Olağanüstü Kongre

Olağanüstü Kongre

Son dakika olağanüstü kongre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olağanüstü kongre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olağanüstü kongre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olağanüstü Kongre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olağanüstü kongre gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.427 olağanüstü kongre haberi bulunmuştur. Tüm olağanüstü kongre haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF: Olağanüstü kongre için ulaşan imza sayısı 109'dur
TFF: Olağanüstü kongre için ulaşan imza sayısı 109'dur Türkiye Futbol Federasyonu, olağanüstü kongre çağrısıyla ulaşan imza sayısının bugün itibariyle 109 olduğunu açıkladı.
2.05.2024 Futbol
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de olağanüstü kongre tarihi belli oldu
İYİ Parti'de olağanüstü kongre tarihi belli oldu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti’nin olağanüstü kongresinin 27 Nisan 2024 Cumartesi günü gerçekleştirileceğini açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Fenerbahçe ligden çekilirse La Liga'da yer alabilir mi? İspanyol basını merak edilen soruyu yanıtladı
Fenerbahçe ligden çekilirse La Liga'da yer alabilir mi? İspanyol basını merak edilen soruyu yanıtladı Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından bordo mavili taraftarlar sahaya inerken istenmeyen olaylar yaşandı. Fenerbahçeli oyuncular ve teknik heyetin saldırıya uğramasının ardından sarı lacivertliler olağanüstü kongre kararlı alırken ligden çekilmenin görüşüleceği açıklandı. Fenerbahçe, ligden çekilmenin yanı sıra başka bir lige katılmayı da masaya yatırırken İspanya'da LaLiga ihtimaline karşı durum değerlendirmesi yapıldı.
28.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe ligden çekilirse ne olur? Süper Lig kurallarına göre ligden çekilmenin cezası nedir? Hangi yaptırımlar uygulanır?
Fenerbahçe ligden çekilirse ne olur? Süper Lig kurallarına göre ligden çekilmenin cezası nedir? Hangi yaptırımlar uygulanır? Trabzonspor maçında çıkan olaylar sonrası açıklamalarda bulunaan Başkan Ali Koç, "Gerekirse bir alt lige düşeriz. Herkes aklını başına alsın" demişti. Öte yandna olağanüstü kongre kararı alındı. Peki Fenerbahçe ligden çekilirse ne olur? Süper Lig kurallarına göre ligden çekilmenin cezası nedir?
19.03.2024 Fenerbahçe
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Milletimiz açısından, milli irade açısından seçimin nihai neticesi o gün tecelli etti. Seçim sonucunu bütün dünya ve Türkiye’deki herkes net bir şekilde algılamışken seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu'' dedi.
28.08.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den yerel seçim için kritik mesaj! "Ciddiye alınacak tarafı yok"
Devlet Bahçeli'den yerel seçim için kritik mesaj! "Ciddiye alınacak tarafı yok" Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimlerle ilgili açıklamada bulunarak, "Ayrı ayrı seçime girme” çağrısının bizim nazarımızda ciddiye alınacak bir tarafı yoktur. Seçime ayrı girmek isteyenlerin elinden tutan, önüne geçen de yoktur." dedi.
28.08.2023 Gündem
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi resmen belli oldu! 7 Ekim'de yapılacak
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi resmen belli oldu! 7 Ekim'de yapılacak AK Parti MKYK'da 7 Ekim'de kongre yapılması yönünde karar alındı. Olağanüstü kongre süreci resmen başladı.
28.08.2023 Gündem
AK Parti, seçimden önce kan tazeliyor! 21 il başkanı değişti
AK Parti, seçimden önce kan tazeliyor! 21 il başkanı değişti AK Parti’nin önceki gün toplanan MYK’sında olağanüstü kongrenin 7 Ekim’de yapılması kesinleşti. Böylece Mart 2024’teki yerel seçimlere yeni yönetim kadrosuyla gidilecek. 2024’ün sonbaharında büyük olağan kongre yapılacak.
12.08.2023 Gündem
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi netleşti
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi netleşti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti olağanüstü kongresinin 7 Ekim'de yapılacağını söyledi. Dağ, yerel seçimlere ilişkin de mesajlar verdi.
9.08.2023 Gündem
AK Parti olağanüstü kongre ne zaman 2023? AK Parti olağanüstü kongre tarihi hangi ayda?
AK Parti olağanüstü kongre ne zaman 2023? AK Parti olağanüstü kongre tarihi hangi ayda? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partinin olağanüstü kongreye gideceğini açıklayarak, kongrenin tarihini açıkladı. Dağ, aynı zamanda kasım ayından itibaren yerel seçimlere girecek adayların da belli olacağını ifade etti. Peki, AK Parti olağanüstü kongre ne zaman? AK Parti olağanüstü kongre tarihi nedir?
9.08.2023 Gündem
AK Parti yerel seçimlere yeni kadro ile girecek
AK Parti yerel seçimlere yeni kadro ile girecek AK Parti 7 Ekim’de Olağanüstü Kongre’ye giderken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kongreyle birlikte Genel Merkez yöneticilerinin yarısından fazlasını değiştirerek, yerel seçimlere yeni bir kadroyla hazırlanacağı belirtildi.
8.07.2023 Gündem
Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman, canlı mı yayınlanacak? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor?
Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman, canlı mı yayınlanacak? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor? AK Parti 7. olağan kongresini gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin '2023 manifestosunu' açıklayacak. Türkiye için güven ve istikrar" sloganıyla düzenlenen AKP'nin 7'nci Büyük Olağan Kongresi'nin, pandemi dönemi ve uygulanan tedbirlere rağmen en kalabalık kongre olması bekleniyor. Peki, Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor? İşte Ak Parti Olağan Kongresi 2021 ile ilgili detaylar...
24.03.2021 Gündem
AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba yapılacak
AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi 24 Mart Çarşamba yapılacak AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonu'nda yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrede 2023 seçimlerine dair bir manifesto ve yol haritası açıklayacak.
21.03.2021 Siyaset
AK Parti kongresi ne zaman 2021? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongre hazırlıkları sürüyor!
AK Parti kongresi ne zaman 2021? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongre hazırlıkları sürüyor! AK Parti kongresi ne zaman 2021? "İnandığın yolda yürü" sloganıyla 2019 yılı aralık ayında başlatılan, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bir süre kesintiye uğrayan kongre süreci, 24 Mart'taki büyük kongre ile tamamlanacak. Kurulduktan 15 ay sonra 3 Kasım 2002'de girdiği ilk genel seçimle iktidara gelen ve 18 yılı aşkın süredir ülkeyi yöneten AK Parti, 7. Olağan Büyük Kongresini 24 Mart'ta gerçekleştirecek.
27.02.2021 Gündem
Devlet Bahçeli kimdir? Devlet Bahçeli kaç yaşında ve nereli?
Devlet Bahçeli kimdir? Devlet Bahçeli kaç yaşında ve nereli? Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Pek çok kişi de Devlet Bahçeli'nin hayatı merak ediliyor. Peki, Devlet Bahçeli kimdir? Devlet Bahçeli kaç yaşında ve nereli? İşte Devlet Bahçeli'nin hayatı hakkında merak edilenler...
24.11.2020 Gündem
İşte Beşiktaş'ın Galatasaray karşısındaki muhtemel 11'i!
İşte Beşiktaş'ın Galatasaray karşısındaki muhtemel 11'i! Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi son dakika haberi... Üst üste kötü sonuçlar, taraftarın isyanı ve olağanüstü kongre derken derbi geldi çattı. Kartal’da teknik direktör Abdullah Avcı topun ağzında. Derbi kazanılmazsa hocanın Beşiktaş kariyeri planlanandan erken bitebilir. Puana ihtiyacı olan Siyah-Beyazlılar’da eksikler ise en büyük handikap...
27.10.2019 Galatasaray
Sivas’ta CHP il teşkilatlarına kayyum atandı
Sivas’ta CHP il teşkilatlarına kayyum atandı Sivas’ta CHP İl ve Merkez İlçe teşkilatlarına kayyum atanarak, olağanüstü kongre kararı alındı.
16.10.2019 Siyaset
Orman: Beşiktaş'ta yapacaklarımı yaptım
Orman: Beşiktaş'ta yapacaklarımı yaptım Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında birçok konuda açıklamalarda bulundu.
15.10.2019 Beşiktaş
Başkan Orman: Aday olmayacağım
Başkan Orman: Aday olmayacağım Fikret Orman, Olağanüstü Kongre'de aday olmayacağını açıkladı. Orman, "Söyleyeceklerimin hepsini o zamanki basın toplantısında söyledim. Yeni bir sorun, yeni bir gündem yok. Net olarak ifade ettim. Kongre kararı aldım. Ben aday olmayacağım" dedi.
9.10.2019 Beşiktaş
Beşiktaş olağanüstü seçime gidiyor
Beşiktaş olağanüstü seçime gidiyor Fikret Orman'ın istifasını açıklamasının ardından Beşiktaş'ta olağanüstü seçim kararı alındı. Bugün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısının ardından seçim tarihi 13 Ekim olarak belirlendi. Çoğunluk sağlanamazsa seçim 20 Ekim'de yapılacak.
26.09.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın son günü
Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın son günü Beşiktaş'ta görevini bırakma kararı alan Başkan Fikret Orman, ayrılık konusunda yol haritasını bugün belirleyecek. Saat 11.00’de Vodafone Park’ta yönetim kuruluyla toplantı gerçekleştirecek olan Başkan, 7,5 yıllık görevine nokta koyacak. Orman, olağanüstü kongre kararı alırsa görevi İkinci Başkan Serdal Adalı devralacak. Başkan istifa ederse yetki Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk’e geçecek. Her iki ihtimalde de süreci yürütecek isim, kulübü 30 gün içinde seçime götürecek.
26.09.2019 Beşiktaş
Fikret Orman istifa ediyor! Resmen açıkladı...
Fikret Orman istifa ediyor! Resmen açıkladı... Beşiktaş Başkanı Fikret Orman canlı yayında yaptığı konuşmada siyah-beyazlı kulüpteki görevini tamamlamayı düşündüğünü söyledi. "Beşiktaş'ta kan değişikliğine ihtiyaç var" diyen Orman, yarın olağanüstü toplanacaklarını belirtti.
24.09.2019 Futbol
AK Parti 18 yaşında!
AK Parti 18 yaşında! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bıraktı.
13.08.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Olağanüstü Kongre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olağanüstü kongre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.