Ölüm Orucu

Ölüm Orucu

Son dakika ölüm orucu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölüm orucu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölüm orucu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölüm Orucu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölüm orucu gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 ölüm orucu haberi bulunmuştur. Tüm ölüm orucu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açlık Tarikatı'ndan korkunç detaylar ortaya çıkıyor! Bin kişinin cesedi bulunacak...
Açlık Tarikatı'ndan korkunç detaylar ortaya çıkıyor! Bin kişinin cesedi bulunacak... Kenya’dan dünyayı dehşete düşüren haberler gelmeye devam ediyor. Ülkenin Malindi kasabasında takipçilerini “aç kalarak Hz. İsa’ya kavuşacakları” vaadiyle kandırarak ölüm orucu tutmalarına sebep olan Hıristiyan tarikatının lideri Paul Mackenzie Nthenge, polisteki sorgusunda en az bin kişinin cesedinin bulunacağını söyledi.
26.04.2023 Dünya
Sosyal medya kullananlar dikkat! Bin 300 TL para cezası var
Sosyal medya kullananlar dikkat! Bin 300 TL para cezası var Girdiği ölüm orucu sonunda hayatını kaybeden Grup Yorum üyesi Helin Bölek'in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp başsağlığı dileyen E.A.'ya (28), 'terörist sevici' ifadesini kullanan E.C. (28), 1.300 TL para cezasına çarptırıldı. Gerekçeli kararda, sosyal medya üzerinden yapılan hakaretin belirsiz sayıda kişi tarafından görülecek bir ortamda gerçekleşmesi nedeniyle aleniyet unsurunun bulunduğu belirtildi.
7.04.2022 Gündem
Terör örgütü DHKP-C'li avukat Aytaç Ünsal yakalandı!
Terör örgütü DHKP-C'li avukat Aytaç Ünsal yakalandı! Terör örgütü DHKP-C'li avukat Aytaç Ünsal, Edirne'den yurt dışına kaçmaya çalışırken biri PKK'lı 3 göçmen kaçakçısıyla yakalandı.
9.12.2020 Gündem
Adalet Bakanı Gül'den yeni adli yıl açıklaması
Adalet Bakanı Gül'den yeni adli yıl açıklaması Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yeni adli yıla ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Gül, "Sağlıklı şekilde adalet hizmeti verebilmek için tüm tedbirler alındı." dedi.
29.08.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 'DHKP/C'nin çöküşü' raporu
İçişleri Bakanlığı'ndan 'DHKP/C'nin çöküşü' raporu İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Daire Başkanlığı, 'Bir Terör Örgütünün Çöküşü: Ölüm Oruçları Ve DHKP/C'nin Kanlı Geçmişi' raporunu hazırladı. Raporda, DHKP/C terör örgütünün kanlı eylemleri, Grup Yorum'la ilişkisi ve örgüt üyelerinin ölüm oruçlarına yer verildi. DHKP/C terör örgütünün sanat ve kültürü terörizm için bir araç, avukatlık mesleğinin getirdiği yetki ve hakları da faaliyetlerine kalkan olarak kullandığı belirtildi.
4.06.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Fezleke gelirse oyumuz belli...
MHP lideri Bahçeli: Fezleke gelirse oyumuz belli... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na dokunulmazlık çağrısı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli "Neyin hodri meydanı, dokunulmazlığı getireceksen sen getireceksin, fezleke yoluyla gelirse de oyumuz belli" diye konuştu. Bahçeli, İstanbul'da "hemşehri harekatı" yapacaklarını belirtirken, yeni bir istismar doğmaması için Cumhur İttifakı'nın yüzde 52'nin üstüne çıkması gerektiğini kaydetti.
11.05.2019 Gündem
İdo Tatlıses: Ölüm orucuna girdim
İdo Tatlıses: Ölüm orucuna girdim Yeni şarkısıyla gönülleri fetheden İdo Tatlıses, iki ayda 15 kiloyu nasıl verdiğini anlattı.
25.07.2017 Magazin
Şok tehdit! Ölüm orucuna başlarız
Şok tehdit! Ölüm orucuna başlarız Hindistan Birinci Futbol Ligi'nin son şampiyonu Aizawl, getirilecek yeni sistemle 2. Lig'e düşecek olmalarını ölüm orucuyla protesto edecek
3.05.2017 Futbol
Celal Kılıçdaroğlu ölüm orucuna son verdi
Celal Kılıçdaroğlu ölüm orucuna son verdi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, ağabeyinin kendisi hakkındaki iddialarının aksine arkasında kimsenin olmadığını, tüm banka hesaplarının incelemeye açık olduğunu ifade ederek, "Bugünden itibaren ölüm orucuna son veriyorum. Sayın Kaymakamla konuşup kent meydanında çadır kuracağım. Ve mücadeleme böyle devam edeceğim." dedi.
