Orc

Orc

Son dakika orc haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orc ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orc haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orc gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 orc haberi bulunmuştur. Tüm orc haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi?
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi? Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketleri, öngörülerinde yanıldı. İşte kamuoyu araştırma şirketlerinin seçimden önceki son günlerde yayımladığı anket sonuçları
15.05.2023 Gündem
Bosphorus Cup, 21. kez İstanbul'da
Bosphorus Cup, 21. kez İstanbul'da Türkiye'nin dünyaya ihraç ettiği en büyük spor organizasyonlarından biri olan Bosphorus Cup, 21. kez İstanbul'da düzenlenecek. 'İstanbul Yelken Açıyor' sloganıyla 22-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek 21. Bosphorus Cup, bu yıl da İstanbul'un tüm güzelliklerini dünyaya tanıtacak. 10 farklı ülkeden yelkencilerin katılacağı ve yerli yabancı toplam 900 sporcunun yarışacağı organizasyonun Boğaz Yarışı etabı, 24 Eylül Cumartesi günü yapılacak.
2.09.2022 Diğer Sporlar
Sigara dumanı orucu bozar mı? Oruçluyken sigara dumanı gelmesi orucu bozar mı?
Sigara dumanı orucu bozar mı? Oruçluyken sigara dumanı gelmesi orucu bozar mı? Ramazan ayı ile birlikte oruç ile ilgili sorular, orucu bozan ve bozmayan haller sıklıkla sorulan konuların başında geliyor. Bazı özel durumlarda orucun kefaret gerektirip gerektirmediği de araştırılan konular arasında geliyor. Bu soruların başında da sigara ve sigara dumanı ile ilgili sorular geliyor. Peki, Sigara dumanı orucu bozar mı? Oruçluyken sigara dumanı gelmesi orucu bozar mı? Sigara, nargile dumanı orucu bozar mı? Oruçluyken sigara içilir mi? İşte Diyanet’in açıklaması…
20.04.2022 Ramazan
Son seçim anketinde bomba sonuçlar! Rekora gidiyor
Son seçim anketinde bomba sonuçlar! Rekora gidiyor Anket şirketi ORC AK Parti ve MHP'nin birlikte değerlendirdiği bir anket çalışması yaptı. İşte son yayınlanan anketin sonuçları...
28.03.2018 Siyaset
Son seçim anketi! Bomba ittifak detayı
Son seçim anketi! Bomba ittifak detayı Son seçim anket sonuçları gelmeye devam ediyor. ORC anketi birbirinden ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Buna göre AK Parti gücünü korurken İyi Parti ve HDP barajın altında kalıyor.
2.03.2018 Gündem
Zeytin Dalı Harekatına büyük destek!
Zeytin Dalı Harekatına büyük destek! TSK'nın başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda 5. güne girilirken Türkiye'nin büyük çoğunluğunun desteğini alması anket rakamlarına da yansıdı.
24.01.2018 Gündem
2018'in ilk seçim anketi geldi! Bu pazar seçim olsa...
2018'in ilk seçim anketi geldi! Bu pazar seçim olsa... Yeni yılın ilk seçim anketi geldi. 12-14 Ocak tarihleri arasında 2680 kişi ile yüz yüze görüşme yöntemiyle yapılan ankette dikkat çeken sonuçlar yer alıyor...
16.01.2018 Siyaset
Son dakika! Son anket yayınlandı, çarpıcı sonuç...
Son dakika! Son anket yayınlandı, çarpıcı sonuç... Anket şirketi ORC'nin 36 ilde yaptığı seçmenin yerel ve genele bakışını ölçtüğü ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Gündemin konuşulan konularının sorulduğu ankette 2 partinin oyları düştü. İşte bütün detaylar...
29.09.2021 Gündem
ORC'den Meral Akşener'li genel seçim anket çalışması
ORC'den Meral Akşener'li genel seçim anket çalışması ORC Araştırma Şirketi tarafından 35 ilde yapılan "Bu Pazar genel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" anket çalışmasına göre Meral Akşener %6,2 ile en düşük oy oranını aldı.
