Orkun Işıtmak

Orkun Işıtmak

Son dakika Orkun Işıtmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orkun Işıtmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orkun Işıtmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orkun Işıtmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orkun ışıtmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 orkun ışıtmak haberi bulunmuştur. Tüm orkun ışıtmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne?
Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne? 176 milyar dolarlık oyun sektörüne damgasını vuran Türk projesi GAU Token’ın ön satış için ayrılan bölümü 3 dakikalık rekor bir sürede tükendi. Kripto para ve tokenlara ilgi duyanlar da Gamer Arena yani GAU Token ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki, Gamer Arena GAU Token nedir? GAU Token fiyatı ne? İşte detaylar...
26.11.2021 Ekonomi
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Orkun Işıtmak ile Merve Yorgancılar evlendi
Orkun Işıtmak ile Merve Yorgancılar evlendi Youtuber Orkun Işıtmak, uzun süredir birlikte olduğu, geçtiğimiz yılın mart ayında nişanlandığı Merve Yorgancılar ile dünyaevine girdi.
5.06.2021 Magazin
Ünlü youtuber nişanlandı!
Ünlü youtuber nişanlandı! Youtube'da yayınladığı videolar ile tanınan Orkun Işıtmak evlilik yolunda ilk adımı attı. Işıtmak, bir süredir aşk yaşadığı Merve Yorgancılar ile nişanlandı.
3.03.2020 Magazin
Exatlon Türkiye nedir? Exatlon Challenge yarışmasında kimler yarışacak?
Exatlon Türkiye nedir? Exatlon Challenge yarışmasında kimler yarışacak? Exatlon Challenge yarışması ve yarışmaya kimlerin katılacağı merak ediliyordu. Acun Ilıcalı bu meraka son verdi ve Exatlon Challenge yarışmasına kimlerin katılacağını duyurdu. Peki, Exatlon Türkiye nedir? Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Exatlon Challenge yarışmacıları kimlerden oluşuyor?
15.11.2019 Yaşam
Ilıcalı 'Çok ses getirecek' dedi ve açıkladı!
Ilıcalı 'Çok ses getirecek' dedi ve açıkladı! Dün kendi kanalı TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor'ın ardından Exatlon yarışmasının da Türkiye'de çekileceğini ve YouTuber'ların yarışacağını söyledi.
23.10.2019 Magazin
Orkun Işıtmak altın ete 6.500 TL ödedi!
Orkun Işıtmak altın ete 6.500 TL ödedi! 2. Sayfa programına konuk olan Sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, Nusret Gökçe'nin son dönemde meşhur olan altın etinin sırrını ortaya çıkardı.
28.06.2019 Magazin
İşte en yüksekten atlayan ilk Türk!
İşte en yüksekten atlayan ilk Türk! Orkun Işıtmak Dünya'da en yüksekten atlayan ilk Türk oldu
1.06.2019 Bilim ve Teknoloji
eSpor'da son teknoloji masaya yatırılıyor
eSpor'da son teknoloji masaya yatırılıyor Microsoft’un sponsorluğunda, Ankara'nın ilk teknoloji fuarı I-TECH Teknoloji Kongre ve Fuarı, 14-15-16 Haziran tarihlerinde Ankara Üniversitesi’nde gerçekleşecek.
18.05.2019 Bilim ve Teknoloji
18 yıl sonra "Depresyondayım"
18 yıl sonra "Depresyondayım" Funda Arar, Tuğba Yurt, Aylin Coşkun gibi ünlü isimlere verdiği bestelerle tanınan Duygu Eyüpoğlu, sürpriz bir projeyle müzikseverlerin karşısında. Eyüpoğlu, başarılı DJ Mert Aydın’la el ele verdi, Göksel’in bir döneme damga vuran "Depresyondayım" şarkısına yepyeni bir yorum getirdi.
28.12.2018 Kültür Sanat
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Aleyna Tilki'den 'Evlenecem' esprisi
Aleyna Tilki'den 'Evlenecem' esprisi Şarkıcı Aleyna Tilki, katıldığı Youtube canlı yayın konserinde bir dönem akım olan "Evlenecem, vermezlerse kaçacam" esprisiyle izleyenleri kahkahaya boğdu.
2.11.2018 Magazin
İşte haftanın filmleri
İşte haftanın filmleri Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli olmak üzere toplam 7 film gösterime giriyor!
2.11.2018 Kültür Sanat
Online Aleyna
Online Aleyna Aleyna Tilki, Vodafone FreeZone Stüdyo’da düzenlenecek online konserde sahne almaya hazırlanıyor.
17.10.2018 Magazin
İrem'in Youtuber kankası
İrem'in Youtuber kankası Oyuncu İrem Sak önceki akşam YouTuber Orkun Işıtmak ile Cihangir’de buluştu.
23.09.2018 Magazin
Bakan Naci Ağbal açıkladı: Fenomenlere kötü haber
Bakan Naci Ağbal açıkladı: Fenomenlere kötü haber Maliye Bakanı Naci Ağbal, sosyal medya hesapları üzerinden ürün tanıtımı yaparak gelir elde eden kişilere yönelik önemli bir açıklama yaptı. Anadolu Ajansı'na konuşan Bakan Ağbal, söz konusu kişiler tespit edilerek vergi mükellefi yapacaklarını aktardı
11.04.2018 Magazin
Ünlü Youtuber ne kadar kazandığını açıkladı
Ünlü Youtuber ne kadar kazandığını açıkladı Ünlü Youtuber Ruhi Çenet ilginç bir video yayınlayarak şimdiye kadar kazandığı parayı açıkladı. YouTube Türkiye'ye emsal olacak istatistikler diğer Youtuber'ların ne kadar kazandığını da ortaya çıkardı.
22.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Ayda 10 bin dolar kazanıyor devlete vergisini ödüyor imza günü düzenliyor
Ayda 10 bin dolar kazanıyor devlete vergisini ödüyor imza günü düzenliyor Onlar sosyal medya dünyasının çok ekranlı televizyonu "YouTube"un ekran yüzleri YouTuber'lar. Milenyum kuşağının bu yeni mesleğinin fenomenlerinin çektikleri videolar milyonlar tarafından izleniyor, menejerlerle çalışıyor, hayranlarına imza dağıtmadan sokakta yürüyemiyorlar.
27.05.2017 Arşiv
1.000.000 TL'lik araba ile taksicilik yapmak!
1.000.000 TL'lik araba ile taksicilik yapmak! 1.000.000 TL'lik araba ile taksicilik yapmak!
10.03.2017 Arşiv
Türkiye’nin YouTube yıldızları ilk kez kırmızı halıda
Türkiye’nin YouTube yıldızları ilk kez kırmızı halıda YouTube’da içerik yaratıp paylaşan başarılı kanal sahipleri Türkiye’de ilk kez düzenlenen törende ödüllerine kavuştu...
4.02.2016 Bilim ve Teknoloji
3 Adam’dan Danza Kuduro skeci!
3 Adam’dan Danza Kuduro skeci! 3 Adam’ın 2 Mayıs akşamı yayınlanan 28. bölümünde Eser Yeneler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, Youtube’a yüklediği videolarla fenomen haline gelen Orkun Isıtmak ile birlikte, program konuğu Lucenzo’nun popüler şarkısı Danza Kuduro için Türkçe bir skeç çektiler.
3.05.2015 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Orkun Işıtmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orkun ışıtmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.