Oregon

Oregon

Son dakika oregon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oregon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oregon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oregon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oregon gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 oregon haberi bulunmuştur. Tüm oregon haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Dünya
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti...
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti... Seri katil tarafından işlenen cinayetin gizemi 29 yıl sonra 6 haftada çözüldü. ABD'de 1994 yılında bir karayolunun kıyısında bulunan kadın iskeletinin kimliği bunca zamandan sonra tespit edildi. Ülkenin en tanınan seri katillerinden biri yıllar evvel cinayeti üstlenmiş, o gün bugündür çabalar sonuç vermemişti. Peki 29 yıllık gizemin 6 haftada çözülmesini sağlayan şey neydi?
5.10.2023 Dünya
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış ABD eyaleti Oregon'da Negasi Zuberi adlı cani, kaçırdığı bir kadın tarafından şikayette bulunulduktan sonra Temmuz ayında tutuklandı. Kadının şikayetinin ardından şüphelinin evine giden polisler gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.
4.08.2023 Dünya
Yarpuz Otu Nedir? Yarpuz Otu Faydaları Nelerdir?
Yarpuz Otu Nedir? Yarpuz Otu Faydaları Nelerdir? Yarpuz otu bir zamanlar yaygın olarak kullanılan ancak günümüzde pek popüler olmayan otlardan biridir. Yarpuz otu genellikle bitkisel ilaç yapımında ya da dekoratif amaçlı kullanılmaktadır.
17.06.2023 Sağlık
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu...
Seri katil ihtimali panik yarattı! Aynı bölgede gizemli cesetler bulundu... Ormanlık alanda peş peşe bulunan kadın cesetleri seri katil paniği yarattı. ABD'nin Oregon eyaletinde ormanlık alanlarda cesetleri bulunan 6 kadının nasıl ve neden öldüğü araştırılmaya devam ederken polisten seri katil açıklaması geldi.
6.06.2023 Dünya
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay sorusu!
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay sorusu! Bir dargın bir barışık ilişkilerini 7 yıl sürdüren Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın'ın ayrılığı herkes şaşırtmıştı. Duygu Sarışın, geçtiğimiz gün 'Oregon' filminin galasına katıldı. Eski sevgilisinin Ece Sükan ile görüntülenmesinin sorulması karşısında bakın ne yaptı...
27.04.2023 Magazin
Milyoneri 'flört' bahanesiyle dolandırdı! Utandığı için itiraf edemedi
Milyoneri 'flört' bahanesiyle dolandırdı! Utandığı için itiraf edemedi Ne tür bir araba kullanıyorsun? -Bir Jaguar. -Kullanabilir miyim? -Tabii.
7.04.2023 Bilim ve Teknoloji
ABD’de bir kişi, hapse girmek için ‘1 dolarlık’ banka soygunu yaptı
ABD’de bir kişi, hapse girmek için ‘1 dolarlık’ banka soygunu yaptı ABD’nin Utah eyaletinde 65 yaşındaki bir adam, hapse girmek için ‘1 dolarlık’ banka soygunu gerçekleştirdi. Şüpheli, polis tarafından gözaltına alınmak için bankada bekledi.
9.03.2023 Dünya
Annesinin yanında duran 3 yaşındaki çocuğu tren raylarına attı! Gözler önünde dehşet
Annesinin yanında duran 3 yaşındaki çocuğu tren raylarına attı! Gözler önünde dehşet ABD'nin Oregon eyaletinde herkesin kanını donduran bir olay yaşandı. Annesi ile tren bekleyen 3 yaşındaki bir kız çocuğu, arkada oturan başka bir kadın tarafından tren raylarına itildi. Çocuk önce yere çarptı daha sonra baş aşağı platformdan raylara düştü.
31.12.2022 Dünya
Bakan Varank 32,5 milyon euro’luk dev projeyi duyurdu
Bakan Varank 32,5 milyon euro’luk dev projeyi duyurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Uyum İçin Girişimcilik Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi ödül törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Varank, 32,5 milyon Euro bütçesi olan proje kapsamında 5 farklı hibe programı ilan edilerek. 117 projeye yaklaşık 11 milyon Euro kaynak tahsis edildiğini duyurdu.
27.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek?
Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek? Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pink Martini, Avrupa turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor. Samurayların aşk şarkılarından 1930’ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar dinlemesi en keyifli şarkıları seslendiren topluluk, ilk kez China Forbes ve Storm Large’ın sıcak vokali, zengin repertuvarları ve sürprizleri ile hayranlarıyla buluşacak. Peki, Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek? İşte detaylar…
22.07.2022 Kültür Sanat
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor Film gibi olay. "Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz" makalesinin yazarı 25 yıllık eşini öldürmekle suçlanıyor. Yazıyı kaleme alan kişi olan Nancy Brophy 'nin "Bir romantik gerilim yazarı olarak zamanımın büyük bir çoğunluğunu cinayetler ve polislerin bu cinayetler üzerindeki çalışma metotları hakkında düşünerek geçiriyorum" diyor ve çeşitli Cinayet metotlarının artılarını ve eksilerini değerlendiriyordu: Silahlar çok ses çıkarırdı. Zehrin işe yaramama ihtimali vardı. Bir kiralık katil ise kendisini azmettiren kişiyi polise ispiyonlayabilirdi." ifadeleri ise büyük dikkat çekiyor.
23.05.2022 Dünya
Yıllar sonra karşılaştığı kardeşi çocuklarının annesi oldu
Yıllar sonra karşılaştığı kardeşi çocuklarının annesi oldu ABD'de yaşanan olayda küçük yaşta başka aileye evlat verilen Mark MacDonald, yıllar sonra kız kardeşini buldu. Çocuğu olamadığı için taşıyıcı anne sistemiyle çocuk sahibi olmak isteyen McDonald'ın yardımına uzun zaman sonra bulduğu kız kardeşi yetişti.
4.04.2022 Dünya
Bir boyunca ajanlık eğitimi aldı dünyası başına yıkıldı!
Bir boyunca ajanlık eğitimi aldı dünyası başına yıkıldı! Genç kadın bir boyunca ajanlık eğitimi aldı, ancak ortaya çıkan gerçek karşısında hayatının şokubu yaşadı. ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan bir kadın Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi'nde çalışacak bir ajan olmak üzere bir yıl eğitim aldı. Daha doğrusu aldığını sandı... Talihsiz kadının dünyası dolandırıldığını anlamasıyla başına yıkıldı.
7.02.2022 Dünya
ABD'de hayat felç oldu! Kar fırtınası 'Bomba kasırgasına' dönüştürebilir
ABD'de hayat felç oldu! Kar fırtınası 'Bomba kasırgasına' dönüştürebilir ABD'de etkili olan kar fırtınası hayatı felç etti. Ülkede 2.200 uçuşun iptal edildiği bildirilirken 100 milyon Amerikalıyı etkileyecek fırtına bugün de devam edecek.
7.01.2022 Dünya
'Kıyamet buzulu Thwaites' hızla eriyor! Kıtalar sular altında kalacak: ‘Sonun başlangıcı...’
'Kıyamet buzulu Thwaites' hızla eriyor! Kıtalar sular altında kalacak: ‘Sonun başlangıcı...’ İklim krizinin etkileri nedeniyle Batı Antarktika'da bulunan dev Thwaites buzulunun her geçen gün erimesinin hızlandığı açıklandı. 2000 yılından bu yana 1 trilyon tondan fazla buz kaybına uğrayan ve son 30 yılda iki kat daha hızlı eriyen buzulun tamamen erimesi durumunda küresel deniz seviyesini 65 santimetre yükselteceği belirtildi. Oregon Eyalet Üniversitesi'nde buzul bilimci olan Erin Pettit, dev buzulun doğudaki buz sahanlığının yüzeyinde çatlaklar tespit edildiğini ve on yıl içinde çökebileceğini söylerken bilim insanları bunun sonun başlangıcı olduğunun altını çizdi.
6.01.2022 Dünya
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi… ABD'de 37 eyalette yüzlerce kişiyi hasta eden 'salmonella' salgınının arkasında Meksika'dan ithal edilen soğanlar çıktı. Yetkililer "Aldığınız soğanların nereden geldiklerini bilmiyorsanız hemen çöpe atın. Bu soğanlarla temas etmiş olabilecek tüm yüzeyleri yıkayın ve sterilize edin" uyarısında bulundu. Söz konusu uyarının ardından “Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
21.10.2021 Gündem
ABD'de 17 yıldır idamını bekleyen mahkum hakkındaki hüküm  kaldırıldı
ABD'de 17 yıldır idamını bekleyen mahkum hakkındaki hüküm kaldırıldı ABD'nin Oregon eyaletinde 17 yıldır idam edilmeyi bekleyen siyahi mahkum hakkındaki hükmün kaldırıldığı bildirildi.
