Öldü

Öldü

Son dakika öldü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öldü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öldü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öldü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öldü gelişmeleri de dahil olmak üzere 290.494 öldü haberi bulunmuştur. Tüm öldü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olaylı derbinin faturası açıklandı! Fenerbahçe'den 7 isim PFDK'lık oldu
Olaylı derbinin faturası açıklandı! Fenerbahçe'den 7 isim PFDK'lık oldu Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Selahattin Baki, İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan Yandaş, Ertuğrul Karanlık, Emre Kartal ve Jayden Oosterwolde, PFDK'ye sevk edildi.
21.05.2024 Futbol
Tuvalette doğurduğu bebeği çöpe atmıştı! Annenin ifadesi kan dondurdu
Tuvalette doğurduğu bebeği çöpe atmıştı! Annenin ifadesi kan dondurdu Kastamonu’da tuvalette doğum yaptıktan sonra yeni doğmuş bebeğini çöp poşetine sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan genç kadının yargılanmasına başlandı. Duruşmada kendisini savunan kadın, "Çocuğumu ölü doğdu sandım. Doğduğunda 10 dakika başında bekledim. Hiç hareket etmedi. Çocuğu çöp poşetine koydum ve babama verdim. Babama, 'evde çöpler var' diyerek, bunları çöpe at dedim, o da gidip çöpe attı” dedi.
21.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Romanya'ya vize muafiyeti
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Romanya'ya vize muafiyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Başbakanı Ciolacu ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Rumen vatandaşlarının ülkemize kimlikle seyahatini mümkün kılacak düzenlemeyi hayata geçirdik. Bu şekilde beşeri münasebetlerimizin artacağına inanıyoruz" dedi.
21.05.2024 Gündem
Adnan Oktar Suç Örgütü davasında gelişme var! Mahkeme tahliye etti
Adnan Oktar Suç Örgütü davasında gelişme var! Mahkeme tahliye etti Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu ve bazı sanıkların İsrailli siyasetçilerle görüşmelerinin olduğu 72 şüphelinin yargılandığı davanın görülmesine başlandı. Ara kararını açıklayan mahkeme Paşa Durmuş’un tahliyesine karar verdi.
21.05.2024 Gündem
3 maçta işi bitirdi, Misli’de 170 bin 352 TL kazandı!
3 maçta işi bitirdi, Misli’de 170 bin 352 TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, dün bültende yer alan maçlardan kuponuna 3 maç ekledi. Rusya Ligi’nde oynanan bir maça 8.92’lik tahminde bulunan üye, toplamda 25.46 oranlı bir kupon yaptı. Misli üyesi kuponunu Misli Arena’da diğer üyelerle de paylaştı.
21.05.2024 İddaa
Aynı doktor benzer ölüm! Selen Hemşire'nin sır olayında korkunç detay ortaya çıktı
Aynı doktor benzer ölüm! Selen Hemşire'nin sır olayında korkunç detay ortaya çıktı Beylikdüzü’nde dedesinin yanında refakatçi olarak kaldığı özel hastanede anestezi ilacının koluna enjekte edilmesi sonrası hayatını kaybeden 24 yaşındaki Selen Hemşire'nin ölümüne ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Doktor Fatih A.'nın Pelin Köksal ile de arkadaş olması, iki hemşirenin şüpheli ölümünü daha da dikkat çekici hale getirdi.
21.05.2024 Gündem
Dibi tutup yanmış tavayı ayna gibi yapan tüyo; Formülü keşfeden ev hanımları oldu
Dibi tutup yanmış tavayı ayna gibi yapan tüyo; Formülü keşfeden ev hanımları oldu Tavaların altı yemek yaparken yanabilir. Kötü ve hijyenik olmayan bir görüntüye sebep olur. Temizlemesi de ayrı bir dert haline gelir. Ancak bir formül var ki ev hanımlarının hayatını kurtarıyor.
21.05.2024 Yaşam
Arda Güler'in görüntüsü her şeyi anlatıyor! Tamamen değişti, Ancelotti gerçeği itiraf etti
Arda Güler'in görüntüsü her şeyi anlatıyor! Tamamen değişti, Ancelotti gerçeği itiraf etti Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Bu sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20+10 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Güler, yaşadığı sakatlıklar ve geçirdiği sıkıntılı günleri atlatarak gerçek performansını ortaya koymaya başladı. Son olarak Villarreal ağlarını 2 kez sarsan milli futbolcunun teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin reaksiyonu ise gündem oldu. İşte detaylar...
21.05.2024 Fenerbahçe
Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın enkazı nasıl bulduğunu anlattı!
Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın enkazı nasıl bulduğunu anlattı! İran Cumhurbaşkanı Reisi ve heyetinin bulunduğu helikopteri arama çalışmalarında Akıncı TİHA, ısıya duyarlı kameraları sayesinde önemli rol oynadı ve enkazın yerini tespit etti. Akıncı’nın kritik görevinin ardından Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın enkazı nasıl bulduğunu anlattı.