10.10.2017 Siyaset
İşte Akdeniz'deki 3 büyükşehir için yapılan son anket
İşte Akdeniz'deki 3 büyükşehir için yapılan son anket ORC araştırma şirketi; Akdeniz'de Antalya, Hatay ve Mersin'de yaptığı seçim anket sonuçlarını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Referanduma sayılı günler kala 3 büyükşehir anketi
Referanduma sayılı günler kala 3 büyükşehir anketi ORC Araştırma şirketi, İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaptığı anket çalışmasıyla seçmenlerin nabzını tuttu.
29.09.2021 Gündem
Kulisleri sallayacak anket! Yüzde 83'ü buldu
Kulisleri sallayacak anket! Yüzde 83'ü buldu Referandum sonuçları için heyecan dorukta. ORC'nin yaptığı son araştırmaya göre yüzde 55,4 evet çıkacak. Araştırma da dikkat çeken bir diğer oran ise yüzde 83,9.. Ayrıntılar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Ve en son anket geldi, bu kez çok çarpıcı...
Ve en son anket geldi, bu kez çok çarpıcı... Referanduma sayılı günler kala anket sonuçları merakla bekleniyor. Son anket bugün ORC'den geldi. ORC'nin anketinde 'evet' diyenler farkı açmaya başladı. Yayınlanan son anketteki çarpıcı sonuçlar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
İşte son anketler! Oranlar farklı ama...
İşte son anketler! Oranlar farklı ama... 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referanduma sayılı günler kala, anket şirketleri çalışmalarına hız verdi. Peki son yapılan anketlerde vatandaş ne yanıt verdi? Bütün anketlerde oranlar değişiyor. Ancak ortak bir nokta var. Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Referanduma sayılı günler kala son anket! Fark açılıyor
Referanduma sayılı günler kala son anket! Fark açılıyor ORC Araştırma şirketinin 16 Nisan için yaptığı anketin sonuçlarına göre EVET oyları yüzde 57,2 oranına yükseldi.
10.03.2017 Siyaset
ORC'den 3 büyükşehir anketi
ORC'den 3 büyükşehir anketi ORC araştırma şirketinin yaptığı ankete göre İstanbul ve Ankara'da EVET oyları önde gidiyor.
8.02.2017 Siyaset
Son ankette çarpıcı rakamlar
Son ankette çarpıcı rakamlar ORC araştırma şirketi tarafından 36 ilde 10-11Ocak 2017 tarihleri arasında toplam 2 bin 340 kişi ile yapılan kamuoyu araştırmasında yeni anayasa, cumhurbaşkanlığı sistemi, partilerin oy oranları ve liderlerin güvenirliği konularında çarpıcı sonuçlara ulaşıldı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne destek yüzde 61
Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne destek yüzde 61 ORC Araştırma Şirketi’nin 35 ilde 2 bin 450 kişiyle görüşerek yaptığı araştırmada çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Araştırmaya katılanların yüzde 63’ü CHP’de genel başkan değişikliğinin gerekli olduğunu ifade etti.
29.09.2021 Gündem
ABD halkının yüzde 85'i ülkenin kutuplaştığı görüşünde
ABD halkının yüzde 85'i ülkenin kutuplaştığı görüşünde ABD’de yapılan son araştırma, halkın yüzde 85’inin temel konularda önceki senelere göre daha keskin şekilde ayrıştığını gözler önüne serdi.
17.06.2021 Dünya
Türkler ABD başkanlık seçimlerinde Trump'ı destekledi
Türkler ABD başkanlık seçimlerinde Trump'ı destekledi ORC Araştırma Şirketi'nin tarafından gerçekleştirilen anket sonuçlartına göre, katılımcıların yüzde 75'i Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'güvendiğini' belirtti.
17.06.2021 Dünya
HDP'ye operasyon sonrası son anket!
HDP'ye operasyon sonrası son anket! ORC Araştırma Şirketi’nin 6-7 Kasım’da 42 ilde 2 bin 160 kişiyle gerçekleştirdiği ankette Türk halkının FETÖ’yü devletten temizleme operasyonları ile teröre destek verdikleri için tutuklanan HDP’lilere bakışı araştırıldı...
29.09.2021 Gündem
Başkan Gökçek, son 2 buçuk yılın en başarılı belediye başkanı seçildi
Başkan Gökçek, son 2 buçuk yılın en başarılı belediye başkanı seçildi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ORC Araştırma Şirketi’nin yaptığı ankette, son 2 buçuk yılın en başarılı belediye başkanı seçildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.