Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

Son dakika Oprah Winfrey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oprah Winfrey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oprah Winfrey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oprah Winfrey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oprah winfrey gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 oprah winfrey haberi bulunmuştur. Tüm oprah winfrey haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar! "Dünyanın en güzel çifti" olarak nitelendiren Bradley Cooper ve Irina Shayk dört yıllık ilişkilerini 2019 yılında bitirmişti. Fakat Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığa fazla dayanamadı ve barıştılar. Ünlü çift hakkında şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı.
19.11.2022 Magazin
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel film seçkisi! Kadınların penceresinden dünyayı görmemize olanak sağlayan çok özel 4 film; Mad Max:Fury Road, Erin Brockhovich, The Color Purple ve The Hours, kadınlara özel 4 farklı seansta ücretsiz rezervasyon sistemi ile gösterilecek. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
6.03.2022 Kültür Sanat
İngiltere Kraliçesi'nden açıklama: Durumları tüm aileyi üzüyor!
İngiltere Kraliçesi'nden açıklama: Durumları tüm aileyi üzüyor! İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, torunu Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın Amerikalı ünlü sunucu Oprah Winfrey'in CBS televizyonunda yayımlanan şovunda yaptığı açıklamalarla ilgili konuşarak "üzüldüğünü" belirtti.
9.03.2021 Dünya
Okuduğu şiir hayatını değiştirdi! 2036'da başkanlığa aday
Okuduğu şiir hayatını değiştirdi! 2036'da başkanlığa aday ABD Başkanı Joe Biden'ın yemin töreninde okuduğu şiirle büyük övgü alan şair Amanda Gorman, bir gecede sosyal medyada yüz binlerce takipçi kazandı. "The Hill We Climb" (Tırmandığımız Tepe) adlı şiirini okuduktan sonra 22 yaşındaki Gorman'ın Instagram'daki takipçi sayısı 20 binden 2,2 milyona, Twitter'daki takipçi sayısı da 90 binden 1,1 milyona çıktı.
21.01.2021 Dünya
İstismarla suçlanan ünlü sunucu Ellen DeGeneres, özür diledi
İstismarla suçlanan ünlü sunucu Ellen DeGeneres, özür diledi Geçen aylarda hakkında taciz, suistimal, iş yerinde zorbalık ve hakaret suçlamalarıyla zor durumda kalan Ellen DeGeneres, uzun bir aradan sonra ekran karşısına çıkarak özür diledi.
22.09.2020 Dünya
İşte dünyanın en zenginlerinin işe başlama hikayeleri!
İşte dünyanın en zenginlerinin işe başlama hikayeleri! Dünyanını en zenginleri işe başlama hikayeleriyle ilham kaynağı oldu.
24.12.2019 Personel Alımı
Michael Jackson öldürüldü mü? İşte şoke eden açıklamalar
Michael Jackson öldürüldü mü? İşte şoke eden açıklamalar Michael Jackson'ın öldürülmüş olabileceği ihtimali dünya basınında büyük yankı uyandırdı.
7.09.2019 Magazin
Disney Plus nedir? Netflix'e yeni rakip...
Disney Plus nedir? Netflix'e yeni rakip... Yaklaşık bir asırlık Disney şirketi, bu deneyimini yeni teknolojiyle birleştirebilir mi?
12.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Yüzlerce kadına tecavüz! Aralarında kendi kızı da var...
Yüzlerce kadına tecavüz! Aralarında kendi kızı da var... Brezilya'da ruhani yetenekleriyle şifa dağıttığını söyleyen dünyaca ünlü medyum Joao Teixeira de Faria, aralarında kızının da bulunduğu 200'den fazla kadının şikayeti üzerine tecavüz ve taciz suçlamasıyla yargılanacak.
11.01.2019 Dünya
Michelle Obama, ABD'de en hayran olunan kadın
Michelle Obama, ABD'de en hayran olunan kadın Gallup'un araştırmasında, eski ABD Başkanı Barack Obama da en hayranlık duyulan erkek çıktı.
28.12.2018 Dünya
Leonardo DiCaprio 44 oldu... Ünlüler partiye akın etti
Leonardo DiCaprio 44 oldu... Ünlüler partiye akın etti Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio’nun doğum günü partisinde ünlüler akın etti. Beyonce’den Jennifer Aniston’a, Robert De Niro’dan Al Pacino’ya pek çok ünlü isim DiCaprio’nun 44’üncü doğum günü partisinde buluştu.
