniyle yüksek kesimlerden inen su, sele neden oldu. Çanakkale'de uyarı sonrası sağanak etkili oldu; kent merkezinde cadde ve sokaklar su ile doldu. Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluş törenleri, yağmur altında gerçekleştirildi.
13.11.2023 Gündem
Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme
Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme yaşandı. İzmir - İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve olaydan 81 gün sonra kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39) hakkında 'alenen hakaret' ve 'kasten yaralama' suçundan 6 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle Soma 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan dava görülmeye başladı. Hakim, Üçgül'ün hayatını kaybetmesini gerekçe gösterip, davanın düşürülmesine karar verdi.
18.07.2023 Gündem
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum Eşine ait Maserati otomobildeyken trafikte tartıştığı avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve dün kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) eşi Özlem Üçgül (36), "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hala asılsız haberler" dedi. Otopsisi tamamlanan Üçgül'ün ise bitişik atış sonucu öldüğü belirlendi. Otopsi raporu ile Üçgül'in intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi.
12.07.2023 Gündem
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39), otomobilin içerisinde ölü bulundu. Üçgül'ün tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdiği üzerinde durulduğu ifade edildi.
11.07.2023 Gündem
İki ilde art arda korkutan orman yangınları! Vatandaşlar tahliye ediliyor
İki ilde art arda korkutan orman yangınları! Vatandaşlar tahliye ediliyor İzmir'in Aliağa ve Menderes ilçelerinde orman yangını çıktı. İki yangına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor. Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızı karadan ve denizden tahliye ediyoruz" dedi. Muğla'nın da iki ilçesinde sabah saatlerinde çıkan yangınların kontrol altına alındığı bildirildi.
10.07.2023 Gündem
Muğla il, ilçeler canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Muğla Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları... Muğla hangi parti kazandı?
Muğla il, ilçeler canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Muğla Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları... Muğla hangi parti kazandı? Muğla il, ilçeler seçim sonuçları, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanı oy sayıları kapsamında yer alacak. Gazete vatan seçim 2023 sayfasında canlı oy oranları yer alacak. Muğla ilina ait seçim sonuçları, oy oranlarını YSK'nın seçim yasaklarını kaldıracağı saat 21:00'dan itibaren canlı olarak aktarılacak. Genel seçimlerde oy kullanacak 64 milyondan fazla seçmen Türkiye'nin kaderini belirleyecek. Seçmen sayısının hatırı sayılır miktarda olduğu Muğla'da il seçim sonuçlarının yanısıra Muğla ilçelerde seçim yarışında olacak partilerin oy oranları da belli olacak. 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları an be an gazete vatan seçim 2023 sayfasında olacak. Peki Muğla'da hangi parti kazandı? Muğla'da Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? Muğla canlı seçim sonuçları..
14.05.2023 Seçim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'daki toplu açılış töreninde, "Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de 'Nasıl çıkarırız?' diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma, o teröristler öyle oralardan çıkamazlar. Bu şimdiden vadediyor. Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan Demirtaş değil miydi? Çıkmış 'Onları çıkaracağım' diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet, kan emicilere bu ülkede yol vermez" dedi.
14.01.2023 Gündem
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden öğretmenlere ek promosyon müjdesi
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden öğretmenlere ek promosyon müjdesi Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl gerçekleştirilen banka promosyon anlaşması neticesinde öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının elde ettikleri kazancın mevcut ekonomik göstergeler karşısında güncellenmesi için yapılan çalışmalar sonuç verdi. Banka ile yapılan karşılıklı anlaşma neticesinde eğitim çalışanlarına 12 bin TL ek promosyon ödenmesi için imzalar atıldı. Böylelikle öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının almış olacakları toplam promosyon ücreti 23 bin TL’ye yükseldi.
26.09.2022 Ekonomi
Uyuşturucu taciri kardeşler yakalandı! 100 bin TL değerinde
Uyuşturucu taciri kardeşler yakalandı! 100 bin TL değerinde Muğla’nın Dalaman ve Ortaca ilçelerine yüklü miktarda uyuşturucu getireceği tespit edilen 2 kardeş, yapılan operasyonla yakalandı, yapılan aramada piyasa değeri 100 bin TL olan uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
4.09.2022 Gündem
İstanbul-İzmir otoyolunda otomobil refüje çarptı: 2 ölü, 2 yaralı
İstanbul-İzmir otoyolunda otomobil refüje çarptı: 2 ölü, 2 yaralı İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir bölümünde otomobilin refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada karı koca hayatını kaybetti, 2 çocuğu ise yaralandı.
