Olanlar Oldu

Olanlar Oldu

Son dakika olanlar oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olanlar oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olanlar oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olanlar Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olanlar oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.156 olanlar oldu haberi bulunmuştur. Tüm olanlar oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acun Ilıcalı kızı Yasemin'in isteğini açıkladı: Survivor'da son eleme adayı belli oldu!
Acun Ilıcalı kızı Yasemin'in isteğini açıkladı: Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı kazanan ise Kırmızı Takım oldu. Survivor yarışmasında bu hafta erkek elemesi gerçekleşecek. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden takım eleme adayını seçti. Sercan karşı takıma "Adam olacaksınız adam" diye bağırınca olanlar oldu. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 son eleme adayı kim oldu?
6.03.2024 Magazin
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ilk bölümüyle izleyenleri şoka uğrattı. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi konu alan dizi daha ilk bölümünde izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. Hakan ile aşk kaçamağı yaşayan Sahra meğer Merve ile anlaşmalıymış. İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Magazin
Muleka 88’de attı, Beşiktaş maçında 9.32’lik oran yakaladı! 90 bin 389 TL kazandı…
Muleka 88’de attı, Beşiktaş maçında 9.32’lik oran yakaladı! 90 bin 389 TL kazandı… Misli üyeleri, paylaştıkları muhteşem kuponlarla hem kazanıyor hem kazandırıyor. Bir Misli üyesi dün oynanan maçlardan oluşturduğu kuponunda oldukça yüksek oranlı tercihlere yer verdi. Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
9.02.2024 İddaa
3 maçın skorunu bildi, Szymanski’nin 90+6’da gelen golüyle kazandı… Yok böyle oran!
3 maçın skorunu bildi, Szymanski’nin 90+6’da gelen golüyle kazandı… Yok böyle oran! Misli, hafta sonu bülteninde yine cepleri doldurdu. Süper oranlarla üyelerine daha fazla kazanma fırsatı sunan Misli’de bir üye, 3 maçtan oluşan yüksek oranlı bir kupon yaptı.  3 maça da skor tahmininde bulunan üye, kuponunu aynı zamanda Misli Arena’da paylaştı.
11.12.2023 İddaa
Tek maçta 42 oran yakaladı, 155 bin 877 TL kazandı… 90+’da atılan gollerle kupon geldi!
Tek maçta 42 oran yakaladı, 155 bin 877 TL kazandı… 90+’da atılan gollerle kupon geldi! Misli’de hafta sonu bülteni heyecanı Süper Oranlar ile yine dolu dolu yaşandı. Bir Misli üyesi cuma günü Al Tai – Al Raed arasında oynanan Suudi Arabistan Pro Lig karşılaşmasına farklı bir bahis tercihinde bulundu. Maç sonucu için “Diğer” seçeneğine oynayan Misli üyesi 42 oranlı bir tercih yapmış oldu.
27.11.2023 İddaa
Ofiste cinsel içerikli grup kurdu, hayatının şokunu yaşadı
Ofiste cinsel içerikli grup kurdu, hayatının şokunu yaşadı Sosyal medyada, mesai arkadaşlarını da üye yaparak bir yazışma grubu kuran işçi, güven sarstığı gerekçesiyle işten kovuldu. İşverenin, 'Firma ismini kullanarak kurulan grupta müstehcen paylaşımlarda bulunuyordu' suçlamasında bulunduğu işçi, mahkemeden de eli boş döndü.
21.10.2023 Yaşam
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştı
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştı İstanbul Kadıköy'de yaşanan trafikteki kavga 'bu kadarına da pes' dedirtti. Otobüs şoförü ile tartışan otomobil sürücüsü biber gazı kullanınca olanlar oldu. İETT otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Yaşam
Somer Sivrioğlu O'nu kafasına taktı! Eleme adayını stüdyoda yerin dibine soktu!
Somer Sivrioğlu O'nu kafasına taktı! Eleme adayını stüdyoda yerin dibine soktu! MasterChef All Star'da eleme gecesinde olanlar oldu. TV8'de yayınlanan ve her bölümü heyecan yaratan yarışmada 13 Ağustos akşamı elenen isim belli oldu. Ancak bu elemenin önüne geçen bir olay yaşandı. Jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, adaylardan bir isimle tartıştı.
13.08.2023 Televizyon
Su azalınca olanlar oldu! Oksijensiz kalan 325 ton alabalık öldü
Su azalınca olanlar oldu! Oksijensiz kalan 325 ton alabalık öldü Van'ın Gürpınar ilçesindeki 2 tesiste azalan su miktarı nedeniyle oksijensiz kalan 325 ton alabalık öldü.
