Orhaneli

Orhaneli

Son dakika orhaneli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orhaneli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orhaneli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orhaneli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orhaneli gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 orhaneli haberi bulunmuştur. Tüm orhaneli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler Bursa'da belediye başkanlığı kazanan partiler 31 Mart yerel seçimlerinin ardından merak konusu oldu. Bursalıların da araştırdığı belediye başkanlığı kazanan isimler sandıktan çıkan sonuca göre şekillendi. Milyonlarca seçmenin kullandığı oy sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'den Mustafa Bozbey kazandı. Uzun yıllar AK Parti'nin elinde olan Bursa'nın ilçelerinde de kazanan partiler ve isimler netleşti. İşte Bursa belediyelerinin kazananlar...
2.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Bursa'da sel hayatı felç etti, şaşırtan görüntüler ortaya çıktı! Balık tutup yüzmeye çalıştılar...
Bursa'da sel hayatı felç etti, şaşırtan görüntüler ortaya çıktı! Balık tutup yüzmeye çalıştılar... Bursa'nın İnegöl ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle yollar göle döndü, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Orhaneli ilçesinde ise fırtınadan kaynaklı meydana gelen arıza nedeniyle enerji kesintisi yaşandı.
17.06.2023 Yaşam
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı: 'Beni öldürecek’ diyordu
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı: 'Beni öldürecek’ diyordu Bursa'da uçurumdan düşerek hayatını kaybeden eşi Ali Gülenç’in (35) ölümüyle ilgili ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanan eşi Arzu Gülenç (33), hakkındaki suçlamaları reddetti. Duruşmada tanık olarak dinlenen kayınvalidesi Kadriye Gülenç, oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyerek gelininden şikayetçi olmadı. Gülenç, “Olay akşamı oğlum gelinimle tartıştı. Zorla arabaya bindirmeye çalışırken engellemeye çalıştım. Gelinim, ‘Beni öldürecek’ diyordu” dedi. Mahkeme heyeti, tutuksuz sanık Arzu Gülenç’in ev hapsi cezasının kaldırılmasına karar verdi.
16.06.2023 Yaşam
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı Bursa’da uçurumdan düşerek hayatını kaybeden eşi Ali Gülenç’in (35) ölümüyle ilgili ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanan eşi Arzu Gülenç (33), hakkındaki suçlamaları reddetti. Duruşmada tanık olarak dinlenen kayınvalidesi Kadriye Gülenç, oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyerek gelininden şikayetçi olmadı. Gülenç, “Olay akşamı oğlum gelinimle tartıştı. Zorla arabaya bindirmeye çalışırken engellemeye çalıştım. Gelinim, ‘Beni öldürecek’ diyordu” dedi. Mahkeme heyeti, tutuksuz sanık Arzu Gülenç’in ev hapsi cezasının kaldırılmasına karar verdi.
16.06.2023 Yaşam
Bursa'da kaza: 1 ölü, 1 yaralı
Bursa'da kaza: 1 ölü, 1 yaralı Bursa'da, uçuruma yuvarlanan otomobildeki Emin Sarı (41) yaşamını yitirdi, yaralanan yeğeni sürücü İlyas Sarı (33) ise tedaviye alındı.
19.05.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Bursa 1. bölge seçim sonuçları 2023: Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonuçları canlı seçim sonucu ve oy oranı
Bursa 1. bölge seçim sonuçları 2023: Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonuçları canlı seçim sonucu ve oy oranı Bursa 1. bölge seçim sonuçları 2023 secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı takip edilebiliyor. Cumhurbaşkanı adaylarının aldıkları oy sayıları ve milletvekili oy oranlarının canlı ve anlık olarak aktarılıyor. 14 Mayıs genel seçim sonuçlarında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan yarıştı. 14 Mayıs genel seçim sonuçları YSK yasaklarının kalkmasıyla birlikte açıklanmaya başlandı. Bursa 1. bölge seçim sonuçlarına göre Bursa'da Cumhurbaşkanı oy sayıları ve ittifak partilerinin aldıkları oy oranları belli oluyor. Seçim sonuçları sorgulama sayfası da haberimizde...
14.05.2023 Gündem
Sabih Kanadoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? Sabih Kanadoğlu 367 kararı nedir, neden öldü?
