Olimpiyatlar

Olimpiyatlar

Son dakika Olimpiyatlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Olimpiyatlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Olimpiyatlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olimpiyatlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olimpiyatlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 663 olimpiyatlar haberi bulunmuştur. Tüm olimpiyatlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Kozanlı kadın güreşçilerin hedefi olimpiyatlar! "Yenildikçe daha çok hırslandım"
Kozanlı kadın güreşçilerin hedefi olimpiyatlar! "Yenildikçe daha çok hırslandım" Olimpiyat ve dünya şampiyonu İsmet Atlı’nın memleketinde kadın güreşçiler, olimpiyat madalyasını yeniden Kozan’a getirmek için çalışıyor.
25.02.2024 Adana
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama Avrupa 22 Yaş Altı Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Gamze Soğuksu, memleketi Ordu’da coşkuyla karşılandı. Karşılama töreninde konuşan Soğuksu, “Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok şükür Allah’ıma İstiklal Marşı’nı okuttum” dedi.
22.11.2023 Futbol
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim Vakıfbank'ın ve Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımı başantrenörü Giovanni Guidetti, Türkiye hakkında dikkat çeken sözler kullandı. Öte yandan Guidetti, 2024 Paris'teki hedeflerini açıkladı.
2.10.2023 Voleybol
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı Avrupa şampiyonluğuna ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye'ye döndü. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni hedefi açıklarken başantrenör Daniele Santarelli ve kaptan Eda Erdem de duygularını paylaştı.
4.09.2023 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne?
Halit Kıvanç kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sunucu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın hastalığı ne? Usta gazeteci ve sunucu Halit Kıvanç (97) hayata veda etti. Türkiye'nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularından Kıvanç'ın vefatını, oğlu yazar Ümit Kıvanç sosyal medya hesabından duyurdu. Ümit Kıvanç, paylaşımında "Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. Kıvanç'ın cenazesi yarın öğleyin Zincirlikuyu Camisi'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Peki, Halit Kıvanç kimdir, nereli? Sunucu Halit Kıvanç neden öldü, kaç yaşındaydı?
26.10.2022 Gündem
Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti
Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti Radyo ve televizyon sunucusu Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Kıvanç'ın cenazesi 27 Ekim Perşembe günü Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
25.10.2022 Gündem
KYK kredisi ödemelerine ilişkin son dakika gelişmesi! Bakan Kasapoğlu duyurdu
KYK kredisi ödemelerine ilişkin son dakika gelişmesi! Bakan Kasapoğlu duyurdu KYK ödemeleriyle ilgili son dakika açıklaması. KYK ödemeleriyle ilgili merak edilenler cevabını buldu. KYK borçlarında son durum ne? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, CNN Türk'te yayınlanan Hafta Sonu programında merak edilenleri Hakan Çelik'e yanıtladı. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından öğrencilere verilen KYK kredisi ödemelerine dair yeni düzenlemeler neler? Gençlik kamplarında hangi yenilikler yapıldı? Spor devrimi olarak adlandırılan yatırımlar Türk sporunu nasıl etkileyecek? İşte KYK ödemeleriyle ilgili son dakika tüm detaylar...
16.07.2022 Gündem
Survivor'a kim veda etti? 25 Mart Survivor All Star giden isim kim? Acun Ilıcalı açıkladı, Barış Murat Yağcı, Merve Aydın, Elif Gören...
Survivor'a kim veda etti? 25 Mart Survivor All Star giden isim kim? Acun Ilıcalı açıkladı, Barış Murat Yağcı, Merve Aydın, Elif Gören... Survivor'a kim veda etti? 25 Mart Survivor All Star giden isim kim? Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'da beklenmedik veda gerçekleşti. Acun Ilıcalı bir yarışmacının sağlık sorunları nedeniyle adaya veda ettiğini duyurdu. Yaşanan sakatlıkların ardından Barış Murat Yağcı, Merve Aydın ve bir süredir sağlık sorunları yaşayan Elif Gören ön plana çıkmıştı. İşte Survivor'a veda eden isim...
25.03.2022 Magazin
Çin olimpiyatları ne zaman bitiyor? 2022 Pekin Kış Olimpiyatları bitiş tarihi!
Çin olimpiyatları ne zaman bitiyor? 2022 Pekin Kış Olimpiyatları bitiş tarihi! 90 ülkeden yaklaşık 3 bin sporcu mücadele ettiği, Çin Olimpiyatları 4 Şubat başladı. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın, Pekin Kış Olimpiyatları bitmeden Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlayabileceğini söylemesiyle “Çin olimpiyatları ne zaman bitiyor?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
12.02.2022 Dünya
Pekin Olimpiyatları'nda gündeme damga vuran açıklamalar! Dünyanın gözü Pekin'de!
Pekin Olimpiyatları'nda gündeme damga vuran açıklamalar! Dünyanın gözü Pekin'de! Koronavirüs salgını ve diplomatik boykot kararlarının gölgesinde başlayan Pekin Kış Olimpiyatları bu kez de sporculara sürekli olarak uygulanan karantina kuralları, yeme-içme ve barınma şartlarındaki sorunlar ve Çin'in yılın bu zamanında sahip olduğu ağır hava koşulları nedeniyle gündemde. Sosyal medya hesabından yaşadıklarını ağlayarak anlatan Belçikalı sporcu Kim Meylemans ise olimpiyat gündemine damgasını vurdu.