7.08.2023 Yaşam
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü Türkiye'nin konuştuğu Esenyurt'taki tekel bayisine düzenlenen silahlı baskınınla ilgili detaylar netleşirken, ilk ifade de ortaya çıktı. Tekel bayisi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Murat Özer adliyeye sevk edildi. Şüpheli Özer, savcılık ifadesinin ardından 'Nitelikli Kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Gözaltına alınan 9 şüpheliden Murat Özer tutuklandı.
1.08.2023 Gündem
Bakan Tunç'tan İsveç'teki provokasyona tepki: Avrupa'da gerçekleşmiş olması yüz karasıdır
Bakan Tunç'tan İsveç'teki provokasyona tepki: Avrupa'da gerçekleşmiş olması yüz karasıdır Adalet bakanı Yılmaz Tunç, “İsveç'te meydana gelen caminin önünde Kuran-ı Kerim'i yakma olayını buradan Bartın'dan lanetliyoruz. Bu din ve vicdan özgürlüğüne bir saldırıdır. Avrupa'da bunun gerçekleşmiş bir yüz karasıdır. Özellikle NATO zirvesi öncesi bu tür girişimlerin, bu tür çirkinliklerin olmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz” dedi.
29.06.2023 Gündem
Böreği beğenmeyince olanlar oldu! Babası ve polisler devreye girdi
Böreği beğenmeyince olanlar oldu! Babası ve polisler devreye girdi Denizli'de bir emlakçının, sokak ortasında pompalı tüfekle rastgele ateş ederek ortalığı birbirine kattığı olayın detayları ortaya çıktı. Pastanede yediği böreği beğenmediği için 8 kişi tarafından darp edildiği iddia edilen tutuklu emlakçının, konunun dedikodu malzemesi yapılmasından dolayı öfkelenerek olayı gerçekleştirdiği belirtildi.
24.06.2023 Yaşam
752 gün sonra komadan çıktı, bilgisayarının şifresini unutunca olanlar oldu!
752 gün sonra komadan çıktı, bilgisayarının şifresini unutunca olanlar oldu! Antalya'da, geçirdiği trafik kazası sonrası 752 gün kaldığı komadan, bilinci yerinde olmadan çıkan, doktorların 'Ayağa kalkamaz' sözlerine rağmen 2 yıllık tedavinin ardından yürümeye başlayan Semih Taşdemir (35), şimdilerde mesleğine geri döndü. Taşdemir, şifresini unuttuğu bilgisayarını açtırmak isterken, dolandırıcıya 10 bin liraya yakın para kaptırdı.
1.06.2023 Yaşam
Evi tahliye etmeyen kiracılara kötü haber! Karar çıktı: 'Hakkı olmayan yere tecavüz' suçu
Evi tahliye etmeyen kiracılara kötü haber! Karar çıktı: 'Hakkı olmayan yere tecavüz' suçu Hayat pahalılığını bahane edip, eski kiracılarını çıkarıp fahiş fiyattan evlerini kiraya verenlere yönelik tartışmalar sürerken Yargıtay'dan önemli bir karar çıktı. Yüksek Mahkeme; mahkemenin 'boşalt' kararına rağmen evi tahliye etmeyen kiracıya verilen beraat kararını bozdu. Mahkeme kararına direnen kiracının 'hakkı olmayan yere tecavüz' suçunu işlediğine dikkat çekildi.
6.05.2023 Gündem
Avukat sevgiliden korkunç plan! Ayrılmak isteyince olanlar oldu
Avukat sevgiliden korkunç plan! Ayrılmak isteyince olanlar oldu Denizli'nin Çivril ilçesinde avukat İpek Ekiz (31), kendisinden ayrılmayı reddeden meslektaşı erkek arkadaşı H.K.'nin (30) aracını kundakladığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Sürekli tehdit mesajları aldığını belirten avukat Ekiz, "Koruma kararı aldırdım ancak bunun bana zarar vermesine yeterli engel olacağını düşünmüyorum. Mesleğini de kullanarak delilleri karartacağına inanıyorum" dedi.
24.04.2023 Yaşam
Kocaeli'de kan donduran olay! Uykusunda abisini vahşice öldürdü
Kocaeli'de kan donduran olay! Uykusunda abisini vahşice öldürdü Kocaeli'de kardeş cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı. Abisini uykusunda vahşice katleden şahısın, abisinin boğazını ve cinsel organını kestiği ortaya çıktı.
