Önder Sav

Önder Sav

Son dakika önder sav haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan önder sav ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını önder sav haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Önder Sav

haberleri sayfasında son dakika yaşanan önder sav gelişmeleri de dahil olmak üzere 832 önder sav haberi bulunmuştur. Tüm önder sav haberleri aşağıda listelenmiştir.
İmamoğlu'ndan dikkat çeken değişim yemeği! "Bir isim daha kadroya katılacak"
İmamoğlu'ndan dikkat çeken değişim yemeği! "Bir isim daha kadroya katılacak" İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile Beylikdüzü’nde bir araya geldi. Gazeteci Barış Yarkadaş, Beylikdüzü'ndeki görüşmeye ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaştı.
1.08.2023 Gündem
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset
CHP Sözcüsü Öztrak: Bu kurultaydan sonra CHP iktidar da olacaktır
CHP Sözcüsü Öztrak: Bu kurultaydan sonra CHP iktidar da olacaktır CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Temmuz sonunda yapılacak CHP'nin 37. Olağan Kurultayına ilişkin, "Kurultayımızı ne sağlıktan ne de demokrasiden ödün vermeden yapacağız. Bu kurultay, CHP'nin iktidar kurultayıdır. Bu kurultaydan sonra CHP iktidarda olacaktır. O nedenle bu kurultayda demokrasiye ve sağlığa her türlü önceliği vereceğiz. Hiçbiri diğerinin alternatifi değildir." dedi.
29.06.2020 Siyaset
Eski Genel Sekreter Sav'dan Kılıçdaroğlu'na tepki
Eski Genel Sekreter Sav'dan Kılıçdaroğlu'na tepki CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP’nin yerel yönetim stratejisini belirlemek üzere Afyonkarahisar’da düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı'ndaki, "İl kongrelerine tek adayla gideceğiz" sözlerine tepki gösterdi.
5.08.2019 Gündem
Deniz Baykal'ı kahreden ölüm haberi!
Deniz Baykal'ı kahreden ölüm haberi! Deniz Baykal'ın manevi annesi olarak tanınan Nezihe Altıok, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
14.11.2018 Siyaset
İşte CHP'nin yeni MYK listesi
İşte CHP'nin yeni MYK listesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın açıklaması beklenen CHP Merkez Yönetim Kurulu listesinine ulaşıldı. A takımını değiştiren Kılıçdaroğlu, yönetim kurulunu 18'den 12'ye düşürdü.
9.08.2018 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu ‘A Takımı’nı yenileyecek
CHP Lideri Kılıçdaroğlu ‘A Takımı’nı yenileyecek Parti vitrinini, kadın ve gençlerle takviye etmeyi planlayan CHP Lideri’nin, özellikle yeni seçilen milletvekilleri ile partiye katmayı planladığı yeni isimler üzerinde durduğu ifade ediliyor.
29.09.2021 Gündem
CHP'nin Meclis Başkan adayı belli oldu
CHP'nin Meclis Başkan adayı belli oldu CHP'nin Meclis Başkan adayı Gülsüm Bilgehan oldu Gülsün Bilgehan kimdir? İsmet İnönü'nün kızı Özden İnönü ile gazeteci Metin Toker'in kızıdır...
29.09.2021 Gündem
Gökçek'ten bomba CHP iddiası
Gökçek'ten bomba CHP iddiası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, parti içindeki muhalefetin olağanüstü kongre talebiyle sıkışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski Genel Başkan Deniz Baykal’ın kapısını çaldığını ancak Baykal'dan umduğu desteği bulamadığını öne sürdü...
29.09.2021 Gündem
'O namazı kıldırmasaydım...'
'O namazı kıldırmasaydım...' Geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa eden milletvekilli İhsan Özkes, Habertürk'ten Balçiçek İlter'e istifasının perde arkasını anlattı...
29.09.2021 Gündem
Feyzioğlu'na büyük şok
