Olay

Olay

Son dakika olay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olay gelişmeleri de dahil olmak üzere 111.684 olay haberi bulunmuştur. Tüm olay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yolda yürüyen kadını eşek ısırdı
Yolda yürüyen kadını eşek ısırdı Kayseri’de, başıboş eşeğin yoldan geçerken ısırdığı Esme D. (59), yaralandı. Olay sonrası çevredekilerin ağaca bağladığı eşek, ekipler tarafından korumaya alındı.
3.05.2024 Gündem
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti
Öğrenciler servis kiraladı! Dolmuşçular, minibüsü durdurup darp etti Trabzon'un Sürmene ilçesinin Çarşı Mahallesi'nde kiraladıkları okul servis aracı ilçede hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri tarafından durdurulup, darbedilen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin, 3 ay önce de kiraladıkları midibüsün ilçedeki dolmuşçular tarafından yolunun kesildiği belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdı
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdı Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024 Gündem
'Dur' ihtarına uymadı, polis çarparak durdurdu! Gözaltına alındı
'Dur' ihtarına uymadı, polis çarparak durdurdu! Gözaltına alındı Adana'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan motosikletteki şahıslar, polisin motora çarpmasıyla durduruldu.
3.05.2024 Adana
Emekli polis 'Korhan Berzeg'in ölümü cinayettir' deyip nedenlerini açıkladı: Öldürüp buraya bıraktılar
Emekli polis 'Korhan Berzeg'in ölümü cinayettir' deyip nedenlerini açıkladı: Öldürüp buraya bıraktılar Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Cinayet bürodan emekli polis Savaş Kurtbaba, Korhan Hoca’nın kemiklerinin bulunduğu olay yerine otomobil ile yarım saat süren zorlu bir yolculuk sonunda ulaştığını belirterek “O yaşta bir insanın buraya gelebilmesi ‘imkânsız’ denecek kadar zor. Olay yerini gördükten sonra artık bu olayın cinayet olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim” dedi. İşte detaylar...
3.05.2024 Gündem
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var Ankara - Niğde Otoyolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 6'sı ağır 34 kişi yaralandı.
3.05.2024 Gündem
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Batman'da Petrolkent Mahallesi’ndeki Borsa İstanbul Ortaokulu’nda matematik öğretmeni Levent Döndü, görev yaptığı ortaokulda boğazına simit parçası takılan kız öğrenciyi ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı. O anlar okulun güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
2.05.2024 Gündem
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
Adana’da Seyhan Nehri’ne atlayarak kaybolan şahıs ölü olarak bulundu! Ekipler teslim aldı
Adana’da Seyhan Nehri’ne atlayarak kaybolan şahıs ölü olarak bulundu! Ekipler teslim aldı Adana’da dün akşam Seyhan Nehri’ne atlayarak kaybolan kişi bugün sabah saatlerinde dalgıç polisler tarafından ölü olarak bulundu.
2.05.2024 Adana
Çay demlemek için semavere tiner döktü, başına gelmeyen kalmadı!
Çay demlemek için semavere tiner döktü, başına gelmeyen kalmadı! Konya'nın Ereğli ilçesinin Şinasi Mahallesi Karaman çevre yolunda çay demlemek için semaverin ateşini tutuşturmak amacıyla döktüğü tiner alev alması sonucunda Ercan Yıldırır'ın Bacak, kol, el ve vücudunun çeşitli yerlerinde ikinci derece yanıklar oluştuğu belirtildi.
2.05.2024 Gündem
ODTÜ’lü Teoman’ın acı sonu! Zoom üzerinden mülakatta kalp krizi geçirdi
ODTÜ’lü Teoman’ın acı sonu! Zoom üzerinden mülakatta kalp krizi geçirdi Ankara'daki evinde Münih Teknik Üniversitesi'ndeki yüksek lisans eğitimi için mülakata girdiği görüşmede kalp krizi geçiren ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Teoman Mehmet Arslan, memleketi Antalya’da son yolculuğuna uğurlandı.
