İETT duyurdu! Değişiyor, yarın başlıyor!
İETT duyurdu! Değişiyor, yarın başlıyor! İETT 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim yılında kış tarifesine geçerek seferleri artırıyor. Metro İstanbul ve Şehir Hatları da ek seferlerle kapasite artırımına gidiyor.
5.09.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'Okullar ne zaman açılıyor' sorusuna yanıt verdi! Okullar 31 Ağustos'ta açılacak mı 2020, 21 Eylül'e mi ertelendi?
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'Okullar ne zaman açılıyor' sorusuna yanıt verdi! Okullar 31 Ağustos'ta açılacak mı 2020, 21 Eylül'e mi ertelendi? Okullar ertelendi mi? Okullar 31 Ağustos’a mı ertelendi, 21 Eylül’de mi açılacak soruları merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk dün yapılan Bilim Kurulu Toplantısı sonra açıklama yaparak, yeni eğitim öğretim yılının ne zaman açılacağına, nasıl olacağına yönelik açıklama yaptı.
13.08.2020 Eğitim
Okulların nasıl açılacağı ile ilgili karar son hafta verilecek
Okulların nasıl açılacağı ile ilgili karar son hafta verilecek Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim-öğretim yılı için okullarda corona virüse karşı gerekli koşulları sağladı. Okulların hangi senaryoya göre açılacağıyla ilgili nihai karar salgının seyrine göre son hafta verilecek. Daha az mevcutlu sınıf ve sıralı teneffüs planlaması uygulanacak.
9.08.2020 Eğitim