29.09.2021 Gündem
Celal Kılıçdaroğlu: Ölüm orucuna devam edeceğim
Celal Kılıçdaroğlu: Ölüm orucuna devam edeceğim SİYASİ partilerin içerisindeki FETÖ/PDY üyelerinin belirlenmesine dikkat çekmek için Aydın'ın Söke İlçesi'nden Didim İlçesi'ne doğru 4 gün yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör ile görüştü.
29.09.2021 Gündem
Pınar Altuğ: Yağmur şu an evde örgü örüyor
Pınar Altuğ: Yağmur şu an evde örgü örüyor 'Çocuklar Duymasın' dizisinin ardından ekranlara ara veren Pınar altuğ, Renkli Sayfalar'a konuk oldu...
11.05.2016 Magazin
Bulgaristan'da ATAKA Partisi Lideri gözaltında
Bulgaristan'da ATAKA Partisi Lideri gözaltında Bulgaristan'da aşırı sağcı ATAKA (Atak) Partisi'nin lideri Volen Siderov ile milletvekillerinden Desislav Çukolov, başsavcılığın talebi üzerine gözaltına alındı.
17.11.2015 Dünya
Leyla Zana ölüm orucuna başlıyor
Leyla Zana ölüm orucuna başlıyor Şırnak’ın İdil ilçesinde HDP’nin düzenlediği mitingde konuşan Leyla Zana, çarpıcı açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
‘Hayata dönüş’ için savcıdan beraat talebi
‘Hayata dönüş’ için savcıdan beraat talebi İSTANBUL Ümraniye Cezaevi’ndeki ölüm orucu eylemlerine son vermek amacıyla Aralık 2000’de başlatılan ve biri asker 4 kişinin ölümü, bir çok kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan ‘Hayata Dönüş operasyonu’ davasında savcı mütalaasını verdi...
29.09.2021 Gündem
‘Hayata Dönüş’ün savcısına 1 yıl hapis
‘Hayata Dönüş’ün savcısına 1 yıl hapis ‘Hayata Dönüş’ operasyonuyla ilgili soruşturmayı geciktirmekle suçlanan Savcı Ali İhsan Demirel 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı...
29.09.2021 Gündem
Elif Sultan Kalsen'in ablası da...
Elif Sultan Kalsen'in ablası da... İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bomba ve silahlarla saldıran ve polisler tarafından vurularak öldürülen DHKP-C üyesi Elif Sultan Kalsen'in, Çanakkale E Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki 'Hayata Dönüş Operasyonu' sırasında kendini yakarak intihar eden Fidan Kalsen’in kardeşi olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Jandarma aşırı güç ve silah kullandı!
Jandarma aşırı güç ve silah kullandı! ‘Hayata Dönüş’te askerlere 735 sene istendi!
29.09.2021 Gündem
'Oğlumu taciz ediyordu!'
'Oğlumu taciz ediyordu!' Arnavutköy’de 23 yıllık eşini kafasına parke taşı ve çekiç vurarak öldüren kadın, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, cinayetin ağır tahrik altında işlendiğine karar vererek cezayı 18 yıla indirdi.
30.12.2014 Yaşam
Afgan mülteciler Ankara'da ağızları dikili adalet bekliyor
Afgan mülteciler Ankara'da ağızları dikili adalet bekliyor Ankara'da Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği önünde kamp kuran Afgan mülteciler arasında ağızlarını dikerek ölüm orucu başlatan bir grup da var.
27.05.2014 Yaşam
Bakanlık astsubaylar için düğmeye bastı!
Bakanlık astsubaylar için düğmeye bastı! Milli Savunma Bakanlığı'nın, özlük haklarının iyileştirilmesi için ölüm orucu eylemi yapan astsubay ve bazı TSK personeliyle ilgili özlük haklarının iyileştirilmesi için yasal çalışmalara hız verdiği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Ölüm orucu başlıyor
Ölüm orucu başlıyor TEMAD (Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği) bugün ölüm orucu eylemine başlıyor...
29.09.2021 Gündem
Astsubaylar ölüm orucuna başlıyor!
Astsubaylar ölüm orucuna başlıyor! TÜRKİYE Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, astsubaylara yönelik ayrımcılık ve adaletsizliklere karşı durmak için ölüm orucu eylemi başlatacaklarını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Astsubaylardan ölüm orucu kararı!
Astsubaylardan ölüm orucu kararı! Özlük haklarıyla ilgili sert çıkışlarının ardından ilk kez Genelkurmay Karargahı'nda ağırlanan astsubaylara verilen 3 günlük seminerin detayları ortaya çıkmaya başladı...
29.09.2021 Gündem
Duvar kavgası!
Duvar kavgası! BDP’liler duvarı protesto için miting yaptı
29.09.2021 Gündem
BDP eyleme hazırlanıyor!
BDP eyleme hazırlanıyor! Halka çağrıda bulundular...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölüm Orucu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölüm orucu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.