Olağanüstü Kurultay

Olağanüstü Kurultay

Son dakika olağanüstü kurultay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olağanüstü kurultay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olağanüstü kurultay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olağanüstü Kurultay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olağanüstü kurultay gelişmeleri de dahil olmak üzere 859 olağanüstü kurultay haberi bulunmuştur. Tüm olağanüstü kurultay haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı CHP ve İYİ Parti Cephesinde sular durulmuyor. CHP ve İYİ Parti'de içinde süreç nasıl değerlendiriliyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, kulis bilgilerini aktardı. Canova, CHP'de "Meral Akşener'in savaş ilanı karşısında 'Sonuna kadar sabırla yürütmek gerekir' görüşünde olanlar var. 'Sükûnetimizi korumamız lazım. Ekrem Bey'in bazen Karadeniz damarı tutuyor' deniyor ama 'Meral Akşener'in açtığı yola giremeyiz' yaklaşımı var bu kesimde de" ifadelerini kullandı.
20.12.2023 Gündem
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi
CHP'de 3 ilçe başkanının bileti kesildi CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplandı. Yaklaşık 4 saat süren MYK toplantısında 3 ilçe başkanları görevden alındı. Önceden görevden alınan örgütlerin itirazlarının da parti meclisi gündemine geleceği belirtiliyor. Hatta o parti meclisinde kurultay takviminin netleşeceği vurgulanıyor.
2.08.2023 Gündem
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı CHP'de iç savaş devam ediyor. PM’de “değişimciler” güç gösterisi yaptı. 11,5 saatlik toplantıda sert tartışmalar yaşandı tansiyon hiç düşmedi. Kulislerde “el enseler çekildi asıl savaş ve pazarlık şimdi başlıyor” yorumları yapılıyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında genel başkanlığı bırakma şartını da açıkladı.
25.07.2023 Gündem
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım CHP’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı zoom toplantısının ardından tartışmalar sürerken saflar da netleşmeye başladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan, 'değişim' isteyen Ekrem İmamoğlu ve destekçilerine karşı dikkat çeken bir adım geldi.
24.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu'na Tevfik Göksu'dan tepki: Başarısızlığın hesabını İstanbul'a vermemek için kaçmak istiyor
Ekrem İmamoğlu'na Tevfik Göksu'dan tepki: Başarısızlığın hesabını İstanbul'a vermemek için kaçmak istiyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Balkan Vekili CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun gerçekleştirdiği toplantıya yorum yapan Göksu "Bu kadar büyük bir kente siz arkanızı dönüp, başka bir yere giderseniz İstanbul'u başka bir alana taşımış olursunuz. İmamoğlu'nun İstanbul diye bir gündemi yoktur. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbullulara'a hesap vermeden kaçmak istiyor" ifadelerini kullandı.
21.07.2023 Gündem
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım Değişim tartışmalarının devam ettiği CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekibi ile yaptığı çevrim içi değişim toplantısının bir kısmı sosyal medyaya sızdı. Kayıtlarda ne konuşuluyordu, kimler vardı? Toplantıya ilişkin ayrıntıları CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür anlattı. Değişim toplantısına ilişkin tartışmalar sürerken görüntülere bir tepki de Barış Yarkadaş'tan geldi. Yarkadaş, 'Belediye başkanının “amiri” pozisyonunda olanlar, belediye başkanının “memuru” gibi sıraya geçip “arz ediyor.”' dedi.
19.07.2023 Gündem
'Ekrem İmamoğlu'nun asıl hedefi cumhurbaşkanlığı’
'Ekrem İmamoğlu'nun asıl hedefi cumhurbaşkanlığı’ “İktidar için değişim” adını taşıyan internet sitesini erişime açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, partide kurultay sürecinin başlamasının hemen ardından “değişim” çıkışını somutlaştıracak, “önce CHP’de, ardından Türkiye’de ve iktidarda değişim” talebinin geniş toplum kesimlerince desteklenmesini sağlamaya yönelik adımını attı.
6.07.2023 Gündem
CHP'li Özgür Özel Kurultay için tarih verdi! Kılıçdaroğlu aday olacak mı?
CHP'li Özgür Özel Kurultay için tarih verdi! Kılıçdaroğlu aday olacak mı? CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Partisinin kurultay takvimi hakkında konuşan Özel, 15 Ekim'de ya da bir sonraki hafta sonu CHP kurultayının gerçekleşeceğini söyledi. Özel, 'Kılıçdaroğlu istifa edecek mi?' sorusunu ise "Henüz bir karar verilmiş değil. Kendi kararını kendi verecek. 1 ay içinde bir değerlendirme yapacaktır. Kurultaya kadar partisinin başında durmaya devam edecektir." sözleri ile cevapladı.
7.06.2023 Gündem
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından tüm gözler CHP'ye çevrilmiş durumda. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün MYK toplantısına katılacak ve ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, CHP'deki hareketli saatlere ilişkin son kulis bilgilerini canlı yayında aktardı. Canova, Kılıçdaroğlu'nun bugünkü toplantıda MYK üyelerinin istifalarını kabul edeceğini belirtti. Canova, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesiyle ilgiliyse "İmamoğlu’nun İBB’de bir dönem daha başkanlık yapabileceği bir sonraki seçim de başkanlığa aday olabileceği de söyleniyor. Kurultay ve kongre süreçleri etkileyecek" dedi.