8.02.2022 Diğer Sporlar
Pekin Olimpiyatları'nda skandal! Sporcular gözyaşları içinde anlattı
Pekin Olimpiyatları'nda skandal! Sporcular gözyaşları içinde anlattı Koronavirüs salgını ve diplomatik boykot kararlarının gölgesinde başlayan Pekin Kış Olimpiyatları bu kez de sporculara sürekli olarak uygulanan karantina kuralları, yeme-içme ve barınma şartlarındaki sorunlar ve Çin'in yılın bu zamanında sahip olduğu ağır hava koşulları nedeniyle gündemde. Sosyal medya hesabından yaşadıklarını ağlayarak anlatan Belçikalı sporcu Kim Meylemans ise olimpiyat gündemine damgasını vurdu.
8.02.2022 Gündem
Yurtlarda kalan öğrencilere internet kotası müjdesi! İki kat artırılacak
Yurtlarda kalan öğrencilere internet kotası müjdesi! İki kat artırılacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Kasapoğlu, 2021 yılında gerçekleşen ve 2022 yılında gerçekleşmesi hedeflenen projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. Kasapoğlu, bahar döneminde yurtlardaki ücretsiz internet kotasının iki kat artırılarak 32 GB’ye çıkarılacağını açıkladı.
7.02.2022 Gündem
Kış Olimpiyatları hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyatları’na Türkiye’den kaç sporcu katılıyor?
Kış Olimpiyatları hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyatları’na Türkiye’den kaç sporcu katılıyor? Pekin'de düzenlenen Kış Olimpiyatları başladı. Görkemli açılış töreniyle başlayan Kış Olimpiyatları’na 90 ülkeden 2 bin 900 civarında sporcu katılıyor. Kış Olimpiyatları corona virüs salgını ve ülkedeki siyasi durum nedeniyle gündemde. Peki, Kış Olimpiyatları hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyatları’na Türkiye’den kaç sporcu katılıyor? İşte Kış Olimpiyatları ile ilgili merak edilenler…
5.02.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu'ndan 'spor yasası' açıklaması: Önümüzdeki günlerde parlamentonun gündeminde olacak
Bakan Kasapoğlu'ndan 'spor yasası' açıklaması: Önümüzdeki günlerde parlamentonun gündeminde olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, CNN TÜRK'te 5N1K programında açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, 'Yeni spor yasası ne zaman çıkacak?' sorusuna 'Önümüzdeki günlerde parlamentomuzun gündeminde olacak. Hem kulüpler hem federasyonlar açısından, yarınları daha başarılı kılma adına bir süreci de başlatmış olacağız.' yanıtını verdi.
5.02.2022 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Gündem
Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli?
Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli? Uzun süredir merakla beklenen Survivor 2022 kadrosu açıklandı! Acun Ilıcalı Survivor All Star kadrosunu sosyal medya hesabından duyurdu. Survivor’a damga vuran birbirinden iddialı isimler kadroda yer aldı. Kıyasıya mücadelelere sahne olacak Survivor’da dikkat çeken isimlerden biri de Adem Kılıççı. Pek çok kişi Adem Kılıççı’nın hayatını merak ediyor. Peki, Survivor Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Adem’in hayatı hakkında merak edilenler…
12.12.2021 Gündem
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
TVF Başkanı Üstündağ, Misli Voleybol'a konuk oldu: Misli.com 3 yıl daha Sultanlar Ligi'nin sponsoru olacak...
TVF Başkanı Üstündağ, Misli Voleybol'a konuk oldu: Misli.com 3 yıl daha Sultanlar Ligi'nin sponsoru olacak... Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Misli Voleybol programında Ömer Faruk Acun'un sorularını yanıtladı.
10.11.2021 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin'de gençlerle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, sosyal medyanın toplumun en önemli tahrik unsuru olduğunun altını çizerek 'Şu anda toplumda ciddi manada yaralarımız varsa bunun arkasında sosyal medya vardır. Getirisi olumlu değil ama götürüsü çok ağır. Bu bakımdan ben diyorum ki biz derslerimize daha çok çalışalım, oraya daha çok ağırlık verelim ve bu sosyal medya belasından da mümkün oldukça sıyrılalım' dedi.
18.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalyalı sporcularla buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan madalyalı sporcularla buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sporda başarıyı, ferdi bir çabanın ötesinde sporcudan devlete uzanan zincirin uyumunun neticesi olarak gördüklerini belirterek, "Türkiye'nin daha önce sınırlı varlık gösterdiği spor dalları başta olmak üzere hemen her branşta atağa kalkmasının sebebi, sizlerin emeği yanında bu zincirin halkalarında kopukluk olmamasıdır." dedi.
23.08.2021 Siyaset
Taha Akgül'den bronz madalya
Taha Akgül'den bronz madalya Taha Akgül, erkekler serbest stil 125 kiloda Moğol rakibi Munkhtur'u yenerek bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Olimpiyatlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olimpiyatlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.