Sabih Kanadoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? Sabih Kanadoğlu 367 kararı nedir, neden öldü? Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, 84 yaşında hayatını kaybetti. "367 krizi" ile tanınan Kanadoğlu, Ankara'da bir hastanede tedavi görüyordu. Peki, Sabih Kanadoğlu kimdir, nereli, neden öldü, kaç yaşındaydı? Sabih Kanadoğlu 367 olayı nedir? İşte Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu’nun biyografisi...
28.02.2023 Gündem
Sabih Kanadoğlu hayatını kaybetti
Sabih Kanadoğlu hayatını kaybetti Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
28.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'ya hızlı tren müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'ya hızlı tren müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Gemlik Büyükkumla Barajı, Bursa Bölge İdare Mahkemesi Hizmet Binası, Dağyenice Doğal Yaşam Turizm Kompleksi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Erdoğan, kuraklık yaşandığını belirterek ''Çare bizim de yaptığımız gibi baraj. Eğer barajlarınız olmazsa kuraklıkla mücadele edemezsiniz.'' dedi. Erdoğan, "Bandırma-Bursa-Osmaneli Hızlı Tren Hattı'nı 2025 yılında hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.
21.01.2023 Gündem
Bursa TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak? TOKİ Bursa çekilişi ne zaman, Bursa TOKİ kura çekimi isim listesi ve sonuçları nasıl sorgulanır?
Bursa TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak? TOKİ Bursa çekilişi ne zaman, Bursa TOKİ kura çekimi isim listesi ve sonuçları nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ kura çekimi ve sonuçları için aramalar arttı. 6 gün boyunca sürecek olan TOKİ Bursa kura çekimiyle Bursa'da 8650 Sosyal Konut hak sahiplerini bulacak. Noter huzurunda çekilecek kuralar Karacabey, Nilüfer, Orhangazi, Gürsu, İnegöl, Kestel, Mustafakemalpaşa, Yenişehir, Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli ilçeleri için yapılacak. Peki, TOKİ Bursa kura çekimi sonuçları ne zaman belli olacak, isim listesi belli oldu mu? TOKİ Bursa çekilişi ne zaman?
19.01.2023 Ekonomi
Türkiye dünyada 3.sırada..8 milyon koloni var
Türkiye dünyada 3.sırada..8 milyon koloni var Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Orhaneli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Orhaneli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa arıcılık kursu düzenlendi. Kursa vatandaşlar ilgi gösterdi.
22.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Çok sayıda ilde sağanak yağış hayatı felç etti!
Çok sayıda ilde sağanak yağış hayatı felç etti! Bolu'da sağanak, su baskınlarına neden oldu. Apartmanların zemin ve bodrum katlarını su basarken, itfaiye ekipleri tahliye çalışması yaptı. Bursa ve Sakarya'da da sağanak yağış etkisini gösterdi.
13.08.2022 Gündem
Çanakkale ve Tekirdağ'da orman yangını! Alevler her yeri sardı
Çanakkale ve Tekirdağ'da orman yangını! Alevler her yeri sardı Son dakika haberi... Çanakkale'nin Çan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Tekirdağ’da da ormanlık alanda çıkan yangın ise rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı.
7.08.2022 Gündem
Faiz ve kredi kararı! Bakan resmen duyurdu, 81 ilde uygulanacak...
Faiz ve kredi kararı! Bakan resmen duyurdu, 81 ilde uygulanacak... Hükümet harekete geçti, 81 ilde uygulanacak. Kredi ve faiz kararını Bakan Kurum resmen duyurdu. Kentsel dönüşümü hızlandıracak hamle geliyor. Kentsel dönüşümün hızlanması ve belediyelerin daha aktif rol alması için önemli bir adım atıldı. Bakan Murat Kurum, “Şimdi kentsel dönüşümde yeni bir döneme giriyor; belediyelerimizin İller Bankası’ndan aldıkları kredilerin faizinin yarısını biz karşılıyoruz” dedi. İşte yeni kararın ayrıntıları...
30.07.2022 Ekonomi
Kilosu 85 liradan satılıyor! Çiftçinin yüzü güldü
Kilosu 85 liradan satılıyor! Çiftçinin yüzü güldü Bursa'nın dağ ilçelerinde üretimi yapılan ahududu bu yıl fiyatıyla üreticinin yüzünü güldürdü.