8.10.2021 Dünya
David Keynes kimdir? Bylook lisans sahibi David Keynes’in gerçek adı ve hakkında merak edilenler…
David Keynes kimdir? Bylook lisans sahibi David Keynes’in gerçek adı ve hakkında merak edilenler… ABD vatandaşı olduktan sonra ismini değiştiren ve FETÖ'nün gizli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi olduğunu kabul eden Keynes'in "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan yargılandığı davada, tutukluluk halinin devamına karar verildi. Peki, David Keynes kimdir? Bylook lisans sahibi David Keynes’in gerçek adı ve hakkında merak edilenler…
6.10.2021 Gündem
Delta varyantı kabusu! Ulusal Muhafızlar sokağa iniyor
Delta varyantı kabusu! Ulusal Muhafızlar sokağa iniyor Tüm ülkeler hızla artan Delta varyantı vakalarına karşı yeni ve daha sıkı önlemlere almaya başlarken ABD'nin Oregon eyaletinde Kovid-19 vakalarıyla mücadele için hastanelere Ulusal Muhafızlar'ın konuşlandırılmasına karar verildi.
14.08.2021 Dünya
David Keynes kimdir? Alparslan Demir kimdir?  ByLock'un lisans sahibi David Keynes hayatı!
David Keynes kimdir? Alparslan Demir kimdir? ByLock'un lisans sahibi David Keynes hayatı! FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes teslim oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında ByLock yüzünden aranan David Keynes'in 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim olduğu ve tutuklandığı ortaya çıktı. İfadesinde örgüt bağlantısını kabul eden Keynes, itirafçı oldu. Peki, David Keynes kimdir? David Keynes FETÖ ile bağlantısı ne? ByLock'un lisans sahibi David Keynes hayatı!
29.07.2021 Gündem
Telefonunu servise götürdü! Çıplak fotoğrafları sızdı! Milyonlarca dolar tazminat
Telefonunu servise götürdü! Çıplak fotoğrafları sızdı! Milyonlarca dolar tazminat iPhone model akıllı telefonunu yetkili servise götüren ABD'li kadın cihazındaki müstehcen fotoğraflarının internete sızması sonrası başlattığı hukuk savaşını kazandı. Apple 21 yaşındaki kullanıcı ile anlaştı. Anlaşma detayları gizli tutulurken, tazminatın 'birkaç milyon dolar' olduğu bilgisi ülke basınında yer aldı.
8.06.2021 Gündem
Anneler Günü'nde göz yaşartan iki hikaye
Anneler Günü'nde göz yaşartan iki hikaye Cam kemik hastası Ceren Pekoğlu ve konabildi spastik engelli Muratcan Çiçek anneleri sayesinde hayata tutundu. Pekoğlu ve Çiçek'in anneleriyle beraber yaşadıkları hikayeler gözleri yaşarttı.
9.05.2021 Yaşam
Korkunç haber! Kutup soğuklarında 38 kişi hayatını kaybetti
Korkunç haber! Kutup soğuklarında 38 kişi hayatını kaybetti ABD’yi yaklaşık bir haftadır etkisi altına alan şiddetli kış şartları nedeniyle şu ana kadar 38 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
18.02.2021 Dünya
Bilim insanları araştırdı! Fin balinasının söylediği şarkılar...
Bilim insanları araştırdı! Fin balinasının söylediği şarkılar... Bilim insanları yaptıkları bir araştırma sonucunda Fin balinaları olarak bilinen balina türünün, uzun, yüksek ve düşük frekanslı melodik seslerinin okyanus tabanlarının sismik teknolojiyle haritalarının çıkartılmasında kullanılabileceği açıklandı. Balinaların söyledikleri şarkılar, okyanus tabanında yüzlerce mil yol kat edebiliyor.
17.02.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Oregon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oregon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.