2.05.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ta yeni bölüm! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor
Taş Kağıt Makas'ta yeni bölüm! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' dokuzuncu bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
1.05.2024 Magazin
Direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü markete çarptı! Yangın çıktı
Direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü markete çarptı! Yangın çıktı İstanbul'un Kartal İlçesinin Hürriyet Mahallesi'nde şoförü direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, önce elektrik direğine ardından park halindeki otomobile çarptıktan sonra markete girdi. ıslak zeminde otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirtildi.
1.05.2024 Gündem
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda Kocaeli'de tersanede geçirdiği kazada yaralanarak, 2 yıldır tedavi gördüğü hastanede dün şehit olan Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy (24), memleketi Kütahya’da toprağa verildi.
1.05.2024 Gündem
Adana'da köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı! Kan donduran olay
Adana'da köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı! Kan donduran olay Adana’nın İmamoğlu ilçesinde tarlada soğan başağı toplayan yaşlı kadın, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.
1.05.2024 Adana
Süper Lig ekibinden Dursun Özbek'e sert çağrı!
Süper Lig ekibinden Dursun Özbek'e sert çağrı! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında sert bir açıklama paylaştı.
1.05.2024 Süper Lig
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
İşe yürüyerek gitmemek için bisiklet çaldı! O anlar saniye saniye kameralara yakalandı
İşe yürüyerek gitmemek için bisiklet çaldı! O anlar saniye saniye kameralara yakalandı Adana'nın Seyhan ilçesi'nin Kocavezir Mahallesi’nde restoranın paket servisi için kullandığı elektrikli bisikleti, gidon kilidini kırıp sürükleyerek çalan kişi güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı. Sanık ifadesinde, "“Çalıştığım iş yeri, evime oldukça uzak. Her gün yürüyerek gitmek zorunda kalıyordum. İşe gidip gelmek için çaldım" dedi.
1.05.2024 Yerel Haberler
Kayınbiraderi tarafından vurulan adam hayatını kaybetti
Kayınbiraderi tarafından vurulan adam hayatını kaybetti Adana’da boşanma aşamasındaki eşinin ağabeyi tarafından tabancayla vurulan 1 çocuk babası adam hayatını kaybetti.
1.05.2024 Yerel Haberler
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024 Gündem
Kızı cinayete kurban gitti! Cenazedeki sözleri yürekleri dağladı
Kızı cinayete kurban gitti! Cenazedeki sözleri yürekleri dağladı Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kocası tarafından tüfekle öldürülen Buse Demirkıran memleketi Denizli’de toprağa verildi. Cezaevinde tutuklu bulunan babası jandarma eşliğinde kızının cenaze törenine katıldı.
30.04.2024 Gündem
Fırında silahlı çatışma çıkmıştı! Sanıklar hakkında 3 farklı iddianame hazırlandı..
Fırında silahlı çatışma çıkmıştı! Sanıklar hakkında 3 farklı iddianame hazırlandı.. Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Alpaslan Mahallesi Ünal Sokak'ta fırında oto yıkamacı Osman Tüşümel'i öldüren ve kendisi de bacağından yaralanan iş yeri sahibi Lütfullah Tüysüz hakkında 'Kasten öldürme'den müebbet, 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve fırında poğaça almak için ablasıyla bekleyen M.T.E.'nin koluna kurşun isabet edip yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle de 'Olası kastla silahla basit yaralama'dan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
30.04.2024 Gündem
Kozan'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Kozan'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı Adana'nın Kozan ilçesinde meydana trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.
30.04.2024 Yerel Haberler
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz anlar! Yumrukla bayıltıp böyle gasp etti
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz anlar! Yumrukla bayıltıp böyle gasp etti Fatih Laleli’de sokak ortasında yürüyen bir kişi arkasından yakınlaşan 2 kişi tarafından gasp edildi. Tek yumrukla bayılttığı adamın çantasını gasp eden şahıslar olay yerinden koşarak uzaklaştı. Yaşanan korku dolu o anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
30.04.2024 Gündem
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz anlar! Yumrukla bayıltıp böyle gasp etti
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz anlar! Yumrukla bayıltıp böyle gasp etti Fatih Laleli’de sokak ortasında yürüyen bir kişi arkasından yakınlaşan 2 kişi tarafından gasp edildi. Tek yumrukla bayılttığı adamın çantasını gasp eden şahıslar olay yerinden koşarak uzaklaştı. Yaşanan korku dolu o anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
30.04.2024 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Olay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.