21.05.2024 Gündem
Polis tayinleri ne zaman belli olacak, EGM 2024 polis tayin sonuçları ne zaman açıklanacak?
Polis tayinleri ne zaman belli olacak, EGM 2024 polis tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Polis tayin sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılacak açıklamayla belli olacak. Komiser, başkomiser ve emniyet müdürü gibi terfiler, EGM tarafından yapılıyor. POLNET sistemi üzerinden yapılacak açıklamanın ardından polis tayinleri ile şark (doğu) görevi atamaları netlik kazanacak. Peki, 2024 polis tayinleri ne zaman açıklanacak?
21.05.2024 Çalışma Hayatı
Mücteba Hamaney kimdir, mücteba ne demek? İran Cumhurbaşkanı kim olacak?
Mücteba Hamaney kimdir, mücteba ne demek? İran Cumhurbaşkanı kim olacak? İran Cumhurbaşkanı’nın helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından olası cumhurbaşkanlığı adayları gündeme gelmeye başladı. Adı geçen isimlerden biri de Mücteba Hamaney oldu. İran'ın dini lideri Ali Hamaney'in oğlu olarak dikkat çeken ismin kim olduğu sorgulanıyor. Peki, İran'da cumhurbaşkanlığı için adı geçen Ali Hamaney'in oğlu Mücteba Hamaney kimdir?
21.05.2024 Gündem
iPhone SE 4 ne zaman çıkacak, satış fiyatı ne kadar olacak? iPhone SE 4 özellikleri
iPhone SE 4 ne zaman çıkacak, satış fiyatı ne kadar olacak? iPhone SE 4 özellikleri Apple’ın iPhone SE 4 modeli heyecanla bekleniyor. Ucuz iPhone olarak adlandırılan SE modeli ön yüzünde 60Hz yenileme hızı 6.1 inç LTPS OLED ekrana sahip olacak. iPhone SE 4'ün ayrıca 7000 serisi alüminyum çerçeve, cam tasarıma sahip olacak. iPhone SE 4 modelinin muhtemel satış fiyatı belli oldu. Peki, iPhone SE 4 ne zaman çıkacak, satış fiyatı ne kadar olacak?
21.05.2024 Yaşam
GKV’li minik kulaçlardan yüzme başarısı! Derece elde ettiler
GKV’li minik kulaçlardan yüzme başarısı! Derece elde ettiler Katıldıkları yüzme yarışmalarında çeşitli dereceler elde eden öğrencileri kutlayan GKV Özel İlkokulu Müdürü Ali Dirgen, sporun ve özellikle yüzme sporunun insan sağlığı için büyük önem taşıdığını ifade ederek sporcuları kutladı.
21.05.2024 Gaziantep
Reisi'yi kurtaran Akıncı dünya gündeminde
Reisi'yi kurtaran Akıncı dünya gündeminde Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran liderinin konumunu tespit eden Akıncı TİHA bütün dünyada manşet oldu.
21.05.2024 Gündem
EURO 2024 kaç takım katılacak? Avrupa Futbol Şampiyonası hangi ülkede oynanacak? Türkiye EURO 2024 grubunda hangi takımlar var?
EURO 2024 kaç takım katılacak? Avrupa Futbol Şampiyonası hangi ülkede oynanacak? Türkiye EURO 2024 grubunda hangi takımlar var? Futbolseverler liglerin bitimiyle yeni bir heyecana başlayacak. UEFA EURO 2024 sayılı günler kaldı. Avrupa Futbol Şampiyonası Almanya'da yapılacak. 24 takımın katılacağı şampiyona Berlin, Münih, Dortmund ve Hamburg gibi şehirlerin statlarında oynanacak. Türkiye A Milli Futbol Takımı da EURO 2024 gruplarında yer alıyor. Sporseverlerin merakla araştırdığı konuların başında 'Türkiye EURO 2024 Grubunda kimler var' sorusu oldu. Güçlü rakipleri arasından gruptan çıkmayı hedefleyen Millilerimiz bu turnuva en iyi şekilde hazırlanıyor. Peki EURO 2024 ne zaman başlayacak?
21.05.2024 Şampiy10
Kiracılar fazla kira ödüyor! Resmi zam oranı yüzde 25'i aşan zamlarla karşı karşıyalar
Kiracılar fazla kira ödüyor! Resmi zam oranı yüzde 25'i aşan zamlarla karşı karşıyalar Türkiye genelinde bin 100 kişiyle yapılan araştırmaya göre kiracıların yüzde 86'sı son bir yılda resmi zam oranını (yüzde 25) aşan kira zamlarıyla karşılaştığını ifade etti. Vatandaşların yüzde 77,3'üne göre ev sahibi olmanın artık hayal olduğunu yüzde 92,1'i ise aidatlara resmi bir sınır getirilmesi gerektiğini söyledi.