23.04.2023 Yaşam
Sınav ücretini ödedi, başına gelmeyen kalmadı
Sınav ücretini ödedi, başına gelmeyen kalmadı Yüz binlerce genç üniversiteyi kazanmak ya da kamu personeli olabilmek için adeta yıllarca dirsek çürütüyor. Ancak sınav ücretini bankada yatırırken yapılan basit bir yanlışlık onarılamaz yaralara sebep oluyor. Yargıtay; sınav giriş ücretinin banka personeli tarafından başka bir hesaba yatırılmasında bankanın, başka bir hesaba yattığının dekontta belli olmasına rağmen bunun sınava girecek kişi tarafından kontrol edilmemesinde kişinin de kusuru bulunduğuna hükmetti.
23.04.2023 Ekonomi
'Bekara ev yok' dönemini bitirecek gelişme! Tazminat ödeyecek
'Bekara ev yok' dönemini bitirecek gelişme! Tazminat ödeyecek Çalışmak için gittiği şehirde, ev kiralamak isteyen genç kadın, emlakçı ve ev sahiplerinin 'bekara ev yok' cevabıyla sarsıldı. Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, emlakçı ve ev sahibi karı-kocanın ayrımcılık yasağı ihlali yaptığına hükmetti. Kurum, bekara ev vermeyen emlakçı ve ev sahiplerini 10'ar bin lira para cezasına çarptırdı.
11.04.2023 Ekonomi
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Seyir halindeki yolcu uçağında büyük panik! Acil çıkış kapısını açmaya çalışınca olanlar oldu...
Seyir halindeki yolcu uçağında büyük panik! Acil çıkış kapısını açmaya çalışınca olanlar oldu... ABD'de seyir halindeki yolcu uçağında yaşanan korku dolu anlar aksiyon filmlerini aratmadı. Los Angeles- Bouston seferini yapan uçağın acil çıkış kapısını açmaya çalışan ve daha sonra uçuş ekibine kırık bir kaşıkla saldıran adam yolcuların müdahalesi ile etkisiz hale getirildi. ABD'nin konuştuğu olayın detayları bugün belli oldu...
8.03.2023 Dünya
Çalışan milyonları ilgilendiren karar! Sık sık rapor alan işçiye kötü haber
Çalışan milyonları ilgilendiren karar! Sık sık rapor alan işçiye kötü haber İşçi ve işveren milyonları ilgilendiren son dakika kararı! Çalıştığı fabrikadan, sık sık rapor alarak işi aksattığı gerekçesiyle kovulan işçiye mahkemeden kötü haber geldi. İş Mahkemesi'nin işe iade ettiği işçi ile ilgili Bölge Adliye Mahkemesi’nden flaş bir karar geldi.
5.03.2023 Gündem
Sokakta kız arkadaşına sinirlenince olanlar oldu!
Sokakta kız arkadaşına sinirlenince olanlar oldu! Zeytinburnu'nda kız arkadaşına sinirlenerek park halindeki minibüsün aynasına omzuyla vurarak kıran kişi, güvenlik kamerasına yansıdı. 
2.03.2023 Yaşam
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox sevgilisi rockçı Machine Gun Kelly'yle birbirinin kanını içtiklerini söylemiş ve herkesi şoke etmişti. Hollywood’un tanınan isimlerinden olan Megan Fox son yaptığı açıklamayla yine konuşulmayı başardı.
31.01.2023 Magazin
Ömür boyu hapse mahkum edilmişti serbest bırakıldı! Parkta gömülü halde bulunan kurbanın ailesinden yeni hamle
Ömür boyu hapse mahkum edilmişti serbest bırakıldı! Parkta gömülü halde bulunan kurbanın ailesinden yeni hamle ABD'nin Baltimore kentinde Hae Min Lee parkta gömülü halde bulunmuştu. Genç kızın erkek arkadaşı Adnan Syed cinayet iddiasıyla ömür boyu hapse mahkum edildi. Adnan Syed'in mahkumiyeti olayda muhtemel iki şüphelinin daha olduğu gerekçesi ile bozularak ev hapsine çevrilmişti. Hae Min Lee'nin ailesinden Adnan Syed için yeni hamle geldi.
26.01.2023 Dünya
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar Meksika'da Kartel tarafından kaçırılan Vanessa Torres Galán'ın cansız bedeni bulundu. Yapılan otopsi çalışmaları kapsamında genç kadının işkence ve tecavüze uğradığı belirtilirken göğüslerinin de parçalandığı aktarıldı. Korkunç gerçek daha yapılan otopside ortaya çıktı. Kadın polisin mesai arkadaşlarından ise beklenmeyen bir talep geldi. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Olanlar Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olanlar oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.