Feyzioğlu'na büyük şok VAN’da yapılan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Mali Genel Kurulu’nda konuşan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, adalet mekanizmasına güvendeki büyük düşüş ve siyasi atmosferin hiç olmadığı kadar kutuplaşmasının, avukatları sistemdeki aksaklığının mağduru yaptığını söyledi. Önceki dönemlerde TBB kurullarında görev yapan avukatlara plaket dağıtımında, Ankara Barosu saymanı Mahmut Karatekin TBB Başkanı Feyzioğlu’nu protesto ettiğini belirterek plaketi masaya bıraktı.
29.09.2021 Gündem
Sandıktan ‘yeni CHP’ çıktı
Sandıktan ‘yeni CHP’ çıktı CHP’nin ünlü isimleri ve mevcut milletvekillerinin birçoğu ön seçimde hezimete uğradı...
29.09.2021 Gündem
CHP Ankara ön seçiminde iki isme büyük şok!
CHP Ankara ön seçiminde iki isme büyük şok! Ankara'daki resmi olmayan ön seçim sonuçları belli oldu...
29.09.2021 Gündem
Baykal ve Sav’a şok!
Baykal ve Sav’a şok! CHP'nin iki ağır topu Deniz Baykal ve Önder Sav, ön seçimlerde ter döktü...
29.09.2021 Gündem
CHP'de ön seçim sonuçları belli oluyor
CHP'de ön seçim sonuçları belli oluyor CHP'de Parti Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda 45 seçim bölgesinde hakim denetiminde ön seçimler yapıldı...
29.09.2021 Gündem
CHP'de ön seçim oylaması sona erdi
CHP'de ön seçim oylaması sona erdi CHP üyeleri, ön seçim kararı alınan 45 bölgede oylarını kullandı.
29.09.2021 Gündem
CHP 760 bin üyesiyle bugün önseçimde
CHP 760 bin üyesiyle bugün önseçimde CHP 40 ilde toplam 55 seçim çevresinde ön seçim yapacak. Yüksek Seçim Kurulu gözetiminde üyelerin oyları ile milletvekili adayları belirlenecek.
29.09.2021 Gündem
'Eski' ve 'yeni' CHP'nin Ankara savaşı!
'Eski' ve 'yeni' CHP'nin Ankara savaşı! 7 Haziran seçimlerinde Ankara’yı temsilen 32 milletvekili Meclis’e gidecek...
29.09.2021 Gündem
İşte İzmir'i seçme nedeni!
İşte İzmir'i seçme nedeni! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kontenjandan adaylık başvurusu yapmasına karşın sürpriz kararla CHP’nin kalesi olarak nitelenen İzmir’den önseçim adayı olması bu kararında birden çok planın yattığı iddia ediliyor...
29.09.2021 Gündem
HDP'den Kılıçdaroğlu açıklaması!
HDP'den Kılıçdaroğlu açıklaması! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den milletvekili adaylığı, İzmir’den Halkların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ gibi iddialı isimlerle seçime gireceği öne sürülen HDP’ye karşı ön alma olarak yorumlandı...
29.09.2021 Gündem
CHP'de zafer T'nin
CHP'de zafer T'nin CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde bulunduğu bin 871 aday adayının yarışacağı ön seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor...
29.09.2021 Gündem
Önder Sav CHP'den aday oldu
Önder Sav CHP'den aday oldu CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı oldu...
29.09.2021 Gündem
Ünlü manken CHP'den aday oldu!
Ünlü manken CHP'den aday oldu! CHP'ye milletvekilliği aday adaylığı için şimdiye kadar bin 520 kişi başvurdu...
29.09.2021 Gündem
Sarıgül kararını verdi!
Sarıgül kararını verdi! CHP 'de, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin başvuruları sürüyor...
29.09.2021 Gündem
CHP'li Önder Sav adaylık dosyasını aldı
CHP'li Önder Sav adaylık dosyasını aldı CHP'nin eski genel sekreteri Önder Sav'ın, Haziran 2015 seçimlerinden partisinden aday adayı olmak amacıyla başvuru dosyası aldığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Önder Sav ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki önder sav haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.