Orgeneral Yaşar Güler

Orgeneral Yaşar Güler

Son dakika Orgeneral Yaşar Güler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orgeneral Yaşar Güler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orgeneral Yaşar Güler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orgeneral Yaşar Güler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orgeneral yaşar güler gelişmeleri de dahil olmak üzere 977 orgeneral yaşar güler haberi bulunmuştur. Tüm orgeneral yaşar güler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşar Güler kimdir? Yaşar Güler nereli, kaç yaşında?
Yaşar Güler kimdir? Yaşar Güler nereli, kaç yaşında? Yaşar Güler kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde birçok görevde yer aldı. Cumhurbaşkanı kabinesinde Hulusi Akar'dan boşalan Milli Savunma Bakanlığı için aday isimlerden birisi olan Yaşar Güler nereli, kaç yaşında? İşte Yaşar Güler'in biyografisi...
4.06.2023 Gündem
Bakan Akar: Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin
Bakan Akar: Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hudut güvenliği ile ilgili iddialara ilişkin, "Bunları söylemek en hafif tabiriyle emeğe saygısızlık, ayıp. Yapılan bu tür değerlendirmeler bizi gerçekten rahatsız ediyor. Bu gerçek dışı beyanlara yönelik söyleyecek laf bulamıyoruz. İsteyen, kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin" dedi.
24.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Tahıl anlaşmasında mutabakata doğru gidiliyor
Bakan Akar: Tahıl anlaşmasında mutabakata doğru gidiliyor MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Tahıl anlaşmasının süresinin uzatılması konusunda mutabakata doğru gidiliyor" dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Savunma ve güvenlik alanında atılan her adım Türkiye'nin gücünü simgelemektedir
Bakan Akar: Savunma ve güvenlik alanında atılan her adım Türkiye'nin gücünü simgelemektedir Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'de yaptığı konuşmada, "Savunma ve güvenlik alanında atılan her adım, hayata geçirilen her proje, uluslararası pazarda önemli bir aktör haline gelen Türkiye'nin gücünü simgelemektedir" dedi.
2.05.2023 Gündem
Bakan Akar’dan ‘hudut güvenliği’ açıklaması: İzin vermeyeceğiz
Bakan Akar’dan ‘hudut güvenliği’ açıklaması: İzin vermeyeceğiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sosyal medyada hudut güvenliğinin ihlal edildiğine dair gerçeği yansıtmayan görüntü ve fotoğraflar paylaşıldığını belirterek, “Başka ülkelerde ve değişik zamanlarda çekilen fotoğraf ve videoları kullanmak suretiyle bazı yorumlar yapılmakta, siyasi mülahazada bulunulmaktadır. Bunlar kesinlikle yanlıştır, doğru değildir " dedi.
3.04.2023 Gündem
Bakanı Akar: Mehmetçik son 3 ay içinde 340 teröristi etkisiz hale getirdi
Bakanı Akar: Mehmetçik son 3 ay içinde 340 teröristi etkisiz hale getirdi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Mehmetçik son 3 ay içinde 340 teröristi etkisiz hale getirdi. Bunların arkasında kim olursa olsun, ister silah, ister helikopter, ister mühimmat, ister para versinler, teröristleri etkisiz hale getirmekte kararlıyız. Terörist neredeyse hedefimiz orası" dedi.
2.04.2023 Gündem
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu anda hudut birliğinde yani kışla içindeyiz. Burada Mehmetçik ile beraberiz. Buralar siyasi değerlendirmelerin yapılacağı yerler değil. Siyasi konular, başka yerlerde yeri ve zamanı geldiğinde konuşulur” dedi. Deprem sonrası 60 bin Suriyeli 'nin gönüllü olarak ülkesine döndüğünü açıklayan Akar "Hudutlardan herhangi bir kaçak geçişe asla müsaade etmeyiz, böyle bir şey söz konusu olamaz" ifadesini kullandı.
27.03.2023 Gündem
Bakan Akar: 30 bin 62 personel alımı yapacağız
Bakan Akar: 30 bin 62 personel alımı yapacağız Milli Savunma Bakanı Akar, "Bakanlık olarak bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel alımı yapacağız. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor" açıklamasını yaptı.
26.03.2023 Gündem
Bakan Akar, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi
Bakan Akar, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hatay'da çadır kentteki depremzedeleri ziyaret ederek taleplerini dinledi.
24.03.2023 Gündem
Bakan Akar: Yıl başından itibaren 306 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: Yıl başından itibaren 306 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar yurt içinde, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 37 bin 647, sadece bu yılın başından itibaren ise 306 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
17.03.2023 Gündem
Bakan Akar: Tahıl koridorunda görüşmelerimiz sürüyor
Bakan Akar: Tahıl koridorunda görüşmelerimiz sürüyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tahıl koridoru görüşmelerine ilişkin, "Başlangıç şartlarını içerecek şekilde ve devamı konusunda Rusya ve Ukrayna ile yazışmalarımız, görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.
17.03.2023 Gündem
Bakan Akar: NATO Türkiye’ye 4 bin çadır daha gönderecek
Bakan Akar: NATO Türkiye’ye 4 bin çadır daha gönderecek Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından NATO'nun Türkiye'ye gönderdiği 4 bin kişilik çadıra ilave olarak, 4 bin kişilik daha çadır gönderme kararı aldığını açıkladı.