1.06.2023 Gündem
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
Dicle Canova son kulisleri aktardı: MYK üyeleri Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu
Dicle Canova son kulisleri aktardı: MYK üyeleri Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından gözler CHP ve İYİ Parti genel merkezine çevrildi. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini canlı yayında aktarırken, CHP'de dün akşam yapılan değerlendirmeler sırasında MYK üyeleri Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu ancak Kılıçdaroğlu "Bu gece için erken" dedi. İYİ Parti tarafında ise “Masadan biz kalkmadık. Masanın iç hukukunun olduğu yerdeydik. Biz bu iç hukuka bağlı kaldık. İYİ Parti’nin en temel ilkesi biz hayatta adam satmayız ama satanı da unutmayız” vurgusu var.
29.05.2023 Gündem
Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri! Karaoğlan ölümünün 15. Yılında anılıyor: Bülent Ecevit kaç yaşında öldü, nereli?
Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri! Karaoğlan ölümünün 15. Yılında anılıyor: Bülent Ecevit kaç yaşında öldü, nereli? 4 kez Başbakanlık görevini üstlenen Bülent Ecevit ölümünün 15. ölüm yılında anılıyor. 5 Kasım 2006 yılında kaybeden Bülent Ecevit siyasete 1954 yılında CHP’de başladı, 2004 yılında yapılan 6. Olağan Kurultay ile de aktif siyaseti bıraktı. Ölümünün 15. Yılında onu kendi şiirleri ve sözleriyle anmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri…
5.11.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun ilk rakibi belli oldu
Kılıçdaroğlu'nun ilk rakibi belli oldu Eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, 28-29 Mart tarihinde yapılacak CHP Olağan Kongresi'nde Genel Başkanlığa aday olacağını açıkladı. Atıcı, konuyla ilgili Mersin İl Başkanlığı'nda saat 12.00'de basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.
26.02.2020 Siyaset
Eski Genel Sekreter Sav'dan Kılıçdaroğlu'na tepki
Eski Genel Sekreter Sav'dan Kılıçdaroğlu'na tepki CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP’nin yerel yönetim stratejisini belirlemek üzere Afyonkarahisar’da düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı'ndaki, "İl kongrelerine tek adayla gideceğiz" sözlerine tepki gösterdi.
5.08.2019 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar
Kemal Kılıçdaroğlu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal D'de Buket Aydın ile seçim özel programında önemli açıklamalarda bulundu. DSP ile ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu, " Bir siyasal partidir, kendi tercihidir. Bizden ayrılıp da başka bir partiye giden arkadaşlar var. Bunları etik bulmuyorum. "ifadelerini kullandı.
9.03.2019 Siyaset
Gürsel Tekin'den partisine çok sert aday eleştirisi!
Gürsel Tekin'den partisine çok sert aday eleştirisi! CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "Üzülerek, söylüyorum. Adayların objektif kriterlere göre belirlendiğini söylemek, mümkün değil. Her seçim çevresinde adeta farklı bir kriter, farklı bir standart ortaya koyuldu. Birçok büyükşehirde, kamuoyu anketlerinde en çok destek bulan arkadaşlar, aday gösterilmedi" dedi.
11.02.2019 Siyaset
Hakim Burhan Yaz'a FETÖ'den hapis cezası
Hakim Burhan Yaz'a FETÖ'den hapis cezası MHP'nin olağanüstü kongre sürecinde aldığı kararla gündeme gelen eski Ankara 2. İcra Mahkemesi Hakimi Burhan Yaz, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden yargılandığı davada, 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına mahkum edildi.
27.11.2018 Gündem
Son dakika: Muharrem İnce'nin İstanbul adaylığı için tek şartı var!
Son dakika: Muharrem İnce'nin İstanbul adaylığı için tek şartı var! Muharrem İnce’nin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirlenirken, parti üyelerinin oy kullanacağı “ön seçim” yönteminin uygulanması halinde adaylığını koyabileceği ileri sürüldü
8.10.2018 Siyaset
İşte Kılıçdaroğlu'nu istifadan vazgeçiren olay
İşte Kılıçdaroğlu'nu istifadan vazgeçiren olay 24 Haziran seçimlerinin ardından olağanüstü kurultay tartışmalarıyla çalkalanan CHP’nin, önceki gün seçim sonuçlarını değerlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği ilk toplantı da parti içi tartışmalarla geçti. Toplantıda sessizliğini bozan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “24 Haziran’dan sonra bırakmayı düşünüyordum. İnce’yi Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterirken de benden sonra o genel başkan olur diye düşündüm. Ama güven vermedi” ifadeleri tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı.
31.08.2018 Siyaset
İYİ Parti'de istifa çağrısı!
İYİ Parti'de istifa çağrısı! İYİ Parti'de taşra teşkilatlarında yapılacak revizyon için bütün il başkanları ve yönetimlerinin istifası istendi. Öte yandan İYİ Parti'de ilk istifa geldi. İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ağırbaş ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Uçma görevlerinden ve partilerinden istifa etti.
30.08.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Muharrem İnce güven vermedi
Kılıçdaroğlu: Muharrem İnce güven vermedi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olağanüstü kurultay tartışmalarının sona ermesinin ardından eteğindeki taşları, Parti Meclisi toplantısında döktü. Kılıçdaroğlu’nun, Muharrem İnce’nin daha önce basına anlattığı akşam yemeği ile ilgili sessizliğini bozarak, “İnce’yi genel başkan olsun diye cumhurbaşkanı adayı gösterdim. Aklımda o vardı. Ancak daha sonra yapılanlar bana güven vermedi” dediği öğrenildi.
30.08.2018 Siyaset
İYİ Parti GİK üyesi Bahadırhan Dinçaslan istifa etti
İYİ Parti GİK üyesi Bahadırhan Dinçaslan istifa etti İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğine seçilen Bahadırhan Dinçaslan, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
21.08.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Olağanüstü Kurultay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olağanüstü kurultay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.