11.07.2022 Ekonomi
Dönümünden 100 bin lira kazanıyor! Yoğun talep oluştu, farklı illerden gelip alan da var, kilosu 100 liradan satılıyor...
Dönümünden 100 bin lira kazanıyor! Yoğun talep oluştu, farklı illerden gelip alan da var, kilosu 100 liradan satılıyor... Çiftçiler hasadına başladıkları yaban mersini meyvesinin kilosu 100 lira olunca meyvelerini kuş ve yabani hayvanlardan korumak için özel sistem geliştirdi. Üretim yapan Kazım Çerkes, "Özellikle şeker hastaları ve göz rahatsızlığı olanlar bu meyveyi tercih ediyor. Türkiye'nin farklı illerinden gelip alıyor. Kurduğumuz kooperatifle bu ürünü Türkiye'nin her noktasına gönderiyoruz. Üretimi az, talebi çok olduğu için güzel para yapıyor. Bu yıl kilosunu 100 liradan satıyoruz. Bir dönüm bahçeden 1 ton ürün aldığımız oluyor" dedi.
9.07.2022 Ekonomi
Bursa'da hastane dönüşü kaza; anne ile oğlu öldü
Bursa'da hastane dönüşü kaza; anne ile oğlu öldü Bursa'da, mermer yüklü TIR'a arkadan çarpıp, hurdaya dönen otomobildeki sürücü Adnan Yılmaz (41) ile annesi Fatma Yılmaz (65), hayatını kaybetti. Annesini muayene ettiren Yılmaz'ın, hastaneden döndüğü öğrenildi.
30.06.2022 Yaşam
Bursa'da feci kaza, 5 kişilik ailenin aracı beton mikseri ile çarpıştı! 4 ölü, 2 yaralı
Bursa'da feci kaza, 5 kişilik ailenin aracı beton mikseri ile çarpıştı! 4 ölü, 2 yaralı Bursa'da beton mikseri ile 5 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobilin çarpışması sonucu otomobil sürücüsü Mehmet Ali Korkmaz ile oğulları Semih ve Mustafa Efe hayatını kaybetti. Kazaya neden olan beton mikseri sürücüsü Erol Yılmaz'ın ise direksiyon başında kalp krizi geçirdiği ve olay yerinde öldüğü öğrenildi. Feci kazada otomobilde bulunan anne ve kız ise yaralandı.
20.06.2022 Yaşam
LGS'ye girecekler dikkat! Yeni kimlik kartları ile ilgili son dakika açıklaması...
LGS'ye girecekler dikkat! Yeni kimlik kartları ile ilgili son dakika açıklaması... Kimliğini değiştirmeyenleri çok yakından ilgilendiriyor. Yeni kimlik kartları ile ilgili açıklama geldi. LGS'ye girecek adaylar için harekete geçildi. Valilik tarafından açıklama yapıldı. Bursa Valiliği, LGS adaylarının kimlik kartı başvuru işlemleri için hafta sonu açık olacak nüfus müdürlüklerini duyurdu.
2.06.2022 Gündem
Yasak aşk böyle ortaya çıktı: Birlikte olduk, duştan çıktığımda morarmıştı...
Yasak aşk böyle ortaya çıktı: Birlikte olduk, duştan çıktığımda morarmıştı... Bursa'da geçen yıl 30 Kasım'da eşine ‘Halama gidiyorum’ deyip evden çıkan ve ertesi gün cesedi bulunan Nuray Erdem'in ölümüyle ilgili tutuklanan Yusuf Akkoyun, ilk kez hakim karşısına çıktı. Akkoyun mahkemedeki savunmasında, ''Ben cinsel gücü artırıcı ilaç kullandım ama o kullanmadı. Sabah tekrar ilişkiye girmek istedi. Lavaboya gittim. Dönüşte morarmış yatıyordu. Kalp masajı yapıp, elbiselerini giydirerek binanın girişine bıraktım. Beraatimi istiyorum" dedi.
21.01.2022 Yaşam
Kazaya giden itfaiye kaza kırım ekibi kaza yaptı: 4 ölü
Kazaya giden itfaiye kaza kırım ekibi kaza yaptı: 4 ölü Bursa'nın Orhaneli ilçesindeki trafik kazasına giden itfaiye ekibi yolda kaza yaptı. Devrilen itfaiye aracı içerisindeki 4 itfaiye personeli hayatını kaybetti.
10.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orhaneli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orhaneli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.