11.11.2018 Magazin
Adeta bir rüya
Adeta bir rüya İngiltere tahtının 6’ncı varisi Prens Harry (33) sabah Dük unvanı aldı, Düşes olarak anılacak ABD’li oyuncu nişanlısı Meghan Markle (36) ile rüya gibi bir törenle İngiltere’nin Windsor kentinde bulunan St. George Şapeli’nde evlendi
19.05.2018 Dünya
Dünya’nın en  etkili 100 ismi
Dünya’nın en etkili 100 ismi Time dergisi, her sene düzenli olarak yayımladığı ‘Dünya’nın en etkili 100 ismi’ listesini açıkladı.
21.04.2018 Dünya
Suudi Prens ABD’li artistlerin peşine düştü!
Suudi Prens ABD’li artistlerin peşine düştü! Türk dizilerini Suudi Arabistan'da yayından kaldırtan veliaht prens Muhammed bin Salman ABD'de sinema sektörünün peşinde.
17.03.2018 Dünya
Kimse yapamadı Trump yapıyor
Kimse yapamadı Trump yapıyor ABD lideri Donald Trump, Florida’da 17 kişiyi öldüren okul saldırganının kullandığı seri ateş düzeneğinin yasaklanması için harekete geçti
21.02.2018 Dünya
Fotoşok!
Fotoşok! Hollywood özel sayısı hazırlayan ve kapağında dünyaca ünlü 12 isme yer veren Vanity Fair dergisi, ilginç bir photoshop skandalına imza attı
26.01.2018 Magazin
2020 kimin yılı olacak?
2020 kimin yılı olacak? Artık dünyayı kadınların yönetmesinin vakti geldi de geçiyor. ABD bugünlerde iki olası kadın başkan adayını konuşuyor. Birbirine ying ve yang kadar ters olan iki karakter: Oprah Winfrey ve Ivanka Trump.
13.01.2018 Arşiv
ABD'de büyük sürpriz! Trump'a rakip mi olacak?
ABD'de büyük sürpriz! Trump'a rakip mi olacak? Amerikalı ünlü talk show sunucusu Oprah Winfrey'in, ABD'de 2020 yılında yapılacak Başkanlık seçimine hazırlandığı iddia edildi.
8.01.2018 Dünya
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı 75. Altın Küre Ödülleri belli oldu. Türk yönetmen Fatih Akın, In The Fade (Paramparça) filmiyle en iyi yabancı dilde film ödülünü kazandı.
8.01.2018 Magazin
75. Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu!
75. Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu! Hem sinema dünyasının hem de televizyon dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Altın Küre Ödülleri (Golden Globe Awards), dün gece düzenlenen seremoni ile sahiplerini buldu.
8.01.2018 Kültür Sanat
20 yaş daha genç olabilirsiniz
20 yaş daha genç olabilirsiniz Oprah Winfrey’in ‘Hayatımı değiştirdi’ dediği Bob Greene’in çok satan kitabı ’20 Yaş Daha Genç’te, daha genç görünmenin, hissetmenin ve olmanın sırlarına dair bilimsel ve pratik bir program öneriyor.
30.12.2017 Arşiv
ABD'nin en zengin kadınları arasında bir Türk
ABD'nin en zengin kadınları arasında bir Türk ABD'de uzay ve savunma şirketi sahiplerinden Türk iş kadını Eren Özmen, Forbes dergisinin ABD'deki "Servetini Kendi Yapan En Zengin 50 Kadın Listesi"nde 16'ncı sırada yer aldı.
26.05.2017 Dünya
Trump'ın Çalışma Bakanı adaylıktan çekildi
Trump'ın Çalışma Bakanı adaylıktan çekildi ABD Başkanı Donald Trump'ın Çalışma Bakanı adayı Andrew Puzder, iş ve özel hayatına yönelik eleştiriler nedeniyle adaylıktan çekildi.
17.06.2021 Dünya
Trump'ın başkanlık kutlamalarına katılacak ünlü bulunamıyor
Trump'ın başkanlık kutlamalarına katılacak ünlü bulunamıyor ABD'de başkan seçilen Donald Trump'ın 20 Ocak'ta göreve gelişi adına düzenlenecek geleneksel devir teslim töreni ve kutlamalar için davet edilen birçok ünlü sanatçı bunu geri çevirdi.
13.01.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Oprah Winfrey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oprah winfrey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.