Önlem

Önlem

Son dakika önlem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan önlem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını önlem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Önlem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan önlem gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.683 önlem haberi bulunmuştur. Tüm önlem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kirpikleriniz dökülüyorsa sebebi de çaresi de bu; Bu yöntemi kullanan da orman gibi çıkıyor
Kirpikleriniz dökülüyorsa sebebi de çaresi de bu; Bu yöntemi kullanan da orman gibi çıkıyor Kirpik ve kaşlar saçlara oranla daha az dökülür. Ancak bazı zamanlar bu biraz hızlanabilir. Bu gibi durumlarda önlem alınmalıdır ancak sebebi de araştırılmalıdır. Kirpikler neden dökülür, sebebi nedir?
20.05.2024 Yaşam
Velilerin ilkokul önünde tır sürücülüğü eğitimi isyanı! Yetkililerden çözüm bekliyorlar
Velilerin ilkokul önünde tır sürücülüğü eğitimi isyanı! Yetkililerden çözüm bekliyorlar Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki Yahya Kemal Beyatlı 100. Yıl İlkokulu önünde verilen sürücü kursu eğitimleri çocuklar için tehlikeli olduğu gerekçesiyle veliler tepki gösterdi.
20.05.2024 Adana
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı Tokat'ın Erbaa ilçesinde, jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde meydana gelen patlamada 5'i asker 7 kişi yaralandı.
18.05.2024 Gündem
Öğretmen atamalarıyla ilgili yeni gelişmeyi açıkladı: Mülakata son veriliyor
Öğretmen atamalarıyla ilgili yeni gelişmeyi açıkladı: Mülakata son veriliyor TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2025 yılından itibaren öğretmen atamalarında uygulamayı planladığı 'Öğretmen Akademisi'nin, bu hafta Meclis gündemine gelmesi beklenen 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' ile resmileştirileceğini açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Çay bahçeleri kesilip bungalov yapılıyor! Hemen önlem alınması gerek!
Çay bahçeleri kesilip bungalov yapılıyor! Hemen önlem alınması gerek! Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki bungalov tesis trendi giderek büyümeye devam ederken, çay ve fındık bahçelerinin kesilerek bungalovların inşa edildiği bölgede kaçak işletme sayılarından artış yaşanıyor.
18.05.2024 Gündem
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi Ankara'da taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis kaçan sürücüyü arıyor.
15.05.2024 Gündem
Taksi şoförüne satırla saldırdı!
Taksi şoförüne satırla saldırdı! Ankara'nın Çankaya ilçesi İlkbahar Mahallesi Ukrayna Caddesi'nde taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, saldırganı yakalama çalışmaları başlattı.
15.05.2024 Gündem
Gramaj hilesiyle yeni zam oyunu! Yapanların planlarını suya düşürün
Gramaj hilesiyle yeni zam oyunu! Yapanların planlarını suya düşürün Marketlerde fahiş fiyatlar sürerken bir yandan da mücadele devam ediyor. Bu kapsamda birçok önlem alınsa da yasağı delenler oluyor. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, paketli ürünlere gramaj standardı getirilmesini talep etti. Palandöken, çok sayıda paketli üründe gramajın düşürülüp fiyatın artırıldığını, böylece ürüne çifte zam yapıldığını söyledi. İşte merak edilen detaylar ve yapılması gerekenler...
14.05.2024 Ekonomi
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun CNN Türk canlı yayınına bağlanıp uydu TÜRKSAT 6A’nın uzaya gidiş tarihini açıkladı. Uraloğlu, "Dünyada uydu üretebilen 10 ülkeden biri olduk. Uydumuzun maliyeti yaklaşık 250 milyon dolar" dedi.
14.05.2024 Gündem
EYT kalifiye işçi sorununu ortaya çıkardı! Bir an önce önlem alınması gerek
EYT kalifiye işçi sorununu ortaya çıkardı! Bir an önce önlem alınması gerek Emeklilik vakti gelen aktif iş hayatına devam eden vatandaşların emekliye ayrılmasının ardında iş kolunda ara eleman ve istihdam krizi ortaya çıktı. EYT’nin iş yaşamında bazı aksaklıkları meydana getirdiğini aktaran uzmanlar önlem alınmazsa bu durumun üretime ve iş kolunda bozulmalar yaratabileceğini dile getirdi.
11.05.2024 Çalışma Hayatı
Yapay zeka kullanım rehberi açıklandı! 'İhtiyaçlar doğrultusunda düzenleme yapılacak'
Yapay zeka kullanım rehberi açıklandı! 'İhtiyaçlar doğrultusunda düzenleme yapılacak' Yapay zeka ve büyük veri konusunda yürüttüğü teknik çalışmalar kapsamında rehberin hazırlandığını belirten Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerinde üretken yapay zeka (ÜYZ) kullanımına dair etik rehber hazırlandığını açıkladı.