21.05.2024 Gündem
Türkiye İstatistik Kurumu merak edilen verileri açıkladı! Adana'da 843 bin 374 bin araç bulunuyor
Türkiye İstatistik Kurumu merak edilen verileri açıkladı! Adana'da 843 bin 374 bin araç bulunuyor Adana'da 843 bin 374 bin trafiğe kayıtlı araç bulunurken, bunun 409 bin 906'sını otomobil, 207 bin 970'ini motosikletler oluşturuyor.
21.05.2024 Adana
Tarımsal girdi fiyatlar açıklandı!
Tarımsal girdi fiyatlar açıklandı! Mart ayında tarımsal girdi fiyatlarının aylık yüzde 1,16, yıllık yüzde 49,93 arttığını açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yıllık fiyat artışının en yüksek olduğu alt grup yüzde 165,31 ile veteriner harcamaları olduğu söylendi.
21.05.2024 Gündem
2. dönem devamsızlıklar sıfırlanıyor mu 2024, devamsızlık hakkı kaç gün? Devamsızlık affı gelecek mi?
2. dönem devamsızlıklar sıfırlanıyor mu 2024, devamsızlık hakkı kaç gün? Devamsızlık affı gelecek mi? Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre okullar 14 Haziran’da kapanıyor. Okulların kapanmasına sayılı günler hala öğrencilerin gündemi yine devamsızlıklar oldu. Sosyal medyada bu yıl devamsızlık affının uygulanmayacağına yönelik paylaşımlar yapılsa da öğrenciler arama motorlarına yönelerek 2. Dönem devamsızlıklar sınıflanıyor mu, devamsızlık hakkı kaç gün, devamsızlık affı gelecek mi, gibi soruların yanıtlarını araştırıyor.
21.05.2024 Gündem
Devlet desteği aldı! Kendi işini kurdu, şimdi paraya para demiyor
Devlet desteği aldı! Kendi işini kurdu, şimdi paraya para demiyor Malatya’nın Arguvan ilçesine bağlı İsaköy Mahallesinde yaşayan kadın girişimci Gülnaz Alp, 2004 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın hibe ettiği 10 adet küçükbaş hayvanı ile yetiştiriciliğe başladı. Kendini işinin patronu oldu, yaklaşık 2 bin hayvan yetiştirip satan kadının hikayesi ilgi topluyor.
21.05.2024 Gündem
Serinlemeye girdi canından oldu, ailesi cesedin önünde kahroldu
Serinlemeye girdi canından oldu, ailesi cesedin önünde kahroldu Adana’da serinlemek için sulama kanalına giren 18 yaşındaki gencin cansız bedeni düştüğü yerden 5 kilometre uzakta bulundu. Yakınları ölen gencin cesedinin üzerine kapanarak gözyaşlarına boğuldu.
21.05.2024 Adana
Prenses Kate Middelton'ın yakalandığı kanser türü belli oldu! İtalyan basınından şok iddia!
Prenses Kate Middelton'ın yakalandığı kanser türü belli oldu! İtalyan basınından şok iddia! İtalyan basını Kate Middelton'ın mücadele ettiği ve sır gibi saklanan kanser türüyle ilgili bir haber yayınladı. Il Messaggero gazetesinin ileri sürdüğüne göre Kate Middleton, kadınlarda görülen bir kanser türüne yakalandı.
21.05.2024 Magazin
'Yargı' final öncesi yine zirvede! Evlerinin bahçesinde ceset çıkmıştı
'Yargı' final öncesi yine zirvede! Evlerinin bahçesinde ceset çıkmıştı KANAL D’nin sevilen dizisi “Yargı” önceki akşam 94’üncü bölümüyle izleyici ile buluştu. Dizi, AB’de 5.42 izleme oranı, 17.55 izlenme payı, 20+ABC1’de 6.02 izlenme oranı, 16.17 izlenme payı; TOTAL’de 4.54 izlenme oranı, 13.11 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
21.05.2024 Magazin
Survivor'a veda eden rakiplerine ağladılar! Düelloda gözyaşları sel oldu
Survivor'a veda eden rakiplerine ağladılar! Düelloda gözyaşları sel oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Merve Aydın, ikinci eleme adayı Özgür Tetik, üçüncü eleme adayı Nagihan Karadere, dördüncü ve son eleme adayı Hilmi Cem İntepe olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu.
21.05.2024 Magazin
Dünyanın gözü Tahran'da... Cumhurbaşkanı Reisi için cenaze töreni düzenleniyor
Dünyanın gözü Tahran'da... Cumhurbaşkanı Reisi için cenaze töreni düzenleniyor Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Emir Abdüllahiyan ve beraberindeki üst düzey yetkililer için ilk cenaze töreni bugün düzenleniyor...
21.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öldü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öldü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.