10.03.2023 Gündem
Bakan Akar, Hatay'da Mehmetçik'i ziyaret etti
Bakan Akar, Hatay'da Mehmetçik'i ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hatay'da Mehmetçik İrtibat Bürosu ile 2'nci Hudut Alay Komutanlığı'na bağlı arama kurtarma bölüğünü ziyaret etti.
9.03.2023 Gündem
Bakan Akar'dan, Kahramanmaraş'ta sahra hastanesi ziyareti
Bakan Akar'dan, Kahramanmaraş'ta sahra hastanesi ziyareti  Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kahramanmaraş'ta 19 konteyner ve 21 çadırdan oluşan Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Seyyar Sahra Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.
26.02.2023 Gündem
Bakan Akar: 1 Ocak'tan itibaren 261 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: 1 Ocak'tan itibaren 261 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Akar, depremin yaralarını sarmak için fedakarca çalışan Mehmetçiğin hudut güvenliği ve terörle mücadele faaliyetlerinin de aynı kararlılıkla devam ettiğini belirterek, "1 Ocak'tan itibaren 261 terörist etkisiz hale getirildi. Terör yuvalarını, inlerini, barınaklarını teröristlerin başına yıktık, yıkmaya devam edeceğiz" dedi.
25.02.2023 Gündem
Bakan Akar, çadır kentte Mehmetçik Okulu'nu ziyaret etti
Bakan Akar, çadır kentte Mehmetçik Okulu'nu ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hatay'da Mehmetçik tarafından kurulan çadır kent ile buradaki 'Mehmetçik Okulu'nu ziyaret etti.
22.02.2023 Gündem
Bakan Akar, ülkesine dönen Suriyelilerin sayısını açıkladı
Bakan Akar, ülkesine dönen Suriyelilerin sayısını açıkladı Türkiye'ye Suriye'den sığınmacı akınının olduğu iddialarını yalanlayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ülkesine dönen Suriyelilerin sayısını da açıkladı.
21.02.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 'asker kışladan geç çıkarıldı' iddialarına sert tepki
Bakan Akar'dan 'asker kışladan geç çıkarıldı' iddialarına sert tepki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Depremin ardından Mehmetçiğin kışlalardan geç çıkarıldığına" ilişkin söylemlere tepki göstererek, "Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları askeriyle, siviliyle, işçisiyle, teknik personeli ile ilk andan itibaren seferber olmuş, milletinin yanına koşmuştur. Resmi kayıtlar ve bunlar arasında ordumuzun tarihçesi olan ceridelerdeki gerçekler var. Gerçekleri yansıtmayan bu yanlı iddialar iyi niyetle izah edilemez" dedi.
20.02.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarına sert tepki
Bakan Akar'dan 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarına sert tepki Milli Savunma Bakanı Akar, "Bazı fitne fesat yuvaları 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarını ortaya attı. Bu iddialar tamamen gerçek dışıdır. Depremden sonra 10 bin 633 Suriyeli topraklarına gönüllü olarak dönmüştür." dedi.
19.02.2023 Gündem
Bakanlar Akar ve Kurum Samandağ'da
Bakanlar Akar ve Kurum Samandağ'da Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay'ın Samandağ ilçesindeki arama- kurtarma çalışmalarını inceledi; bölge halkına taziye ziyaretinde bulundu.
13.02.2023 Gündem
Bakan Akar: TCG İskenderun ile 545 kişinin nakli gerçekleştirildi
Bakan Akar: TCG İskenderun ile 545 kişinin nakli gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile depremde yaralananlar için hastane hizmeti vermeye başlayan TCG Sancaktar gemisinde incelemelerde bulundu, tedavi gören vatandaşları ziyaret etti. Bakan Akar, "TCG İskenderun ile şu ana kadar 328’i yaralı olmak üzere 545 kişinin nakli gerçekleştirildi" diye konuştu.
12.02.2023 Gündem
Bakan Akar: Bölgede görevli arkadaşlarımızdan 4'ü şehit oldu, 45'i hayatını kaybetti
Bakan Akar: Bölgede görevli arkadaşlarımızdan 4'ü şehit oldu, 45'i hayatını kaybetti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Milli Savunma Bakanlığınca deprem bölgesine arama kurtarma ekibi ve malzeme götürmek için kurulan "hava yardım köprüsü"nde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
11.02.2023 Gündem
Bakan Akar'dan İsveç'e sert tepki: Alçak girişimleri sonlandırmalarını bekliyoruz
Bakan Akar'dan İsveç'e sert tepki: Alçak girişimleri sonlandırmalarını bekliyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelik sürecine ilişkin, "Taahhütlerini yerine getirmelerini ve iğrenç, alçak girişimleri de sonlandırmalarını bekliyoruz. Bunlar yapıldığı takdirde bizim hiçbir sorunumuz yok" dedi.
23.01.2023 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a net uyarı: Aklınızı başınıza alın
Bakan Akar'dan Yunanistan'a net uyarı: Aklınızı başınıza alın Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Biz Yunanistan'ın tahriklerine kapılmadan, hiçbir oldubittiye izin vermeyecek, hakkımızı çiğnetmeyeceğiz. Bu konuda azimli ve kararlıyız" dedi.
9.01.2023 Gündem
Dünyanın ilk SİHA gemisi! Türkiye'den gövde gösterisi
Dünyanın ilk SİHA gemisi! Türkiye'den gövde gösterisi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "dünyanın ilk SİHA gemisi" ve Türkiye'nin en büyük savaş gemisi olan Anadolu gemisinde incelemelerde bulundu.
2.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orgeneral Yaşar Güler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orgeneral yaşar güler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.