23.08.2022 Yaşam
Koca dehşeti: eşi ile sevgilisini öldürüp, sevgilisinin annesini ağır yaraladı
Koca dehşeti: eşi ile sevgilisini öldürüp, sevgilisinin annesini ağır yaraladı Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, Erdal Yalçın (39), eşinin bir süre önce kendisini terk edip, birlikte yaşadığını iddia ettiği sevgilisinin evine gitti. Evde çıkan tartışma sonrası eşi Emine Yalçın (38) ile sevgilisi Mehmet Aksoy’u (33) tüfekle öldürürken, Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy’u da (51) ağır yaraladı.
13.07.2022 Yaşam
Gece yarısı eski koca dehşeti; 2 ölü, 1 yaralı
Gece yarısı eski koca dehşeti; 2 ölü, 1 yaralı Denizli’nin Acıpayam ilçesinde boşandığı karısı ile evlilik hazırlığı yaptığı kişiyi öldüren ve bu kişinin annesini ise ağır yaralayan eski koca kayıplara karıştı.
12.07.2022 Yaşam
Kavgada ağır yaralanan 15 yaşındaki genç öldü
Kavgada ağır yaralanan 15 yaşındaki genç öldü Muğla’nın Dalaman ilçesinde karıştığı kavgada ağır yaralanan 15 yaşındaki çocuk yaklaşık, tedavi gördüğü hastanede 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
30.06.2022 Yaşam
Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir kalp krizi geçirdi
Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir kalp krizi geçirdi Makam arabası ile Ankara dönüşünde yolda kalp krizi geçiren Muğla’nın Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Eskişehir’de hastaneye kaldırıldı.
14.06.2022 Siyaset
Yangın çıkarıp, selfie yaptığı ortaya çıktı!
Yangın çıkarıp, selfie yaptığı ortaya çıktı! Muğla'nın Ortaca ilçesinde, turistlik mahalle Dalyan'da önceki gün çıkan sazlık yangını ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden Davut A.'nın yangını çıkardıktan sonra selfie yaptığı ortaya çıktı. 
10.06.2022 Yaşam
Muğla'da 3,7 büyüklüğünde deprem!
Muğla'da 3,7 büyüklüğünde deprem! Muğla’nın ortaca ilçesinde 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem saat 00:49’da kayıtlara geçti.
15.05.2022 Gündem
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Kadir İnanır ve dostu Faik Çetiner bir arada!
Kadir İnanır ve dostu Faik Çetiner bir arada! Kadir İnanır, önceki gün yakın dostu Faik Çetiner’le bir araya geldi. Avmye giden İnanır, hayranlarının da yoğun ilgisiyle karşılaştı.
10.02.2022 Magazin
Evde çıkan yangında hayatını kaybetti
Evde çıkan yangında hayatını kaybetti Muğla'nın Ortaca ilçesinde, evde çıkan yangında dumandan zehirlenen Döndü Nur Yelmer (25), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
4.01.2022 Yaşam
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme! 22 gün sonra...
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme! 22 gün sonra... Geçirdiği beyin kanaması sonucu acil ameliyat edilen Kadir İnanır, 22 gündür tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nden taburcu edildi.
12.12.2021 Magazin
Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır iyileşti mi?
Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır iyileşti mi? 20 Kasım’dan bu yana zorlu bir sağlık sürecinden geçen Kadir İnanır’ın Pamukkale Üniversitesi’ndeki tedavisi devam ediyor. Yürekleri ağza getiren Kadir İnanır’ın sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır iyileşti mi? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
12.12.2021 Gündem
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme!
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi süren oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyi olduğu, yarın taburcu edileceği bildirildi.
11.12.2021 Magazin
Bakan Karaismailoğlu: Yıllar sonra helalleşmeyi akıllarına getirenler devri bitmiştir
Bakan Karaismailoğlu: Yıllar sonra helalleşmeyi akıllarına getirenler devri bitmiştir Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türk-Alman-Fransız ortaklığında 36 ayda tamamlanacak Antalya Havalimanı kapasite artırım işinin, yatırımcıları tehdit edenlere ders olması gerektiğini söyledi. Karaismailoğlu, "Devletini milletinden kopartmak için uğraşanların, yıllar sonra helalleşmeyi aklına getirenlerin, milleti bölmek için uğraşanların, Türkiye'yi her fırsatta şikayet edenlerin, belediyeleri kalkındıracağız, diye seçilip, hizmet etmeyi unutanların devri, Türkiye'de bitmiştir" dedi. 
6.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ortaca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ortaca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.