7.05.2024 Gündem
S&P Türkiye'nin kredi notunu yükseltti
S&P Türkiye'nin kredi notunu yükseltti Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu.
3.05.2024 Ekonomi
Kuş gripli ineklerin sütüne karıştı! Sütünü içen kediler hayatını kaybetti
Kuş gripli ineklerin sütüne karıştı! Sütünü içen kediler hayatını kaybetti Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) halk sağlığı kurumu CDC; 30 Nisan tarihli raporunda ABD’ye 2021 yılında giren patojenik kuş gribinin (H5N1) Kansas ile Teksas eyaletinde büyük baş hayvanlarda başlayan kuş gribi, çiftliklerde çiğ süt içen kedilerin ölmesine neden oldu. ABD kurumları, kuş gribinin türler arası bulaştığına dikkat çekerek bir dizi önlem aldıkları açıkladılar.
3.05.2024 Gündem
Sıcaklıkların artmasıyla vakalar görülmeye başlandı! Kırsal alanlarda yaşayanlara dikkat
Sıcaklıkların artmasıyla vakalar görülmeye başlandı! Kırsal alanlarda yaşayanlara dikkat Havaların ısınmasıyla birçok ilde Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış yaşandığını ifade eden Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Güler Delibalta, kırsal alanlarda dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Delibalta, “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi’ne neden olan keneler kırsal kesimlerde daha fazla risk oluşturuyor" dedi.
3.05.2024 Gündem
Taksim esnafı'ndan 1 Mayıs açıklaması: 'Bizim işçi bayramımız yok'
Taksim esnafı'ndan 1 Mayıs açıklaması: 'Bizim işçi bayramımız yok' İstanbul'da Taksim esnafı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla izinsiz eylemlere karşı alınan güvenlik önlemleri kapsamında Taksim’e çıkan yollar kapatıldı. İstiklal Caddesi’nde 16 yıldır esnaflık yapan Emre Öztürk, “Bizim için işçi bayramı yok, biz çalışıyoruz" dedi.
1.05.2024 Gündem
Adana'da güvenlik önlemi almadan boya yaptılar
Adana'da güvenlik önlemi almadan boya yaptılar Adana'nın Kozan ilçesinde bir binada tadilat için kurulan iskeleden hiçbir güvenlik önlemi almadan sarkarak boya yapan işçiler, görenleri korkuttu.
1.05.2024 Adana
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024 Gündem
Bağımlılıkla mücadele eden çocuklar bu merkezde hayata tutunuyor! "10-11’li yaşlara kadar düştü"
Bağımlılıkla mücadele eden çocuklar bu merkezde hayata tutunuyor! "10-11’li yaşlara kadar düştü" Adana’da madde bağımlısı 12-18 yaş arasındaki çocuklar için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi’nde Çocuk ve Ergen Bağımlılık Arındırma Merkezi faaliyet geçirildi. Merkezde birçok bağımlılık konusunda çocuklara arındırma hizmeti sağlanıyor.
30.04.2024 Adana
GİB harekete geçti! KDV istismarına karşı yeni önlem
GİB harekete geçti! KDV istismarına karşı yeni önlem Düşük KDV’ye tabi ürünler üzerinden fiş keserek vergiden kaçınma eğilimine giren işletmelerin tespit edilmesi üzerine Gelir İdaresi Başkanlığı harekete geçti. Lokanta ve kafeler sattığı yiyecek ve içecekte KDV’yi yüzde 10, alkollü içeceklerde yüzde 20 olarak hesaplayacak.
28.04.2024 Ekonomi
Avcılar'da kaldırım çöktü
Avcılar'da kaldırım çöktü Avcılar'da bir binanın önündeki kaldırım ve basamakların olduğu bölüm çöktü.
25.04.2024 Gündem
Kahverengi Kokarca Böceği bahçelerden sonra evlere dadandı! "Mikropları taşıyor"
Kahverengi Kokarca Böceği bahçelerden sonra evlere dadandı! "Mikropları taşıyor" Daha önce sadece bahçelerde görünen ‘Kahverengi Kokarca Böceği’ artık evlerde de görülmeye başlanırken, Pandemi Bilim Kurulu Üyesi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, böceklerin çeşitli mikropların taşıyıcı olduğunu bu nedenle önlem alınması gerektiğini söyledi.
25.04.2024 Adana
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız” G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024 Dünya
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor...
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor... Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, çağın hastalığı kanser riskini düşürmek için sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek balık, üzüm ve kurubaklagiller gibi besinlerin sıklıkla tüketilmesini tavsiye etti.
20.04.2024 Adana
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine 1 gün kala tatilcilerin kente dönüş yolculuğu sürüyor. Tekirdağ'dan İstanbul yönüne doğru araç yoğunluğu artarken yetkililer yoğunluğun yarın da artarak sürmesinin beklendiğini belirtti. Burdur- Ankara D-650 karayolunda da zaman zaman yoğunluk yaşandı.
13.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Önlem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki önlem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.